Αυτό λέω, η μικρή έκθεση είναι πολύ απίθανο να σε έκανε πρόσφορο έδαφος για κρυολογήματα που δεν κολλάνε τόσο εύκολα. Η Όμικρον όμως, ένα μικρό άνοιγμα να της δώσεις, μπήκε.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:15 Δεν μπορείς να προσέχεις 100% και να λειτουργείς εντός της κοινωνίας.
Οι κοινωνικές δραστηριότητες απαιτούν έστω και στοιχειώδη συμβιβασμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Είμαι θετικός
Μια χαρά τότε. Πάντως παίζει να βγει πιο μετά θετικό. Μπορεί και να μη βγει ποτέ. Αφού δεν έχεις συμπτώματα αυτό είναι το καλό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Γλίτωσα από Covid κι έπεσα πάνω στο Λοξία.
Κανα εμβολιάκι για δαύτονα δεν έχει;
Κανα εμβολιάκι για δαύτονα δεν έχει;
Αυτά είναι.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:11Δεν έκανα. Απομονώθηκα για μία εβδομάδα από την αρχή των ήπιων συμπτωμάτων.Green Dragon έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:07Μοριακό έκανες; Ο ξάδερφός μου έκανε ένα σωρό και έβγαιναν όλα αρνητικά την στιγμή που είχε άσχημα συμπτώματα (χαμηλό πυρετό και συνάχι αλλά δυστυχώς και εμετούς). Το μοριακό τον έδειξε θετικό. Η Όμικρον ξεφεύγει εύκολα από τα τεστς, αν υποθέσουμε ότι είχε αυτήν.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:05
Ανακαλώ το Flag.
Μάλλον ήταν κάποια άλλη ίωση.
Τρία τεστς με έβγαλαν αρνητικό, και δεν είχα άλλα συμπτώματα.
Και εμείς τι φταίμε ρε φίλε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
https://newpost.gr/ygeia/61de839187de5d ... mpti-imera
Προς το παρόν, η βρετανική κυβέρνηση «ζυγίζει» τα επιστημονικά δεδομένα κατά πόσο θα προχωρήσει στη σύντμηση της αυτο-απομόνωσης στις πέντε ημέρες, μετά την προηγούμενη μείωση από τις δέκα ημέρες στις επτά. Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιρένε Πέτερσεν του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL) υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση θα πυροβολήσει μόνη της το πόδι της εάν προχωρήσει σε μείωση στις πέντε ημέρες. Εάν «απελευθερώσεις» τους ανθρώπους μετά τις πέντε ημέρες, κερδίζεις ένα ορισμένο ποσοστό εργατικού δυναμικού, αλλά εάν το ένα τρίτο από αυτούς είναι ακόμη μολυσματικό, μπορεί ως συνέπεια να χάσεις έναν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων».
Eδώ όμως yolo 5 μέρες και 50 συν ένα στα σχολεία. Αυτό πλεον είναι σχέδιο εσκεμμένης νόσησης μετά από πιέσεις επιχειρηματικών κύκλων. Ούτε ο Μπόρις Τζόνσον δεν το έχει κάνει.
Προς το παρόν, η βρετανική κυβέρνηση «ζυγίζει» τα επιστημονικά δεδομένα κατά πόσο θα προχωρήσει στη σύντμηση της αυτο-απομόνωσης στις πέντε ημέρες, μετά την προηγούμενη μείωση από τις δέκα ημέρες στις επτά. Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιρένε Πέτερσεν του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου του Λονδίνου (UCL) υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση θα πυροβολήσει μόνη της το πόδι της εάν προχωρήσει σε μείωση στις πέντε ημέρες. Εάν «απελευθερώσεις» τους ανθρώπους μετά τις πέντε ημέρες, κερδίζεις ένα ορισμένο ποσοστό εργατικού δυναμικού, αλλά εάν το ένα τρίτο από αυτούς είναι ακόμη μολυσματικό, μπορεί ως συνέπεια να χάσεις έναν μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων».
Eδώ όμως yolo 5 μέρες και 50 συν ένα στα σχολεία. Αυτό πλεον είναι σχέδιο εσκεμμένης νόσησης μετά από πιέσεις επιχειρηματικών κύκλων. Ούτε ο Μπόρις Τζόνσον δεν το έχει κάνει.
-
Δημοκράτης
ποιοι επιχειρηματικοί κύκλοι πιέζουν δηλαδή; Λες να μην έχει άλλη δουλειά ο κάθε επιχειρηματίας και να τηλεφωνεί στον κούλη να τον πει σε πόσες μέρες θα τελειώνει η καραντίνα και μάλιστα στην εποχή που οι περισσότεροι δουλεύουν απο το σπίτι;Arisvilla έγραψε: 12 Ιαν 2022, 10:52 https://newpost.gr/ygeia/61de839187de5d ... mpti-imera
Επειδή τα πρωτάκια είναι λίγο αλλού και υποψιάζομαι ότι τα ίδια ή οι κηδεμόνες δεν κάνουν σωστά το σελφ, εγένετο επίδειξις υπό Στυγίου σήμερα.
( ε ρε και μου έβγαινε θετικό
)
Η διεύθυνση μού έδωσε τιμητικά και άλλα 3 για καβάτζα.
( ε ρε και μου έβγαινε θετικό
Η διεύθυνση μού έδωσε τιμητικά και άλλα 3 για καβάτζα.
Την πρώτη δόση του εμβολίου πρέπει να σου δώσει τιμητικά ρε...Στύγιος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:33 Επειδή τα πρωτάκια είναι λίγο αλλού και υποψιάζομαι ότι τα ίδια ή οι κηδεμόνες δεν κάνουν σωστά το σελφ, εγένετο επίδειξις υπό Στυγίου σήμερα.
( ε ρε και μου έβγαινε θετικό)
Η διεύθυνση μού έδωσε τιμητικά και άλλα 3 για καβάτζα.![]()
Που θα πάει..θα πέσεις...
Θα κανει κατευθειαν τη τεταρτη ο Στυγιος.Λοξίας έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:36Την πρώτη δόση του εμβολίου πρέπει να σου δώσει τιμητικά ρε...Στύγιος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:33 Επειδή τα πρωτάκια είναι λίγο αλλού και υποψιάζομαι ότι τα ίδια ή οι κηδεμόνες δεν κάνουν σωστά το σελφ, εγένετο επίδειξις υπό Στυγίου σήμερα.
Που θα πάει..θα πέσεις...![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Με τις ευλογίες μας...Thor έγραψε: 12 Ιαν 2022, 17:02Θα κανει κατευθειαν τη τεταρτη ο Στυγιος.Λοξίας έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:36Την πρώτη δόση του εμβολίου πρέπει να σου δώσει τιμητικά ρε...Στύγιος έγραψε: 12 Ιαν 2022, 16:33 Επειδή τα πρωτάκια είναι λίγο αλλού και υποψιάζομαι ότι τα ίδια ή οι κηδεμόνες δεν κάνουν σωστά το σελφ, εγένετο επίδειξις υπό Στυγίου σήμερα.
Που θα πάει..θα πέσεις...![]()
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Εξεταζόμενο υλικό: Ρινοφαρυγγικό επίχρισμα
Aποτέλεσμα= θετικό σε αποδρομή(+/Ct=32.0) για RNA
Sars-Cov-2(Covid-19)
Συλλογή από μεταλλάξεις κάνω ο πούστης;;;
Μικροενοχλήσεις στο λαιμό αλλά περνάνε. Πέραν τούτου ουδέν.
Sars-Cov-2(Covid-19)
Συλλογή από μεταλλάξεις κάνω ο πούστης;;;
Στύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:02 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Sars-Cov-2(Covid-19)
Συλλογή από μεταλλάξεις κάνω ο πούστης;;;![]()
Στύγιος for Covid-19 president.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αγκαλιάζω όποιον-οποιαν μου λέει ότι περασε κορονοιο και καλά έλα ρε εδώ σώπα, ακόμα να κολλήσω γαμω να αράξω 5 μέρες που θέλω
Πάω να γλείψω πομολα
Πάω να γλείψω πομολα
Τι να μου κάνουν 5 μερούλες. Δώστε κατιτίς παραπάνω ρε καρμίρηδες.
Δεν έχει πλέον και πιστοποιητικό νόσησης.
Δεν έχει πλέον και πιστοποιητικό νόσησης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:09Στύγιος έγραψε: 18 Ιαν 2022, 13:02 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ
Sars-Cov-2(Covid-19)
Συλλογή από μεταλλάξεις κάνω ο πούστης;;;![]()
Μικροενοχλήσεις στο λαιμό αλλά περνάνε. Πέραν τούτου ουδέν.![]()
![]()
Στύγιος for Covid-19 president.
Ξανά μανά στο δρόμο της προσφυγιάς. Εχμμ λαπιτόπι ,mobile internet και στο ακατοίκητο της μακαρίτισσας θείας. "Να φύγεις ρε χτικιάρη μου είπε η Στύγαινα , να πας αλλού".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις