Σου άρεσε βλέπω ο χαρακτηρισμοςThor έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:52Να σε τρολαρω παλι;Λοξίας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:20Και τότε εσύ ΠΩΣ τα γνωρίζεις και γράφεις με τέτοια σιγουριά ότι γίνονται;
Ναι, είναι γνωστό. Για Αλτσχάιμερ δεν γνωρίζω, αλλά για θεραπεία Πάρκινσον και απαλλαγής από τον εθισμό στα ναρκωτικά, κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να υποστηρίζεις ότι τα κάνουν για να μας ελέγχουν, είναι μεγάλη απόσταση.Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02 Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες πάνω σε εμφυτεύματα εγκεφάλου και έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ασθενειών όπως το Alzheimer. Έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και η νομοθεσία όσον αφορά την χρήση τους και την προστασία του ασθενούς αφού περιέχουν μικροτσιπ και μπορούν να χακαριστούν.
Και, εν πάσει περιπτώσει, χρειάζονται στοιχεία, τεκμήρια και αποδείξεις.
Όχι ιντερνετικές σαχλαμάρες και "μου το είπε ο φίλος του κουμπάρου του ξαδέλφου μου"...
Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, από το 1970 μέχρι 1990, έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες βιβλία με διάφορες "μαρτυρίες".Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02Αλλά για παράνομα πειράματα και μάλιστα με κρατική κάλυψη από διάφορα κράτη; Ακόμη και αν σκοπεύει κάποιος ειδικός να μιλήσει, δεν θα αργήσει να βρεθεί σε κανένα χαντάκι. Ότι υπάρχει, βρίσκεται από μαρτυρίες ανθρώπων σε βιβλία και σε ιστοσελίδες και βέβαια φροντίζουν να φτιάχνουν και ψεύτικες ιστοσελίδες και βιβλία με εξωφρενικά πράγματα, ώστε να γελοιοποιήσουν τις πραγματικές μαρτυρίες. Βάζω αυτό εδώ όπου αναφέρει ότι έχουν κυκλοφορήσει βιβλίο μελετώντας τον. Χωρίς βέβαια να αναφέρουν κάτι τέτοιο.
https://www.bibliotecapleyades.net/soci ... dcon29.htm
Mind control, organized stalking, είναι δύο από τους όρους που χρησιμοποιούνται συχνά στις περιγραφές σε βιβλία και ιστοσελίδες.
Από το "Με χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωο", μέχρι το "Με βίασαν εξωγήινοι".
Τα βιβλία αυτά, είναι της ίδιας αξιοπιστίας με τα θρησκευτικά βιβλία που "μαρτυρουν" εμπειρίες...
"Πήγα στον τάδε γέροντα και με φώναξε με το όνομά μου που δεν το ήξερε"...
Έτσι και το βιβλίο που παραθέτεις...
Του έκαναν μια τομή στο κρανίο (χωρίς να το ξέρει) και του έβαλαν ένα τσιπάκι. Και μετά πήγε σπίτι του.
Αλλά δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί τα μαλιά του ήταν ξυρισμένα στο σημείο της επέμβασης και γιατί έχει αυτήν την τομή στο δέρμα της κεφαλής!
Έπρεπε να περάσουν χρόνια, για να έρθει στην Αθήνα ένα καλοκαίρι (για διακοπές) και εκεί που κολυμπούσε, σκέφτηκε:
"Ε, δεν κάνω και μια ακτινογραφία, μιας και ήρθα στην Αθήνα;"
Να μην πιστεύεις τα ΜΜΕ. Αλλά γιατί πιστεύεις αυτόν που έγραψε ένα τέτοιο βιβλίο. Που βασίζεσαι;Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02Δηλαδή να καθίσουμε όλοι να πιστεύουμε ότι μας λένε από τα ΜΜΕ (αυτά που θεωρούνται έγκυρα από αυτούς) και ότι έχουν να μας πουν οι επιστήμονες (πολυχρησιμοποιημένη λέξη τελευταία), τους δικούς τους. Όσο μας άφησαν (γιατί κάνουν και σαμποταζ στις ζωές ανθρώπων) αποκτήσαμε κάποιες πανεπιστημιακές γνώσεις και μπορούμε να κρίνουμε.
Να μην πιστεύες τα ΜΜΕ. Αλλά γιατί πιστεύεις τυφλά, αυτούς που γράφουν ένα βιβλίο και λένε τέτοιες ατεκμηρίωτες ιστορίες;
Βάσει ποιων κριτηρίων αποφασίζεις ότι αυτοί που γράφουν πως γίνεται σαμποτάζ στις ζωές των ανθρώπων, είναι αξιόπιστοι;
Μήπως επειδή οι απόψεις τους ταιριάζουν με τις δικές σου και πέφτεις στην λογική πλάνη του cherry picking;
Με ποια λογική έχεις αποφασίσει ότι η επιστήμη (γενικά), έχει στρατευτεί σε μια παγκόσμια συνωμοσία ώστε να καταντήσουν την ανθρωπότητα δούλους;
Antares, έχεις πολλές "ιστορίες", πολλά "λέγεται", πολλές κατηγορίες για human manipulation, αλλά όλα είναι στο επίπεδο της συνωμοσιολογίας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Re: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ!
Παρατηρητής...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Εμφυτεύματα έχουν όντως χρησιμοποιηθεί για τη νόσο του Parkinson και για δυστονίες. Δεν ειναι ικανοποιητικα τα αποτελεσματα (είχαν διαφημιστεί "θαυματα" νευροχειρουργων και στην Ελλάδα που δεν προχώρησαν ομως)Λοξίας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:20Και τότε εσύ ΠΩΣ τα γνωρίζεις και γράφεις με τέτοια σιγουριά ότι γίνονται;
Ναι, είναι γνωστό. Για Αλτσχάιμερ δεν γνωρίζω, αλλά για θεραπεία Πάρκινσον και απαλλαγής από τον εθισμό στα ναρκωτικά, κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να υποστηρίζεις ότι τα κάνουν για να μας ελέγχουν, είναι μεγάλη απόσταση.Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02 Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες πάνω σε εμφυτεύματα εγκεφάλου και έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο ασθενειών όπως το Alzheimer. Έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και η νομοθεσία όσον αφορά την χρήση τους και την προστασία του ασθενούς αφού περιέχουν μικροτσιπ και μπορούν να χακαριστούν.
Όχι ιντερνετικές σαχλαμάρες και "μου το είπε ο φίλος του κουμπάρου του ξαδέλφου μου"...
Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, από το 1970 μέχρι 1990, έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες βιβλία με διάφορες "μαρτυρίες".Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02Αλλά για παράνομα πειράματα και μάλιστα με κρατική κάλυψη από διάφορα κράτη; Ακόμη και αν σκοπεύει κάποιος ειδικός να μιλήσει, δεν θα αργήσει να βρεθεί σε κανένα χαντάκι. Ότι υπάρχει, βρίσκεται από μαρτυρίες ανθρώπων σε βιβλία και σε ιστοσελίδες και βέβαια φροντίζουν να φτιάχνουν και ψεύτικες ιστοσελίδες και βιβλία με εξωφρενικά πράγματα, ώστε να γελοιοποιήσουν τις πραγματικές μαρτυρίες. Βάζω αυτό εδώ όπου αναφέρει ότι έχουν κυκλοφορήσει βιβλίο μελετώντας τον. Χωρίς βέβαια να αναφέρουν κάτι τέτοιο.
https://www.bibliotecapleyades.net/soci ... dcon29.htm
Mind control, organized stalking, είναι δύο από τους όρους που χρησιμοποιούνται συχνά στις περιγραφές σε βιβλία και ιστοσελίδες.
Τα βιβλία αυτά, είναι της ίδιας αξιοπιστίας με τα θρησκευτικά βιβλία που "μαρτυρουν" εμπειρίες...
Του έκαναν μια τομή στο κρανίο (χωρίς να το ξέρει) και του έβαλαν ένα τσιπάκι. Και μετά πήγε σπίτι του.
Αλλά δεν αναρωτήθηκε ποτέ γιατί τα μαλιά του ήταν ξυρισμένα στο σημείο της επέμβασης και γιατί έχει αυτήν την τομή στο δέρμα της κεφαλής!
Έπρεπε να περάσουν χρόνια, για να έρθει στην Αθήνα ένα καλοκαίρι (για διακοπές) και εκεί που κολυμπούσε, σκέφτηκε:
Να μην πιστεύεις τα ΜΜΕ. Αλλά γιατί πιστεύεις αυτόν που έγραψε ένα τέτοιο βιβλίο. Που βασίζεσαι;Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 15:02Δηλαδή να καθίσουμε όλοι να πιστεύουμε ότι μας λένε από τα ΜΜΕ (αυτά που θεωρούνται έγκυρα από αυτούς) και ότι έχουν να μας πουν οι επιστήμονες (πολυχρησιμοποιημένη λέξη τελευταία), τους δικούς τους. Όσο μας άφησαν (γιατί κάνουν και σαμποταζ στις ζωές ανθρώπων) αποκτήσαμε κάποιες πανεπιστημιακές γνώσεις και μπορούμε να κρίνουμε.
Να μην πιστεύες τα ΜΜΕ. Αλλά γιατί πιστεύεις τυφλά, αυτούς που γράφουν ένα βιβλίο και λένε τέτοιες ατεκμηρίωτες ιστορίες;
Βάσει ποιων κριτηρίων αποφασίζεις ότι αυτοί που γράφουν πως γίνεται σαμποτάζ στις ζωές των ανθρώπων, είναι αξιόπιστοι;
Μήπως επειδή οι απόψεις τους ταιριάζουν με τις δικές σου και πέφτεις στην λογική πλάνη του cherry picking;
Με ποια λογική έχεις αποφασίσει ότι η επιστήμη (γενικά), έχει στρατευτεί σε μια παγκόσμια συνωμοσία ώστε να καταντήσουν την ανθρωπότητα δούλους;
Antares, έχεις πολλές "ιστορίες", πολλά "λέγεται", πολλές κατηγορίες για human manipulation, αλλά όλα είναι στο επίπεδο της συνωμοσιολογίας.
Μπορεί στο μέλλον βέβαια να βοηθήσουν ανθρώπους με εξαιρετικά δύσκολη ζωή.
Όπως οι βηματοδότες που έσωσαν ζωές. Αλλά ο εγκέφαλος είναι εξαιρετικά πιο πολύπλοκος από το μυοκάρδιο.
Από κει και πέρα οι ιδέες δίωξης και συσχέτισης είναι σύμπτωμα ψυχικών νόσων και μάλιστα της σχιζοφρένειας.
Άνθρωποι με σχιζοφρένεια και ανώτερο μορφωτικό επίπεδο δίνουν επιστημονική εξήγηση στις ιδέες τους , ενώ αυτοί με χαμηλότερο δίνουν συνηθως μαγικές ή θρησκευτικές εξηγήσεις.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
anax81
Μη γίνεσαι τόσο σκληρός κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει και να εκμηδενίζει προσωπικότητες κατ' αυτόν τον τρόπο, 'ο,τι και αν είναι αυτό που πρεσβεύειwaldorf έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:53 Λοξίας μην το πας παραπέρα με την Antares.
Δυστυχώς δεν υπάρχει επιστροφή από`κει που`ναι.
Άνθρωπος που βλέπει την πραγματική μορφή των συναδέρφων του ως ερπετοειδή ή σατανική ή κάτι τέλος πάντων και θεωρεί ότι το πρόβλημα υγείας που έχει είναι αποτέλεσμα στοχευμένης ακτινοβολίας μέσα στο σπίτι του από "αυτούς που μας ελέγχουν",έχει ξεπεράσει το όριο του ψυχολόγου και είναι στο πεδίο του ψυχιάτρου.
Θα πρότεινα να μην συνεχίσεις την κουβέντα γιατί ήδη έχουμε μπει στα χωράφια της ιατρικής.
Καθόλου σκληρός δεν γίνομαι.
Αντίθετα προσπαθώ να προλάβω άλλους, που δεν έχουν διαβάσει αρκετά ποστ της εν λόγω,απ`το να γίνουν σκληροί ή επιθετικοί ή ό,τι.
Αντίθετα προσπαθώ να προλάβω άλλους, που δεν έχουν διαβάσει αρκετά ποστ της εν λόγω,απ`το να γίνουν σκληροί ή επιθετικοί ή ό,τι.
Με παρακολουθεί ψυχίατρος, μην φοβάστε. Εξάλλου είμαι στωικός χαρακτήρας, δεν είμαι επιθετική.
- ksk
Ειναι ευγενική μορφή και ξέρει , μην ανησυχείς.waldorf έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:10 Καθόλου σκληρός δεν γίνομαι.
Παρατηρητής...
- ksk
Δεν λεει καλή μου για σενα...Antares έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:11 Με παρακολουθεί ψυχίατρος, μην φοβάστε. Εξάλλου είμαι στωικός χαρακτήρας, δεν είμαι επιθετική.
Παρατηρητής...
Ο εκμηδενισμός του waldorf από τα γραπτά σε ένα phorum δεν είναι τίποτα.anax81 έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:06 Μη γίνεσαι τόσο σκληρός κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ισοπεδώνει και να εκμηδενίζει προσωπικότητες κατ' αυτόν τον τρόπο, 'ο,τι και αν είναι αυτό που πρεσβεύει
ksk έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:56Σου άρεσε βλέπω ο χαρακτηρισμοςThor έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:52Να σε τρολαρω παλι;Λοξίας έγραψε: 06 Δεκ 2020, 17:20 Και τότε εσύ ΠΩΣ τα γνωρίζεις και γράφεις με τέτοια σιγουριά ότι γίνονται;
Ναι, είναι γνωστό. Για Αλτσχάιμερ δεν γνωρίζω, αλλά για θεραπεία Πάρκινσον και απαλλαγής από τον εθισμό στα ναρκωτικά, κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου. Αλλά από αυτό το σημείο, μέχρι να υποστηρίζεις ότι τα κάνουν για να μας ελέγχουν, είναι μεγάλη απόσταση.
Η αλήθεια είναι ότι, πράγματι, από το 1970 μέχρι 1990, έχουν κυκλοφορήσει χιλιάδες βιβλία με διάφορες "μαρτυρίες".
Να μην πιστεύεις τα ΜΜΕ. Αλλά γιατί πιστεύεις αυτόν που έγραψε ένα τέτοιο βιβλίο. Που βασίζεσαι;
Antares, έχεις πολλές "ιστορίες", πολλά "λέγεται", πολλές κατηγορίες για human manipulation, αλλά όλα είναι στο επίπεδο της συνωμοσιολογίας.![]()
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
anax81
Εγώ είμαι της άποψης ότι η ειλικρίνεια πρέπει να επιβραβεύεται, σίγουρα είναι πολλοί αυτοί εδώ μέσα που φορούν προσωπεία, οι οποίοι είναι στο απυρόβλητο και τυγχάνουν αναγνώρισης ως "ευυπόληπτοι σχολιαστές" Άλλωστε δεν είναι η αντάρες η νηματοθέτρια, δεν έχω προσέξει καν να ανοίγει νηματα, απλά παίρνει πάσα και σχολιάζειwaldorf έγραψε: 06 Δεκ 2020, 18:10 Καθόλου σκληρός δεν γίνομαι.
Ου ρε...θα σου κοπανήσω το σφυρί σου στην κεφάλα σου...
Κανεις δεν μπορει να σηκωσει το σφυρι μου εκτος απο'μενα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Obi Wan Iakobi
waldorf, ksk, Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Δεν υπάρχει περίπτωση να "επιτεθώ" στην Antares.
Προσπάθησα να δείξω ότι ατεκμηρίωτες ιστορίες και λόγια, κυκλοφορούν κατά χιλιάδες (ειδικά) στο ίντερνετ.
Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και όχι να τρώμε το σανό που σερβίρει ο κάθε Λιακόπουλος ή άλλος τσομπάνης.
Δεν υπάρχει περίπτωση να "επιτεθώ" στην Antares.
Προσπάθησα να δείξω ότι ατεκμηρίωτες ιστορίες και λόγια, κυκλοφορούν κατά χιλιάδες (ειδικά) στο ίντερνετ.
Οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και όχι να τρώμε το σανό που σερβίρει ο κάθε Λιακόπουλος ή άλλος τσομπάνης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zelda
-
- 6 Απαντήσεις