!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Για να μην το κουραζουμε με ασχετα ας δουμε την ουσια.

ΘΑΝΑΤΟΙ Ελλήνων:

2022:142573 (+15,2%),
2021: 145365 (+18,1%)
2020: 131859 (+7,4%)
Μέσος Όρος 2016-19: 122524

Ο μαύρος λογαριασμός: υπερβάλλουσα θνησιμότητα με ταυτόχρονη μείωση των γεννήσεων!

https://enromiosini.gr/arthrografia/o-m ... rvalloysa/

.
giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 »

Αρίστος έγραψε: 23 Φεβ 2023, 16:48 Για να μην το κουραζουμε με ασχετα ας δουμε την ουσια.

ΘΑΝΑΤΟΙ Ελλήνων:

2022:142573 (+15,2%),
2021: 145365 (+18,1%)
2020: 131859 (+7,4%)
Μέσος Όρος 2016-19: 122524

Ο μαύρος λογαριασμός: υπερβάλλουσα θνησιμότητα με ταυτόχρονη μείωση των γεννήσεων!

https://enromiosini.gr/arthrografia/o-m ... rvalloysa/

.
Έγραψε ο πρώην διοικητής ΑΧΕΠΑ Δημήτριος Γάκης που αναπαραγάγει ότι πιο ψέυτικες μελέτες υπάρχουν
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Tα στοιχεια ειναι της ΕΛΣΤΑΤ και εχω χρωματισει την υπερβαλουσα θνησιμοτητα οποτε τραβα ρουφα το αυγο σου.

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 11:11 Tα στοιχεια ειναι της ΕΛΣΤΑΤ και εχω χρωματισει την υπερβαλουσα θνησιμοτητα οποτε τραβα ρουφα το αυγο σου.

.
Βρε Ψεκι, μπορείς να αποδείξεις επιστημονικά ότι οι Έλληνες πεθαίνουν λόγω εμβολίου ή είναι στο μυαλό σου έτσι ώστε να δικαιολογήσεις το δούλεμα που έχεις φάει;
Η Απαντηση είναι όχι.
Ρούφα το αυγό σου και ζήσε με το όνειρο ότι 8 μύρια Έλληνες θα πεθάνουν μέσα σε 5 χρόνια λόγω του εμβολίου έτσι ώστε να κληρονομήσεις επειδή έτσι είπαν σοβαροί επιστήμονες όπως ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, ο Σκαρλάτος και ο Πετράκος.
Κουράσατε.
Σε λίγο καιρό όταν θα περάσει η ιστορία με τον Covid είμαι περίεργος να δω με τι θα ασχολείστε.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav »

giotis2005 έγραψε: 24 Φεβ 2023, 11:37 Σε λίγο καιρό όταν θα περάσει η ιστορία με τον Covid είμαι περίεργος να δω με τι θα ασχολείστε.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
γερό ψεκομπολ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Echelon έγραψε: 16 Φεβ 2023, 07:27 Να περπατάς μόνος στο βουνό κολλάει, στις συγκεντρώσεις του Γεωργιάδη δεν κολλάει. Κανονικοί δούλοι.
Δεν τους πιάνεις πουθενά ρε μλκ, πραγματικά ανίκητοι!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

giotis2005 έγραψε: 24 Φεβ 2023, 11:37
Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 11:11 Tα στοιχεια ειναι της ΕΛΣΤΑΤ και εχω χρωματισει την υπερβαλουσα θνησιμοτητα οποτε τραβα ρουφα το αυγο σου.

.
Βρε Ψεκι, μπορείς να αποδείξεις επιστημονικά ότι οι Έλληνες πεθαίνουν λόγω εμβολίου ή είναι στο μυαλό σου έτσι ώστε να δικαιολογήσεις το δούλεμα που έχεις φάει;
Η Απαντηση είναι όχι.
Ρούφα το αυγό σου και ζήσε με το όνειρο ότι 8 μύρια Έλληνες θα πεθάνουν μέσα σε 5 χρόνια λόγω του εμβολίου έτσι ώστε να κληρονομήσεις επειδή έτσι είπαν σοβαροί επιστήμονες όπως ο πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, ο Σκαρλάτος και ο Πετράκος.
Κουράσατε.
Σε λίγο καιρό όταν θα περάσει η ιστορία με τον Covid είμαι περίεργος να δω με τι θα ασχολείστε.

Βεβαιως και εχω αποδειξεις.

Για πες μας γιατι 3 στα 4 εμβολια στη Δυση σταματησαν ολοκληρωτικα η ηλικιακα σε αρκετες χωρες και για ποιο λογο.

Και επεται συνεχεια, αυτη θα ειναι μονο η αρχη των αποδειξεων.

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:24
giotis2005 έγραψε: 24 Φεβ 2023, 11:37

.
Η Απαντηση είναι όχι.
Κουράσατε.

Βεβαιως και εχω αποδειξεις.

Για πες μας γιατι 3 στα 4 εμβολια στη Δυση σταματησαν ολοκληρωτικα η ηλικιακα σε αρκετες χωρες και για ποιο λογο.

Και επεται συνεχεια, αυτη θα ειναι μονο η αρχη των αποδειξεων.

.
Εφόσον σταμάτησαν οπως λες εσύ, τότε που κολλάνε οι "ξαφνικίτηδες" με τα εμβόλια αυτά?
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γιατι βασιστηκαν σε παρομοιες τεχνολογιες βλακα.

Γι' αυτο ειχαμε ξαφνικιτιδες και με αυτα που σταματησαν.

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 16:09 Γιατι βασιστηκαν σε παρομοιες τεχνολογιες βλακα.

Γι' αυτο ειχαμε ξαφνικιτιδες και με αυτα που σταματησαν.

.
Διακρίνω μία ακόμα επιστημονικά εμπεριστατωμένη άποψη.
Ο Πετράκος στην είπε? Στο youtube?
Tο κακό με εσάς τα ψέκια είναι ότι έχετε πλάσει δικούς σας κόσμους στο κεφάλι σας.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Eγω σε ρωταω γιατι σταματησαν 3 στα 4 εμβολια κι εσυ μου λες για τον Πετρακο.

Μην τα παρατας τοσο γρηγορα σε παρακαλω.

Αντεξε για λιγες μερες.

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 16:15 Eγω σε ρωταω γιατι σταματησαν 3 στα 4 εμβολια κι εσυ μου λες για τον Πετρακο.

Μην τα παρατας τοσο γρηγορα σε παρακαλω.

Αντεξε για λιγες μερες.

.
Εσύ θα μου απαντήσεις αν υπάρχει επιστημονική έρευνα για το ότι οι Ελληνες πεθαίνουν λόγω εμβολίων έτσι ώστε να μου αποδείξεις ότι δεν είναι στο κεφάλι σου?
Δεν ξέρω αν και ποια (ΟΧΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ) δεν ήταν υποχρεωτικά.
Αν θυμάμαι καλά δεν εμβολιάζανε με Αstra στην Ελλάδα από μια ηλικία και κάτω.
Αλλά αυτό που κολλάει με ξαφνικίτηδες? Μπορείς να το αποδείξεις? Ή θα μιλάω με στόκο?
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σου εκανα μια ερωτηση να απαντησεις, για τα 3 στα 4 εμβολια, αν τωρα δεν μπορεις φωναξε καναν πιο εξυπνο απο σενα.

Οι χωρες που τα σταματησαν εξηγησαν γιατι τα σταματησαν και σε ολες τις περιπτωσεις η αιτιολογια αφορουσε θανατους ειτε απο μυοκαρδιτιδες-περικαρδιτιδες, ειτε απο θρομβωσεις.

Το θεωρεις αυτο αρκουντως επιστημονικο ωστε να γραψω οτι την τρως με 1-0 και να κανεις σεντρα για τη συνεχεια;

.
giotis2005

Αρίστος έγραψε: 24 Φεβ 2023, 16:24 Σου εκανα μια ερωτηση να απαντησεις, για τα 3 στα 4 εμβολια, αν τωρα δεν μπορεις φωναξε καναν πιο εξυπνο απο σενα.

Οι χωρες που τα σταματησαν εξηγησαν γιατι τα σταματησαν και σε ολες τις περιπτωσεις η αιτιολογια αφορουσε θανατους ειτε απο μυοκαρδιτιδες-περικαρδιτιδες, ειτε απο θρομβωσεις.

Το θεωρεις αυτο αρκουντως επιστημονικο ωστε να γραψω οτι την τρως με 1-0 και να κανεις σεντρα για τη συνεχεια;

.
Για δώσε επίσημα νούμερα.
Πόσες επίσημες μυοκαρδύτιδες και περικαρδίτιδες έχουμε και σε ποιες χώρες.
Άσε τα 1-0. Καθε συνωμοσία καταρρίπτεται και μετά βρίσκετε άλλη.
Πες μου όμως αυτό που σε ρωτάω τόσες φορές. Πως αποδυκνύεται επιστημονικά και εμπεριστατωμένα ότι οι ξαφνικίτιδες οφείλονται στα εμβόλια.
Σε περίπτωση που δεν απαντήσεις βαφτίζεσαι επίσημως ψέκι.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Eγω τα εχω ηδη ανεβασει και πολλες φορες, σειρα σου να ψαξεις γιατι σταματησαν τα συγκεκριμενα εμβολια γιατι εσενα ρωταω.

Ξεκινα απο τα ευκολα, πιχι Astra και γιατι σταματησε ολοκληρωτικα η ηλικιακα στις περισσοτερες δυτικες χωρες.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”