για το καλο σας ειναι γηινε, θελουμε να σας σωσουμε απο τον υπερπληθυσμοΧαοτικός έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:09Είδες οι πούστηδες; Γι αυτό σας λέω, μακριά από τα γκεϊλίκια και τις ανωμαλίες. Τους βάζουν οι Ιλουμινάτι για να μας πουστεύουν και να μας ελέγχουν.blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 22:00αν σου απαντησω φιλε, θα σε βαλω σε κινδυνοenaon έγραψε: 29 Απρ 2018, 21:54
καλά αυτό νομίζω δεν είναι το θέμα μας πλέον, το ξεπεράσαμε. Πώς όμως τα ξέρεις όλα, στα λέει το τριγωνακι;
*αυτη η συζητηση δεν εγινε ποτε*
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Jason Αντιγόνη
Δεν θα περάσουν τα καμώματά σας από την άλλη χωροχρονική διάσταση στη δική μας αλλοπλάνητε. Εμείς εδώ στον τρισδιάστατο ευκελείδιο κόσμο μας δεν τον παίρουμε από τον κώλο. Είμαστε φυσιολογικοί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
λεπτό, διακριτικό χιούμορ, το διαβάζεις και νομίζεις ότι έσπασε η αποχέτευση.
- omg kai 3 lol
Μηχανικε μετα το ευγενες outing σου που αποκαλυψες για αλλη μια φορα πτυχες της ζωης σου στην αεναη προσπαθεια σου να ανακαλυψεις τη σεξουαλικοτητα σου, κλεινοντας τη παρενθεση που ανοιξες να σου υπενθυμισω οτι η θρησκεια σου ο χριστιανισμος, εδω και χιλιετιες καταδικασε την ερωτικη πραξη ως αμαρτια, και συνεδεσε την αγαμια με την αγνοτητα! κι εσυ βγαινεις τωρα ως αλλος ιεραποστολος να υποστηριξεις τί ακριβως; την κοινωνικη ορθοτητα ενος περα ως περα σαπιου συστηματος/καθεστωτος;
Γιατί; Τι;enaon έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:25 λεπτό, διακριτικό χιούμορ, το διαβάζεις και νομίζεις ότι έσπασε η αποχέτευση.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
χρησιμοποιώ την ανθρώπινη αδυναμία της περιέργειας που σε χτύπησε για να ρωτήσω πάλι, είσαι ο χαοτικός ο ασύρματος; 
Θα κανει το γνωστο χριστιανικο κολπο με τα βαφτισια.Πως βαφτιζαν το κρεας ψαρι,ετσι θα βαφτισει το ομοφυλοφιλικο σεξ αδελφοποιηση και ενωση ψυχων.omg kai 3 lol έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:36 Μηχανικε μετα το ευγενες outing σου που αποκαλυψες για αλλη μια φορα πτυχες της ζωης σου στην αεναη προσπαθεια σου να ανακαλυψεις τη σεξουαλικοτητα σου, κλεινοντας τη παρενθεση που ανοιξες να σου υπενθυμισω οτι η θρησκεια σου ο χριστιανισμος, εδω και χιλιετιες καταδικασε την ερωτικη πραξη ως αμαρτια, και συνεδεσε την αγαμια με την αγνοτητα! κι εσυ βγαινεις τωρα ως αλλος ιεραποστολος να υποστηριξεις τί ακριβως; την κοινωνικη ορθοτητα ενος περα ως περα σαπιου συστηματος/καθεστωτος;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
blackpaint έγραψε: 30 Απρ 2018, 11:49αιι μωρε, νομιζα πως ηταν τσονταsys3x έγραψε: 30 Απρ 2018, 09:15είδες που εσύ ξέρεις τελικά. Εγώ που δε ξέρω μαν μου λέω, ταινία ήτανε μάλλον της άρεσε η ταινία και δεν τραβάει και κανένα ζόρι με χόμο σκηνές και τέτοια, για να το λες εσύ όμως σίγουρα θα καυλώνει με αυτά.
(:
μη μασάς ρε όλοι κάνουμε λάθη, μέχρι και εγώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτή η πρόταση βγάζει σφάλμα.
δίκιο έχεις, προφανώς, αλλά νόμιζες ότι έχεις και δίκιο ταυτόχρονα, ήταν χ δίκιο τελικό.
δόξα τω θεώ δεν κράτησε πολύ η αγωνία, άρχισα να σκέφτομαι και κάτι άλλα περίεργα, μήπως έχω κάνει λάθος και αλλού κτλ, τον μπλακ να προσέχουμε μην κυλίσει κι αυτός.
.
.
ο μπλάκ έχει το τριγωνάκι, είναι άνετος, μην τον φοβάσαι, είναι ένας από εμάς.
- blackpaint
αυτη η ταινια, μην ητανε το shortbus;sys3x έγραψε: 30 Απρ 2018, 14:55 δόξα τω θεώ δεν κράτησε πολύ η αγωνία, άρχισα να σκέφτομαι και κάτι άλλα περίεργα, μήπως έχω κάνει λάθος και αλλού κτλ, τον μπλακ να προσέχουμε μην κυλίσει κι αυτός.
Η ταινία ήταν το god's own country ή το call me by your name.blackpaint έγραψε: 30 Απρ 2018, 15:31αυτη η ταινια, μην ητανε το shortbus;sys3x έγραψε: 30 Απρ 2018, 14:55 δόξα τω θεώ δεν κράτησε πολύ η αγωνία, άρχισα να σκέφτομαι και κάτι άλλα περίεργα, μήπως έχω κάνει λάθος και αλλού κτλ, τον μπλακ να προσέχουμε μην κυλίσει κι αυτός.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 590 Προβολές
-