!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κρούσματα covid - μέλη του phorum
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- NewModelArmy
Re: Ο πρώτος νεκρός
Τη Δευτερα ανοιξαν τα σχολεια και διαβαζω ηδη για κρουσματα σε εκπαιδευτικους σε 3 διαφορετικα,δυο στην Αθηνα και ενα στο Ρεθυμνο.Καλα θα παει αυτο.
bump,επικοινωνει κανεις μαζι του εκτος πχορουμ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι παίχτηκε; είχε βγει θετικός;
Ναι. Εύχομαι να είναι καλά και να έχουμε γρήγορα νέα του
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
- hellegennes
Έχει να μπει πολλές μέρες. Του έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν φαίνεται να το είδε καν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τα αρχιδια της νεαςδημοκρατιας(ξερω πλεονασμος),βαζουν αυτους που ανησυχουν για τα εμβολθα στους συνομωσιολογους.
Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και γερός.
Και ο Namrail έχει πολύ καιρό να μπει. Εύχομαι επίσης να είναι καλά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μακάρι,Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 18:46 Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και γερός.
μακαρι να εκοψε και το τσιγαρο, ο ίδιος μίλησε για αυτό το αυτοκαταστροφικο πάθος του, μακαρι ναναι καλα το παιδι.
Ναι είχε πει. κάπνιζε πολύ. Μακάρι να είναι πουθενά να διασκεδάζει, να περνάει γαματα και ας μη μπαίνει.Fluffy έγραψε: 05 Σεπ 2020, 18:50μακάρι,Naida έγραψε: 05 Σεπ 2020, 18:46 Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος και γερός.
μακαρι να εκοψε και το τσιγαρο, ο ίδιος μίλησε για αυτό το αυτοκαταστροφικο πάθος του, μακαρι ναναι καλα το παιδι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
viewtopic.php?f=33&t=24642ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:33 Σε καραντίνα λέει ο Άδωνις.
Καλά αν έχει κολλήσει κορονοϊό θα έχουν κολλήσει και όλα τα Βαλκάνια,
που ανοίγει το στόμα του και από τις τσιρίδες φτάνουν τα σταγονίδια μέχρι τη στρατόσφαιρα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε με 3 μηνες διακοπες όλο και καπου τον αρπαξαν...NewModelArmy έγραψε: 04 Σεπ 2020, 21:39 Τη Δευτερα ανοιξαν τα σχολεια και διαβαζω ηδη για κρουσματα σε εκπαιδευτικους σε 3 διαφορετικα,δυο στην Αθηνα και ενα στο Ρεθυμνο.Καλα θα παει αυτο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Περαστικά του, του ανθρώπου.ST48410 έγραψε: 05 Σεπ 2020, 12:55Ναι. Εύχομαι να είναι καλά και να έχουμε γρήγορα νέα του
Leporello έγραψε: 26 Αύγ 2020, 11:27 Βρέθηκα θετικός. Δεν ξέρω από που κόλλησα, αλλά την Παρασκευή το βράδυ εμφάνισα βήχα και το Σάββατο ανέβασα πυρετό μέχρι 37,3. Την Κυριακή σταμάτησε ο βήχας και ο πυρετός έφθασε 37,4 αλλά έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Την Δευτέρα ο πυρετός έφθασε μόνο μέχρι 37,1. Χθες δεν είχα καθόλου συμπτώματα και πήγα να κάνω το τεστ. Δεν ήταν εύκολο να κλείσεις ραντεβού. Σήμερα, με πήραν τηλέφωνο να μου ανακοινώσουν ότι το τεστ ήταν θετικό. Συνεχίζω να μην έχω συμπτώματα, αν και έχω μία δυσκολία να ξεχωρίσω τον ουρανό από το σφονδύλι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
40 διασωληνωμενοι, δεν αντέχουμε άλλους νεκρούς
Φίλε Λέπο, βάστα γερά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές