!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:30
Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:17
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 19:42

Έγραψα παραπάνω ότι το γεγονός ότι πάνε να δημιουργήσουν κακό στάτους κβο μας πάει 100 χρόνια πίσω, σε περιόδους ατυχηματων. Η διασφάλιση ποιότητας πριν 15 χρόνια σαν κλάδος ήταν από ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ έως για κλάματα σε πολλές εταιρίες και ο τρόπος που δουλεύουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα ατυχημάτων.
1μισο εκατομμυριο νεκροι αλλα οι κακες εταιριες πανε να δημιουργησουν κακο στατους κβο κτλ...
Εγω δεν βλεπω ποιο ειναι το προβλημα. Οκ η εταιρια δεν υποχρεουται υποβολης αποζημιωσεως (πολυ σωστα και λογικα για μενα) απο κει και περα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας μην το κανει το εμβολιο, με το ζορι δεν ειναι.
Θα μπορουσαν βεβαια οι φαρμακευτικες να επεκτεινουν την περιοδο δοκιμων ωστε το εμβολιο να βγει σε 5 χρονια και ως τοτε να μετρουσαμε δεκαδες εκατομμυρια νεκρων αλλα με αυτο τον τροπο οι κωλοεταιρειες δεν θα γλιτωναν την υποβολη αποζημιωσεων.
Κλασσικη οπτικη περι κακων πολυεθνικων κτλ κτλ.
Ποιός σου είπε οτι δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό; Αν ο στόχος είναι το 75% του πληθυσμού και εθελοντικά πάει το 40% να δεις για πότε θα αρχίσουν οι πιέσεις.
Κακως .
Ας κανει ο καθενας την επιλογη του.
Αν καποιος θελει να πεθανει λογω ηλιθιοτητας δεν μπορω να κανω κατι για να τον εμποδισω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Αν μου έρθει SMS δηλαδή, από το ΗΔΙΚΑ να μην πάω; Αν μαθευτεί στον χώρο εργασίας σε λίγο καιρό δεν θα έχω κυρώσεις; Όπως και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται να πάω. Θα ζητάνε κάποια απόδειξη ότι έχω κάνει εμβόλιο για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, πελατών.
Είναι αλήθεια ότι δίνει ανοσία για τέσσερις μήνες;
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Ενα ακομη ευχαριστω προς τις πφαιζερ και μοντερνα που καταφεραν να παρασκευασουν τα νεας γενιας εμβολια.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:33
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:26
Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:25
Δεν τα λες καλα. Καταρχην οι εταιριες δεν θα εβγαζαν το προιον στη φορα αν δεν ειχαν αποφυγει την αποζημιωση. Επισης ασχετο αλλα τα κρατη που δωσαν στις εταιριες λεφτα για την αναπτυξη του εμβολιου το εκαναν αυτο με αντιτιμο μια συμφωνημενη χαμηλη τιμη του εμβολιου προς αυτα τα κρατη και αρα χαμηλοτερα εσοδα για τις εταιριες.
Ε λοιπον οχι, ποτε δεν καταλαβα αυτη την εμμονη. Εσυ μας λες οτι θα επρεπε να ερθει το εμβολιο σε 3-5 χρονια διοτι ειδαλλως επωφελουνται οι εταιριες (και οι καπιταλιστες) εγω σου λεω πως απλα αυτο θα ηταν καταστροφικο και εγκληματικο.
Εγώ δεν έδωσα πουθενά χρονολογία παράδοσης. Εγώ λέω, τηρήστε σωστά τα πρωτόκολλα τα οποία τηρούμε όλες οι εταιρίες και αναλαβετε τα κόστη των αποζημιώσεων που αναλαμβανουν όλες οι εταιρίες.
Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:26

Οχι δεν θα πεθανουμε επειδη καποιοι κολλανε στις ιδεοληπτικες και μονο εμμονες τους.
ΑΝ θεωρεις το εμβολιο επικινδυνο μην το κανεις, απλα πραγματα.
Δείξε μου ένα ποστ που να γράφω ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο.
Τυπικη τηρηση πρωτοκολων σημαινει 3-5 χρονια για την παρασκευη.
Επικεντρωση στην μη υποχρεωση υποβολης αποζημιωσης απο την παρασκευαστρια εταιρια , ναι , σημαινει οτι επικεντρωνεσαι στο θεμα επικινδυνοτητας του εμβολιου ειδαλλως δεν εχει νοημα αυτο που αναφερεις.
Πού κολλάει η παρασκευή με την τήρηση πρωτοκόλλων στον έλεγχο κατά την διαδικασία των αρχών; :o
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Antares έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:37 Αν μου έρθει SMS δηλαδή, από το ΗΔΙΚΑ να μην πάω; Αν μαθευτεί στον χώρο εργασίας σε λίγο καιρό δεν θα έχω κυρώσεις; Όπως και οπουδήποτε αλλού χρειάζεται να πάω. Θα ζητάνε κάποια απόδειξη ότι έχω κάνει εμβόλιο για την προστασία των εργαζομένων και των επισκεπτών, πελατών.
Είναι αλήθεια ότι δίνει ανοσία για τέσσερις μήνες;
Οχι , τα αντισωματα αναλογα των οργανισμο ανιχνευονται για 4 μηνες αλλα ο οργανισμος επειτα εχει στη μνημη του για καποιο ικανο διαστημα την επιθεση απο τον ιο και αντιδρα αποτελεσματικα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:35
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:32
Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:30 Αγαπητοι συμπολητες του πλανητη , το εμβολιο (α) δεν ειναι υποχρεωτικο (α).
Οποιος δεν θελει δεν το κανει.
Και μην μας τα ζαλιζετε οπως πολλοι συνανθρωποι μας οι οποιοι μας ζαλιζαν με τις θεωριες περι ψευτικης πανδημιας και οταν πλησιαζε κοντα τους καποιος που ηταν λιγακι κρυωμενος τον βριζανε και φευγανε μακρια τους τρεχοντας.
Eννοείται ότι καλά κάνανε και βρίζανε όποιον κρυωμένο τους πλησίαζε. Εγω του έβριζα και προ κορωνοϊού. Είσαι άρρωστος και θες να με κολλήσεις; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. (όχι εσύ, γενικολογώ).
Μην πετας την μπαλα στην κερκιδα. Πριν τον κοβιντ δεν τους ενοιαζε ποιος ειναι κρυωμενος ή οχι. Μετα την ψευτικη πανδημια κοβιντ ξαφνικα οι αρνητες απεκτησαν μια περιεργη απεχθεια προς καθε ανθρωπο γυρω τους που ειχε υποψια κρυολογηματος.
Δεν πετάω καμία μπάλα στην κερκίδα και μιλάω ΠΟΛΥ σοβαρά. Απλό κρύωμα να έχεις και να θες να με κολλήσεις, θα σε διαολοστείλω, όπως το έκανα ανέκαθεν. Εγώ, αν κολλήσω, θα χάσω 3 μέρες από τη δουλειά μου=3 μέρες έσοδα. Εσύ στ'αρχίδια σου, γιατί μπορεί να είσαι ΔΥ και να χέστηκες πατόκορφα. (το εσύ γενικό, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:37
Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:17

1μισο εκατομμυριο νεκροι αλλα οι κακες εταιριες πανε να δημιουργησουν κακο στατους κβο κτλ...
Εγω δεν βλεπω ποιο ειναι το προβλημα. Οκ η εταιρια δεν υποχρεουται υποβολης αποζημιωσεως (πολυ σωστα και λογικα για μενα) απο κει και περα ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ας μην το κανει το εμβολιο, με το ζορι δεν ειναι.
Θα μπορουσαν βεβαια οι φαρμακευτικες να επεκτεινουν την περιοδο δοκιμων ωστε το εμβολιο να βγει σε 5 χρονια και ως τοτε να μετρουσαμε δεκαδες εκατομμυρια νεκρων αλλα με αυτο τον τροπο οι κωλοεταιρειες δεν θα γλιτωναν την υποβολη αποζημιωσεων.
Κλασσικη οπτικη περι κακων πολυεθνικων κτλ κτλ.
Ποιός σου είπε οτι δεν μπορεί να γίνει υποχρεωτικό; Αν ο στόχος είναι το 75% του πληθυσμού και εθελοντικά πάει το 40% να δεις για πότε θα αρχίσουν οι πιέσεις.
Κακως .
Αν καποιος θελει να πεθανει λογω ηλιθιοτητας δεν μπορω να κανω κατι για να τον εμποδισω.
Καμιά επιλογή δεν είναι απόλυτα ασφαλής (εμβολιασμός ή όχι) απλά σου λένε από το να έχουμε στο ΕΣΥ τόσο κόσμο άρρωστο που θα μας κοστίσει μέχρι να γίνει ο κύκλος του ιού πχ 300 δις ευρώ καλύτερα να εμβολιαστούν και από τις παρενέργειες (που αρκετές ενδεχομένως να είναι και ήπιες) και όσοι νοσίσουν στο μέλλον όχι μόνο θα τους αντέξει το σύστημα αλλά και το κόστος θα είναι πολύ χαμηλότερο. Δεν υπάρχει risk free επιλογή απλά επιλέγουμε αυτή με το μικρότερο κόστος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:42

Eννοείται ότι καλά κάνανε και βρίζανε όποιον κρυωμένο τους πλησίαζε. Εγω του έβριζα και προ κορωνοϊού. Είσαι άρρωστος και θες να με κολλήσεις; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. (όχι εσύ, γενικολογώ).
Μην πετας την μπαλα στην κερκιδα. Πριν τον κοβιντ δεν τους ενοιαζε ποιος ειναι κρυωμενος ή οχι. Μετα την ψευτικη πανδημια κοβιντ ξαφνικα οι αρνητες απεκτησαν μια περιεργη απεχθεια προς καθε ανθρωπο γυρω τους που ειχε υποψια κρυολογηματος.
Δεν πετάω καμία μπάλα στην κερκίδα και μιλάω ΠΟΛΥ σοβαρά. Απλό κρύωμα να έχεις και να θες να με κολλήσεις, θα σε διαολοστείλω, όπως το έκανα ανέκαθεν. Εγώ, αν κολλήσω, θα χάσω 3 μέρες από τη δουλειά μου=3 μέρες έσοδα. Εσύ στ'αρχίδια σου, γιατί μπορεί να είσαι ΔΥ και να χέστηκες πατόκορφα. (το εσύ γενικό, δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά).
Γραφω κατι διαφορετικο το οποιο κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Οχι οτι εκπλησομαι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:44

Κακως .
Καμιά επιλογή δεν είναι απόλυτα ασφαλής (εμβολιασμός ή όχι) απλά σου λένε από το να έχουμε στο ΕΣΥ τόσο κόσμο άρρωστο που θα μας κοστίσει μέχρι να γίνει ο κύκλος του ιού πχ 300 δις ευρώ καλύτερα να εμβολιαστούν και από τις παρενέργειες (που αρκετές ενδεχομένως να είναι και ήπιες) και όσοι νοσίσουν στο μέλλον όχι μόνο θα τους αντέξει το σύστημα αλλά και το κόστος θα είναι πολύ χαμηλότερο. Δεν υπάρχει risk free επιλογή απλά επιλέγουμε αυτή με το μικρότερο κόστος.
Κοινωνικο κοστος.
Ναι χαιρω πολυ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άβαταρ μέλους
paul25

Γιατί να τις χάσεις; Αφού τις δικαιούσε 24 το χρόνο έχεις.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:45

Γραφω κατι διαφορετικο το οποιο κανεις πως δεν καταλαβαινεις.
Οχι οτι εκπλησομαι.
Γράφεις κάτι που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ και να μην είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει αν το παρατήρησες σε αρνητές ή σε μη αρνητές.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:46
Γιατί να τις χάσεις; Αφού τις δικαιούσε 24 το χρόνο έχεις.
:smt005: :smt005: :smt005: Καλά. (ας μην το ανοίξουμε εδώ το θέμα αυτό).
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:30 Αγαπητοι συμπολητες του πλανητη , το εμβολιο (α) δεν ειναι υποχρεωτικο (α).
Οποιος δεν θελει δεν το κανει.
Και μην μας τα ζαλιζετε οπως πολλοι συνανθρωποι μας οι οποιοι μας ζαλιζαν με τις θεωριες περι ψευτικης πανδημιας και οταν πλησιαζε κοντα τους καποιος που ηταν λιγακι κρυωμενος τον βριζανε και φευγανε μακρια τους τρεχοντας.
Γιατί, εσύ θα το κάνεις; Μέχρι να φτάσει η σειρά σου, θα έχει εξασθενίσει το ζήτημα, που θα είναι σαν να κάνεις το εμβόλιο της γρίππης. Πάω στοίχημα ότι αυτό δεν το κάνεις. Σαν να μού φαίνεται ότι όλος ο ντόρος γίνεται για τα χρηματιστήρια.
Άβαταρ μέλους
paul25

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:46
paul25 έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:44
Κακως .
Κοινωνικο κοστος.
Ναι χαιρω πολυ.
Μα γι'αυτό και υπάρχει επιπλέον αντίδραση και δυσθυμία διότι για πρώτη φορά η δική μας γενιά αντιλαμβάνεται την ύπαρξη της οντότητας της κοινωνίας να πέφτει στους ώμους της σαν βάρος με ίσως και προσωπικό κόστος (μόνιμο ή μη), δηλαδή αυτοθυσίας. Μέχρι πριν την πανδημία απολαμβάναμε την παντοδύναμη ατομικότητα μας. Αυτά ήταν μόνο για την γενιά των παππούδων μας που πήγαιναν στο μέτωπο και γύριζαν ανάπηροι, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα μας άγγιζε κ'άτι τέτοιο (και πάλι να πούμε βέβαια πως πιθανολογικά σε καλύτερη θέση ανάληψης κοινωνικού κόστους είμαστε εμείς από τους παππούδες μας που ήταν σίγουρο ότι θα γυρνούσαν σακατεμένοι).
Η φωνή της Αληθειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Η φωνή της Αληθειας »

Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2020, 20:39 Ενα ακομη ευχαριστω προς τις πφαιζερ και μοντερνα που καταφεραν να παρασκευασουν τα νεας γενιας εμβολια.
Ένα από τα πολύ θετικά της πανδημίας είναι ότι έδωσε τεράστια ώθηση στην συγκεκριμένη έρευνα. Τέτοιου είδους ερευνητικά προγράμματα τρέχουν σε πολλές εταιρείες, άλλα είναι μια από τις πολλές νέες προσεγγίσεις για καινούργιες θεραπείες. Χωρίς την κρισιμότητα της πανδημίας αυτά τα προγράμματα συνήθως προχωρούν με πολύ αργούς ρυθμούς. Τυχαίνει να έχω εσωτερική πληροφόρηση για ένα από αυτά και μπορώ να πω ότι όσοι εμπλέκονταν δουλεύανε για μήνες όλο το 24ωρο (σε βάρδιες εννοείται). Η διοίκηση είχε καθημερινή συνεδρίαση για να μπορούν να αξιολογούν τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να αντιδρούν πολύ άμεσα. Μιλάμε για συνεδριάσεις οποιαδήποτε ώρα της μέρας (πχ 3 το πρωί). Οπουδήποτε δημιουργούνταν κάποιο θέμα όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεδρίαζαν εντός ώρας... δεν μιλάμε δηλαδή για νορμάλ ρύθμους έρευνας/ανάπτυξης.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”