Φιλελερα της φακής, πάρε την αγέλη σου και άντε σαλλη παραλία .GoBzi έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:00Η ανθρώπινη ζωή από την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα πάει κάπως έτσι. Είσαι θηλαστικό ζώο αγέλης και η κάθε αγέλη έχει κάποιους νόμους. Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, μπορείς να βρίσεις, σκοτώσεις, κλέψεις κοκ, απλά υπάρχουν επιπτώσεις σύμφωνα με τους νόμους της αγέλης που ανήκεις.Крaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Το 2015 περίμενα να έρθει η Δραχμούλα και χαιρόμουν με τα Capital Controls. Μπερδεύεις κάποια πράγματα.
Έγραψα σε τοίχο το γνωστό σύνθημα Μητσοτάκη... Και μου έκανε μήνυση η τοπική οννεδ. Στο FB έχω φάει συνολικά 220 ημέρες τιμωρίας επειδή έβριζα τον Μητσοτάκη. Για ποια Δημοκρατική Δύση μου μιλάς;
Αυτή είναι η φάση. Από εκεί και πέρα εσύ γνωρίζεις πως εάν γράψεις σε τοίχο είναι παράνομο. Το να εξυβρισεις είναι επίσης παράνομο. Έκανες την επιλογή σου και τώρα πληρώνεις τις συνέπειες. Εάν δεν σου αρέσει η αγέλη μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάποια άλλη. Πχ πάνε στην δημοκρατική Ρωσία και γράψε Πούτιν γαμιεσαι. Το να εύχεσαι να δυστυχησει το 98% της αγέλης σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει μιας και όλοι θα σε περνάνε για τον μαλακα της παρέας.
Το FB είναι ιδιωτική εταιρεία, μπορεί να σε διαγράψει επειδή δεν τους αρέσουν τα μούτρα σου, δεν υπάρχει το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου αν και αυτό που έκανες δεν θεωρείται πουθενά ελευθερία λόγου. Και εγώ εάν γράψω εδώ Κρασναγια ... μαλλον θα έτρωγα μπαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Re: στρατιωτικές εξελιξεις στην Ουκρανία
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
-
Δημοκράτης
ε όπως περίμενες την δραχμούλα και τελικά έμεινες με το περίμενε έξω από τα ΑΤΜ στο χέρι τώρα θα μείνεις με το να βλέπεις τους Ρώσους στην πέιναКрaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Το 2015 περίμενα να έρθει η Δραχμούλα και χαιρόμουν με τα Capital Controls. Μπερδεύεις κάποια πράγματα.
Έγραψα σε τοίχο το γνωστό σύνθημα Μητσοτάκη... Και μου έκανε μήνυση η τοπική οννεδ. Στο FB έχω φάει συνολικά 220 ημέρες τιμωρίας επειδή έβριζα τον Μητσοτάκη. Για ποια Δημοκρατική Δύση μου μιλάς;
Βασικά θα ήθελα να πάω μπροστά τον χρόνο να σε δω σε μια 5ετία να κλαις που η Ουκρανία θα είναι Ευρωπαική χώρα και η Ρωσία στην πρέσσα
Όπως πριν μια 5ετία περίμενες δραχμή και σήμερα στην Ελλάδα ζούμε σαν άνθρωποι και εσύ στα χάλια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 28 Ιούλ 2022, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχώς πάντως έχετε αυτογνωσία και αυτοπροσδιορίζεστε ως αγέλη!!
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Σε τοίχο πραγματικό το σύνθημα. Όχι στο FB.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
-
Δημοκράτης
όταν είσαι 7 χρονια άνεργος δεν έχεις λεφτά για σπρέι ώστε να γράψεις σε κανονικό τοίχοYochanan έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:01σε τοίχοΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:50Επαναστατης οχι αστεια...Крaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Έγραψα σε τοίχο το γνωστό σύνθημα Μητσοτάκη... Και μου έκανε μήνυση η τοπική οννεδ. Στο FB έχω φάει συνολικά 220 ημέρες τιμωρίας επειδή έβριζα τον Μητσοτάκη.
Στο FB
![]()
![]()
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
-
Δημοκράτης
πόσες φορές το έχουν πάρει αυτό το μέρος φίλε τουρκοζαίε ;
-
Δημοκράτης
βρήκες λεφτά για σπρέι δηλαδή;
- Крaсная армия
Συνεχίζεις τις ασυναρτησίες.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:04ε όπως περίμενες την δραχμούλα και τελικά έμεινες με το περίμενε έξω από τα ΑΤΜ στο χέρι τώρα θα μείνεις με το να βλέπεις τους Ρώσους στην πέιναКрaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Το 2015 περίμενα να έρθει η Δραχμούλα και χαιρόμουν με τα Capital Controls. Μπερδεύεις κάποια πράγματα.
Βασικά θα ήθελα να πάω μπροστά τον χρόνο να σε δω σε μια 5ετία να κλαις που η Ουκρανία θα είναι Ευρωπαική χώρα και η Ρωσία στην πρέσσα
Όπως πριν μια 5ετία περίμενες δραχμή και σήμερα στην Ελλάδα ζούμε σαν άνθρωποι και εσύ στα χάλια σου
Εγώ εκείνη την Παρασκευή όντως πήγα σε ΑΤΜ για να τρολάρω τος γύρω μου.
Είχα 6 δεκαχίλιαρα και φώναζα βγάζει δραχμές.
Το 1/6 της πρώην Ουκρανίας που είναι και άχρηστο ας το κάνετε ότι θέλετε. Τα υπόλοιπα 5/6 θα είναι περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Θα περάσουν καλά τα ορφανά του Μπαντέρα μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Όταν η Τουρκία σου πάρει εδάφη με την ανοχή της ΕΕ και των συμμάχων σας μην κλαίτε.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ούτε φιλελεδες ούτε δεξιούς. Είτε έχεις καπιταλισμό, είτε κομμουνισμό, είτε ότι σκατα θες, έτσι δουλεύουν οι κοινωνίες. Τα first world problems που αντιμετωπίζεις είναι κοινωνικά, όχι οικονομικά.Manolis έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:02Φιλελερα της φακής, πάρε την αγέλη σου και άντε σαλλη παραλία .GoBzi έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:00Η ανθρώπινη ζωή από την εποχή των σπηλαίων μέχρι σήμερα πάει κάπως έτσι. Είσαι θηλαστικό ζώο αγέλης και η κάθε αγέλη έχει κάποιους νόμους. Εσύ από την πλευρά σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, μπορείς να βρίσεις, σκοτώσεις, κλέψεις κοκ, απλά υπάρχουν επιπτώσεις σύμφωνα με τους νόμους της αγέλης που ανήκεις.Крaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Το 2015 περίμενα να έρθει η Δραχμούλα και χαιρόμουν με τα Capital Controls. Μπερδεύεις κάποια πράγματα.
Αυτή είναι η φάση. Από εκεί και πέρα εσύ γνωρίζεις πως εάν γράψεις σε τοίχο είναι παράνομο. Το να εξυβρισεις είναι επίσης παράνομο. Έκανες την επιλογή σου και τώρα πληρώνεις τις συνέπειες. Εάν δεν σου αρέσει η αγέλη μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου σε κάποια άλλη. Πχ πάνε στην δημοκρατική Ρωσία και γράψε Πούτιν γαμιεσαι. Το να εύχεσαι να δυστυχησει το 98% της αγέλης σίγουρα δεν θα σε βοηθήσει μιας και όλοι θα σε περνάνε για τον μαλακα της παρέας.
Το FB είναι ιδιωτική εταιρεία, μπορεί να σε διαγράψει επειδή δεν τους αρέσουν τα μούτρα σου, δεν υπάρχει το συνταγματικό δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου αν και αυτό που έκανες δεν θεωρείται πουθενά ελευθερία λόγου. Και εγώ εάν γράψω εδώ Κρασναγια ... μαλλον θα έτρωγα μπαν.
Εγώ να πάω σε άλλη παραλία; Μάλλον εσείς να πάτε προς Βόρειο Πόλο, γιατί μέχρι και στον Νότιο Πόλο έχει πιγκουίνος που ζουν με ιεραρχίες και νόμους, οπότε ούτε για εκεί κάνετε.
-
Δημοκράτης
Λάθος μου να πιστεύω ότι περίμενες στα ΑΤΜ. Για να περιμένεις στα στμ θα έπρεπε να έχεις κάτι στην τραπεζαКрaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:11Συνεχίζεις τις ασυναρτησίες.Δημοκράτης έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:04ε όπως περίμενες την δραχμούλα και τελικά έμεινες με το περίμενε έξω από τα ΑΤΜ στο χέρι τώρα θα μείνεις με το να βλέπεις τους Ρώσους στην πέιναКрaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 16:43 Το 2015 περίμενα να έρθει η Δραχμούλα και χαιρόμουν με τα Capital Controls. Μπερδεύεις κάποια πράγματα.
Εγώ εκείνη την Παρασκευή όντως πήγα σε ΑΤΜ για να τρολάρω τος γύρω μου.
Είχα 6 δεκαχίλιαρα και φώναζα βγάζει δραχμές.
Το 1/6 της πρώην Ουκρανίας που είναι και άχρηστο ας το κάνετε ότι θέλετε. Τα υπόλοιπα 5/6 θα είναι περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Θα περάσουν καλά τα ορφανά του Μπαντέρα μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.
Όταν η Τουρκία σου πάρει εδάφη με την ανοχή της ΕΕ και των συμμάχων σας μην κλαίτε.
- Крaсная армия
Δεν είμαι νεοφιλελές που το παίζει δημοκράτης για να έχω καταθέσεις στο Καπιταλιστικό σας τραπεζικό σύστημα.
Η συσκευή απο την οποία γράφεις είναι δανική ή κλεμμένη; Δεν πιστεύω να έπιασες στα χέρια σου (καπιταλιστικά) λεφτά και να τα έσκασες για να πάρεις καπιταλιστική συσκευή;Крaсная армия έγραψε: 28 Ιούλ 2022, 17:38 Δεν είμαι νεοφιλελές που το παίζει δημοκράτης για να έχω καταθέσεις στο Καπιταλιστικό σας τραπεζικό σύστημα.
- Крaсная армия
Είναι Κομμουνιστικό προϊόν από την Κίνα.
Σε Κομμουνιστές τα έδωσα.
Πήξε.
Σε Κομμουνιστές τα έδωσα.
Πήξε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις