Μου έδωσες ιδέα για τσάμπα γεωθερμική ενέργεια.Esperos έγραψε: 18 Φεβ 2025, 07:55Φτιάξε και ένα μεγάλο μεταλλικό καπάκι, σαν τα καπάκι χύτρας ταχύτητας, να βουλώνεις τα ηφαίστεια.
Με άγκιστρα, να κλείνει γύρω γύρω αεροστεγώς.
Βάλε και ένα γιγάντιο καλαμάκι, να το χώνεις μέσα στο ηφαίστειο, να ρίχνεις παγωμένο νερό να κρυώνει η λάβα.
Με την επιστημονική μέθοδο.
Κάνε και ευρεσιτεχνία, όλα τα πνευματικά δικά σου, δε θέλω ποσοστά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
καλο για την κοινωνια θα ειναι να μη φτιαχτει κανενα κτιριο με τη μαλακια σου και πεσει σε κανενα κεφαλι.seismic1 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 17:19Ακόμα εκεί είσαι? Τα έχω κάνει όλα αυτά. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι την κακοψύχια σας.Λοξίας έγραψε: 17 Φεβ 2025, 08:36Εξακολουθείς να συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος...από εμάς ζητάς επιβεβαίωση; Άντε και σου είπαμε ότι σε πιστεύουμε...τι θα κερδίσεις ρε άσχετε;
Την επιστημονική κοινότητα πρέπει να πείσεις ότι έχεις δίκιο και οι υπολογισμοί σου είναι σωστοί.
Στείλε τα δεδομένα και τους υπολογισμούς σου, σε μορφή paper, σε ένα αξιόπιστο (ΟΧΙ open access), περιοδικό του χώρου. Ή λάβε μέρος αυτοπροσώπως σε ένα διεθνές συνέδριο, να παρουσιάσεις εκεί τα δεδομένα που έχεις. Και άμα σε αποδεχθούν αυτοί, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πατέντα σου. Τι σκατά κάθεσαι εδώ και ποστάρεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια;
Όσες φορές και να ποστάρεις στο φόρουμ τα ίδια και τα ίδια, θα λογίζονται μαλακίες, αφού δεν έχουν την επιστημονική έγκριση.
Τα πειράματά σου, οι υπολογισμοί σου και ό,τι ισχυρίζεσαι, παραμένουν ατομικές μαλακίες, εφ' όσον δεν είναι εγκεκριμένα από την επιστημονική κοινότητα.
Ανίκανοι να κάνετε κάτι καλό για την κοινωνία βγάζετε όλη την κακία σας επάνω μου.
Μερικοί εδώ μέσα έχουμε κόντρες αλλά με βοηθούν και όλας.
Εσύ και ανίδεος είσαι και τον έξυπνο κάνεις.
Ούτε για εργάτη δεν θα σε έπαιρνα.![]()
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καλό για την κοινωνία θα ήταν να πέσει το νταβάνι στο δικό σου κεφάλι.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:24καλο για την κοινωνια θα ειναι να μη φτιαχτει κανενα κτιριο με τη μαλακια σου και πεσει σε κανενα κεφαλι.seismic1 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 17:19Ακόμα εκεί είσαι? Τα έχω κάνει όλα αυτά. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι την κακοψύχια σας.Λοξίας έγραψε: 17 Φεβ 2025, 08:36
Εξακολουθείς να συμπεριφέρεσαι σαν ηλίθιος...από εμάς ζητάς επιβεβαίωση; Άντε και σου είπαμε ότι σε πιστεύουμε...τι θα κερδίσεις ρε άσχετε;
Την επιστημονική κοινότητα πρέπει να πείσεις ότι έχεις δίκιο και οι υπολογισμοί σου είναι σωστοί.
Στείλε τα δεδομένα και τους υπολογισμούς σου, σε μορφή paper, σε ένα αξιόπιστο (ΟΧΙ open access), περιοδικό του χώρου. Ή λάβε μέρος αυτοπροσώπως σε ένα διεθνές συνέδριο, να παρουσιάσεις εκεί τα δεδομένα που έχεις. Και άμα σε αποδεχθούν αυτοί, θα έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πατέντα σου. Τι σκατά κάθεσαι εδώ και ποστάρεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια;
Όσες φορές και να ποστάρεις στο φόρουμ τα ίδια και τα ίδια, θα λογίζονται μαλακίες, αφού δεν έχουν την επιστημονική έγκριση.
Τα πειράματά σου, οι υπολογισμοί σου και ό,τι ισχυρίζεσαι, παραμένουν ατομικές μαλακίες, εφ' όσον δεν είναι εγκεκριμένα από την επιστημονική κοινότητα.
Ανίκανοι να κάνετε κάτι καλό για την κοινωνία βγάζετε όλη την κακία σας επάνω μου.

δεν σε συκοφαντουμε, σε κοροιδευουμε και γελαμε.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 00:33Και αφού είναι παπαριές γιατί προσπαθείτε να με συκοφαντείται ρε ούφο? Τσούζι τσούζι?
δεν θα το καναμε, αν δεν ησουν ψωνιο, και δεν μας εβριζες πρωτος εσυ.
λουσου τα τωρα.
τα εχουμε αποδειξει, και οχι, δεν εισαι επιστημονας.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 07:19Δεν φτάνει να το λέτε πρέπει και να το αποδεικνύεται όπως κάνω εγώ με πειράματα προσομοιώσεις και αριθμητική ανάλυση.taxalata xalasa έγραψε: 18 Φεβ 2025, 07:15αφού ειναι παπαριές, στο λέμε... δεν σε συκοφαντούμε...seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 00:33 Και αφού είναι παπαριές γιατί προσπαθείτε να με συκοφαντείται ρε ούφο? Τσούζι τσούζι?
Μιλάς με επιστήμονα ο οποίος χρησιμοποιεί την επιστημονική μέθοδο.
δεν πεφτει, ειναι γερο. επειδη εχει φτιαχτει απο αληθινο μηχανικο, χωρις την επικινδυνη πατεντα σου.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:27Καλό για την κοινωνία θα ήταν να πέσει το νταβάνι στο δικό σου κεφάλι.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:24καλο για την κοινωνια θα ειναι να μη φτιαχτει κανενα κτιριο με τη μαλακια σου και πεσει σε κανενα κεφαλι.seismic1 έγραψε: 17 Φεβ 2025, 17:19 Ακόμα εκεί είσαι? Τα έχω κάνει όλα αυτά. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι την κακοψύχια σας.
![]()
το ιδιο ισχυει και για το δικο σου ταβανι, και ευτυχως. δε θελω να παθεις κατι, θελω να σε εχουμε εδω, γερο και υγειη, για να γελαμε.
Στο δικό μου δεν πάτησε μηχανικός.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:52δεν πεφτει, ειναι γερο. επειδη εχει φτιαχτει απο αληθινο μηχανικο, χωρις την επικινδυνη πατεντα σου.
το ιδιο ισχυει και για το δικο σου ταβανι, και ευτυχως. δε θελω να παθεις κατι, θελω να σε εχουμε εδω, γερο και υγειη, για να γελαμε.
Όποιος γελάει τελευταίος είναι ο καλύτερος.
-
stergiosbik
Αρα εχεις αυθαιρετο Γιαννακη!seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:58Στο δικό μου δεν πάτησε μηχανικός.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:52δεν πεφτει, ειναι γερο. επειδη εχει φτιαχτει απο αληθινο μηχανικο, χωρις την επικινδυνη πατεντα σου.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:27 Καλό για την κοινωνία θα ήταν να πέσει το νταβάνι στο δικό σου κεφάλι.
![]()
Είμαι και με την βούλα. Διεθνή δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην αντισεισμική τεχνολογία.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:50τα εχουμε αποδειξει, και οχι, δεν εισαι επιστημονας.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 07:19Δεν φτάνει να το λέτε πρέπει και να το αποδεικνύεται όπως κάνω εγώ με πειράματα προσομοιώσεις και αριθμητική ανάλυση.
Μιλάς με επιστήμονα ο οποίος χρησιμοποιεί την επιστημονική μέθοδο.
Τα στατικά τα έκανα εγώ.stergiosbik έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:02Αρα εχεις αυθαιρετο Γιαννακη!seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 12:58Στο δικό μου δεν πάτησε μηχανικός.Ασέβαστος έγραψε: 18 Φεβ 2025, 08:52
δεν πεφτει, ειναι γερο. επειδη εχει φτιαχτει απο αληθινο μηχανικο, χωρις την επικινδυνη πατεντα σου.
-
stergiosbik
Αρα,καλα λεω αυθαιρετο.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:04Τα στατικά τα έκανα εγώ.
Γιατί αυθαίρετο?stergiosbik έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:05Αρα,καλα λεω αυθαιρετο.
Έχω δικαίωμα υπογραφής.
Και εσείς δεν έχετε την εμπειρία μου.
-
stergiosbik
ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα υπογραφης δεν εχεις,ΟΥΤΕ ειχες ποτε.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:08Γιατί αυθαίρετο?
Έχω δικαίωμα υπογραφής.
Ενας φαντασιοπληκτος ανθωπακος εισαι.
Με πτυχίο εργοδηγού και δικαίωμα υπογραφής στατικών μέχρι 180 τ.μstergiosbik έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:09ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα υπογραφης δεν εχεις,ΟΥΤΕ ειχες ποτε.seismic1 έγραψε: 18 Φεβ 2025, 13:08Γιατί αυθαίρετο?
Έχω δικαίωμα υπογραφής.
Ενας φαντασιοπληκτος ανθωπακος εισαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση