!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θάνος Τζήμερος
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Re: Θάνος Τζήμερος
Αν τελικά υπάρξει εκλογική συνεργασία ή συνασπισμός και αν μπουν Βουλή, το μικρότερο πρόβλημα θα είναι το ιστορικό των δύο αρχηγών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι προσπάθειες της ΝΔ να τους πάρουν βουλευτές ή έστω να τους ωθήσουν στην ανεξαρτητοποίηση. Χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ και την απορρόφηση βουλευτών των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κέντρου και του Ποταμιού, το ταμπού του 1965 ("Αποστασία") καταστράφηκε: ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό μετά την καταστροφή του μεταπολιτευτικού ταμπού κατά των κυβερνήσεων συνεργασίας (παρότι οι κυβερνήσεις του 1989 - 1990 πετύχαν όλους τους στόχους τους πλην την καταδίκης του Παπανδρέου).
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 08:27θα μπορουσε, αν ηταν φυσιολογικος λογικος ανθρωπος.alekhine έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:33
ο τζημερος του εκανε επιθεση επι προσωπικου για αυτο του γυρισε του αλλου το ματι
αν ηταν ψυχραιμος θα ζητουσε τον λογο, θα του ελεγε "δεν δινω σημασια στο παραληρημα ενος παπατζη σαν τον τζημερο που το επαιζε πτυχιουχος επι χρονια ενω δεν μπορεσε ουτε μια σχολη να τελειωσει και οταν τον πηραν χαμπαρι τα εριξε στο κκε" η κατι παρομοιο και να τελειωσει εκει το παραμυθι
ειναι ομως κομμουνιστης. δηλαδη φασιστικο ουγκανο, και εδρασε σαν τετοιο.
εκανε αυτο ακριβως που τον ωθησε ο τζημ να κανει, για να αποδειχτει ποσο φασιστικο ουγκανο ειναι.
100% νικη τζ, fatality. το θεμα ειναι οτι τα κνιτακια ειναι ευκολοι αντιπαλοι, θαθελα να τον δω να καταφερνει τετοια με πασοκους, ζαιους, νδ. εκει θα φανει η αξια του.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 11:34Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 08:27θα μπορουσε, αν ηταν φυσιολογικος λογικος ανθρωπος.alekhine έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:33
ο τζημερος του εκανε επιθεση επι προσωπικου για αυτο του γυρισε του αλλου το ματι
αν ηταν ψυχραιμος θα ζητουσε τον λογο, θα του ελεγε "δεν δινω σημασια στο παραληρημα ενος παπατζη σαν τον τζημερο που το επαιζε πτυχιουχος επι χρονια ενω δεν μπορεσε ουτε μια σχολη να τελειωσει και οταν τον πηραν χαμπαρι τα εριξε στο κκε" η κατι παρομοιο και να τελειωσει εκει το παραμυθι
εκανε αυτο ακριβως που τον ωθησε ο τζημ να κανει, για να αποδειχτει ποσο φασιστικο ουγκανο ειναι.
100% νικη τζ, fatality. το θεμα ειναι οτι τα κνιτακια ειναι ευκολοι αντιπαλοι, θαθελα να τον δω να καταφερνει τετοια με πασοκους, ζαιους, νδ. εκει θα φανει η αξια του.
Μια χαρά προβολή είχε για τα κυβικά του. Δεν ξέρω άλλον αρχηγό κόμματος που παλεύει στο 1,5 % να έχει κάνει περατζαδα απο Αυτιά, Παπαδάκη, Χατζηνικολάου μέχρι Τατιάνα Στεφανίδου. Στην Πανιά δεν ξέρω αν έχει πάει ακόμα που θα του ταιριαζε
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αυτιά, Παπαδάκη, Τατιάνα ΣτεφανίδουGewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:20lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 11:34Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 08:27
θα μπορουσε, αν ηταν φυσιολογικος λογικος ανθρωπος.
Μια χαρά προβολή είχε για τα κυβικά του. Δεν ξέρω άλλον αρχηγό κόμματος που παλεύει στο 1,5 % να έχει κάνει περατζαδα απο Αυτιά, Παπαδάκη, Χατζηνικολάου μέχρι Τατιάνα Στεφανίδου. Στην Πανιά δεν ξέρω αν έχει πάει ακόμα που θα του ταιριαζε
Ρε το μλκ!!
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
-
Gewponos90
Σε όλα τα μεγάλα κανάλια έχει πάει και όχι μόνο μια φορά και ας μην το δικαιολογούν τα ποσοστά του.lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:23Αυτιά, Παπαδάκη, Τατιάνα ΣτεφανίδουGewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:20lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 11:34
Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.
![]()
![]()
Ρε το μλκ!!
Δηλαδή τι θέλατε; Να είναι κάθε βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;
-
Gewponos90
Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
- Highlander
Ποιον προεκλογικό αγώνα; Ο τύπος έχει κάψει φλάντζα.Gewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:57 Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Μου κάνει εντύπωση που "ενοχλεί" πολλούς ο Θάνος ενώ δεν έχει ποτέ του κυβερνήσει.
Και όπως λέει, αν δεν μπει στις επόμενες, το επόμενο λεπτό παραιτείται και επιστρέφει στην ιδιωτική του ζωή.
Μου κάνει εντύπωση που "ενοχλεί" πολλούς ο Θάνος ενώ δεν έχει ποτέ του κυβερνήσει.
Και όπως λέει, αν δεν μπει στις επόμενες, το επόμενο λεπτό παραιτείται και επιστρέφει στην ιδιωτική του ζωή.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Highlander
Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:04 Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Βέβαια τον τζημερο θα τον χαρακτήριζα βασικά γραφική φιγούρα, με τις κωλοτουμπες που κάνει ενώ βρίσκεται στο 0,5% (υποτίθεται ότι όταν είσαι στο 0,5% τουλάχιστον επιδιώκεις μια υποτυπώδη ιδεολογική καθαρότητα)
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Προβλέπω πως η αντίδρασή σου στις επόμενες εκλογές θα είναι ανάλογη με αυτή της Rachel MaddowGewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:57 Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
όταν ο Trump κέρδισε την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.
ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ “SAFE SPACE”
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Highlander
Αλήθεια, πώς τα πάει ο ντραμπφ;Gordian Knot έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:12Προβλέπω πως η αντίδρασή σου στις επόμενες εκλογές θα είναι ανάλογη με αυτή της Rachel MaddowGewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:57 Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
όταν ο Trump κέρδισε την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.
ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ “SAFE SPACE”ΚΟΥΦΑΛΕΣ!

- Esperos
Δεν είναι το ίδιο, η χα έχει ψηφίσει νόμους (ή δεν έχει) και με τις επιλογές της επηρέαε χρηματοδοτήσεις και επομένως, ασχέτως αν κυβέρνησαν, αν υπουργοποιήθηκαν, έχουν συμμετοχή και θα δικαιολογούσε κάποιος να τους βρίζει ή να τους συχαίνεται ανεξαρτήτως του ότι είναι και του κοινού ποινικού. Ο Τζήμερος όμως, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Σε μια σειρά άλλα κόμματα του 05%, ή του 1%, τέτοιο μένος δεν υπάρχει.Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:07Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:04 Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Βέβαια τον τζημερο θα τον χαρακτήριζα βασικά γραφική φιγούρα, με τις κωλοτουμπες που κάνει ενώ βρίσκεται στο 0,5% (υποτίθεται ότι όταν είσαι στο 0,5% τουλάχιστον επιδιώκεις μια υποτυπώδη ιδεολογική καθαρότητα)Και ξεβρακωνει εξαιρετικά τη θεωρία των δύο άκρων που προωθεί και ο ίδιος, ενώ δέχεται τα χειροκροτηματα ακροδεξιών και νεοναζί.
![]()
Το συμπέρασμα είναι πως ενοχλεί ο φιλελευθερισμός, ενοχλούν οι αλήθειες και η κοινή λογική, ενοχλεί η παραδοχή ότι η ελλάδα χρειάζεται σοβαρές μεταρυθμίσεις και να γίνει μια χώρα σοβαρή. Όσοι ενοχλούνται από Τζήμερο είναι επειδή οι ίδιοι έιναι ιδεοληπτικοί και στρατευμένοι σε περίεργες παρψχημένες αντιλήψεις και ελπίζουν σε κουλουράκι από τον κρατισμό.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Highlander
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τη χρυσή αυγή τη σιχαινομουν και πριν μπει στη Βουλή και...ψηφίσει νόμους (λολ).Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:30Δεν είναι το ίδιο, η χα έχει ψηφίσει νόμους (ή δεν έχει) και με τις επιλογές της επηρέαε χρηματοδοτήσεις και επομένως, ασχέτως αν κυβέρνησαν, αν υπουργοποιήθηκαν, έχουν συμμετοχή και θα δικαιολογούσε κάποιος να τους βρίζει ή να τους συχαίνεται ανεξαρτήτως του ότι είναι και του κοινού ποινικού. Ο Τζήμερος όμως, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Σε μια σειρά άλλα κόμματα του 05%, ή του 1%, τέτοιο μένος δεν υπάρχει.Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:07Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:04 Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Βέβαια τον τζημερο θα τον χαρακτήριζα βασικά γραφική φιγούρα, με τις κωλοτουμπες που κάνει ενώ βρίσκεται στο 0,5% (υποτίθεται ότι όταν είσαι στο 0,5% τουλάχιστον επιδιώκεις μια υποτυπώδη ιδεολογική καθαρότητα)Και ξεβρακωνει εξαιρετικά τη θεωρία των δύο άκρων που προωθεί και ο ίδιος, ενώ δέχεται τα χειροκροτηματα ακροδεξιών και νεοναζί.
![]()
Το συμπέρασμα είναι πως ενοχλεί ο φιλελευθερισμός, ενοχλούν οι αλήθειες και η κοινή λογική, ενοχλεί η παραδοχή ότι η ελλάδα χρειάζεται σοβαρές μεταρυθμίσεις και να γίνει μια χώρα σοβαρή. Όσοι ενοχλούνται από Τζήμερο είναι επειδή οι ίδιοι έιναι ιδεοληπτικοί και στρατευμένοι σε περίεργες παρψχημένες αντιλήψεις και ελπίζουν σε κουλουράκι από τον κρατισμό.
- Esperos
Και γω την σιχαινόμουν αλλά δεν ασχολιόμουν με ένα κόμμα ναζιστών. Ήλπιζα πως ο νοήμων λαός δεν θα "τσιμπήσει" σε τέτοιες κοινωνικές ιώσεις. Ούτε νομίζω να είχε ασχοληθεί και κανένας άλλος. Το να εκφράζεις δημοκρατικές και φιλελεύθερες απόψεις, π.χ.Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:33Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τη χρυσή αυγή τη σιχαινομουν και πριν μπει στη Βουλή και...ψηφίσει νόμους (λολ).Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:30Δεν είναι το ίδιο, η χα έχει ψηφίσει νόμους (ή δεν έχει) και με τις επιλογές της επηρέαε χρηματοδοτήσεις και επομένως, ασχέτως αν κυβέρνησαν, αν υπουργοποιήθηκαν, έχουν συμμετοχή και θα δικαιολογούσε κάποιος να τους βρίζει ή να τους συχαίνεται ανεξαρτήτως του ότι είναι και του κοινού ποινικού. Ο Τζήμερος όμως, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Σε μια σειρά άλλα κόμματα του 05%, ή του 1%, τέτοιο μένος δεν υπάρχει.Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:07
Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.
![]()
Το συμπέρασμα είναι πως ενοχλεί ο φιλελευθερισμός, ενοχλούν οι αλήθειες και η κοινή λογική, ενοχλεί η παραδοχή ότι η ελλάδα χρειάζεται σοβαρές μεταρυθμίσεις και να γίνει μια χώρα σοβαρή. Όσοι ενοχλούνται από Τζήμερο είναι επειδή οι ίδιοι έιναι ιδεοληπτικοί και στρατευμένοι σε περίεργες παρψχημένες αντιλήψεις και ελπίζουν σε κουλουράκι από τον κρατισμό.![]()
<<Με πόσους εργαζόμενους μπορεί να λειτουργήσει ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας; "Με όσους χρειάζεται" θα απαντήσει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, στον φυσιολογικό κόσμο. "Με 400 τουλάχιστον" είναι η απάντηση της ΝΔ. Γιατί; Διότι έτσι αποφάσισε το Σοβιέτ.>>
<<Αυτή τη στιγμή, στο τιμόνι της Ε.Ε. βρίσκονται οι πλέον ακατάλληλοι για να διαχειρισθούν την εισβολή. Το Ισλάμ έχει φτάσει στις Θερμοπύλες και τις αποφάσεις για το μέλλον της Ε.Ε. τις παίρνουν Εφιάλτες.>>
<<Η δημόσια υγεία που το κράτος σε υποχρεώνει να πληρώνεις, θες δεν θες, κοστίζει πανάκριβα και είναι κάκιστης ποιότητας, παρά τις αγιογραφίες λόγω κορονοϊού. Κόστος απλού κρεβατιού (πρωτοβάθμιας) στα Κρέστενα (2011) 3.195 ευρώ. Μέσο ημερήσιο κόστος ΜΕΘ στην Ευρώπη 2.205 ευρώ!>>
<<Κόμματα που απεργάζονται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, παρανομούν συστηματικά βαφτίζοντας τις ποινικού χαρακτήρα πράξεις τους "πολιτική δράση" και προαναγγέλουν τον επόμενο εμφύλιο μόλις βρουν την ευκαιρία, θα πρέπει θεσμικά να αποκλείονται από τις εκλογές.>>
<<Ο φορολογούμενος, δηλαδή εσύ κι εγώ θα πληρώσουμε τη λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους λάθρο. Κι αυτό είναι το μόνιμο διοικητικό μοντέλο του Δημοσίου. Αν το ποσό το πλήρωνε ο Τσίπρας (και κάθε Τσίπρας) από την τσέπη του, η Ελλάδα θα ήταν μια άλλη χώρα.>>
δεν ξέρω γιατί θα προκαλούσε οργή και μένος σε "φυσιολογικούς" ανθρώπους, Εντάξει, αν είσαι συριζαίος τρολ τουυ 0,60 , και μόνο με την ιδέας πως δεν θα έχεις τζάμπα καφέ και τσιγάρα, αισθάνεσαι ένα κίνδυνο.
Εντελώς γραφικός είναι ο Τζήμερος, , θα γινουν εκλογές και με μπολικη τυχη θα μπει στη βουλη με Φαήλο και αμέσως μετα θα βγει πάλι εκτός και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη σημερινη ανυπαρξία. θα κάψει και τον Φαήλο μαζι του και τέλος. Έναν σοβάρο με αξιόπρόσεκτο λόγο είχε βγάλει ο χωρος πέραν της ΝΔ (τον Βοριδη). Τον πήρε η ΝΔ και τέλος , ακόμα αντίστοιχός ρήτορας δεν θεωρώ ότι έχει βρεθεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 0 Απαντήσεις