!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Τζήμερος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Re: Θάνος Τζήμερος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Αν τελικά υπάρξει εκλογική συνεργασία ή συνασπισμός και αν μπουν Βουλή, το μικρότερο πρόβλημα θα είναι το ιστορικό των δύο αρχηγών. Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι οι προσπάθειες της ΝΔ να τους πάρουν βουλευτές ή έστω να τους ωθήσουν στην ανεξαρτητοποίηση. Χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ και την απορρόφηση βουλευτών των ΑΝΕΛ, της Ένωσης Κέντρου και του Ποταμιού, το ταμπού του 1965 ("Αποστασία") καταστράφηκε: ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό μετά την καταστροφή του μεταπολιτευτικού ταμπού κατά των κυβερνήσεων συνεργασίας (παρότι οι κυβερνήσεις του 1989 - 1990 πετύχαν όλους τους στόχους τους πλην την καταδίκης του Παπανδρέου).
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2020, 08:27
alekhine έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:33
ο τζημερος του εκανε επιθεση επι προσωπικου για αυτο του γυρισε του αλλου το ματι

αν ηταν ψυχραιμος θα ζητουσε τον λογο, θα του ελεγε "δεν δινω σημασια στο παραληρημα ενος παπατζη σαν τον τζημερο που το επαιζε πτυχιουχος επι χρονια ενω δεν μπορεσε ουτε μια σχολη να τελειωσει και οταν τον πηραν χαμπαρι τα εριξε στο κκε" η κατι παρομοιο και να τελειωσει εκει το παραμυθι
θα μπορουσε, αν ηταν φυσιολογικος λογικος ανθρωπος.

ειναι ομως κομμουνιστης. δηλαδη φασιστικο ουγκανο, και εδρασε σαν τετοιο.

εκανε αυτο ακριβως που τον ωθησε ο τζημ να κανει, για να αποδειχτει ποσο φασιστικο ουγκανο ειναι.

100% νικη τζ, fatality. το θεμα ειναι οτι τα κνιτακια ειναι ευκολοι αντιπαλοι, θαθελα να τον δω να καταφερνει τετοια με πασοκους, ζαιους, νδ. εκει θα φανει η αξια του.
Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 11:34
alekhine έγραψε: 08 Δεκ 2020, 15:33
ο τζημερος του εκανε επιθεση επι προσωπικου για αυτο του γυρισε του αλλου το ματι

αν ηταν ψυχραιμος θα ζητουσε τον λογο, θα του ελεγε "δεν δινω σημασια στο παραληρημα ενος παπατζη σαν τον τζημερο που το επαιζε πτυχιουχος επι χρονια ενω δεν μπορεσε ουτε μια σχολη να τελειωσει και οταν τον πηραν χαμπαρι τα εριξε στο κκε" η κατι παρομοιο και να τελειωσει εκει το παραμυθι

εκανε αυτο ακριβως που τον ωθησε ο τζημ να κανει, για να αποδειχτει ποσο φασιστικο ουγκανο ειναι.

100% νικη τζ, fatality. το θεμα ειναι οτι τα κνιτακια ειναι ευκολοι αντιπαλοι, θαθελα να τον δω να καταφερνει τετοια με πασοκους, ζαιους, νδ. εκει θα φανει η αξια του.
Εχει γινει φιλε μου οταν πρωτοεμφανιστηκε ο Τζημ, περιπου 10 χρονια πριν. Για πλακα τους ειχε και αυτος ηταν ο λογος που τον εχουν "εξαφανισει" απο τα mainstream media.

Μια χαρά προβολή είχε για τα κυβικά του. Δεν ξέρω άλλον αρχηγό κόμματος που παλεύει στο 1,5 % να έχει κάνει περατζαδα απο Αυτιά, Παπαδάκη, Χατζηνικολάου μέχρι Τατιάνα Στεφανίδου. Στην Πανιά δεν ξέρω αν έχει πάει ακόμα που θα του ταιριαζε
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Gewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:20

Μια χαρά προβολή είχε για τα κυβικά του. Δεν ξέρω άλλον αρχηγό κόμματος που παλεύει στο 1,5 % να έχει κάνει περατζαδα απο Αυτιά, Παπαδάκη, Χατζηνικολάου μέχρι Τατιάνα Στεφανίδου. Στην Πανιά δεν ξέρω αν έχει πάει ακόμα που θα του ταιριαζε
Αυτιά, Παπαδάκη, Τατιάνα Στεφανίδου

:smt005: :smt005:

Ρε το μλκ!!
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Gewponos90

lafkiotis έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:23
Gewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 12:20

Αυτιά, Παπαδάκη, Τατιάνα Στεφανίδου

:smt005: :smt005:

Ρε το μλκ!!
Σε όλα τα μεγάλα κανάλια έχει πάει και όχι μόνο μια φορά και ας μην το δικαιολογούν τα ποσοστά του.

Δηλαδή τι θέλατε; Να είναι κάθε βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90

Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Gewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:57 Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
Ποιον προεκλογικό αγώνα; Ο τύπος έχει κάψει φλάντζα. :-?
Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos »

Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Μου κάνει εντύπωση που "ενοχλεί" πολλούς ο Θάνος ενώ δεν έχει ποτέ του κυβερνήσει.
Και όπως λέει, αν δεν μπει στις επόμενες, το επόμενο λεπτό παραιτείται και επιστρέφει στην ιδιωτική του ζωή.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:04 Και γω δηλώνω Τζημερικός και ψηφίζω ΔηΞαν.
Μου κάνει εντύπωση που "ενοχλεί" πολλούς ο Θάνος ενώ δεν έχει ποτέ του κυβερνήσει.
Και όπως λέει, αν δεν μπει στις επόμενες, το επόμενο λεπτό παραιτείται και επιστρέφει στην ιδιωτική του ζωή.
Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Βέβαια τον τζημερο θα τον χαρακτήριζα βασικά γραφική φιγούρα, με τις κωλοτουμπες που κάνει ενώ βρίσκεται στο 0,5% (υποτίθεται ότι όταν είσαι στο 0,5% τουλάχιστον επιδιώκεις μια υποτυπώδη ιδεολογική καθαρότητα) :lol: Και ξεβρακωνει εξαιρετικά τη θεωρία των δύο άκρων που προωθεί και ο ίδιος, ενώ δέχεται τα χειροκροτηματα ακροδεξιών και νεοναζί. :lol:
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Gewponos90 έγραψε: 09 Δεκ 2020, 18:57 Ο Γόρδιος δεσμός έχει ξεκινήσει προεκλογικό αγώνα μου φαίνεται. Σου λέω για να μην αγχώνεσαι. 1,5 %
Προβλέπω πως η αντίδρασή σου στις επόμενες εκλογές θα είναι ανάλογη με αυτή της Rachel Maddow

Εικόνα

όταν ο Trump κέρδισε την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ “SAFE SPACE” :lol: ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Highlander

Gordian Knot έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:12
Προβλέπω πως η αντίδρασή σου στις επόμενες εκλογές θα είναι ανάλογη με αυτή της Rachel Maddow

Εικόνα

όταν ο Trump κέρδισε την προεδρία των ΗΠΑ το 2016.

ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ “SAFE SPACE” :lol: ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
Αλήθεια, πώς τα πάει ο ντραμπφ; :cry

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Esperos

Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:07
Καλά ούτε η Χρυσή Αυγή είχε κυβερνήσει αλλά ήταν λογικότατο να ενοχλεί, αυτό δε σημαίνει τίποτα.

Βέβαια τον τζημερο θα τον χαρακτήριζα βασικά γραφική φιγούρα, με τις κωλοτουμπες που κάνει ενώ βρίσκεται στο 0,5% (υποτίθεται ότι όταν είσαι στο 0,5% τουλάχιστον επιδιώκεις μια υποτυπώδη ιδεολογική καθαρότητα) :lol: Και ξεβρακωνει εξαιρετικά τη θεωρία των δύο άκρων που προωθεί και ο ίδιος, ενώ δέχεται τα χειροκροτηματα ακροδεξιών και νεοναζί. :lol:
Δεν είναι το ίδιο, η χα έχει ψηφίσει νόμους (ή δεν έχει) και με τις επιλογές της επηρέαε χρηματοδοτήσεις και επομένως, ασχέτως αν κυβέρνησαν, αν υπουργοποιήθηκαν, έχουν συμμετοχή και θα δικαιολογούσε κάποιος να τους βρίζει ή να τους συχαίνεται ανεξαρτήτως του ότι είναι και του κοινού ποινικού. Ο Τζήμερος όμως, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Σε μια σειρά άλλα κόμματα του 05%, ή του 1%, τέτοιο μένος δεν υπάρχει.
Το συμπέρασμα είναι πως ενοχλεί ο φιλελευθερισμός, ενοχλούν οι αλήθειες και η κοινή λογική, ενοχλεί η παραδοχή ότι η ελλάδα χρειάζεται σοβαρές μεταρυθμίσεις και να γίνει μια χώρα σοβαρή. Όσοι ενοχλούνται από Τζήμερο είναι επειδή οι ίδιοι έιναι ιδεοληπτικοί και στρατευμένοι σε περίεργες παρψχημένες αντιλήψεις και ελπίζουν σε κουλουράκι από τον κρατισμό.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:30

Δεν είναι το ίδιο, η χα έχει ψηφίσει νόμους (ή δεν έχει) και με τις επιλογές της επηρέαε χρηματοδοτήσεις και επομένως, ασχέτως αν κυβέρνησαν, αν υπουργοποιήθηκαν, έχουν συμμετοχή και θα δικαιολογούσε κάποιος να τους βρίζει ή να τους συχαίνεται ανεξαρτήτως του ότι είναι και του κοινού ποινικού. Ο Τζήμερος όμως, δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή. Σε μια σειρά άλλα κόμματα του 05%, ή του 1%, τέτοιο μένος δεν υπάρχει.
Το συμπέρασμα είναι πως ενοχλεί ο φιλελευθερισμός, ενοχλούν οι αλήθειες και η κοινή λογική, ενοχλεί η παραδοχή ότι η ελλάδα χρειάζεται σοβαρές μεταρυθμίσεις και να γίνει μια χώρα σοβαρή. Όσοι ενοχλούνται από Τζήμερο είναι επειδή οι ίδιοι έιναι ιδεοληπτικοί και στρατευμένοι σε περίεργες παρψχημένες αντιλήψεις και ελπίζουν σε κουλουράκι από τον κρατισμό.
Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τη χρυσή αυγή τη σιχαινομουν και πριν μπει στη Βουλή και...ψηφίσει νόμους (λολ). :smt017
Άβαταρ μέλους
Esperos

Highlander έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:33
Esperos έγραψε: 09 Δεκ 2020, 19:30

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ τη χρυσή αυγή τη σιχαινομουν και πριν μπει στη Βουλή και...ψηφίσει νόμους (λολ). :smt017
Και γω την σιχαινόμουν αλλά δεν ασχολιόμουν με ένα κόμμα ναζιστών. Ήλπιζα πως ο νοήμων λαός δεν θα "τσιμπήσει" σε τέτοιες κοινωνικές ιώσεις. Ούτε νομίζω να είχε ασχοληθεί και κανένας άλλος. Το να εκφράζεις δημοκρατικές και φιλελεύθερες απόψεις, π.χ.

<<Με πόσους εργαζόμενους μπορεί να λειτουργήσει ένα κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας; "Με όσους χρειάζεται" θα απαντήσει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, στον φυσιολογικό κόσμο. "Με 400 τουλάχιστον" είναι η απάντηση της ΝΔ. Γιατί; Διότι έτσι αποφάσισε το Σοβιέτ.>>

<<Αυτή τη στιγμή, στο τιμόνι της Ε.Ε. βρίσκονται οι πλέον ακατάλληλοι για να διαχειρισθούν την εισβολή. Το Ισλάμ έχει φτάσει στις Θερμοπύλες και τις αποφάσεις για το μέλλον της Ε.Ε. τις παίρνουν Εφιάλτες.>>

<<Η δημόσια υγεία που το κράτος σε υποχρεώνει να πληρώνεις, θες δεν θες, κοστίζει πανάκριβα και είναι κάκιστης ποιότητας, παρά τις αγιογραφίες λόγω κορονοϊού. Κόστος απλού κρεβατιού (πρωτοβάθμιας) στα Κρέστενα (2011) 3.195 ευρώ. Μέσο ημερήσιο κόστος ΜΕΘ στην Ευρώπη 2.205 ευρώ!>>

<<Κόμματα που απεργάζονται την επιβολή δικτατορίας στη χώρα, παρανομούν συστηματικά βαφτίζοντας τις ποινικού χαρακτήρα πράξεις τους "πολιτική δράση" και προαναγγέλουν τον επόμενο εμφύλιο μόλις βρουν την ευκαιρία, θα πρέπει θεσμικά να αποκλείονται από τις εκλογές.>>

<<Ο φορολογούμενος, δηλαδή εσύ κι εγώ θα πληρώσουμε τη λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους λάθρο. Κι αυτό είναι το μόνιμο διοικητικό μοντέλο του Δημοσίου. Αν το ποσό το πλήρωνε ο Τσίπρας (και κάθε Τσίπρας) από την τσέπη του, η Ελλάδα θα ήταν μια άλλη χώρα.>>

δεν ξέρω γιατί θα προκαλούσε οργή και μένος σε "φυσιολογικούς" ανθρώπους, Εντάξει, αν είσαι συριζαίος τρολ τουυ 0,60 , και μόνο με την ιδέας πως δεν θα έχεις τζάμπα καφέ και τσιγάρα, αισθάνεσαι ένα κίνδυνο.
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Εντελώς γραφικός είναι ο Τζήμερος, , θα γινουν εκλογές και με μπολικη τυχη θα μπει στη βουλη με Φαήλο και αμέσως μετα θα βγει πάλι εκτός και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη σημερινη ανυπαρξία. θα κάψει και τον Φαήλο μαζι του και τέλος. Έναν σοβάρο με αξιόπρόσεκτο λόγο είχε βγάλει ο χωρος πέραν της ΝΔ (τον Βοριδη). Τον πήρε η ΝΔ και τέλος , ακόμα αντίστοιχός ρήτορας δεν θεωρώ ότι έχει βρεθεί.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”