Kauldron έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:53
Αυτό που βλέπω είναι οτι η τύπισσα και ο beta σ' έχουν μαδήσει σα κοτόπουλο.
Ο beta γιατι; Εκεί που ήθελε δεν μπήκε ούτε αυτός. Αυτό το διάστημα πρέπει να έχει κάποιον σταθετο η κυρια (του 1.5 μήνα) Δήθεν αριστερό πάλι απο οσο συμπεραίνω
.
Έχει πάψει να με ενδιαφέρει πλέον τόσο πολύ ο beta, είναι αρκετά γελοιος από μόνος του, κακώς του έδωσα αξία και την εσπρωξα σε αυτον. Μετά την ανάγνωση της ποιητικής του συλλογής βλέπω πως είμαι έτη φωτός ανώτερος. Αν αυτή δεν το βλέπει, κακό του κεφαλιού της.
Έχει κάνει καινούργιο λουκ στα μαλλιά και είναι πολύ όμορφη. Αλλά την ενημέρωσα για τον πολυποδα και στέκεται αναλγητη. Δεν θα αλλάξει πια ποτέ γνώμη. Και με έχει ακόμα περιορισμένο από τις ιστορίες της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 11 Νοέμ 2023, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2023, 20:50
αν την αγαπάς θα κανεις υπομονη μια δυο δεκαετίες και θα σου πέσει και εσένα.
Δεν χάνω εγώ τη λίμπιντό μου. Θα της χαριζα αμετρητους οργασμούς. Παει και βρίσκει ξενερωτους. Αυτόν τον πιπωνε πέντε ώρες και του έπεφτε, δηλαδή εγώ δεν θα είχα μούτρα να την ξαναπροσεγγισω μετά από τέτοια πανωλεθρια, απορώ γιατί ξεκίνησε να της κάνει λαικ. Ισως τον προσέγγισε αυτή βεβαια, ποιος ξερει. Είδα και ότι είχε κάνει λαικ στο χαζοβιβλιο του όταν βγαίνανε πριν μήνες, ενώ σε μένα το έκραζε.
Ο beta γιατι; Εκεί που ήθελε δεν μπήκε ούτε αυτός. Αυτή έχει κάποιον σταθερό (του 1.5 μήνα) Αυτό το διάστημα. Δήθεν αριστερό πάλι.
Έχει πάψει να με ενδιαφέρει πλέον τόσο πολύ ο beta, είναι αρκετά γελοιος από μόνος του, κακώς του έδωσα αξία και την εσπρωξα σε αυτον. Μετά την ανάγνωση της ποιητικής του συλλογής βλέπω πως είμαι έτη φωτός ανώτερος. Αν αυτή δεν το βλέπει, κακό του κεφαλιού της.
Έχει κάνει καινούργιο λουκ στα μαλλιά και είναι πολύ όμορφη. Αλλά την ενημέρωσα για τον πολυποδα και στέκεται αναλγητη. Δεν θα αλλάξει πια ποτέ γνώμη. Και με έχει ακόμα περιορισμένο από τις ιστορίες της.
Αγόρασες τη ποιητική συλλογή του, της έσπρωξες ένα κάρο δωράκια, και τώρα περιμένεις να σε λυπηθεί για τον πολύποδα.
Ο beta γιατι; Εκεί που ήθελε δεν μπήκε ούτε αυτός. Αυτή έχει κάποιον σταθερό (του 1.5 μήνα) Αυτό το διάστημα. Δήθεν αριστερό πάλι.
Αγόρασες τη ποιητική συλλογή του, της έσπρωξες ένα κάρο δωράκια, και τώρα περιμένεις να σε λυπηθεί για τον πολύποδα.
Τι άλλο να κάνω λες; Θα πω στη νοσοκόμα να με βγάλει φωτο και να της την στείλει όσο είμαι αναίσθητος.
Την ποιητικη συλλογη του δεν το ξέρει κανείς, εκτός από εσάς, ότι την αγόρασα. Θα πιει έναν καφέ από μένα ο καψερός.
Τι άλλο να κάνω λες; Θα πω στη νοσοκόμα να με βγάλει φωτο και να της την στείλει όσο είμαι αναίσθητος.
Την ποιητικη συλλογη του δεν το ξέρει κανείς, εκτός από εσάς, ότι την αγόρασα. Θα πιει έναν καφέ από μένα ο καψερός.
Kappa έγραψε: 31 Οκτ 2023, 20:59
Η κυρία εξακολουθει να με έχει αποκλεισμένο στα στορυς και πάλι φοραει το κολιέ που της πήρα. Έχω γούστο. Αυτή έχασε. Είχα σκοπό να της πάρω ένα πολύ ακριβότερο.
μπα κι ετσι να του την παει το πρωτο που θα σκεφτει θα ειναι να της διαβασει κανενα ποιημα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Έχει ενημερωθεί για την επεμβαση. Δεν συγκινήθηκε, αντιθέτως, διαβάζει αμεριμνη με έναν λιμοκοντορο. Απέχω εδώ και τρεις μέρες από τα σοσιαλ, ούτε την ενοιαξε να δει αν ζω!
Kappa έγραψε: 15 Νοέμ 2023, 17:48
Έχει ενημερωθεί για την επεμβαση. Δεν συγκινήθηκε, αντιθέτως, διαβάζει αμεριμνη με έναν λιμοκοντορο. Απέχω εδώ και τρεις μέρες από τα σοσιαλ, ούτε την ενοιαξε να δει αν ζω!
Στο καπιταλ που κανει στροφη στο ρεαλισμο,θα γραφει για τις επενδυτικες βαθμιδες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.