Υποχρεωτικο ειναι.Στύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 16:21Κοιτάξτε κύριε , γω υπεύθυνα κάνω τεστ 1 και 2 φορές τη βδομάδα ,αν και δεν έχω υποχρέωση. Θα το τηρήσω ,ιδίοις χρήμασιν, για όσο καιρό επίσης κρίνω σκόπιμο.The Age of Aquarius έγραψε: 09 Ιαν 2022, 16:14Μην ξεχάσετε να ενημερώσετε την κοινότητα πόσες φορές πέρδεστε τη μέραΣτύγιος έγραψε: 09 Ιαν 2022, 16:11 Νυχτερινή εφίδρωση χτες ,μούσκεμα το μαξιλάρι. Τεστ αρνητικό μεν ,αλλά έχουμε μπει, όλοι νομίζω, σε υποχονδριακό τριπάκι..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Επικαλούμενος λοιπόν μια μελέτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας -όπου και εργάζεται- ο καθηγητής Πνευμονολογίας τόνισε ότι δεν είναι χρήσιμα τα αντιβιοτικά στους ασθενείς που βρίσκονται σπίτι τους και έχουν ήπια συμπτώματα και κυρίως δεν είναι χρήσιμη η λήψη της κορτιζόνης. Σύμφωνα με την προαναφερθείσα έρευνα, οι άνθρωποι που έλαβαν κορτιζόνη στο σπίτι τους είχαν πεντέμισι ημέρες περισσότερο τον ιό στη μύτη τους! Με άλλα λόγια, «καθυστέρησε η κάθαρση του ιού από τον οργανισμό», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γουργουλιάνης.
«Έχουμε να κάνουμε με έναν ιό που η μετάλλαξη Όμικρον σίγουρα τον έχει κάνει περισσότερο μεταδοτικό και λιγότερο θανατηφόρο. Έχουμε πολλές μελέτες που δείχνουν ότι εξαντλείται στο ανώτατο αναπνευστικό και δεν φτάνει στους πνεύμονες, ενώ δείχνει πως προσβάλλει νεότερους ανθρώπους», ξεκαθάρισε.
https://menshouse.gr/newsroom/151392/ka ... noyn-spiti
«Έχουμε να κάνουμε με έναν ιό που η μετάλλαξη Όμικρον σίγουρα τον έχει κάνει περισσότερο μεταδοτικό και λιγότερο θανατηφόρο. Έχουμε πολλές μελέτες που δείχνουν ότι εξαντλείται στο ανώτατο αναπνευστικό και δεν φτάνει στους πνεύμονες, ενώ δείχνει πως προσβάλλει νεότερους ανθρώπους», ξεκαθάρισε.
https://menshouse.gr/newsroom/151392/ka ... noyn-spiti
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
9688 νέα θετικά στα σχολεία σήμερα, και όλα αυτά τα παιδιά που χθες υποτίθεται πως ήταν αρνητικά ήταν για ένα εξάωρο μαζί στις αίθουσες. Θα κολλήσουν μέχρι και τα θρανία 
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θετικά ήταν κι αυτά. Απλά δεν είχε δείξει ακόμη το τεστ.Awesomatic έγραψε: 11 Ιαν 2022, 09:57 9688 νέα θετικά στα σχολεία σήμερα, και όλα αυτά τα παιδιά που χθες υποτίθεται πως ήταν αρνητικά ήταν για ένα εξάωρο μαζί στις αίθουσες. Θα κολλήσουν μέχρι και τα θρανία![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι αυτό λέω. Ότι θετικά που δεν το ήξεραν ήταν μαζεμένα σε αίθουσες για ώρες.Gherschaagk έγραψε: 11 Ιαν 2022, 10:04Θετικά ήταν κι αυτά. Απλά δεν είχε δείξει ακόμη το τεστ.Awesomatic έγραψε: 11 Ιαν 2022, 09:57 9688 νέα θετικά στα σχολεία σήμερα, και όλα αυτά τα παιδιά που χθες υποτίθεται πως ήταν αρνητικά ήταν για ένα εξάωρο μαζί στις αίθουσες. Θα κολλήσουν μέχρι και τα θρανία![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Πως τα πάτε οι νόσησαντες;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ εξακολουθώ να μην έχω τίποτα, η γραμμή σήμερα ίσα που φαίνεται. Βαρέθηκα να κάνω τεστ προχθές και έκανα σήμερα το απόγευμα που είναι και η 5η μέρα.
Οδευεις στον αρνητισμόGreen Dragon έγραψε: 11 Ιαν 2022, 22:59 Εγώ εξακολουθώ να μην έχω τίποτα, η γραμμή σήμερα ίσα που φαίνεται. Βαρέθηκα να κάνω τεστ προχθές και έκανα σήμερα το απόγευμα που είναι και η 5η μέρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ανακαλώ το Flag.
Μάλλον ήταν κάποια άλλη ίωση.
Τρία τεστς με έβγαλαν αρνητικό, και δεν είχα άλλα συμπτώματα.
- Green Dragon
Μοριακό έκανες; Ο ξάδερφός μου έκανε ένα σωρό και έβγαιναν όλα αρνητικά την στιγμή που είχε άσχημα συμπτώματα (χαμηλό πυρετό και συνάχι αλλά δυστυχώς και εμετούς). Το μοριακό τον έδειξε θετικό. Η Όμικρον ξεφεύγει εύκολα από τα τεστς, αν υποθέσουμε ότι είχε αυτήν.
Δεν έκανα. Απομονώθηκα για μία εβδομάδα από την αρχή των ήπιων συμπτωμάτων.Green Dragon έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:07Μοριακό έκανες; Ο ξάδερφός μου έκανε ένα σωρό και έβγαιναν όλα αρνητικά την στιγμή που είχε άσχημα συμπτώματα (χαμηλό πυρετό και συνάχι αλλά δυστυχώς και εμετούς). Το μοριακό τον έδειξε θετικό. Η Όμικρον ξεφεύγει εύκολα από τα τεστς, αν υποθέσουμε ότι είχε αυτήν.
- Green Dragon
Αν προσέχεις γενικώς, κατά 99% κορωνοϊό έχεις. Τα κρυώματα δεν κολλάνε τόσο εύκολα.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:11Δεν έκανα. Απομονώθηκα για μία εβδομάδα από την αρχή των ήπιων συμπτωμάτων.Green Dragon έγραψε: 11 Ιαν 2022, 23:07 Μοριακό έκανες; Ο ξάδερφός μου έκανε ένα σωρό και έβγαιναν όλα αρνητικά την στιγμή που είχε άσχημα συμπτώματα (χαμηλό πυρετό και συνάχι αλλά δυστυχώς και εμετούς). Το μοριακό τον έδειξε θετικό. Η Όμικρον ξεφεύγει εύκολα από τα τεστς, αν υποθέσουμε ότι είχε αυτήν.
Μακάρι να περνούσα και τα κρυώματα έτσι πάντως, που μου βγάζουν τον αδόξαστο...
Δεν μπορείς να προσέχεις 100% και να λειτουργείς εντός της κοινωνίας.
Οι κοινωνικές δραστηριότητες απαιτούν έστω και στοιχειώδη συμβιβασμό.
Οι κοινωνικές δραστηριότητες απαιτούν έστω και στοιχειώδη συμβιβασμό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις