!!! DEVELOPMENT MODE !!!

GNTM

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: GNTM

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Δεκ 2019, 18:16 ουτε στο νυχακι της ουκρανης οι υπολοιπες

χαμενος χρονος,η νικητρια εχει βγει απο την πρωτη μερα αν διαθετεις το ματι του εθνι :g030:
και της νύχτας

νύχτα έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:10
μια ουκρανέζα* είδα και μου άρεσε, με καρεδάκι σέξυ και κορμάκι
εφηβικό σχεδόν, μα υπέροχο πάνγλυκο χαμόγελο και ζεστά ματάκια

*ουκρανή; :xena:

αλλά μας βγήκε σκατοχαρακτήρας
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Μακράν ωραιότερη (σαν συνολο, οχι σαν πρόσωπο) και συμπαθητικότερη η αλβανιδούλα, από την Τατάρω. Ας ελπίσουμε να ειναι αυτη νικητρια και να μην επαληθευτουν τα οποια σποιλερς.
Άβαταρ μέλους
vantono

Η Ουκρανέζα εν τω μεταξύ,πριν την κουρέψουνε εκει μεσα, μου θυμιζε πάρα πολύ τη Δημητρίεβιτς,μια Σερβα απ τις ωραιοτερες ηθοποιους-τηλεσταρ πριν καμποσα χρονια. Νομιζω τωρα ειναι και παντρεμενη με εκεινον απο το Ντολτσε Βιτα,που επαιζε τον γεροντολαγνο.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

αυτή τώρα θεωρείται χοντρή και νοιώθει υποχρεωμένη να απολογηθεί δημόσια για τα κιλά της. Δεν πάμε καλά :102:

Άβαταρ μέλους
vantono

Nero έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:36 αυτή τώρα θεωρείται χοντρή και νοιώθει υποχρεωμένη να απολογηθεί δημόσια για τα κιλά της. Δεν πάμε καλά :102:

και μετά έχεις και τους πυροβολημένους να σου μιλάνε για πολιτικές ορθότητες και χοντρολαγνικό κατεστημένο κι ενα μάτσο πίπες!
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Nero έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:36 αυτή τώρα θεωρείται χοντρή και νοιώθει υποχρεωμένη να απολογηθεί δημόσια για τα κιλά της. Δεν πάμε καλά :102:

Top Model ψάχνουν τύπε, όχι την ωραία της γειτονιάς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Εντάξει, σαν ζωντανή κούκλα είναι. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero

Feindflug έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:56
δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα τύπε. Σιγά τη σχολή μοντέλων, λες και απο την αρχή δεν έβαλαν μέσα κοντές, χοντρές, άσχημες...μέχρι και μια κοντούλα με καρέ που έμοιαζε ακριβώς με την τυπική κομμώτρια της γειτονιάς και νομίζω δούλευε σερβιτόρα σε καφετέρια :roll:
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

vantono έγραψε: 16 Δεκ 2019, 19:00 Η Ουκρανέζα εν τω μεταξύ,πριν την κουρέψουνε εκει μεσα, μου θυμιζε πάρα πολύ τη Δημητρίεβιτς,μια Σερβα απ τις ωραιοτερες ηθοποιους-τηλεσταρ πριν καμποσα χρονια. Νομιζω τωρα ειναι και παντρεμενη με εκεινον απο το Ντολτσε Βιτα,που επαιζε τον γεροντολαγνο.
Τους είχα πετύχει μαζί στο μετρό. Και τώρα θέα είναι. :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Από κάποια αποσπάσματα που έχω δει, γιατί έχω χάσει πολλά επεισόδια, νομίζω ότι το καλύτερο πακέτο για μοντέλο, εμφανισιακά το έχει η Άννα Μαρία. Μου θυμίζει ξωτικό.
Οι άλλες είναι όμορφες αλλά πιο συνηθισμένες.

Η Κάτια, μου αρέσει σαν τύπος γυναίκας αλλά στην πασαρέλα θα χαθεί. Κάνει περισσότερο για φωτομοντέλο σε διαφημίσεις. Και η Κέισι είναι η κλασσική όμορφη μελαχροινή.

Βλέποντας τις, για πασαρέλα θα έδινα τη σειρά Άννα-Μαρία, Κέισι, Κάτια (την οποία δεν κόβω για 1,76, είναι αρκετά πιο κοντή από την Κέισι).

Αναφέρομαι σε εμφάνιση και όχι συμπεριφορά, ομιλία κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Nero

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2019, 21:10Κάτια (την οποία δεν κόβω για 1,76, είναι αρκετά πιο κοντή από την Κέισι).
και για την ηλικία ψέμματα λέει. Κρα κάνει
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Δείτε την επίδοση της Κωνσταντίνας σε αυτή τη φωτογράφιση (από 1.41.20).

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Nero έγραψε: 16 Δεκ 2019, 21:02
Feindflug έγραψε: 16 Δεκ 2019, 20:56
δουλευόμαστε μεταξύ μας τώρα τύπε. Σιγά τη σχολή μοντέλων, λες και απο την αρχή δεν έβαλαν μέσα κοντές, χοντρές, άσχημες...μέχρι και μια κοντούλα με καρέ που έμοιαζε ακριβώς με την τυπική κομμώτρια της γειτονιάς και νομίζω δούλευε σερβιτόρα σε καφετέρια :roll:
Στο τέλος όμως μετράει περισσότερο το να είναι κοντά στα αυστηρά μοντελίστικα πρότυπα, παρά οι διδακτικές πολιτικές ορθότητες που φέρνουν μεν τηλεθέαση αλλά αν τις συνέχιζαν, θα τους παίρναν με τις πέτρες και θα λέγαμε για εκπομπή στυλ Αννίτα Κοίτα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Nero έγραψε: 16 Δεκ 2019, 21:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Δεκ 2019, 21:10Κάτια (την οποία δεν κόβω για 1,76, είναι αρκετά πιο κοντή από την Κέισι).
και για την ηλικία ψέμματα λέει. Κρα κάνει
Λέει 22 αλλά πρέπει να είναι 25 τώρα. Το ύψος της είναι 1,70. Αποκλείεται παραπάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
vantono

H Kεισι εχει δηλωσει η ιδια οτι ειναι 1,77. Η Ουκρανεζα φαίνεται αρκετά κοντύτερή της.
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”