Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση. Για τους συντονιστές δεν εχω διαφορετική γνώμη διότι πανω κατω σας ηξερα τι καπνο φουμαρετε. Αντε τον ψι εμαθα λιγο παραπάνω, που δεν είχαμε συνομιλήσει αρκετα στο παρελθόν και τον Σπύρο που δεν είχανε συνομιλήσει καθολου. Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείσιμο phorum.gr
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Cecily Anne
Re: Κλείσιμο phorum.gr
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.
Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...
Απαντώ και στους δύο. Είχα φόρουμ και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι που κάνετε και δε γνωρίζουμε. Δεν κάνετε τίποτα, απλώς όταν κάποιος πατάει αναφορά σας έρχεται ειδοποίηση και την εξετάζετε. Σιγά τα λάχανα δηλαδή. Το στήσιμο του φόρουμ, ναί, θέλει χρόνο. Τουλάχιστον ήθελε χρόνο για εμένα που δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτά.enterprise-psi έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:12Δεν απαιτώ σεβασμό, για την ακρίβεια, δεν δίνω δεκάρα για την άποψη σας για μένα. Αλλά το να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι, είναι το 5% του συντονισμού.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Για το συντονισμό; Το λέω γιατί πλέον μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά το πώς ερμηνεύονται οι συντονιστικές ενέργειες και τι πληθώρα σεναρίων εξυφαίνονται.Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση. Για τους συντονιστές δεν εχω διαφορετική γνώμη διότι πανω κατω σας ηξερα τι καπνο φουμαρετε. Αντε τον ψι εμαθα λιγο παραπάνω, που δεν είχαμε συνομιλήσει αρκετα στο παρελθόν και τον Σπύρο που δεν είχανε συνομιλήσει καθολου. Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Cecily Anne
Ε μηπως δεν εκανες αρκετα και τωρα δεν εχεις φορουμ ;Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.
Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...Απαντώ και στους δύο. Είχα φόρουμ και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι που κάνετε και δε γνωρίζουμε. Δεν κάνετε τίποτα, απλώς όταν κάποιος πατάει αναφορά σας έρχεται ειδοποίηση και την εξετάζετε. Σιγά τα λάχανα δηλαδή. Το στήσιμο του φόρουμ, ναί, θέλει χρόνο. Τουλάχιστον ήθελε χρόνο για εμένα που δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτά.enterprise-psi έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:12Δεν απαιτώ σεβασμό, για την ακρίβεια, δεν δίνω δεκάρα για την άποψη σας για μένα. Αλλά το να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι, είναι το 5% του συντονισμού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
τι σε χαλαει περισσοτερο απο την συμπεριφορα των χρηστων?Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Προφανως και ψευδεται.Δεν του ζητησα ποτε ντικπικ,τον κωλο του ηθελα.Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2018, 09:32Για τον Daje το πιστεύω διότι όλο ΠΟΥΤΣΑ ζητάει. Να τοποθετηθεί και ο Goback, για να εξηγηθούν πολλά.vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:54ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Δεν κανετε κατι διαφορετικό απο αυτο που φανταζόμουν οτι κανετε βατραχε. Καλα για τα σενάρια αδικιών κλπ, παντα θα γίνονται και λάθη και ειναι μες στο προγραμμα, εμενα φυσιολογικό μου φαινεται, αλλά κατα κύριο λογο ο καθένας παραπονεμένος 9 στις 10 φορες τα λεει οπως τον συμφέρουν και βάζει και πέντε κιλα σάλτσα.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:42Για το συντονισμό; Το λέω γιατί πλέον μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά το πώς ερμηνεύονται οι συντονιστικές ενέργειες και τι πληθώρα σεναρίων εξυφαίνονται.Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση. Για τους συντονιστές δεν εχω διαφορετική γνώμη διότι πανω κατω σας ηξερα τι καπνο φουμαρετε. Αντε τον ψι εμαθα λιγο παραπάνω, που δεν είχαμε συνομιλήσει αρκετα στο παρελθόν και τον Σπύρο που δεν είχανε συνομιλήσει καθολου. Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
- wooded glade
Περισσότεροι από τρεις συντονιστές αποκλείεται να υπάρχουν.
Τα "κουμούνια" π.χ. με τα οποία ασχοληθήκαμε είναι το πολύ ένα κουμούνι.
Τα "κουμούνια" π.χ. με τα οποία ασχοληθήκαμε είναι το πολύ ένα κουμούνι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μια χαρά ήταν το φόρουμ απλώς δε διαφημίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην καθιερωθεί. Τον καιρό εκείνο δεν ήταν όπως τώρα, υπήρχαν πάρα πολλά φόρουμς. Το ότι είχα φόρουμ το ανέφερα για να δείξω ότι την ξέρω τη δουλειά, δεν είναι κάτι που κάνετε και δεν ξέρουμε.
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχουμε δυο συντονιστές που είναι ΑΙ, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
Δεν ειναι κατι που μπορω να αναλύσω.alekhine έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:45τι σε χαλαει περισσοτερο απο την συμπεριφορα των χρηστων?Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση.vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τον Φινγκόλφιν τον γκουμουνιστή, εννοεις. Να τα λέμε ολα. Αυτός άλλωστε οσο ηταν συντονιστης δεν ειχε διαγραψει (?) νημα/ποστ που επευφημούσε και δικαιολογουσε δημοσίως εγκλήματα κατά κομμουνιστών, και μετά ανοιξανε νήμα για πάρτη του κάτι πληγωμένα χεητεράκια και τον κράζανε? Κατι τέτοιο ειχε παρει το ματι μου παλιότερα. Δεν ξερω αν επαιξε τοσο μεγαλο ρολο αυτο, αλλα εγω προσωπικά απο κεινη τη φάση και μετά, τον παρατηρησα να εχει αρχισει να αραιώνει σιγα-σιγα, ωσπου και εξαφανιστηκε εντελως.
- hellegennes
Προφανώς, άλλο ένα φόρουμ με 2 θέματα την ημέρα κι άλλο ένα φόρουμ με 50 θέματα την ημέρα. Η δουλειά των συντονιστών δεν έχει καμμιά σχέση ανάμεσα στις δυο καταστάσεις. Οι συντονιστές καλούνται να κάνουν πολλά περισσότερα από το να ελέγχουν τις αναφορές και να πράττουν αναλόγως.Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:49Μια χαρά ήταν το φόρουμ απλώς δε διαφημίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην καθιερωθεί. Τον καιρό εκείνο δεν ήταν όπως τώρα, υπήρχαν πάρα πολλά φόρουμς. Το ότι είχα φόρουμ το ανέφερα για να δείξω ότι την ξέρω τη δουλειά, δεν είναι κάτι που κάνετε και δεν ξέρουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Όπως;hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:36Οι συντονιστές καλούνται να κάνουν πολλά περισσότερα από το να ελέγχουν τις αναφορές και να πράττουν αναλόγως.
Τον μπερδεύεις με άλλον μάλλονvantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:14τον Φινγκόλφιν τον γκουμουνιστή, εννοεις. Να τα λέμε ολα. Αυτός άλλωστε οσο ηταν συντονιστης δεν ειχε διαγραψει (?) νημα/ποστ που επευφημούσε και δικαιολογουσε δημοσίως εγκλήματα κατά κομμουνιστών, και μετά ανοιξανε νήμα για πάρτη του κάτι πληγωμένα χεητεράκια και τον κράζανε? Κατι τέτοιο ειχε παρει το ματι μου παλιότερα. Δεν ξερω αν επαιξε τοσο μεγαλο ρολο αυτο, αλλα εγω προσωπικά απο κεινη τη φάση και μετά, τον παρατηρησα να εχει αρχισει να αραιώνει σιγα-σιγα, ωσπου και εξαφανιστηκε εντελως.
Ο Φιν είναι απώλεια για το πχωρουμ γενικώς
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V