!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση. Για τους συντονιστές δεν εχω διαφορετική γνώμη διότι πανω κατω σας ηξερα τι καπνο φουμαρετε. Αντε τον ψι εμαθα λιγο παραπάνω, που δεν είχαμε συνομιλήσει αρκετα στο παρελθόν και τον Σπύρο που δεν είχανε συνομιλήσει καθολου. Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.

Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...
enterprise-psi έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:12Δεν απαιτώ σεβασμό, για την ακρίβεια, δεν δίνω δεκάρα για την άποψη σας για μένα. Αλλά το να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι, είναι το 5% του συντονισμού.
Απαντώ και στους δύο. Είχα φόρουμ και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι που κάνετε και δε γνωρίζουμε. Δεν κάνετε τίποτα, απλώς όταν κάποιος πατάει αναφορά σας έρχεται ειδοποίηση και την εξετάζετε. Σιγά τα λάχανα δηλαδή. Το στήσιμο του φόρουμ, ναί, θέλει χρόνο. Τουλάχιστον ήθελε χρόνο για εμένα που δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41
vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:34 Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση. Για τους συντονιστές δεν εχω διαφορετική γνώμη διότι πανω κατω σας ηξερα τι καπνο φουμαρετε. Αντε τον ψι εμαθα λιγο παραπάνω, που δεν είχαμε συνομιλήσει αρκετα στο παρελθόν και τον Σπύρο που δεν είχανε συνομιλήσει καθολου. Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.
Για το συντονισμό; Το λέω γιατί πλέον μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά το πώς ερμηνεύονται οι συντονιστικές ενέργειες και τι πληθώρα σεναρίων εξυφαίνονται.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.

Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...
enterprise-psi έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:12Δεν απαιτώ σεβασμό, για την ακρίβεια, δεν δίνω δεκάρα για την άποψη σας για μένα. Αλλά το να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι, είναι το 5% του συντονισμού.
Απαντώ και στους δύο. Είχα φόρουμ και ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι που κάνετε και δε γνωρίζουμε. Δεν κάνετε τίποτα, απλώς όταν κάποιος πατάει αναφορά σας έρχεται ειδοποίηση και την εξετάζετε. Σιγά τα λάχανα δηλαδή. Το στήσιμο του φόρουμ, ναί, θέλει χρόνο. Τουλάχιστον ήθελε χρόνο για εμένα που δεν ήμουν εξοικειωμένος με αυτά.
Ε μηπως δεν εκανες αρκετα και τωρα δεν εχεις φορουμ ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση.
τι σε χαλαει περισσοτερο απο την συμπεριφορα των χρηστων? :smt017
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2018, 09:32
vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:54
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:50

Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες;
ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.
Για τον Daje το πιστεύω διότι όλο ΠΟΥΤΣΑ ζητάει. Να τοποθετηθεί και ο Goback, για να εξηγηθούν πολλά.
Προφανως και ψευδεται.Δεν του ζητησα ποτε ντικπικ,τον κωλο του ηθελα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

vatraxos έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:42
Για το συντονισμό; Το λέω γιατί πλέον μπορείς να δεις από την άλλη πλευρά το πώς ερμηνεύονται οι συντονιστικές ενέργειες και τι πληθώρα σεναρίων εξυφαίνονται.
Δεν κανετε κατι διαφορετικό απο αυτο που φανταζόμουν οτι κανετε βατραχε. Καλα για τα σενάρια αδικιών κλπ, παντα θα γίνονται και λάθη και ειναι μες στο προγραμμα, εμενα φυσιολογικό μου φαινεται, αλλά κατα κύριο λογο ο καθένας παραπονεμένος 9 στις 10 φορες τα λεει οπως τον συμφέρουν και βάζει και πέντε κιλα σάλτσα.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Περισσότεροι από τρεις συντονιστές αποκλείεται να υπάρχουν.
Τα "κουμούνια" π.χ. με τα οποία ασχοληθήκαμε είναι το πολύ ένα κουμούνι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:43Ε μηπως δεν εκανες αρκετα και τωρα δεν εχεις φορουμ ;
Μια χαρά ήταν το φόρουμ απλώς δε διαφημίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην καθιερωθεί. Τον καιρό εκείνο δεν ήταν όπως τώρα, υπήρχαν πάρα πολλά φόρουμς. Το ότι είχα φόρουμ το ανέφερα για να δείξω ότι την ξέρω τη δουλειά, δεν είναι κάτι που κάνετε και δεν ξέρουμε.
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έχουμε δυο συντονιστές που είναι ΑΙ, αλλά κανείς δεν το κατάλαβε.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

alekhine έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:45
Εγω δεν άλλαξα γνώμη για τους συντονιστές, αλλά για τους χρήστες. Καλα οχι οτι ειχα τους πάντες σε εκτίμηση, αλλά εχω χάσει πάσα ιδεα για πολλούς χρήστες που κατα τα αλλά ως χρηστρια ειχα σε εκτίμηση.
τι σε χαλαει περισσοτερο απο την συμπεριφορα των χρηστων? :smt017
Δεν ειναι κατι που μπορω να αναλύσω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41 Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.
τον Φινγκόλφιν τον γκουμουνιστή, εννοεις. Να τα λέμε ολα. Αυτός άλλωστε οσο ηταν συντονιστης δεν ειχε διαγραψει (?) νημα/ποστ που επευφημούσε και δικαιολογουσε δημοσίως εγκλήματα κατά κομμουνιστών, και μετά ανοιξανε νήμα για πάρτη του κάτι πληγωμένα χεητεράκια και τον κράζανε? Κατι τέτοιο ειχε παρει το ματι μου παλιότερα. Δεν ξερω αν επαιξε τοσο μεγαλο ρολο αυτο, αλλα εγω προσωπικά απο κεινη τη φάση και μετά, τον παρατηρησα να εχει αρχισει να αραιώνει σιγα-σιγα, ωσπου και εξαφανιστηκε εντελως.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:49
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:43Ε μηπως δεν εκανες αρκετα και τωρα δεν εχεις φορουμ ;
Μια χαρά ήταν το φόρουμ απλώς δε διαφημίστηκε αρκετά με αποτέλεσμα να μην καθιερωθεί. Τον καιρό εκείνο δεν ήταν όπως τώρα, υπήρχαν πάρα πολλά φόρουμς. Το ότι είχα φόρουμ το ανέφερα για να δείξω ότι την ξέρω τη δουλειά, δεν είναι κάτι που κάνετε και δεν ξέρουμε.
Προφανώς, άλλο ένα φόρουμ με 2 θέματα την ημέρα κι άλλο ένα φόρουμ με 50 θέματα την ημέρα. Η δουλειά των συντονιστών δεν έχει καμμιά σχέση ανάμεσα στις δυο καταστάσεις. Οι συντονιστές καλούνται να κάνουν πολλά περισσότερα από το να ελέγχουν τις αναφορές και να πράττουν αναλόγως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

hellegennes έγραψε: 14 Σεπ 2018, 13:36Οι συντονιστές καλούνται να κάνουν πολλά περισσότερα από το να ελέγχουν τις αναφορές και να πράττουν αναλόγως.
Όπως;
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 12:14
Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:41 Και φυσικα τον φινγκολφιν που για εμενα ηταν απώλεια.
τον Φινγκόλφιν τον γκουμουνιστή, εννοεις. Να τα λέμε ολα. Αυτός άλλωστε οσο ηταν συντονιστης δεν ειχε διαγραψει (?) νημα/ποστ που επευφημούσε και δικαιολογουσε δημοσίως εγκλήματα κατά κομμουνιστών, και μετά ανοιξανε νήμα για πάρτη του κάτι πληγωμένα χεητεράκια και τον κράζανε? Κατι τέτοιο ειχε παρει το ματι μου παλιότερα. Δεν ξερω αν επαιξε τοσο μεγαλο ρολο αυτο, αλλα εγω προσωπικά απο κεινη τη φάση και μετά, τον παρατηρησα να εχει αρχισει να αραιώνει σιγα-σιγα, ωσπου και εξαφανιστηκε εντελως.
Τον μπερδεύεις με άλλον μάλλον :roll:
Ο Φιν είναι απώλεια για το πχωρουμ γενικώς
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”