καλά, έτσι κι η σκυλίτσα μου κάνει προβλέψεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
- Bill Hicks
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Για αυτά που είναι το ζουμί τι λέει η σκυλίτσα σου?
Τρεις νέες καινοτομίες εφάρμοσα στον αντισεισμικό σχεδιασμό:
1. Ενεργοποίηση του εδάφους στη σεισμική απόκριση: Σύνδεσα το έδαφος με τα άκρα των τοιχωμάτων και την κατασκευή, μετατρέποντάς το από παθητικό σε ενεργό στοιχείο, ικανό να παραλαμβάνει σεισμικά φορτία.
2. Ενίσχυση των τοιχωμάτων μέσω τεχνητής θλίψης: Εφάρμοσα προένταση στα άκρα των τοιχωμάτων, αυξάνοντας τη δυναμική τους χωρίς αύξηση της μάζας. Έτσι, αποφεύγεται η επιβάρυνση με πρόσθετα σεισμικά φορτία και κόστος.
3. Ανεξαρτητοποίηση των υποστυλωμάτων από τα τοιχώματα: Τα υποστυλώματα φέρουν αποκλειστικά τα στατικά φορτία του κτιρίου, ενώ οι πλάκες συγκρούονται ελαστικά, μέσω σεισμικών αρμών, με τα προτεταμένα και αγκυρωμένα στο έδαφος τοιχώματα. Η ελεγχόμενη κρούση επιτρέπει την αλληλοεξουδετέρωση των μετατοπίσεων των ορόφων και τη διατήρηση των δοκών και των υποστυλωμάτων σε ελαστική συμπεριφορά.
Αυτές οι καινοτομίες συνιστούν μια ριζική αναθεώρηση του αντισεισμικού σχεδιασμού, ενσωματώνοντας το έδαφος ως ενεργό στοιχείο, βελτιώνοντας τη δυναμική των τοιχωμάτων χωρίς αύξηση μάζας και εισάγοντας ένα νέο μηχανισμό αλληλεπίδρασης μεταξύ πλάκας και τοιχωμάτων για τον έλεγχο των μετακινήσεων.
Ναι Γιαννάκη μου...seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:57Έχω καταλάβει να ξεχωρίζω τους μαλάκες από τους βαλτούς.Λοξίας έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:50Γιάννη, επιστημονική γνώμη εκφέρει ένας επιστήμονας πάνω στο πεδίο των σπουδών του. Πάνω στην επιστήμη που σπούδασε.seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 15:09Αυτή είναι η δική σου γνώμη σεβαστή.Spoiler
Η δική μου είναι και άλλη και επιστημονική.
Μην ξεχνάς ότι συνεργάζομαι με Τούρκους σεισμολόγους και ηφαιστειολόγους και συμμετείχα σε συνέδριο σεισμολογίας.
Εγώ έχω τις πληροφορίες μου ότι ο βυθός έχει υποχωρήσει.
Το ChatGPT λέει μαλακίες δεν ξέρει.
Εσύ, δεν έχεις σπουδάσει καμία επιστήμη. Όχι μόνον δεν έχεις σπουδάσει σεισμολογία ή ηφαιστιολογία, αλλά δεν έχεις σπουδάσει κάποια επιστήμη. Δεν έχεις σπουδάσει απολύτως καμία. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, όσο και να μην σου αρέσει.
Συνεπώς, δεν μπορείς να εκφέρεις επιστημονική γνώμη. Μπορείς όμως να εκφέρεις την γνώμη σου σκέτα, όπως κάνουμε όλοι.
Και οι τούρκικες ψευδομαλακίες που ποστάρεις, δεν έχουν καμία αξία. Ούτε και οι δήθεν "πληροφορίες" που έχεις, έχουν κάποια αξία.
Αν το ChatGPT λέει μαλακίες, τότε λέει μαλακίες και για την πατέντα σου...
Και αυτό στο έχει αποδείξει ο Bill Hicks, όταν ρωτάει το ChatGPT και αυτό απαντάει βγάζοντας όσα ισχυρίζεσαι ως βλακείες...
Το είπαμε Γιαννάκη... ιντερνετικός επιστήμονας = βλάκας ημιμαθής
Εσύ αγόρι μου σου γαμάνε και τον κώλο για λίγα ευρώ.
Τι να πω μαζί σου.
Είσαι το μίασμα που πάει στα σκατά.
Δεν θέλω κουβέντες με ανθρώπους που δεν σέβονται τους άλλους.
Αυτή η δουλειά που διάλεξες του επιστήμονα συκοφάντη είναι χειρότερη και από αυτή του προδότη.
Μπορεί να έχεις μάθει να ξεχωρίζεις τους μαλάκες από τους βαλτούς αλλά δεν έχεις μάθει ακόμα να ξεχωρίζεις το πόσο άσχετος είσαι...
Δεν μπορεί το ChatGPT να λέει μαλακίες όταν διαψεύδει αυτά που δηλώνεις αλλά να απαντάει σωστά όταν το ρωτάς αερολογίες και γενικούρες.
Επίσης, δεν έχεις μάθει ακόμα να ξεχωρίζεις τους επιστήμονες από τους ημιμαθείς του ίντερνετ σαν και του λόγου σου.
Δεν πειράζει Γιαννάκη...μετά από άλλα 10 χρόνια που θα περάσεις κλαιγόμενος στο φόρουμ, θα έρθει η ώρα που θα τα καταλάβεις.
Μέχρι τότε, καλό κουράγιο Γιαννάκη καημενούλη μου...
ΥΓ.
Όταν χτίζεις σπίτια και μιλάς για αυτά, σε σέβομαι.
Όταν αραδειάζεις επηρμένες μαλακίες και παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, τότε όχι. Τότε σε κλάνω μεγαλοπρεπώς.
Το ότι με συκοφαντείς σημαίνει ότι πάω καλά.Λοξίας έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:47Ναι Γιαννάκη μου...seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:57Έχω καταλάβει να ξεχωρίζω τους μαλάκες από τους βαλτούς.Λοξίας έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:50 Γιάννη, επιστημονική γνώμη εκφέρει ένας επιστήμονας πάνω στο πεδίο των σπουδών του. Πάνω στην επιστήμη που σπούδασε.
Εσύ, δεν έχεις σπουδάσει καμία επιστήμη. Όχι μόνον δεν έχεις σπουδάσει σεισμολογία ή ηφαιστιολογία, αλλά δεν έχεις σπουδάσει κάποια επιστήμη. Δεν έχεις σπουδάσει απολύτως καμία. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, όσο και να μην σου αρέσει.
Συνεπώς, δεν μπορείς να εκφέρεις επιστημονική γνώμη. Μπορείς όμως να εκφέρεις την γνώμη σου σκέτα, όπως κάνουμε όλοι.
Και οι τούρκικες ψευδομαλακίες που ποστάρεις, δεν έχουν καμία αξία. Ούτε και οι δήθεν "πληροφορίες" που έχεις, έχουν κάποια αξία.
Αν το ChatGPT λέει μαλακίες, τότε λέει μαλακίες και για την πατέντα σου...
Και αυτό στο έχει αποδείξει ο Bill Hicks, όταν ρωτάει το ChatGPT και αυτό απαντάει βγάζοντας όσα ισχυρίζεσαι ως βλακείες...
Το είπαμε Γιαννάκη... ιντερνετικός επιστήμονας = βλάκας ημιμαθής
Τι να πω μαζί σου.
Αυτή η δουλειά που διάλεξες του επιστήμονα συκοφάντη είναι χειρότερη και από αυτή του προδότη.
Μπορεί να έχεις μάθει να ξεχωρίζεις τους μαλάκες από τους βαλτούς αλλά δεν έχεις μάθει ακόμα να ξεχωρίζεις το πόσο άσχετος είσαι...
Δεν μπορεί το ChatGPT να λέει μαλακίες όταν διαψεύδει αυτά που δηλώνεις αλλά να απαντάει σωστά όταν το ρωτάς αερολογίες και γενικούρες.
Επίσης, δεν έχεις μάθει ακόμα να ξεχωρίζεις τους επιστήμονες από τους ημιμαθείς του ίντερνετ σαν και του λόγου σου.
Δεν πειράζει Γιαννάκη...μετά από άλλα 10 χρόνια που θα περάσεις κλαιγόμενος στο φόρουμ, θα έρθει η ώρα που θα τα καταλάβεις.
ΥΓ.
Όταν αραδειάζεις επηρμένες μαλακίες και παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, τότε όχι. Τότε σε κλάνω μεγαλοπρεπώς.
Το ότι γράφω την αλήθεια και εσύ εξακολουθείς να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, σημαίνει ότι πας καλύτερα...seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:15Το ότι με συκοφαντείς σημαίνει ότι πάω καλά.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:47Ναι Γιαννάκη μου...seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 16:57 Έχω καταλάβει να ξεχωρίζω τους μαλάκες από τους βαλτούς.
Τι να πω μαζί σου.
ΥΓ.
Το προς τα πού πας, έχει σημασία Γιαννάκη...
Να σου πω που πάω καλύτερα.Λοξίας έγραψε: 09 Φεβ 2025, 08:49Το ότι γράφω την αλήθεια και εσύ εξακολουθείς να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, σημαίνει ότι πας καλύτερα...seismic1 έγραψε: 08 Φεβ 2025, 23:15Το ότι με συκοφαντείς σημαίνει ότι πάω καλά.Spoiler
Λοξίας έγραψε: 08 Φεβ 2025, 20:47 Ναι Γιαννάκη μου...
ΥΓ.
![]()
![]()
Προσπαθείτε να θάψετε την ιδέα μου γιατί μετά δεν θα έχετε λόγο να λέτε ότι είσαστε επιστήμονες.
Στα αρχίδια μου αν δεν βγάλω χρήματα.
Όμως θα γεμίσω τον κόσμο δημοσιεύσεις και θα κάνω τον κόσμο να ξεσηκωθεί όπως στα Τέμπη.
Την ιδέα σου την έχεις ήδη θάψει μόνος σου. Στο έχουν αποδείξει τουλάχιστον δέκα άτομα, μαζί με εμένα.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 11:57Να σου πω που πάω καλύτερα.
Προσπαθείτε να θάψετε την ιδέα μου γιατί μετά δεν θα έχετε λόγο να λέτε ότι είσαστε επιστήμονες.
Όμως θα γεμίσω τον κόσμο δημοσιεύσεις και θα κάνω τον κόσμο να ξεσηκωθεί όπως στα Τέμπη.
Δεκαπέντε χρόνια, δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να θάβεις την ιδέα σου εσύ ο ίδιος.
Κλαίγεσαι από φόρουμ σε φόρουμ, παριστάνοντας κάτι που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! Αυτό είναι το μόνο που κάνεις, εκτός από το να πληρώνεις χαμηλού impact περιοδικά να δημοσιεύουν τα κείμενά σου, τα οποία απορρίπτονται από σοβαρά περιοδικά.
Ποιος κόσμο να ξεσηκώσεις ρε ψωροφαντασμένε; Πας καλά; Πως θα τον ξεσηκώσεις ρε άσχετε; με τις παπαριές που ισχυρίζεσαι και δεν έχουν την παραμικρή τεκμηρίωση από κανέναν; Θα ξεσηκώσεις τον κόσμο όπως τον ξεσήκωσε ο παρλαπίπας με την τσάμπα ενέργεια ή όπως ο άλλος με το σούπερ ντούπερ αυτοκίνητο;
Που θα δημοσιεύσεις ρε μπάμια; Σε κάνα άλλο περιοδικό Σούπερ Κατερίνα;
Ου ρε χαϊβάνι...
Βάζεις στοίχημα ότι οι κατασκευές μου μπορεί να είναι και 100 φορές ποιο ισχυρές από τις συμβατικές?Λοξίας έγραψε: 09 Φεβ 2025, 14:55Την ιδέα σου την έχεις ήδη θάψει μόνος σου. Στο έχουν αποδείξει τουλάχιστον δέκα άτομα, μαζί με εμένα.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 11:57Να σου πω που πάω καλύτερα.Λοξίας έγραψε: 09 Φεβ 2025, 08:49 Το ότι γράφω την αλήθεια και εσύ εξακολουθείς να παριστάνεις κάτι που δεν είσαι, σημαίνει ότι πας καλύτερα...
![]()
![]()
Δεκαπέντε χρόνια, δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να θάβεις την ιδέα σου εσύ ο ίδιος.
Κλαίγεσαι από φόρουμ σε φόρουμ, παριστάνοντας κάτι που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ! Αυτό είναι το μόνο που κάνεις, εκτός από το να πληρώνεις χαμηλού impact περιοδικά να δημοσιεύουν τα κείμενά σου, τα οποία απορρίπτονται από σοβαρά περιοδικά.
Ποιος κόσμο να ξεσηκώσεις ρε ψωροφαντασμένε; Πας καλά; Πως θα τον ξεσηκώσεις ρε άσχετε; με τις παπαριές που ισχυρίζεσαι και δεν έχουν την παραμικρή τεκμηρίωση από κανέναν; Θα ξεσηκώσεις τον κόσμο όπως τον ξεσήκωσε ο παρλαπίπας με την τσάμπα ενέργεια ή όπως ο άλλος με το σούπερ ντούπερ αυτοκίνητο;
Ου ρε χαϊβάνι...
Θα στο αποδείξω με απλά μαθηματικά του γυμνασίου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Ουτε ο Λοξιας που δεν εχει διπλωμα μηχανικου.
Θελουμε καποιον τριτο και καταρτισμενο να κρινει την αποδειξη σου.
Αν δεν θες τον Κωνσταντινιδη να βρουμε εναν αλλο ισαξιο να κρινει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σε εμένα είναι άχρηστο να αποδείξεις ότι η ιδέα σου δουλεύει, είναι εφαρμόσιμη και εμπορικά εκμεταλλεύσιμη.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:16Βάζεις στοίχημα ότι οι κατασκευές μου μπορεί να είναι και 100 φορές ποιο ισχυρές από τις συμβατικές?Λοξίας έγραψε: 09 Φεβ 2025, 14:55Την ιδέα σου την έχεις ήδη θάψει μόνος σου. Στο έχουν αποδείξει τουλάχιστον δέκα άτομα, μαζί με εμένα.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 11:57 Να σου πω που πάω καλύτερα.
Ου ρε χαϊβάνι...
Θα στο αποδείξω με απλά μαθηματικά του γυμνασίου.
Σε άλλους πρέπει να το αποδείξεις. Το έχουμε πει 100 φορές. Αλλά εσύ, δεν τολμάς να κάνεις το βήμα, ειδικά αφού έφαγες πόρτα από το σοβαρό περιοδικό. Δυστυχώς, δεν έχεις τα κάκαλα Γιαννάκη. Και γι' αυτό και τα επόμενα 15 χρόνια, θα είσαι στο φόρουμ να κλαίγεσαι πως το επιστημονικό κατεστημένο σε πολεμάει...
Μα σε αυτό βασίζεται όλη η τακτική του.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:22 Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Επειδή όσοι δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί, δομοστατικοί και έτσι, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι λέει χαζομάρες, κάνει τον καμπόσο σε εμάς. Αλλά μόλις τον κολλήσει στον τοίχο κάποιος επιστήμονας πολιτικός μηχανικός και του αποδείξει ότι οι υπολογισμοί του είναι λανθασμένοι, τότε αρχίζει τα παλαβά του, πως τάχα μου είναι όλοι πληρωμένοι από κατεστημένο για να του κλείσουν το στόμα...
Βρες όποιον θέλεις δεν είναι δικό μου θέμα.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:22 Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Τους κολλάω στον τοίχο χαλκομανία αλλά είσαι μπούφος και δεν το καταλαβαίνεις.Λοξίας έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:29Μα σε αυτό βασίζεται όλη η τακτική του.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:22 Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Επειδή όσοι δεν είμαστε πολιτικοί μηχανικοί, δομοστατικοί και έτσι, δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι λέει χαζομάρες, κάνει τον καμπόσο σε εμάς. Αλλά μόλις τον κολλήσει στον τοίχο κάποιος επιστήμονας πολιτικός μηχανικός και του αποδείξει ότι οι υπολογισμοί του είναι λανθασμένοι, τότε αρχίζει τα παλαβά του, πως τάχα μου είναι όλοι πληρωμένοι από κατεστημένο για να του κλείσουν το στόμα...
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 09 Φεβ 2025, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εσυ ξερεις τοσους. Βρες εναν.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:32Βρες όποιον θέλεις δεν είναι δικό μου θέμα.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:22 Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Η στειλε σε ενα αλλο περιοδικο (σοβαρο ομως οχι Σουπερ Κατερινα)
Δυσκολευεσαι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δυσκολεύομαι να βρω περιοδικά με κριτές της δικής μου επιστημονικής τάξης.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:34Εσυ ξερεις τοσους. Βρες εναν.seismic1 έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:32Βρες όποιον θέλεις δεν είναι δικό μου θέμα.George_V έγραψε: 09 Φεβ 2025, 16:22 Να βαλουμε κριτη τον Καθηγητη Κωνσταντινιδη. Δεν μπορεις να εισαι εσυ κριτης που κανεις την αποδειξη.
Η στειλε σε ενα αλλο περιοδικο (σοβαρο ομως οχι Σουπερ Κατερινα)
Δυσκολευεσαι?
Οι κριτές είναι a flawed process at the heart of science and journals
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση