Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Jack Shephard έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:58
Καλά, συνέχισε να προσπαθείς να τους απομειώνεις και θα φας καλά. Και εσύ και οι σελίδες που δημοσιεύεις, εννοείται όταν δημοσιεύεις επικίνδυνες ανακρίβειες.
Mε απειλεις Shephard;
Προσεξε καλα κι εσυ γιατι δεν το εχω σε τιποτα να στειλω τις απειλες σου σε 50 ιστοσελιδες.
Προσεξε καλα κι εσυ γιατι δεν το εχω σε τιποτα να στειλω τις απειλες σου σε 50 ιστοσελιδες.
.
Που την είδες την απειλή ακριβώς; Μήπως είμαι εγώ τα ελληνικά hoaxes; Αυτό που λέω είναι συγκεκριμένο: αν γράφεις ανακρίβειες γι' αυτούς θα το αναδεικνύουν με το μηχανισμό που έχουν.
Ποιο μεγάλη σημασία να δώσεις στη συνέχεια του μηνύματος μου που είναι και αυτό που λέω. Ο βαθμός αξιοπιστίας σου είναι πολύ πολύ μικρότερος των hoaxes.
Στην ταυτότητα του site ο Σιτίστας αναφέρεται ως fact checker, τίποτε άλλο. Ποιο σημαντική είναι όμως η σελίδα με τους εξωτερικούς συνεργάτες. Έχει μέσα συνεργάτες όπως ο Μόσιαλος και ο Σιμόπουλος Δε ξέρουν αυτοί αν δουλεύουν με αξιόπιστους συνεργάτες και ξέρεις εσύ.
Δεν ειναι τοσο απλο φιλαρακο ουτε απευθυνεσαι σε χανους.
α) Οι fact checkers κανουν τη δουλεια σε σελιδες σαν το hoaxes.
β) Η zougla αναφερει πως εγινε μελος σε δημοσιογραφικη ενωση με ψευτικα στοιχεια.
γ) Ο Μοσιαλος γραφει στο hoaxes;
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Μάιος 2020, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που την είδες την απειλή ακριβώς; Μήπως είμαι εγώ τα ελληνικά hoaxes; Αυτό που λέω είναι συγκεκριμένο: αν γράφεις ανακρίβειες γι' αυτούς θα το αναδεικνύουν με το μηχανισμό που έχουν.
Οκευ, παρεξηγησα.
Μονο που δεν προκειται να βρουν τιποτα και αυτο που βρηκαν εξισου ανυπαρκτο ηταν.
Παρεπιπτοντως την τελευταια μου απαντηση ντραπηκαν να την ανεβασουν.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 08 Μάιος 2020, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jack Shephard έγραψε: 08 Μάιος 2020, 17:58
Καλά, συνέχισε να προσπαθείς να τους απομειώνεις και θα φας καλά. Και εσύ και οι σελίδες που δημοσιεύεις, εννοείται όταν δημοσιεύεις επικίνδυνες ανακρίβειες.
Mε απειλεις Shephard;
Είναι επιστημονικός συνεργάτης ο Μόσιαλος. Που σημαίνει ότι κάποια άρθρα μπορεί να έχουν γραφτεί κατόπιν δικής του βοήθειας και ας μην υπογράφει αυτός.
Και ειδικά για το Μόσιαλο και τη συνεργασία του με τα hoaxes έχουν γράψει τόσα ψεκασμένα sites μόλις το κατάλαβαν.
Α, να διαμαρτυρηθείς και για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο γιατί και για δικό του έργο έχουν πάρει χρήματα.
Jack Shephard έγραψε: 08 Μάιος 2020, 18:24
Είναι επιστημονικός συνεργάτης ο Μόσιαλος. Που σημαίνει ότι κάποια άρθρα μπορεί να έχουν γραφτεί κατόπιν δικής του βοήθειας και ας μην υπογράφει αυτός.
Και ειδικά για το Μόσιαλο και τη συνεργασία του με τα hoaxes έχουν γράψει τόσα ψεκασμένα sites μόλις το κατάλαβαν.
Α, να διαμαρτυρηθείς και για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο γιατί και για δικό του έργο έχουν πάρει χρήματα.
Σιγα μην εχει χρονο ο Μοσιαλος να ασχοληθει με το hoaxes.
Στο hoaxes ολες τις αποδομησεις τις υπογραφουν καποιοι παντελως αγνωστοι δημοσιογραφοι.
Αν βρεις οτι γραφουν σε καποια εφημεριδα πες το μου να το ξερω.
Η μόνη μήνυση που θα μπορούσε να έχει τύχη είναι αν μπορούσαν να αποδείξουν ότι τους έβλαψαν με κάποιο τρόπο με το άρθρο που δημοσίευσαν στα ελληνικά hoaxes για αυτούς.
Αν τους μηνύσουν για το flag του άρθρου στο Facebook θα γελάσει και ο δικαστικός κλητήρας.
Επίσης, δεν είναι οι σερίφηδες του Internet οσο και αν τους συκοφαντούν με αυτό. Είναι οι σερίφηδες του Facebook ύστερα από αποκλειστική απόφαση του Facebook.