!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θρύλε μου το μεγαλείο σου!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Στο πρώτο βίντεο συγκλονιστικός ο Αμανατίδης στο 19:00 περίπου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Εικόνα

21 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Εικόνα
Εικόνα

Βρε συντονιστάδες, φέρτε αυτό το νήμα https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... &start=135 στα αθλητικά ... :smt076
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Εικόνα

100 χρόνια θρύλος. Η πιό κατάλληλη στιγμή για τέτοια ξευτίλα!!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Εικόνα
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Θα του κλάσει μια μάντρα ο Κουλης
Άβαταρ μέλους
Unique

jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:03 Θα του κλάσει μια μάντρα ο Κουλης
https://twitter.com/Maniatis111/status/ ... 5554562325

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Βραχιολακια στον βαγγο και διάλυση του εγκληματικού αθλητικού σωματείου. Να μή μείνει κολυμπιθρόξυλο που να θυμίζει αυτό το μπουρδέλο

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αν δεν είχε τον Ολυμπιακό, εύκολα εβγαινε ο Εσκομπάρ κόντρα στον Κουλη
Άβαταρ μέλους
Unique

jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:31 Αν δεν είχε τον Ολυμπιακό, εύκολα εβγαινε ο Εσκομπάρ κόντρα στον Κουλη
Αρχίδια.

Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.

Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε και ο χοντρός.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Unique

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του. Το ξέρουμε ότι η αθλητική σας σουφρα πονάει.

Κατά τα άλλα πάρτε ποπκορν και απολαύστε τη γιγαντομαχία Κυριακου- Βαγγέλα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Πρετεντέρης έγραψε: 04 Απρ 2025, 07:51 Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του.
:e045:
Εικόνα
Είσαι σε δίλημμα , έτσι ; ΝουΔούλα ή Θρήνος ; Θρήνος ή ΝουΔούλα ; :smt005:

==============================================================================
Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:35 Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.

Όλα εξαρτώνται από την βούληση της κυβέρνησης και αν θα χρησιμοποιήσει το μονοπώλιο της βίας που διαθέτει. Είναι έτοιμη να το κάνει περίπτωση ΧΑ ; Δηλαδή εγκληματική οργάνωση ; Φαίνεται πως όχι. Αν ήταν έτοιμη θα τους είχε περάσει ήδη βραχιολάκια και ο κάθε Χάρος , Χαρούλα ή Τάκης που θα έκανε κιχ θα βρισκόταν με ανοιγμένο το κρανίο και το ασθενοφόρο να καθυστερεί. Από ότι φαίνεται όμως τα κεφάλια κατηγορούνται για πλημμελήματα, δηλαδή τίποτα. Άρα δεν θα γίνει κάτι ουσιαστικό.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Unique

Ζαποτέκος έγραψε: 04 Απρ 2025, 08:11
Πρετεντέρης έγραψε: 04 Απρ 2025, 07:51 Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του.
:e045:
Εικόνα
Είσαι σε δίλημμα , έτσι ; ΝουΔούλα ή Θρήνος ; Θρήνος ή ΝουΔούλα ; :smt005:

==============================================================================
Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:35 Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.

Όλα εξαρτώνται από την βούληση της κυβέρνησης και αν θα χρησιμοποιήσει το μονοπώλιο της βίας που διαθέτει. Είναι έτοιμη να το κάνει περίπτωση ΧΑ ; Δηλαδή εγκληματική οργάνωση ; Φαίνεται πως όχι. Αν ήταν έτοιμη θα τους είχε περάσει ήδη βραχιολάκια και ο κάθε Χάρος , Χαρούλα ή Τάκης που θα έκανε κιχ θα βρισκόταν με ανοιγμένο το κρανίο και το ασθενοφόρο να καθυστερεί. Από ότι φαίνεται όμως τα κεφάλια κατηγορούνται για πλημμελήματα, δηλαδή τίποτα. Άρα δεν θα γίνει κάτι ουσιαστικό.
Έτσι λέω και εγώ. Απλά είναι προειδοποιητικές βολές με σκοπό να του πούν "χοντρέ μαζεψου με τα ψέματα στο Μέγκα, γιατί θα βρεθείς με τον Βαξεβάνη παρέα στο ίδιο κελί που είχαν τον Κοσκωτά."

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν οι χρήσιμοι στόκοι οπαδοί του ΟΣΦΠ με δικάιωμα ψήφου, έτσι θα πάει η υπόθεση.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Σε ένα ακόμα Final-4 Champions League τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού!
https://www.olympiacossfp.gr/index.php/ ... olympiakou
Στην ελίτ της Ευρώπης παραμένει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας και Κυπελλούχες 2024-25 προκρίθηκαν για 11η φορά στην ιστορία τους σε Final-4 Champions League!
Πρωτάθλημα Ευρώπης
3 κατακτήσεις ( 2015 , 2021, 2022 )
3 φορές φιναλίστ
1 φορά 3η θέση
3 φορές 4η θέση
Εικόνα
Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης
1 κατάκτηση
2 φορές φιναλίστ
2 φορές 3η θέση
2 φορές 4η θέση
Εικόνα
Σούπερ Καπ Ευρώπης
3 φορές νικητής
1 φορά φιναλίστ
Εικόνα
Σύνολο ευρωπαϊκών τίτλων : 7 ( 3 πρωταθλητριών, 3 σούπερ καπ , 1 κυπελλούχων )

Υ.Γ. Και ένα παράδοξο. Η εθνική Ελλάδος πόλο γυναικών έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα , αλλά δεν έχει ευρωπαϊκό ! :o
Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”