!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Στο πρώτο βίντεο συγκλονιστικός ο Αμανατίδης στο 19:00 περίπου.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Παλαιοελλαδίτης

21 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα.

Βρε συντονιστάδες, φέρτε αυτό το νήμα https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... &start=135 στα αθλητικά ...
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )

100 χρόνια θρύλος. Η πιό κατάλληλη στιγμή για τέτοια ξευτίλα!!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.

Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θα του κλάσει μια μάντρα ο Κουλης
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Βραχιολακια στον βαγγο και διάλυση του εγκληματικού αθλητικού σωματείου. Να μή μείνει κολυμπιθρόξυλο που να θυμίζει αυτό το μπουρδέλο
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Αν δεν είχε τον Ολυμπιακό, εύκολα εβγαινε ο Εσκομπάρ κόντρα στον Κουλη
Αρχίδια.jason0 έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:31 Αν δεν είχε τον Ολυμπιακό, εύκολα εβγαινε ο Εσκομπάρ κόντρα στον Κουλη
Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί, δεν θα υπήρχε και ο χοντρός.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του. Το ξέρουμε ότι η αθλητική σας σουφρα πονάει.
Κατά τα άλλα πάρτε ποπκορν και απολαύστε τη γιγαντομαχία Κυριακου- Βαγγέλα.
Κατά τα άλλα πάρτε ποπκορν και απολαύστε τη γιγαντομαχία Κυριακου- Βαγγέλα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Πρετεντέρης έγραψε: 04 Απρ 2025, 07:51 Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του.

Είσαι σε δίλημμα , έτσι ; ΝουΔούλα ή Θρήνος ; Θρήνος ή ΝουΔούλα ;Κατά τα άλλα πάρτε ποπκορν και απολαύστε τη γιγαντομαχία Κυριακου- Βαγγέλα.
==============================================================================
Όλα εξαρτώνται από την βούληση της κυβέρνησης και αν θα χρησιμοποιήσει το μονοπώλιο της βίας που διαθέτει. Είναι έτοιμη να το κάνει περίπτωση ΧΑ ; Δηλαδή εγκληματική οργάνωση ; Φαίνεται πως όχι. Αν ήταν έτοιμη θα τους είχε περάσει ήδη βραχιολάκια και ο κάθε Χάρος , Χαρούλα ή Τάκης που θα έκανε κιχ θα βρισκόταν με ανοιγμένο το κρανίο και το ασθενοφόρο να καθυστερεί. Από ότι φαίνεται όμως τα κεφάλια κατηγορούνται για πλημμελήματα, δηλαδή τίποτα. Άρα δεν θα γίνει κάτι ουσιαστικό.Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:35 Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Έτσι λέω και εγώ. Απλά είναι προειδοποιητικές βολές με σκοπό να του πούν "χοντρέ μαζεψου με τα ψέματα στο Μέγκα, γιατί θα βρεθείς με τον Βαξεβάνη παρέα στο ίδιο κελί που είχαν τον Κοσκωτά."Ζαποτέκος έγραψε: 04 Απρ 2025, 08:11Πρετεντέρης έγραψε: 04 Απρ 2025, 07:51 Διαχωρίστε στο λειψό μυαλό σας τον Κόκκινο Δυνάστη σας από τον πρόεδρο του.![]()
Είσαι σε δίλημμα , έτσι ; ΝουΔούλα ή Θρήνος ; Θρήνος ή ΝουΔούλα ;Κατά τα άλλα πάρτε ποπκορν και απολαύστε τη γιγαντομαχία Κυριακου- Βαγγέλα.![]()
==============================================================================Όλα εξαρτώνται από την βούληση της κυβέρνησης και αν θα χρησιμοποιήσει το μονοπώλιο της βίας που διαθέτει. Είναι έτοιμη να το κάνει περίπτωση ΧΑ ; Δηλαδή εγκληματική οργάνωση ; Φαίνεται πως όχι. Αν ήταν έτοιμη θα τους είχε περάσει ήδη βραχιολάκια και ο κάθε Χάρος , Χαρούλα ή Τάκης που θα έκανε κιχ θα βρισκόταν με ανοιγμένο το κρανίο και το ασθενοφόρο να καθυστερεί. Από ότι φαίνεται όμως τα κεφάλια κατηγορούνται για πλημμελήματα, δηλαδή τίποτα. Άρα δεν θα γίνει κάτι ουσιαστικό.Unique έγραψε: 04 Απρ 2025, 03:35 Ο χοντρός έχει δύναμη επειδή υπάρχουν οι στόκοι οπαδοί της ομάδας. Μιλάμε για ηλίθιους, χαμηλής αντιληπτικής ικανότητας. Τους βλέπεις εδώ μέσα πώς συνδιαλέγονται.
Δυστυχώς, όσο υπάρχουν οι χρήσιμοι στόκοι οπαδοί του ΟΣΦΠ με δικάιωμα ψήφου, έτσι θα πάει η υπόθεση.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Πρωτάθλημα ΕυρώπηςΣε ένα ακόμα Final-4 Champions League τα θρυλικά κορίτσια του Ολυμπιακού!
https://www.olympiacossfp.gr/index.php/ ... olympiakou
Στην ελίτ της Ευρώπης παραμένει η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας και Κυπελλούχες 2024-25 προκρίθηκαν για 11η φορά στην ιστορία τους σε Final-4 Champions League!
3 κατακτήσεις ( 2015 , 2021, 2022 )
3 φορές φιναλίστ
1 φορά 3η θέση
3 φορές 4η θέση

Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης
1 κατάκτηση
2 φορές φιναλίστ
2 φορές 3η θέση
2 φορές 4η θέση

Σούπερ Καπ Ευρώπης
3 φορές νικητής
1 φορά φιναλίστ

Σύνολο ευρωπαϊκών τίτλων : 7 ( 3 πρωταθλητριών, 3 σούπερ καπ , 1 κυπελλούχων )
Υ.Γ. Και ένα παράδοξο. Η εθνική Ελλάδος πόλο γυναικών έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα , αλλά δεν έχει ευρωπαϊκό !

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 408 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 27 Απαντήσεις