!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επαλήθευση username!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Δρ Φλάντζας
- Phorum.gr user: CAPS LOCK VOICE
Re: Επαλήθευση username!
Γεια κι από μένα.
Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ποιος πιστοποιεί μαρή; Πού βλέπεις εσύ πιστοποίηση; Τον καλωσόρισα τον άνθρωπο, τίποτα παραπάνω.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:56 Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
Αν θέλει πιστοποίηση... ξέρει αυτός τι πρέπει να κάνει.
Επίσης, εσύ ειδικά μη μιλάς για πιστοποίηση "νέων νικς", νταξ;
Άντε, μην σ' αρπάξω απ' το τσουλούφι λέμε...
Σεκανα παραθεση ρε καθυστερημενο; για τους απο πισω λεω!shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:58Ποιος πιστοποιεί μαρή; Πού βλέπεις εσύ πιστοποίηση; Τον καλωσόρισα τον άνθρωπο, τίποτα παραπάνω.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:56 Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
Επίσης, εσύ ειδικά μη μιλάς για πιστοποίηση "νέων νικς", νταξ;![]()
Άντε, μην σ' αρπάξω απ' το τσουλούφι λέμε...![]()
Ε μα γιαυτο λεω... αν ειναι να πιστοποιησω και γω ρει...
- shrike
Σωστή, αυτό δεν το σκέφτηκα. Εσύ τις χρησιμοποιείς τις παραθέσεις, κάποιοι άλλοι είναι που γράφουν κάτι στο ξεκάρφωτο, και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλά σου για να καταλάβεις ότι αναφέρονται σε δικό σου ποστ 3 σελίδες, 2 νήματα και 5 ενότητες πιο πίσω, σε άλλο διπλανό forum.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:00Σεκανα παραθεση ρε καθυστερημενο; για τους απο πισω λεω!shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:58Ποιος πιστοποιεί μαρή; Πού βλέπεις εσύ πιστοποίηση; Τον καλωσόρισα τον άνθρωπο, τίποτα παραπάνω.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:56 Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
![]()
Ε μα γιαυτο λεω... αν ειναι να πιστοποιησω και γω ρει...![]()
Δεκτη η συγγνωμη σου.shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:08 Σωστή, αυτό δεν το σκέφτηκα. Εσύ τις χρησιμοποιείς τις παραθέσεις, κάποιοι άλλοι είναι που γράφουν κάτι στο ξεκάρφωτο, και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλά σου για να καταλάβεις ότι αναφέρονται σε δικό σου ποστ 3 σελίδες, 2 νήματα και 5 ενότητες πιο πίσω, σε άλλο διπλανό forum.
- shrike
Για να σου αποδείξω την ειλικρινή μεταμέλειά μου, το 'βαλα και στην υπογραφή μου.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:13Δεκτη η συγγνωμη σου.shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:08 Σωστή, αυτό δεν το σκέφτηκα. Εσύ τις χρησιμοποιείς τις παραθέσεις, κάποιοι άλλοι είναι που γράφουν κάτι στο ξεκάρφωτο, και πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλά σου για να καταλάβεις ότι αναφέρονται σε δικό σου ποστ 3 σελίδες, 2 νήματα και 5 ενότητες πιο πίσω, σε άλλο διπλανό forum.![]()
![]()
Θα χτυπιέμαι σαν τον αλμπίνο του κώδικα Ντα Βίντσι, μέχρι να εξιλεωθώ.
(Θα πήξεις με το βλαμμένο που χτυπιέται... θα βλέπεις ποστ μου και θα τρέχεις μακρυά μην πάθουν ζημιά τα νεύρα σου)
Ετσι και αλλιως το κανω αυτο.shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:18 (Θα βλέπεις ποστ μου και θα τρέχεις μακρυά μην πάθουν ζημιά τα νεύρα σου)
- shrike
Μην αυθαδιαζεις.
Να σου κολλησει το μtorrent ρε!
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Αν είναι παλιά μέλη του phorum.gr πιστοποιούνται κανονικά. Αρκεί να ξέρουμε (αναφέρετε) ποιο μέλος είναι.shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:58Ποιος πιστοποιεί μαρή; Πού βλέπεις εσύ πιστοποίηση; Τον καλωσόρισα τον άνθρωπο, τίποτα παραπάνω.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:56 Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
- shrike
Άσε, με κούρασε κι εμένα, ήδη το 'βγαλα απ' την υπογραφή.
Μου φαίνεται θα κάνω report και το post μου, να το πετάξουν να μην το βλέπω.
Ή, να γράψουμε 5-6 ασχετίλες ακόμα, να πάει σε πιο πίσω σελίδα.
- shrike
Αν το ζητήσει ο ίδιος, γιατί όχι; Αυτός αποφασίζει.Spiros252 έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50Αν είναι παλιά μέλη του phorum.gr πιστοποιούνται κανονικά. Αρκεί να ξέρουμε (αναφέρετε) ποιο μέλος είναι.shrike έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:58Ποιος πιστοποιεί μαρή; Πού βλέπεις εσύ πιστοποίηση; Τον καλωσόρισα τον άνθρωπο, τίποτα παραπάνω.Custom_F έγραψε: 15 Ιουν 2018, 11:56 Καλωσηλθατε ουλοι αλλα αφου τα νεα νικς δεν πιστοποιουνται λεμε! Τι πιστοποιειτε οι υπολοιποι; Τι δεν εχω καταλαβει;
Εμείς είμαστε δημοκρατικοί τύποι κύριε, όχι σαν κάτι άλλους που αποφασίζουν για λόγου μας.
Εγω νομιζα πως το θεμα ειναι να μην παρει αλλος, νικ αλλουνου. Τωρα δε μπορει άλλος, να παρει παλιο νικ των παιδιων που αλλαξαν;Spiros252 έγραψε: 15 Ιουν 2018, 12:50 Αν είναι παλιά μέλη του phorum.gr πιστοποιούνται κανονικά. Αρκεί να ξέρουμε (αναφέρετε) ποιο μέλος είναι.