!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλείσιμο phorum.gr

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Κλείσιμο phorum.gr

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

:a040: δεν θελω να τα θυμαμαι. Παραλιγο να με παρασυρουν κι εδω, στη νέα ΚΡΕΝ,αλλα αντιστάθηκα.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ε καλά μη σε σοκάρει τόσο διαλυτικά! Μπορεί να είναι απλό τελετουργικό μύησης στην οργάνωση. :102:
Έχω την εντύπωση ότι έχουν σχέδιο εξόδου από την κρίση κι έχουν σκαρώσει κάποια μυστική αδερφότητα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:54
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:50 Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες;
ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.
Αυτά είναι ασύστολα ψεύδη. Προτιμώ τις ball pics.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

talaipwros έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:30
vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
μαλακες ηταν που πεταξαν ενα σκασμο χρονο χωρις λογο
Αυτή είναι άλλη μια παπαριά που διαδιδόταν από διαχειριστές και συντονιστές: "Οι συντονιστές αφιερώνουν χρόνο αφιλοκερδώς και πρέπει να τους σεβόμαστε" :e045: . Λες και σου έπαιρνε πολύ χρόνο να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι.

Kάτι άλλο που θυμάμαι απ' το παλιό είναι η σοκαριστική ρουφιανιά του ταλαίπωρου :a108: . Όπως ανέφερα στις προηγούμενες σελίδες, μου ρίχνανε μόνιμο μπαν κι έμπαινα με άλλο λογαριασμό. Καταλάβαιναν ποιος είμαι μόνο όταν ήθελα εγώ να αποκαλυφτώ αλλά στις αρχές μου έστελνε πμ ο Ταλαίπωρος (όταν ήταν ακόμα απλό μέλος) και μου έλεγε "είσαι ο τάδε;". Εγώ απαντούσα "έλα φίλε, ναί είμαι ο τάδε" και μετά από λίγο έτρωγα μπαν. :lol:

Αργότερα τον κάνανε συντονιστή.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Φορουμίτης ο Δίκαιος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 07:00
vantono έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:28 μάθαμε τελικά τί ηταν η πλειοψηφια συντονιστών του πχορουμ.γρ? Κομμούνια,αβγά, χερουβείμ ή κάτι άλλο? Πείτε αν ξερετε, γιατι δε θα κοιμαμαι το βράδυ.
Αυτή είναι άλλη μια παπαριά που διαδιδόταν από διαχειριστές και συντονιστές: "Οι συντονιστές αφιερώνουν χρόνο αφιλοκερδώς και πρέπει να τους σεβόμαστε" :e045: . Λες και σου έπαιρνε πολύ χρόνο να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι.

Kάτι άλλο που θυμάμαι απ' το παλιό είναι η σοκαριστική ρουφιανιά του ταλαίπωρου :a108: . Όπως ανέφερα στις προηγούμενες σελίδες, μου ρίχνανε μόνιμο μπαν κι έμπαινα με άλλο λογαριασμό. Καταλάβαιναν ποιος είμαι μόνο όταν ήθελα εγώ να αποκαλυφτώ αλλά στις αρχές μου έστελνε πμ ο Ταλαίπωρος (όταν ήταν ακόμα απλό μέλος) και μου έλεγε "είσαι ο τάδε;". Εγώ απαντούσα "έλα φίλε, ναί είμαι ο τάδε" και μετά από λίγο έτρωγα μπαν. :lol:

Καλα εαν ισχυει αυτο μιλαμε για απιστευτα ρεζιλικια!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Οπότε Ναι, τελικά είναι περισσότεροι οι παρανοϊκοί ψυχοπαθείς από ότι πίστευα
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:54
Χαοτικός έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:50
vantono έγραψε: 14 Σεπ 2018, 00:47
μου ειχε ζητηθει πριν λιγο καιρό απο μερακλουδες πχορουμιτισσες, να ανεβασω ντικ πικ μου. Ξαφνιαστηκα αλλα δέχτηκα αρχικα. Στην πορεια μου τα χαλασαν στην αμοιβη ομως,και τελικα δεν ανέβασα. Η ΚΡΕΝ είναι και παραμενει deep phorum.
Είσαι σίγουρος ότι ήταν μερακλούδες φορουμίτισσες;
ναι, ηταν ο ντατζε, ο νταρνάκας, ο αγις, ο γκομπακης κτλ. Αυτές. Που και που έμπαινε και ο χέλης, αλλα μονο οταν επεφτε ενδεχομενο απλοουνταρίσματος ντικ πικ στο ΚΡΕΝοτράπεζο. Αλλιως γραμμένες μας ειχε.
Για τον Daje το πιστεύω διότι όλο ΠΟΥΤΣΑ ζητάει. Να τοποθετηθεί και ο Goback, για να εξηγηθούν πολλά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
νομιζω εκαναν και ρωμαικα οργια.

και δεν μας καλουσαν. :a040:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Λεγεών έγραψε: 14 Σεπ 2018, 09:32 Για τον Daje το πιστεύω διότι όλο ΠΟΥΤΣΑ ζητάει.
Nα ΔΙΝΩ ομως ζηταω. Οχι να ΠΑΙΡΝΩ, οπως κανεις εσυ.
Εχει διαφορά...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ασέβαστος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 09:33
wooded glade έγραψε: 13 Σεπ 2018, 22:01 Εκτός όλων αυτών υπήρχε προφανώς και κάποιο μυστικό στέκι που συναντιόντουσαν οι δήθεν αριστεροί συντονιστές με τους δήθεν δεξιούς και μετράγανε τα λεφτά.
νομιζω εκαναν και ρωμαικα οργια.

και δεν μας καλουσαν. :a040:
Γιατί τι θα πάθουν ;
Αλλά έκατσα και το σκέφτηκα.
Μα*ακίες συντονιστές.
Ένας είναι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.

Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Cecily Anne έγραψε: 14 Σεπ 2018, 10:56

Υπολόγισε αθροιστικά ενα τετράωρο με 8ωρο για πλακα για τους παλιούς και κανα δίωρο για τους νέους. Σε εποχές καβγάδων μπορει να έπιαναν και δεκάωρο. Ο Σπύρος εχει αναρίθμητες. Εγω απορω ποτε δούλευαν, μιλαμε για τρελη οικονομική χασούρα, εκτος αν είσαι Δ.Υ. ή μπαίνεις ελάχιστα.

Οποτε αν και τα υπολοιπα που γράφεις ειναι εξίσου βάσιμα, καταλαβαινω...
Υπονοεις οτι οι συντονιστες αν δεν ηταν συντονιστες θα εμπαιναν λιγοτερες ωρες στο πχορουμ; γιατι πολλοι και πριν γινουν συντονιστες πχορουμιζαν ανελεητα
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Δεν απαιτώ σεβασμό, για την ακρίβεια, δεν δίνω δεκάρα για την άποψη σας για μένα. Αλλά το να δεις μια αναφορά και να πατήσεις ένα κουμπάκι, είναι το 5% του συντονισμού.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Υδράργυρος έγραψε: 14 Σεπ 2018, 11:08
Υπονοεις οτι οι συντονιστες αν δεν ηταν συντονιστες θα εμπαιναν λιγοτερες ωρες στο πχορουμ; γιατι πολλοι και πριν γινουν συντονιστες πχορουμιζαν ανελεητα
Προφανώς. Απο τους τωρινους μονο εγω έμπαινα πολυ σαν χρηστρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Εγώ προτείνω σε όσους έγιναν πρόσφατα συντονιστές όπως π.χ. η Cecily, να μοιραστούν την εμπειρία τους αναφορικά με το πώς έβλεπαν το συντονισμό και τους συντονιστές/τριες όσο ήταν χρήστες και πώς βλέπουν τώρα τα πράγματα.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”