Στο θησείο είναι τα κτελ αττικής που πας βίλια και από τα βίλια πας πόρτο γερμενό κάθε μια ώρα περίπου.Κανονικό μπάνιο στη θάλασσα θα κάνεις,είναι νερά στον Κορινθιακό εκεί και όχι σα τη βρώμα όπως βάρκιζες,λούτσες και άλλες μαλακίες.Στα βίλια για παράδειγμα δεν έχει κόσμο γιατί δεν θέλουν κόσμο.Δε γουστάρουν τους ξένους,έχει απόλυτη ησυχία.Δεν θα στα πρότεινα όμως για μόνιμα γιατί το χειμώνα έχει πάρα πολύ κρύο και θες πετρέλαιο.Οσοι ζουν εκεί έχουν λεφτά,είναι παραλήδες.Μόνο το καλοκαίρι για μπάνιο λοιπόν και αν έχεις χρηματάκια τρως και ψητό κρέας που είναι το καλύτερο για Αττική.Τα όνειρα υπάρχουνε για να τα ζούμε,είσαι νέος και όλα διορθώνονται.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:38 Στο μυαλο μου εισαι. Αν πηγαινα στο χωριο, πρωτα θα εβαζα μερικα ζαρζαβατικα και μετα μια μικρη κυψελη μελισσες! Οταν πεθανε ο πατερας μου πιστεψα οτι θα αρχισουμε να πηγαινουμε, ειχα φυλαξει πατατες νοστιμες για φυτεμα και ειχα παρει και κατι σπορους απο μαγαζι. Ονειρα μεινανε, δεν με αφησαν να παω.
Εχω αναπτυξει μια φοβια με τα οχηματα, ειναι κομπλε τα κτελ; Εχω δει οτι φευγουν και απο Θησειο για Πορτο Γερμενο. Βολτα στη θαλασσα ε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:33 Δόκανο στήνει ο υπεργύπας ,για να πείσει καμιά πονόψυχη να του πει έλα σπίτι μου μέχρι να ορθοποδήσεις
Καλώ τον Έθνι να ανταποκριθεί, να του βγει ξινό
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Ο πατέρας εξορία και το σπίτι ορφανόΟρέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:58Ωρωπος;Μονοκατοικία, 60 τ.μ., στην περιοχή Υπόλοιπο Αττικής > Κ. Ωρωπού
ΩΡΩΠΟΣ Νέα Πολιτεία, μονοκατοικία 60 τ.μ., επιπλωμένη, για μόνιμη κατοικία, σε κήπο 600 τ.μ. με δέντρα, για οικογένεια, τιμή 300€
ζούμε γυναικοκρατία, στο σκοτάδι το πηχτό
Κι εσύ MGTOW βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό.
'Εχω χρόνια να γαμήσω, και μου'ναι πάντοτε ορθή
πάντα ο ίδιος όρκος μένει, λευτεριά και προκοπή
Κι εσύ MGTOW βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Αυτό. Γιατί οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί δίπλα στη θάλασσα. Αλλά και πάλι, δεν φτάνει αυτό. Ξέρω άτομο πάνω κάτω στην κατάστασή σου, που γύρισε από μόνο του σπίτι πάλι. Γιατί φαντάζομαι, δεν είχε ούτε τον ένα αυτόν άνθρωπο να πει δυο κουβέντες, τη μαμά. Πρώτα βρες δουλειά, καλά στα είπαν και άλλοι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:51 για την κατασταση σου νομιζω οτι θα σου κανει πολυ καλο να μενεις σε περιοχη κοντα στην θαλασσα
Για να λέμε την αλήθεια, είναι δύσκολο αρκετά να στηρίξεις σπίτι με ένα βασικό... Για αυτό και δεν το κάνουν όλοι από μικροί εδώ που ζούμε.
Ορέστη, από τη στιγμή που έχεις 3000 γιατί επιμένεις να τα ξοδέψεις στην Αθήνα;
Μπορείς να κάνεις μια χαρά διακοπές σε κάποιο ήσυχο νησάκι, χωριό κλπ
Μπορείς να κάνεις μια χαρά διακοπές σε κάποιο ήσυχο νησάκι, χωριό κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
η πρώτη περιοχή που ήρθε στο μυαλό μου ήταν Ασπρόπυργος (έχει και προαστιακό δίπλα) ή Μαγούλα (που είναι και το Θριάσιο - επίσης στάση προαστιακού). Ακόμα καλύτερα Ελευσίνα, όπως λες. Θυμιζει επαρχιακή παραλιακή πόλη. Εκεί έχει τις μεγαλύτερες ηλιοφάνειες της χώρας.-71 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:12Δεν έχει σημασία γιατί επείγει να λύσουμε το δικό σου ζήτημα για την ώρα.Εγώ λίγο πολύ έχω περιορισμένο εύρος επιλογών και δίνω ήδη το δικό μου αγώνα ζωής ή θανάτου.Το κέντρο είναι καρκινογόνο,σήκω και φύγε.Αν εκεί που ζεις είναι δικό σου,πάρε τη μάνα σου και δες αν γίνεται να το νοικιάσετε.Με το νοίκι θα πας είτε σε χωριό είτε κάπου πιο μακρυά από το κέντρο.Εδώ που είμαι εγώ για παράδειγμα είναι μεν σχετικά άθλια,δεν είναι άθλια όμως όπως το κέντρο.Αν δεν υπάρχει γυναίκα να αναλάβει τα πλυσίματα και τα μαγειρέματα χρησιμοποίησε τη μάνα σου,ξέρω μέχρι και άτομο που κοντεύει τα 70 και ζει με τη μάνα του.Μια χαρά όλα.Παράλληλα προσπάθησε να βγεις εισοδήματα.Αν δε θες να εργαστείς μάθε να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις.Ολα είναι εφικτά.Μάθε πως δουλεύει το χρήμα και μη χασομεράς εδώ πέρα με τους ακαμάτηδες γόνους.Εδώ γράφουν πολλοί λεφτάδες νεοδημοκράτες και σπάνε πλάκα μαζί σου.Τώρα αν ντε και καλά πρέπει να πας σε κάτι στην Αθήνα,θεωρώ ότι θα αποφύγεις κέντρο-κέντρο και περιοχές τύπου Νέος Κόσμος.Αγιος Ιωάννης-Δάφνη που πήρε το μάτι μου είναι άθλιες περιοχές από άποψη θορύβου.Πήγα σχολείο εκεί κοντά και έχω συμμαθητές εκεί,πήγαινα στα σπίτια τους.Ειδικά τη Δάφνη και το Μπραχάμι το έχω γυρίσει έφηβος με το πανέμορφο ποδήλατό μου.Δεν είναι αυτό που θες.Ελευσίνα είναι ήρεμα και φτηνά.Δεν έχει συντελεστή δόμησης όπως στα δικά μας και θα δεις περιοχές με το πολύ ισόγειο-πρώτο όροφο.Εχει παλιά σπίτια του '50 και είναι εργατούπολη.Κανείς δε θα ασχοληθεί μαζί σου αν δεν προκαλείς.Οι άνθρωποι είναι καλοί αλλά χοντροκομένοι στους τρόπους.Είσαι σε απόσταση λιγότερη από μισή ώρα με τα κοντινά χωριά που αναρρώσανε παλιά οι φυματικοί όπως πχ.Βίλια.Εχεις πόρτο γερμενό για μπάνιο.Αλεποχώρι και πάει λέγοντας.Είσαι φτωχός και θα πας εκεί που έχει πολλούς φτωχούς.Αν χρηματίσεις και πάλι θα πας με τους φτωχούς γιατί δε θα ξεχάσεις από που ξεκίνησες.Επίσης η παραλία της Ελευσίνας έχει γίνει τούμπανο μετά τις αναπλάσεις.Θα με ευγνωμονείς μια μέρα.Φιλικά.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:58 Μενω στο παρηκμασμενο κεντρο της Αθηνας. Εσυ που σκεφτεσαι παρομοια με μενα, σε ποια χωρα θα πηγαινες να ζησεις;
Σε 45 λεπτά είσαι κέντρο, συνδεση με μετρό (στον σταθμό Λαρίσης)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν με απασχολεί αυτό, στην θεωρία εύκολα κάνεις το άσπρο μαύρο. Η πράξη με προβληματίζει, μην μας πάθεις τίποτα και το έχω βάροςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:25
Ειπες ζηταει και ταυτοτητα η σαρανταρα τεκνατζου, πως θα την κοροιδεψουμε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:13Δουλειά με στέγη σε ήσυχη περιοχή και ένα πιάτο δυναμωτικό φαι(μύδια, ξυρούς καρπούς τέτοια) σου βρήκα εγώ.Μπορείς να την κάνεις;![]()
Με Naida πηγαινα να μείνω και εγώ άνετα. Είναι η ιδανική συγκάτοικος, συνεννοούμαστε και συμπαθιόμαστε. Ερωτική χημεία δεν υπάρχει, άρα αν δεν έπαιζε κάτι συνταρακτικό στην ζωή μας, θα ήμασταν παρέα μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος.
Μια φορά το 3μηνο νομίζω, θα το κάναμε σε καθαρά φιλικό επίπεδο.
- Βρέχει, θα βγεις;
- Μπα. Σου είπα, θέλω να κόψω το αλκοόλ και να κοιμάμαι νωρίς, μου χαλάνε την επιδερμίδα
- Και εγώ σπίτι θα κάτσω, για ποτό ξεκινάω, σε Black Forest καταλήγω. Είναι και αυτός ο μαλάκας.... ακόμα να με δεχθεί στο Facebook. Αν τον δω θα τον κλοτσήσω στα αρχίδια.
- Όχι εκεί ρε, μια μπουνιά αρκεί.
- Έχει ταινία στις 10. Θα την δούμε;
- 21:15 είναι τώρα.
-Δε γαμείς
-Αφου το λες..... Βάλε ξυπνητήρι 21:50
- 22: 15 θα βάλω, στο Star είναι. Τι θες, να δω και 50 διαφημίσεις με σοκολάτες και πατατάκια;
- Δεν πα να μείνεις με τον Άγη. Τι θα κάνω τόση ωρα ρε γμτ;
-
Spoiler
Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 08:00
Εξαρτάται σε άλλες αρέσει το κυκλικό, σε άλλες το πάνω κάτω και σε άλλες το πέρα δώθε. Θα δοκιμάσεις και θα δεις. Μόλις δεις τι της αρέσει πιο πολύ κρατάς αυτό. Τώρα σχετικά με την ταχύτητα τι να σου πω. Είναι κι αυτό υποκειμενικό. Μπορείς να ξεκινάς πιο αργά και να επιταχύνεις.
Εννοείται και χρησιμοποιείς και δάχτυλοκαι δεν κοπάνας με την παλάμη
ταπ ταπ κάνεις με τα δάχτυλα. Ή και τσαφ τσαφ εξαρτάται τα γούστα. Μπορείς αντί δαχτύλων στην κλειτορίδα να χρησιμοποιείς γλώσσα.
Κι όχι ένα βάλε δύο,τ' ακούς κυρ Στέφανε δύο να βάλεις, θα το κάψουμε απόψε.
-
Συγνώμη κιόλαςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 01:20
Ελευσινα λες ε; Δεν θα απομονωθω εκει ομως, μη εχοντας αυτοκινητο;
Λες θα απομονωθεις στην Ελευσίνα και στο αρχικό ποστ σου γράφεις ότι σκέφτεσε να πας σε χωριό
Σεβαστό το γεγονός ότι έχεις κάποιες αναμνήσεις εκεί όμως ήταν περιοδικές κι ήταν παιδικές
Ναι θα απομονωθείς,δεν έχει να κάνεις τίποτε,δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν το κουνάει κι είναι μαζεμένοι όλοι στις πόλεις ή στις επαρχίες έστω
Οι νέοι φεύγουν και μένουν όσοι έχουν να ασχοληθούν με κάτι που αποδίδει όπως ζώα ή καλές καλλιέργειες
Δεν είναι οικονομικά φθηνοτερα, είναι ακριβοτερα
Και πάλι όμως, για μόνιμη κατοικία, έστω στην Ελευσίνα, πώς θα περνάει η μέρα; Το καλοκαίρι βόλτες, έστω ότι μένει και κάπου κοντά στη θάλασσα, γιατί το να κυκλοφορείς μέσα στο τσιμέντο το μεσημέρι δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Επομένως, καλοκαίρι βόλτες πολύ πρωί ή βραδάκι ή παραλία το μεσημέρι. Το χειμώνα; Δουλειά στην Ελευσίνα; Με τα πόδια, χωρίς μέσο;
Θέλω να πω αλλιώς βλέπουν το θέμα άνθρωποι που έχουν μόνο τα απογεύματα ελεύθερα και αλλιώς άλλοι.
Έχω μερικές ιδέες, αλλά δεν ξέρω... Για να κυκλοφορήσεις λιγο, εδώ που ήδη μένεις, έχω ακούσει τη φάση meetup. Θέλει βέβαια να παρουσιαστείς καθαρός, σένιος κλπ. Από τύπους στο εξωτερικό έχω ακούσει ότι κάναν γνωριμίες έτσι, με κοινά ενδιαφέροντα.
Γενικά πρώτα θα κοιτούσα το θέμα δουλειά.
Θέλω να πω αλλιώς βλέπουν το θέμα άνθρωποι που έχουν μόνο τα απογεύματα ελεύθερα και αλλιώς άλλοι.
Έχω μερικές ιδέες, αλλά δεν ξέρω... Για να κυκλοφορήσεις λιγο, εδώ που ήδη μένεις, έχω ακούσει τη φάση meetup. Θέλει βέβαια να παρουσιαστείς καθαρός, σένιος κλπ. Από τύπους στο εξωτερικό έχω ακούσει ότι κάναν γνωριμίες έτσι, με κοινά ενδιαφέροντα.
Γενικά πρώτα θα κοιτούσα το θέμα δουλειά.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 09:42Δεν με απασχολεί αυτό, στην θεωρία εύκολα κάνεις το άσπρο μαύρο. Η πράξη με προβληματίζει, μην μας πάθεις τίποτα και το έχω βάροςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:25
Ειπες ζηταει και ταυτοτητα η σαρανταρα τεκνατζου, πως θα την κοροιδεψουμε;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:13
Δουλειά με στέγη σε ήσυχη περιοχή και ένα πιάτο δυναμωτικό φαι(μύδια, ξυρούς καρπούς τέτοια) σου βρήκα εγώ.Μπορείς να την κάνεις;![]()
Εγώ με το μέρος σου, θα είμαι πάντα.
Με Naida πηγαινα να μείνω και εγώ άνετα. Είναι η ιδανική συγκάτοικος, συνεννοούμαστε και συμπαθιόμαστε. Ερωτική χημεία δεν υπάρχει, άρα αν δεν έπαιζε κάτι συνταρακτικό στην ζωή μας, θα ήμασταν παρέα μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος.
Μια φορά το 3μηνο νομίζω, θα το κάναμε σε καθαρά φιλικό επίπεδο.
- Βρέχει, θα βγεις;
- Μπα. Σου είπα, θέλω να κόψω το αλκοόλ και να κοιμάμαι νωρίς, μου χαλάνε την επιδερμίδα![]()
- Και εγώ σπίτι θα κάτσω, για ποτό ξεκινάω, σε Black Forest καταλήγω. Είναι και αυτός ο μαλάκας.... ακόμα να με δεχθεί στο Facebook. Αν τον δω θα τον κλοτσήσω στα αρχίδια.
- Όχι εκεί ρε, μια μπουνιά αρκεί.
- Έχει ταινία στις 10. Θα την δούμε;
- 21:15 είναι τώρα.
-Δε γαμείς
-Αφου το λες..... Βάλε ξυπνητήρι 21:50
- 22: 15 θα βάλω, στο Star είναι. Τι θες, να δω και 50 διαφημίσεις με σοκολάτες και πατατάκια;
- Δεν πα να μείνεις με τον Άγη. Τι θα κάνω τόση ωρα ρε γμτ;
-
-Spoiler
Naida έγραψε: 25 Μαρ 2019, 08:00
Εξαρτάται σε άλλες αρέσει το κυκλικό, σε άλλες το πάνω κάτω και σε άλλες το πέρα δώθε. Θα δοκιμάσεις και θα δεις. Μόλις δεις τι της αρέσει πιο πολύ κρατάς αυτό. Τώρα σχετικά με την ταχύτητα τι να σου πω. Είναι κι αυτό υποκειμενικό. Μπορείς να ξεκινάς πιο αργά και να επιταχύνεις.
Εννοείται και χρησιμοποιείς και δάχτυλοκαι δεν κοπάνας με την παλάμη
ταπ ταπ κάνεις με τα δάχτυλα. Ή και τσαφ τσαφ εξαρτάται τα γούστα. Μπορείς αντί δαχτύλων στην κλειτορίδα να χρησιμοποιείς γλώσσα.
Κι όχι ένα βάλε δύο,τ' ακούς κυρ Στέφανε δύο να βάλεις, θα το κάψουμε απόψε.![]()
-
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα όσα είπες,σε όλα. Και τα καλοκαίρια το βράδυ εσύ θα έφτιαχνες πίνα κολαδα και θα πίναμε στο μπαλκόνι και θα παίζαμε χαρτιά με στοίχημα
Το δέχτηκε το αίτημα χθες πρωί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 29 Μαρ 2019, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
επικό ποστ απο υπερκουλ. τα σέβη μου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
39 τ.μ. πολυ μικρο για εναν ανθρωπο; σοβαρολογεις;Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:19
Τριώροφο που σημαίνει γύρω σου θα έχεις θηρία από πολυκατοικίες λογικά. Όταν λέει ιδιοκτήτη ταράτσα να ξέρεις είναι δωμα. Καλοκαίρι θα ψηνεσαι η,, χειμώνα θα κρυώνεις. Συν ότι 39τμ είναι πολύ μικρο.
στην κατασταση του ορεστη θα εψαχνα δουλεια σε τουριστικο μερος για σαιζον. συνηθως εχει δωρεαν διαμονη, ισως και διατροφη αν ειναι εστιατοριο/ξενοδοχειο, αξιοπρεπη μισθο, και πανω απ ολα φευγεις αρκετα μακρια απο την καθημερινοτητα σου,και πας σε εναν τοπο που ολοι ειναι χαρουμενοι, γιατι ειναι σε διακοπες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ας κανει οτι θελει τι με κοφτει εμενα?Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:32Η Ναιδα το δεχτηκε - που ειναι ο Plοuf να χαρει κ αυτος που δοθηκε λυση ;enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:27 αντε Ορέστη φέρε άλλη αγγελία να κάνουμε οτι το ψάχνουμε μέχρι να προτείνει η νάιδα να γίνεις συγκάτοικος. Να δέσεις τα ρούχα σου με πετονιές οταν πας για να τα μαζεύεις ευκολα απο τον ακάλυπτο αν την ανησυχείς.
plouf έγραψε: 29 Μαρ 2019, 10:24Ας κανει οτι θελει τι με κοφτει εμενα?Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:32Η Ναιδα το δεχτηκε - που ειναι ο Plοuf να χαρει κ αυτος που δοθηκε λυση ;enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:27 αντε Ορέστη φέρε άλλη αγγελία να κάνουμε οτι το ψάχνουμε μέχρι να προτείνει η νάιδα να γίνεις συγκάτοικος. Να δέσεις τα ρούχα σου με πετονιές οταν πας για να τα μαζεύεις ευκολα απο τον ακάλυπτο αν την ανησυχείς.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εάν ο άνθρωπος μένει τώρα σε 90τμ ξέρεις πως θα νιώσει σε 39τμ; Εξαρτάται βέβαια από πολλά άλλα. Επίσης ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με θορύβους θα πάει σε τουριστική περιοχή;Ασέβαστος έγραψε: 29 Μαρ 2019, 10:1639 τ.μ. πολυ μικρο για εναν ανθρωπο; σοβαρολογεις;Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:19
Τριώροφο που σημαίνει γύρω σου θα έχεις θηρία από πολυκατοικίες λογικά. Όταν λέει ιδιοκτήτη ταράτσα να ξέρεις είναι δωμα. Καλοκαίρι θα ψηνεσαι η,, χειμώνα θα κρυώνεις. Συν ότι 39τμ είναι πολύ μικρο.
στην κατασταση του ορεστη θα εψαχνα δουλεια σε τουριστικο μερος για σαιζον. συνηθως εχει δωρεαν διαμονη, ισως και διατροφη αν ειναι εστιατοριο/ξενοδοχειο, αξιοπρεπη μισθο, και πανω απ ολα φευγεις αρκετα μακρια απο την καθημερινοτητα σου,και πας σε εναν τοπο που ολοι ειναι χαρουμενοι, γιατι ειναι σε διακοπες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός