Σελίδα 9 από 19
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:55
από Namrail
Cecily Anne έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:47
Δεν τους πέταξαν αυτοί έξω. Τους πέταξαν οι κριτές. Γιατί ο 37χρονος που έχει το καλό βιογραφικό ήταν ένας πράος ανθρωπάκος οικογενειάρχης και το κοινό θέλει τζέρτζελο.
Να είμαστε ρεαλιστές βρε.
Mα εντέλει δεν βγήκε κανένας τζέρτζελος. "Φιλιούνται αγκαλιάζονται" κατέληξε ο τελικός. Μόνο που δεν συνεργάστηκαν για να βγάλουν από κοινού τα πιάτα.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:56
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Με κουζίνα καρούζο γιου καντ γκόου ρονγκ. Στην αρχή φαίνεται κάπως, αλλά αν το ξεπεράσεις αυτό, είναι θησαυρός γνώσεων.
Εδώ
http://caruso.gr/
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:57
από Αγις
Μονο τον Antony Bourdain αντέχω να παρακολουθώ.
Προσωπικότητα και γνώστης.
*Το Καρούζο με προσοχή- δυσπιστία και διασταύρωση στις πληροφορίες του .
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:58
από Ερμής
Εδω έφτασαν οι άμπαληδηδες σε σημείο να συγκρίνουν τον Όλιβερ με τον Ramsay και τον Ducasse, δε θα συγκρίνει η κάθε κυρα κομπρέσα τον #akis με άλλους Έλληνες φτασμένους;
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:58
από fagano3
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:56
Με κουζίνα καρούζο γιου καντ γκόου ρονγκ. Στην αρχή φαίνεται κάπως, αλλά αν το ξεπεράσεις αυτό, είναι θησαυρός γνώσεων.
Εδώ
http://caruso.gr/
Μολις σε εβαλα στην λιστα των φρεντς

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 10:59
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:02
από fagano3
Μα δεν ειναι γαμοατομας;Και εγω οταν μεγαλωσω ετσι θελω να μοιαζω

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:03
από Naida
Βαρετό το carouso. Πολύ μπλα μπλα.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:06
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε νάιδα, αυτό ακριβώς είναι το καλό: εξηγεί διεξοδικά την μεθοδολογία (και την θεωρία εάν σε ενδιαφέρει). Τα στάνταρ σάιτ του συρμού (και του άκη, δυστυχώς) γράφουν τηλεγραφικά μερικές οδηγίες και όποιος κατάλαβε. Εγώ τις συνταγές του άκη τις κάνω με βίντεο γιατί με το κείμενο δεν βγάζεις άκρη
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:08
από argouen
Ερμής έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:58
Εδω έφτασαν οι άμπαληδηδες σε σημείο να συγκρίνουν τον Όλιβερ με τον Ramsay και τον Ducasse, δε θα συγκρίνει η κάθε κυρα κομπρέσα τον #akis με άλλους Έλληνες φτασμένους;
Δεν πάει έτσι

πάει Όλιβερ vs άκις (τηλεμάγειρες) και ποιός είναι πιο μεταδοτικός σε αυτό που κανει και ομορφόπαιδο . Δαγκωτό Όλιβερ λοιπόν (στα νιάτα του)

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:08
από Cecily Anne
fagano3 έγραψε: 04 Μάιος 2018, 10:54
Και μια ερωτηση για τους γνωστες.Εμενα μου αρεσει πολυ το φαι και ειμαι πολυ καλος να διαλεγω μαγαζια αλλα δεν μαγειρευω γιατι ειχα τραυματικη εμπειρια στο στρατο που με βαλαν χωρις να με ρωτησουν μαγειρα στα φυλακια.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι αν κανω οικογενεια δεν θα μπορω να πηγαινω να τρωω εξω τοσο συχνα και επειδη τις ξενες δεν τις εμπιστευομαι στο θεμα του φαγητου θελω να μαθω να μαγειρευω \\ελληνικα\\ φαγητα. (λαδερα,οσπρια,πιτες,μαγειρευτα).
Ποια σαιτ και τηλεμαγειρες θεωρειτε τους καλυτερους για να αρχισω;Ο Ακης νομιζω οτι εμπιπτει σε αυτην την κατηγορια συν οτι δεν μαγειρευει βαρια.Αλλος;
Δε θα βρεις κανένα να μαγειρεύει "υγιεινά" στην ελληνική κουζίνα, που περιληπτικά σημαίνει "το λάδι παντού ωμό και το αλάτι παντού μαγειρεμένο".
Εγώ αυτό που τηρώ είναι ότι κάνω τις συνταγές του ΣΚ "ελληνικές" και τις συνταγές τις καθημερινές "υγιεινές". Και υπάρχουν και ορισμένα πιάτα που δεν τα πειράζω ΠΡΟΦΑΝΩΣ, διότι καταστρέφονται εντελώς. Ε δε θα αφαιρέσω το μαγειρεμένο λάδι από σάλτσα για μακαρόνια για παράδειγμα. Θα το αφαιρέσω από τις φακές και θα το ρίξω ωμό. Τα ίδια και στη φάβα. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα κάτσω να φτιάξω γίγαντες αλάδωτους. Θα φτιάξω μες στη βδομάδα μαυρομάτικα φασολάκια σαλάτα και θα το ρίξω ωμό και ας φάμε γίγαντες ένα Σάββατο.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:12
από Αγις
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:06
Ρε νάιδα, αυτό ακριβώς είναι το καλό: εξηγεί διεξοδικά την μεθοδολογία (και την θεωρία εάν σε ενδιαφέρει). Τα στάνταρ σάιτ του συρμού (και του άκη, δυστυχώς) γράφουν τηλεγραφικά μερικές οδηγίες και όποιος κατάλαβε. Εγώ τις συνταγές του άκη τις κάνω με βίντεο γιατί με το κείμενο δεν βγάζεις άκρη
Διαφημιστής - πωλητής με δεκαετίες στο χώρο των τροφίμων και ποτών - εστίασης και στην προώθηση προιόντων - εστιατορίων + ολίγον μάγειρας.
Οπως όλοι ανατρέχει στο Serius eats αλλά πάσχει από το γνωστό σύνδρομο και θέλει να βάλει την δική του πινελιά παραλλαγή - έμπνευση με τα γνωστά αποτελέσματα.
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:14
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ ξέρω ότι έχει ρεστοράν που πάει σφαίρα πάντως
Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:16
από Cecily Anne
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:14
Εγώ ξέρω ότι έχει ρεστοράν που πάει σφαίρα πάντως
Άμα είναι για να κάνεις φαί της μισής ώρας να διαβάζεις 2 ώρες, γάμησέ τα.

Re: #akis
Δημοσιεύτηκε: 04 Μάιος 2018, 11:23
από Αγις
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μάιος 2018, 11:14
Εγώ ξέρω ότι έχει ρεστοράν που πάει σφαίρα πάντως
Mην εντυπωσιαζοσαστε τόσο εύκολα.
Αν θες αναλυσεις και τεχνικές κορυφή , χωρίς φιοριτούρες εδω
https://www.seriouseats.com/ και για ψησίματα στον γίγαντα Meathead εδώ
https://amazingribs.com/