!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:59
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:53 Μόνο οι τέρμα εγωιστες και οι _ _ _ _ _δουλοι (βάλτε όποιο απ τα δυό γεννητικά όργανα θέλετε) δεν μπορούν να γίνουν φίλοι με το άλλο φύλο.
Μην αρνείσαι την πραγματικότητα. Το ότι κάποιοι άντρες σέβονται τον γάμο σου, δεν σημαίνει ότι δεν θα στην έπεφταν υπό διαφορετικές συνθήκες.
Μπορώ να γίνω πολύ αντισεξουαλ αμα θελω :003:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 14:53 Μόνο οι τέρμα εγωιστες και οι _ _ _ _ _δουλοι (βάλτε όποιο απ τα δυό γεννητικά όργανα θέλετε) δεν μπορούν να γίνουν φίλοι με το άλλο φύλο.
Μην αρνείσαι την πραγματικότητα. Το ότι κάποιοι άντρες σέβονται τον γάμο σου, δεν σημαίνει ότι δεν θα στην έπεφταν υπό διαφορετικές συνθήκες.
Αδυνατον.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00
Για να αντικρούσεις οποιαδήποτε ερωτική τάση εκ μέρους κάποιου άνδρα φίλου σου. Αν το ήθελες κι εσύ, θα έφτιαχνες 1002 σενάρια στα οποία η όμορφη αυτή φιλική σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα με happy ending ίσως ή ένα τρομερό πάθος που δεν μπορείς να νικήσεις και αποφάσισες να το ζήσεις μέχρι τέλους και λοιπά...

Παραδεχτείτε το. Το να μην βλέπετε ερωτικά κάποιον σε μια φάση της ζωής σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δείτε ποτέ, ούτε ότι ξέρετε πώς ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Το παραπάνω όπως είναι γνωστό δεν ισχύει για φιλίες ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλα άτομα του ιδίου φύλου.

Άρα η μόνη αληθινή φιλία είναι ανάμεσα σε άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 17 Φεβ 2019, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

- Όχι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες.
Οι μισές είναι... εντάξει έξυπνες. Δεν λέω! Αλλά πατσαβούρες ρε πούστη μου. Δε βλέπονται :102:
Οι άλλες μισές είναι όμορφες μεν.. αλλά τούβλα. Μιλάμε κινδυνεύεις να κάψεις κι εσύ εγκέφαλο αν ανοίξουν το στόμα τους.
Κι οι άλλες μισές είναι πολύ σκατόψυχες λέμε. Εντελώς καριόλες.

- Μα εσύ είπες τρία μισά!

-Είδες; Είναι και πολλές οι πουτάνες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Και βάσει ποιας λογικής ο μόνος λόγος για να μην στην πέσει κάποιος είναι το να υπάρχει μια πιστοποιημένη σχέση;

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος πολύ πεινασμένος σεξουαλικά για να βλέπει την οποιαδήποτε γυναίκα μόνον ερωτικά.
Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα παραπάνω για ενήλικους ανθρώπους.

Εκτός αν θεωρείτε ότι φίλοι μπορούν να γίνουν μόνον οι δύσμορφοι άνθρωποι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:10 - Όχι δεν μου αρέσουν οι γυναίκες.
Οι μισές είναι... εντάξει έξυπνες. Δεν λέω! Αλλά πατσαβούρες ρε πούστη μου. Δε βλέπονται :102:
Οι άλλες μισές είναι όμορφες μεν.. αλλά τούβλα. Μιλάμε κινδυνεύεις να κάψεις κι εσύ εγκέφαλο αν ανοίξουν το στόμα τους.
Κι οι άλλες μισές είναι πολύ σκατόψυχες λέμε. Εντελώς καριόλες.

- Μα εσύ είπες τρία μισά!

-Είδες; Είναι και πολλές οι πουτάνες.
Αρκετά αληθές.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Feindflug

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:12
Και βάσει ποιας λογικής ο μόνος λόγος για να μην στην πέσει κάποιος είναι το να υπάρχει μια πιστοποιημένη σχέση;

Εγώ νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος πολύ πεινασμένος σεξουαλικά για να βλέπει την οποιαδήποτε γυναίκα μόνον ερωτικά.

Εκτός αν θεωρείτε ότι φίλοι μπορούν να γίνουν μόνον οι δύσμορφοι άνθρωποι. :lol:
Ανέφερα σε προηγούμενη δημοσίευση και το ενδεχόμενο να μην βλέπετε κάποιος από τους δύο.

Αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε οι γυναίκες. Δεν σας βλέπουν από την πρώτη γνωριμία και χειραψία ως σεξουαλικό πόθο, αλλά συνεπικουρούμενων και λοιπών δεδομένων μπορεί να οδηγηθεί αυτή η γνωριμία σε κάτι σεξουαλικό, ακόμα και μονόπλευρα.

Με απλά λόγια, αν σουρώσουμε με τον κολλητό μου τον Μπάμπη και ξαπλώσουμε στο ίδιο κρεββάτι, δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ μας, ενώ στην αντίστοιχη περίπτωση με γυναίκα, δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για καμμία.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:09
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:00 Μπορώ να γίνω πολύ αντισεξουαλ αμα θελω :003:
Αδυνατον.
:lol:
μη βλέπεις που για σένα είμαι ήδη τέρμα, οπότε πόσο περισσότερο πχιά. Μπορώ κι άλλο, αλήθεια.
Θα μπορούσες να είσαι φίλος μου αν δεν ήσουν τόσο κακούλης

Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:09
Για να αντικρούσεις οποιαδήποτε ερωτική τάση εκ μέρους κάποιου άνδρα φίλου σου. Αν το ήθελες κι εσύ, θα έφτιαχνες 1002 σενάρια στα οποία η όμορφη αυτή φιλική σχέση εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα με happy ending ίσως ή ένα τρομερό πάθος που δεν μπορείς να νικήσεις και αποφάσισες να το ζήσεις μέχρι τέλους και λοιπά...

Παραδεχτείτε το. Το να μην βλέπετε ερωτικά κάποιον σε μια φάση της ζωής σας, δεν σημαίνει ότι δεν θα τον δείτε ποτέ, ούτε ότι ξέρετε πώς ακριβώς σκέφτεται και αισθάνεται ο άλλος. Το παραπάνω όπως είναι γνωστό δεν ισχύει για φιλίες ανάμεσα σε ετεροφυλόφιλα άτομα του ιδίου φύλου.

Άρα η μόνη αληθινή φιλία είναι ανάμεσα σε άνδρα με άνδρα και γυναίκα με γυναίκα.
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Το να βλέπει κανείς την οποιαδήποτε γυναίκα σεξουαλικά δεν σημαίνει ότι είναι κατ ανάγκη πεινασμένος. Είναι πάθος αυτο ΓΑΛΗ. Το πάθος της λαγνείας. Και δεν γιατρεύεται, όπως όλα τα πάθη. Έτσι ήρθες, έτσι θα πας.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

μπά Γαλή! ίσα ίσα που θα τους χαλάνε το κοινωνικό στάτους τους.
εύμορφοι άνθρωποι με περιτριγυρίζουν άρα κερδίζω από αυτούς!
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Στο παρόν νήμα χρησιμοποιώ την λέξη "έρωτας" και τα παράγωγά της με την έννοια της ετεροφυλοφιλικής έλξεως που εμπεριέχει και το σεξουαλικό στοιχείο.

Με την έννοια του πλατωνικού έρωτος, έχεις ένα δίκιο για την έννοια της φιλίας.
Dein Herz, meine Gier
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22 Είναι πάθος αυτο ΓΑΛΗ. Το πάθος της λαγνείας.
Εντάξει, κόψε κάτι. Οι περισσότεροι που ξέρω θα έδιναν δέκα χρόνια από τη ζωή τους για να νοιώσουν πραγματικό πάθος.
Με προσομοιώσεις της πλάκας τη βγάζουν, έτσι για μη χαλάνε το στάτους. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ναι ρε παιδιά εννοείται. Είμαστε υπέροχα πλάσματα. Έχεις να πεις άπειρα πράγματα.
Αλλά εξισου μ' αρέσει και η παρέα με άντρες. Έχεις εξίσου να πεις άπειρα πράγματα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:29
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:22
Μα εκεί είναι το ζητούμενο. Ούτως ή άλλως οι άντρες είναι πάντα πολύ περισσότερο αναγνώσιμοι από τις γυναίκες, οπότε συνήθως ξέρεις που είσαι ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να είναι κάποια πολύ αφελής για να νοιώσει έκπληξη.
εκτός αν δεν έχει επίγνωση της εμφάνισης της και πετάει χαρταετό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”