Εγώ δεν έχω ιδέα από φιλελευθερισμό; Όταν ισχυρίζεσαι ότι όσα λέω δεν πείθουν κανέναν από τον φιλελεύθερο κόσμο; Το πιο απλό παράδειγμα να πάρουμε δηλαδή τις ΗΠΑ, αυτοί που υιοθετούν την ρητορική σου είναι στην καλύτερη περίπτωση οι απλοί τραμπικοί και στη χειρότερη οι rednecks και οι τρελοί του NRA,οι ναζί ή αυτοί που φτιάχνουν καταφύγια για πυρηνική καταστροφή. Οι φιλελεύθεροι και προοδευτικοί Δημοκρατικοί εναντιώνονται σθεναρά στην οπλοκατοχή. Φυσικά το ίδιο ισχύει παντού.DIOMEDESGR έγραψε: 25 Φεβ 2019, 19:44Ρε φίλε, δεν έχεις που δεν έχεις ΙΔΈΑ από Φελευθερισμο, προσπαθείς και να μας ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙΣ με άσχετες, δικές σου ταμπέλες?Highlander έγραψε: 25 Φεβ 2019, 19:38 Δεν πείθει η άποψη μου κανέναν από τον φιλελεύθερο κόσμο;Όταν λες φιλελεύθερο κόσμο εννοείς τραμπικους, τους rednecks και τους τρελούς του NRA; Η Ελληνική Δικαιοσύνη και η Ελληνική Αστυνομία είναι μια χαρά αποτελεσματικές, απλώς κυκλοφορούν πολλοί μύθοι πολλές φορές η πηγή διασπορά τους δεν είναι αθώα. Δεν είναι καθόλου δεσποτική μορφή του Πατερούλη το να έχει η αστυνομία την ευθύνη της προστασίας των πολιτών και να μην κουβαλά ο καθένας το καλασνικοφ του για να πάει στο περίπτερο...
Το εαυτό σου υποτιμάς, κατάλαβε το.
Όσο για την υπεράσπιση της ΕΛΑΣ και της Δικαιοσύνης, ντρέπομαι για το ότι την κάνει ένας Αριστερός που υποτίθεται στέκεται απέναντι από τον αυταρχισμού και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Λίγη τσίπα ρε συ Highlander. (Γρήγοροπουλος, δική Χρυσών Αυγών, παναθηναϊκάκιας Εισαγγελέας, Θάνου, άδειες εκτελεστή 17 Νοέμβρη)
Λίγη τσίπα δεν βλάπτει!
Ο αυταρχισμός της αστυνομίας είναι άλλο μεγάλο θέμα που δεν αφορά το παρόν τοπικ. Σαφώς και έχει να γίνει πολλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.