ΑΕΚ γινατε πολλοι ,καλη ωρα,
μαζεψε πολλους προσφυγες,αλλα οχι μονο
Βλέπω να πέφτει βρισίδι.
Δεν εχω ιδεα αλλα γιατι ειναι κακο;Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2019, 22:45Αν έχει μπει αβγό στην μπεσαμέλ τότε είσαι για πολύstergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2019, 22:36 Ειναι κανεις που τρωει το υπολοιπο της μπεσαμελ που μενει στην κατσαρολα ή μονο εγω το κανω ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί το αβγό είναι ωμό.stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 09:01Δεν εχω ιδεα αλλα γιατι ειναι κακο;Gherschaagk έγραψε: 01 Φεβ 2019, 22:45Αν έχει μπει αβγό στην μπεσαμέλ τότε είσαι για πολύstergiosbik έγραψε: 01 Φεβ 2019, 22:36 Ειναι κανεις που τρωει το υπολοιπο της μπεσαμελ που μενει στην κατσαρολα ή μονο εγω το κανω ρε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφου ειναι ωραια,εγω φταιω;
Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2019, 10:14Γιατί το αβγό είναι ωμό.stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 09:01Δεν εχω ιδεα αλλα γιατι ειναι κακο;
Αφου ειναι ωραια,εγω φταιω;
Όπως στη ζύμη για το κέικ που δεν γλείφουμε ότι έμεινε στο μπολ μετά.
Ναι ρε συ οκ.
Μία φορά να την πάθεις, θα δεις τι καλά θα σου έρθει. Πόσο καιρό είσαι διατεθειμένος να περάσεις στο νοσοκομείο;;stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:07Ναι ρε συ οκ.
Λες και γινεται καθε μερα.
Απο ολες τις φορες που γινονται αυτα τα δυο(παστιτσιο-κέικ),ζητημα να ειμαι 4-5 φορες ολο τον χρονο σπιτι για να πετυχω την προετοιμασια.
Δεν παθαινω τιποτα εγω.Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:10Μία φορά να την πάθεις, θα δεις τι καλά θα σου έρθει. Πόσο καιρό είσαι διατεθειμένος να περάσεις στο νοσοκομείο;;stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:07Ναι ρε συ οκ.
Απο ολες τις φορες που γινονται αυτα τα δυο(παστιτσιο-κέικ),ζητημα να ειμαι 4-5 φορες ολο τον χρονο σπιτι για να πετυχω την προετοιμασια.
Και μια θειά μου το πίστευε αυτό που λες, αλλά έμεινε 2 μήνες στο νοσοκομείο.stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:14Δεν παθαινω τιποτα εγω.Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:10Μία φορά να την πάθεις, θα δεις τι καλά θα σου έρθει. Πόσο καιρό είσαι διατεθειμένος να περάσεις στο νοσοκομείο;;stergiosbik έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:07
Ναι ρε συ οκ.
Εχω Ελ γονιδια!![]()
H μπεσαμελ δεν γινεται στην κατσαρολα;