!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Σουβλίτσα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:15 Τους παίζουν στα δάχτυλα όλους οι Σκοπιανοί, ε Αρίστο;

Nαι βεβαια αν σκεφτει κανεις οτι τους αλλαζουμε το ονομα, τους αλλαζουμε το συνταγμα, τους αλλαζουμε τον προγονικο τους μυθο, τους υποχρεωνουμε να κατεβασουν αγαλματα και πινακιδες, στα δαχτυλα μας παιξαν.

Για την ιστορια ολη η αντιπολιτευση θελει να κρεμασει την κυβερνηση Ζαεφ σαν προδοτες.

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:18
ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:10 Τελικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο με τον Τσίπρα και δεν θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του;
αντικειμενικά στ πάντως, εγώ το λέω και προσόν αυτό, έχει να κάνει με τον χώρο που είσαι, δεν το θεωρώ τιμή να μην προδώσεις πολιτικό.
Δεν ξέρω ρε φίλε. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι αν κάποιος είναι χαζός ή αφελής δεν κάνει να τον εκμεταλλεύεσαι. Μπορεί να μη μου τα είπαν καλά ή να μην εννοούσαν τους πολιτικούς. :)
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:51 Ναι πολυ καλο γιατι η Κυπρος θα εντασσοταν κατα 90% στην Ελλαδα.

Και το 10% που θα κρατουσαν οι Τουρκοι θα υποχρεωνοντουσαν να το παραδωσουν στην Ελλαδα σε 99 χρονια.

.
εισαι με τα καλα σου;
Ολη η φασαρια με την Τουρκια γινεται για το Καστελοριζο.
Χωρις αυτο η Τουρκια ειναι αποκλεισμενη,δεν εχει επαφη με καμια αλλη χωρα και συ μου λες,επρεπε να το δωσουμε;
Αν υπαρχει θεος,τοτε το Καστελοριζο ειναι δωρο του προς την Ελλαδα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Δηλαδη μια συμφωνια που δεν θελει ουτε ο ελληνικος λαος ουτε ο γειτονικος λαος μας την παρουσιαζουν σαν θεσπεσια και οι μεν και οι δε. Δεν περιμενα κατι λιγοτερο, οι Δημοκρατικες καταβολες δεν κρυβονται!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:10
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:03
Tι να σωθει;

Εγω ειμαι υπερ της Συμφωνιας απο το 2007-2008.

Και ο Καμμενος ηταν εναντιον απο το 2007 (ο μονος στην κυβερνηση Καραμανλη).

Ο Πανος ειχε ΠΑΝΤΑ συνεπη σταση στο ζητημα ανεξαρτητα αν αυτη για μενα ηταν λαθος.

.
Αυτό που κατάφερε τελικά ήταν να στηρίξει την κυβέρνηση που πραγματοποίησε την συμφωνία. Αν υπάρξει πρόβλημα θα θεωρείται και αυτός υπεύθυνος γιατί είχε πολλές ευκαιρίες να μην επιτρέψει να προχωρήσει η συμφωνία και δεν έκανε τίποτα. Και το "με κορόιδεψαν κ πρόεδρε" μπορεί να στέκει ως δικαιολογία για απλούς ανθρώπους όχι για υπουργό.

Τελικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο με τον Τσίπρα και δεν θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του;
Αυτό ο τσίπρας το βλέπει διαφορετικά. Σαν τον πόντιο που οδηγούσε ανάποδα στην εθνική ώσπου άκουσε τον εκφωνητή του ραδιοφώνου να λέει "προσοχή στους οδηγούς, ένας μανιακός οδηγεί αντίθετα..." όπου και μονολόγησε: Τι ένας... χιλιάδες είναι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:20
Σουβλίτσα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:15 Τους παίζουν στα δάχτυλα όλους οι Σκοπιανοί, ε Αρίστο;

Nαι βεβαια αν σκεφτει κανεις οτι τους αλλαζουμε το ονομα, τους αλλαζουμε το συνταγμα, τους αλλαζουμε τον προγονικο τους μυθο, τους υποχρεωνουμε να κατεβασουν αγαλματα και πινακιδες, στα δαχτυλα μας παιξαν.

Για την ιστορια ολη η αντιπολιτευση θελει να κρεμασει την κυβερνηση Ζαεφ σαν προδοτες.

.
αναμένω την ημέρα που ο γείτονας θα αποφασίσει οτι είμαι εγώ αρίστο, θα του αλλάξω τα φώτα. Θα τον βάλω να χρησιμοποιεί το χαϊδευτικό μου και θα τού δώσω μόνο σπίτι αυτοκίνητο γυναίκα, θα κρατήσω παιδιά και μηχανάκι δικά μου, θα τον σκίσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

.
Αυτό θα πρέπει να σου δείξει τις προθέσεις του επόμενου που τυχόν θα κυβερνήσει εκεί. Δεν λύνονται όλα σε πέντε παραγράφους στο σύνταγμα.
Προσωπικά θα είχα μικρότερο πρόβλημα με την συμφωνία αν προέβλεπε πχ εισδοχή στο ΝΑΤΟ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε και την εφαρμογή αυτών που θα γίνουν στην πράξη και κυρίως αν θα εξαλειφθεί το αλυτρωτικό αφήγημα μια και καλή. Όμως σιγά μην υπέγραφαν οι Σκοπιανοί κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:21 Δεν ξέρω ρε φίλε. Όταν ήμουν μικρός μου έλεγαν ότι αν κάποιος είναι χαζός ή αφελής δεν κάνει να τον εκμεταλλεύεσαι. Μπορεί να μη μου τα είπαν καλά ή να μην εννοούσαν τους πολιτικούς. :)
εγώ όταν ακούω για πολιτικούς και σχέσεις και λόγους τιμής, σκέφτομαι μαφιόζους με γραβάτες, δεν μοιάζει κοινωνική πλέον η ταινία. Αν έχει προδοσία, κάτι γίνεται :)
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Thor έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:22
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:51 Ναι πολυ καλο γιατι η Κυπρος θα εντασσοταν κατα 90% στην Ελλαδα.

Και το 10% που θα κρατουσαν οι Τουρκοι θα υποχρεωνοντουσαν να το παραδωσουν στην Ελλαδα σε 99 χρονια.

.
εισαι με τα καλα σου;
Χωρις αυτο η Τουρκια ειναι αποκλεισμενη,δεν εχει επαφη με καμια αλλη χωρα και συ μου λες,επρεπε να το δωσουμε;

Αν το ειχαμε δωσει σημερα η Κυπρος θα ηταν ελληνικη και οχι το 40% κατω απο την τουρκικη μποτα.

Και η Ελλαδα θα ηταν η περιφερειακη δυναμη στη θεση της Τουρκιας.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:25

.
Αυτό θα πρέπει να σου δείξει τις προθέσεις του επόμενου που τυχόν θα κυβερνήσει εκεί. Δεν λύνονται όλα σε πέντε παραγράφους στο σύνταγμα.
Προσωπικά θα είχα μικρότερο πρόβλημα με την συμφωνία αν προέβλεπε πχ εισδοχή στο ΝΑΤΟ μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να δούμε και την εφαρμογή αυτών που θα γίνουν στην πράξη και κυρίως αν θα εξαλειφθεί το αλυτρωτικό αφήγημα μια και καλή. Όμως σιγά μην υπέγραφαν οι Σκοπιανοί κάτι τέτοιο.

Πολυ περισσοτερο πρεπει να σε απασχολει η οργη του ΝΑΤΟ και της Αμερικης παρα η οργη καποιων χουλιγκανων εθνικιστων στα Σκοπια.

.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Ποιόν νομίζεις οτι κοροϊδεύεις και πείθεις με τις αερολογίες σου;;;;;;;
Έβαλες τα Σκόπια στο Νάτο με όνομα και γλώσσα, οι Αμερικάνοι κάνουν την δουλειά τους ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ κι εσύ χαίρεσαι γιατί φαντασιώνεσαι τους Σκοπιανούς να σου δίνουν το 12άρι στην γιουροβίζιον

Δε γαμιέται και το Καστελόριζο, ε Αρίστο; Λεφτά και δόξα να 'χουμε να φαντασιωνόμαστε, χθες είδα όνειρο οτι ο μπαρμπα Σαμ μ"έκανε συναίτερο κι ο Τσίπρας μου χάρισε δυο δώσεις του ενφια...
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Σουβλίτσα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:33

.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

Έβαλες τα Σκόπια στο Νάτο με όνομα και γλώσσα, οι Αμερικάνοι κάνουν την δουλειά τους ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ κι εσύ χαίρεσαι γιατί φαντασιώνεσαι τους Σκοπιανούς να σου δίνουν το 12άρι στην γιουροβίζιον

Δε γαμιέται και το Καστελόριζο, ε Αρίστο; Λεφτά και δόξα να 'χουμε να φαντασιωνόμαστε, χθες είδα όνειρο οτι ο μπαρμπα Σαμ μ"έκανε συναίτερο κι ο Τσίπρας μου χάρισε δυο δώσεις του ενφια...
Ο Αριστος εχει καθε λογο να κανει σπεκουλα υπερ της συμφωνιας, παλαιοτερα ειχε γραψει οτι σκεφτεται επαγγελματικο ανοιγμα στα Σκοπια, Συμβουλευτικη Εταιρεια ή κατι τετοιο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σουβλίτσα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:33
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

ΜΑΖΕΨΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ.

α) Η συμφωνια ηταν Κυπρος εμεις-Καστελοριζο Τουρκοι. Κανε τη διαιρεση αναμεσα στην εκταση και στον πληθυσμο της Κυπρου και στην εκταση και στον πληθυσμο του Καστελοριζου για να δεις ΠΟΣΟ ελληνικο εδαφος χασαμε τοτε οταν δεν δεχτηκαμε την προταση των Αμερικανων.

β) Χιλιες φορες το Βορεια Μακεδονια παρα το Μακεδονια και χιλιες φορες το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στα Σκοπια παρα η Τουρκια και η Μουσουλμανικη Αδελφοτητα.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:30
Thor έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:22

.
εισαι με τα καλα σου;

Αν το ειχαμε δωσει σημερα η Κυπρος θα ηταν ελληνικη και οχι το 40% κατω απο την τουρκικη μποτα.

Και η Ελλαδα θα ηταν η περιφερειακη δυναμη στη θεση της Τουρκιας.

.
αν το ειχαμε δωσει,η Τουρκια θα ειχε υπογραψει το διεθνες δικαιο της θαλασσας,θα ειχε ορισει ΑΟΖ με Αιγυπτο,Ισραηλ,Λιβυη κι αυτη τη στιγμη θα εκανε γεωτρησεις σε ολο το Αιγαιο.
Καθολου ασχημα ε;
Μαλακια που δεν το δωσαμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Αν ο Αριστος βγαλει την σημαια και απο αλλο Ελληνικο νησι εκτους του Καστελοριζου ας ειδοποιησει καποιος
Χαριζει σημερα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”