Σελίδα 9 από 41

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2018, 16:57
από Orion22
Ανδρεαδακης στο περιστερι.

Επαθα πλακα με τα κοκ και το παγωτο.
:romance-hearteyes:

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2018, 17:14
από ΓΑΛΗ
Ερμής έγραψε: 14 Απρ 2018, 21:58 Άλλο λες. Η Χαρά που πόσταρα ήταν πάντα στο συγκεκριμένο σημείο.
Εγώ θυμάμαι τη Χαρά τέρμα Πατησίων, λίγο πριν το σταθμό. Και αν δεν κάνω λάθος υπήρχαν δύο σ' εκείνη την περιοχή.

Φρέσκα γλυκά αλλά πολύ γλυκά για τα γούστα μου.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2018, 15:24
από Ορέστης 35

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2018, 16:00
από Daje
Ωραιο το προφιλ της δεσποινιδας...

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 26 Ιουν 2018, 16:04
από Υπερκουλτουριάρης
Bombolo Μητροπόλεως 88(έτσι!). Το καλύτερο παγωτό στην Θεσσαλονίκη Εικόνα

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:16
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 10:30 Σου απάντησα πιο πάνω. Ισάξια είναι Nouvelle και Palet σε Φάληρο και Καλαμάκι αντίστοιχα. Και στις τιμές.
Θα επέλεγα στα πέναλντι μετά απο 3-4 επαναλήψεις το νουβέλ επειδή έχει μεγαλύτερα σου με κρέμ πατισερί και σου δίνει και έξτρα σοκολάτα
Επί μία εβδομάδα έτρωγα δύο προφιτερόλ την ημέρα. Πρώτα φάση ομίλων, μετά νοκ άουτ... Παίδες, νουβέλ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:19
από Daje
Waffle House για παγωτο.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:19
από Ερμής
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:16
Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 10:30 Σου απάντησα πιο πάνω. Ισάξια είναι Nouvelle και Palet σε Φάληρο και Καλαμάκι αντίστοιχα. Και στις τιμές.
Θα επέλεγα στα πέναλντι μετά απο 3-4 επαναλήψεις το νουβέλ επειδή έχει μεγαλύτερα σου με κρέμ πατισερί και σου δίνει και έξτρα σοκολάτα
Επί μία εβδομάδα έτρωγα δύο προφιτερόλ την ημέρα. Πρώτα φάση ομίλων, μετά νοκ άουτ... Παίδες, νουβέλ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο.


και ήθελα να σε ρωτήσω γνώμη. Είναι δυνατό το άτιμο.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:20
από Custom_F
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:16
Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 10:30 Σου απάντησα πιο πάνω. Ισάξια είναι Nouvelle και Palet σε Φάληρο και Καλαμάκι αντίστοιχα. Και στις τιμές.
Θα επέλεγα στα πέναλντι μετά απο 3-4 επαναλήψεις το νουβέλ επειδή έχει μεγαλύτερα σου με κρέμ πατισερί και σου δίνει και έξτρα σοκολάτα
Επί μία εβδομάδα έτρωγα δύο προφιτερόλ την ημέρα. Πρώτα φάση ομίλων, μετά νοκ άουτ... Παίδες, νουβέλ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο.
Δικαιολόγησε.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:25
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δύο βασικοί λόγοι: η σοκολάτα, και το ότι κάνει μια πατέντα που βάζει κρεμ πατισερί και στον πάτο του προφ (στο ατομικό κύπελλο αλλά και στην οικογενειακή γαβάθα). Το δεύτερο με ξένισε αλλά κάνει το έδεσμα πιο ελαφρύ σε σημείο που εύκολα τρως δύο ατομικά, δεν χρειάζεται να είσαι καταβόθρα. Βέβαια το κλου είναι η σοκολάτα που είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Εξαιρετική υφή, ιξώδες κλπ. Στο παλέτ, παρόλο που την δεύτερη φορά πέτυχα μόλις βγαίνανε από το εργαστήριο (κατά τα λεγόμενα της μαγαζατόρισας), η σοκολάτα ήταν παραπάνω παχύρρευστη από όσο πρέπει, σχεδόν μαστιχωτή. Βέβαια και το παλέτ έχει πολύ καλό προφ (φιναλιστ).

Το νουβέλ είναι στη λ. αμφιθέας 168. Δεν γεμίζει το μάτι σαν κατάστημα, είναι μικρό και πλαιομοδίτικο, αλλά τα ατομάκια ξέρουν τι κάνουν εκεί μέσα :smt023

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:27
από Ερμής
Αν δε πας για το ζαχαροπλαστείο, παίζει να μη το δεις καν.
Έπρεπε να πάρεις το μεγάλο μπολ, να σου δώσει και έξτρα σοκολάτα να κλάψεις.

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:28
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ερμής έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:19
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:16
Ερμής έγραψε: 13 Μάιος 2018, 10:30 Σου απάντησα πιο πάνω. Ισάξια είναι Nouvelle και Palet σε Φάληρο και Καλαμάκι αντίστοιχα. Και στις τιμές.
Θα επέλεγα στα πέναλντι μετά απο 3-4 επαναλήψεις το νουβέλ επειδή έχει μεγαλύτερα σου με κρέμ πατισερί και σου δίνει και έξτρα σοκολάτα
Επί μία εβδομάδα έτρωγα δύο προφιτερόλ την ημέρα. Πρώτα φάση ομίλων, μετά νοκ άουτ... Παίδες, νουβέλ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο.


και ήθελα να σε ρωτήσω γνώμη. Είναι δυνατό το άτιμο.
Φίλε, ευχαριστώ, εξαιρετικό τιπ έδωσες (εκ των υστέρων είδα ότι το είχε και το αθηνόραμα σε ένα τοπ-10 από το 2014 μαζί με παλέτ...) Το μέρος δεν παίζεται!

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:31
από Custom_F
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:25 Δύο βασικοί λόγοι: η σοκολάτα, και το ότι κάνει μια πατέντα που βάζει κρεμ πατισερί και στον πάτο του προφ (στο ατομικό κύπελλο αλλά και στην οικογενειακή γαβάθα). Το δεύτερο με ξένισε αλλά κάνει το έδεσμα πιο ελαφρύ σε σημείο που εύκολα τρως δύο ατομικά, δεν χρειάζεται να είσαι καταβόθρα. Βέβαια το κλου είναι η σοκολάτα που είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Εξαιρετική υφή, ιξώδες κλπ. Στο παλέτ, παρόλο που την δεύτερη φορά πέτυχα μόλις βγαίνανε από το εργαστήριο (κατά τα λεγόμενα της μαγαζατόρισας), η σοκολάτα ήταν παραπάνω παχύρρευστη από όσο πρέπει, σχεδόν μαστιχωτή. Βέβαια και το παλέτ έχει πολύ καλό προφ (φιναλιστ).

Το νουβέλ είναι στη λ. αμφιθέας 168. Δεν γεμίζει το μάτι σαν κατάστημα, είναι μικρό και πλαιομοδίτικο, αλλά τα ατομάκια ξέρουν τι κάνουν εκεί μέσα :smt023
Στα θετικά αυτό με την πατισερι. Επειδή είμαι κοντά κ τυχαίνει να τρώω κ λέω να περάσω, κάτι τελευταίο. Η σοκολάτα είναι πολύ σκουρη;

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:46
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όχι, το αντίθετο, είναι πιο γαλακτερή από άλλα που δοκίμασα. Δεν πικρίζει, ούτε όμως είναι πολύ γλυκειά

Re: Ζαχαροπλαστεία που έγιναν θεσμός

Δημοσιεύτηκε: 01 Ιούλ 2018, 18:49
από Custom_F
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 18:46 Όχι, το αντίθετο, είναι πιο γαλακτερή από άλλα που δοκίμασα. Δεν πικρίζει, ούτε όμως είναι πολύ γλυκειά
Χα! Παω! Ευχαριστώ!