Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:29 Εκεί που έλεγα πως δεν θα φάω γλυκό σήμερα πιάνετε την κουβέντα για παγωτά κακούργες.![]()
Καλοκαίρι μάνα μου, μετά την παραλία, τι να θυμηθώ κι' εγώ;
Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:29 Εκεί που έλεγα πως δεν θα φάω γλυκό σήμερα πιάνετε την κουβέντα για παγωτά κακούργες.![]()
Όχι, δυστυχώς δεν φέρνουν. Έχω όμως συγγενείς στην Κύπρο (που έχω μάλιστα επισκεφτεί) και το έχω δοκιμάσει παλιότερα. Τέλειο ήταν. Μακάρι να μη το χάλασαν.- Casper - έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:24Φέρνουν και Ελλάδα; Έλα ρεε, δεν είχα ιδέα :pSpoiler
Τρώει ο μπαμπάς μου κάθε βράδυ, έχουμε πολλών ειδών στην κατάψυξη![]()
Απ' όσο το θυμάμαι, όχι δεν έχει αλλάξει :paLiCat έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:41Όχι, δυστυχώς δεν φέρνουν. Έχω όμως συγγενείς στην Κύπρο (που έχω μάλιστα επισκεφτεί) και το έχω δοκιμάσει παλιότερα. Τέλειο ήταν. Μακάρι να μη το χάλασαν.- Casper - έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:24Φέρνουν και Ελλάδα; Έλα ρεε, δεν είχα ιδέα :pSpoiler
Τρώει ο μπαμπάς μου κάθε βράδυ, έχουμε πολλών ειδών στην κατάψυξη![]()
![]()
Ε όχι και μάνα σου, όχι και μάνα σου!- Casper - έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:34Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:29 Εκεί που έλεγα πως δεν θα φάω γλυκό σήμερα πιάνετε την κουβέντα για παγωτά κακούργες.![]()
![]()
Καλοκαίρι μάνα μου, μετά την παραλία, τι να θυμηθώ κι' εγώ;![]()
Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2020, 23:18Ε όχι και μάνα σου, όχι και μάνα σου!- Casper - έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:34Gherschaagk έγραψε: 17 Αύγ 2020, 18:29 Εκεί που έλεγα πως δεν θα φάω γλυκό σήμερα πιάνετε την κουβέντα για παγωτά κακούργες.![]()
![]()
Καλοκαίρι μάνα μου, μετά την παραλία, τι να θυμηθώ κι' εγώ;![]()
Όχι μωρέ μου θύμησες τον Αλεξανδράκη με την Καρέζη στο δεσποινίς διευθυντής που εκείνος της έλεγε "μάνα μου" κι εκείνη του έλεγε "όχι και μάνα σου, όχι και μάνα σου".- Casper - έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:17![]()
Τρόπος του λέγειν, μην αγχώνεσαι![]()
Πάντως σαν έκφραση την λέμε συχνά εδώ στο νησί.
Α οκ, δεν το έχω δει και γι' αυτό δεν έκανα το κλικGherschaagk έγραψε: 18 Αύγ 2020, 09:52Όχι μωρέ μου θύμησες τον Αλεξανδράκη με την Καρέζη στο δεσποινίς διευθυντής που εκείνος της έλεγε "μάνα μου" κι εκείνη του έλεγε "όχι και μάνα σου, όχι και μάνα σου".- Casper - έγραψε: 18 Αύγ 2020, 00:17![]()
Τρόπος του λέγειν, μην αγχώνεσαι![]()
Πάντως σαν έκφραση την λέμε συχνά εδώ στο νησί.