!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χοντρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χοντρές
μλκ μου με αυτό το πρόσωπο ξεχνάς και κιλά, τα ξεχνάς όλα.

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Είσαι της άποψης οτι το σώμα σώμα και η μάπα ας είναι χώμα;
- Παλαιοελλαδίτης
Αγι τελευταία με τρομάζεις με τις απόψεις σου.
Οι απόψεις μου τι διαφορά εχουν με αυτες πριν ενα μηνα η τρία χρόνια η απο αρχή που έγραφα στο φόρουμ ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
οχι δε λέω αυτό, απλά τελευταία τις διάβασα μαζεμένες.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Ερμή είμαστε ομοϊδεάτες στα περισσότερα αν όχι σε όλα 
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ρε ερμή επαγγελματικό μακιγιάζ είναι αυτό, μην τρως πρόλογο. Δε λέω ότι είναι κατ' ανάγκη μπάζο, αλλά αυτό που θα δεις ιρλ δεν έχει καμία σχέση με το ιλουστρασιόν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Rocco Siffredi
ρε συ ειπαμεΕρμής έγραψε: 14 Δεκ 2018, 10:07Δεν ειναι χοντρή η συγκεκριμένη, σοβαρευτείτε.Ζενίθεδρος έγραψε: 13 Δεκ 2018, 23:22Πρέπει να σαι πολύ παλικάρι, με εικοσάποντη κουμπούρα, για να εξημερώσεις τέτοιο θεριό. Το χα κάνει κάποτε.![]()
θεοχοντρη ειναι αλλα εχει ωραια φατσα
να πατηθει με προσοχη το σποιλερ
Δε διαφωνώ, έχω δει όμως και irl λιγο πιο τσουπωτές με τέτοια πρόσωπαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Δεκ 2018, 13:51 Ρε ερμή επαγγελματικό μακιγιάζ είναι αυτό, μην τρως πρόλογο. Δε λέω ότι είναι κατ' ανάγκη μπάζο, αλλά αυτό που θα δεις ιρλ δεν έχει καμία σχέση με το ιλουστρασιόν
Τα θηλυκά φαίνονται στο πρόσωπο, περιποιημένο-γυμνασμένο κώλο έχουν και κάποιοι οπισθογεμείς
- Cecily Anne
Τα ξεχνάς, γιατί βάλανε ένα πιάνο να την κρύβει. Αν έπαιζε ξέρω'γω σαξόφωνο, θα είχες θέμα με τη φωτό.
ΒΕΒΑΙΑ, το πρόσωπό της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και φυσικά, όταν αδυνάτισε και φάνηκε, διότι πριν κρυβόταν σε λίπος, φάνηκε ακόμα πιο πολύ πόσο όμορφη είναι. Η συγκεκριμένη σε φυσιολογικά πλαίσια, έως νταρντανέ δλδ 75 κιλά μάξ, θα ήταν πολύ ωραία. Από'κει και πάνω όχι.
Μλκ μου χέστηκα πάνω μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Δεκ 2018, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
stergiosbik
Αν ειναι καμμια σαν την Γεωργια Βασιλειαδου τι να το κανεις το κορμι ρε Αγι;
Πιο ευκολα πηδας μια γεματουλα γυναικα αλλα ομορφη,παρα μια ασχημη με ωραιο σωμα.
Το προσωπο ειναι το πρωτο που βλεπεις σε μια γυναικα.
Αν με το καλημερα σε ξενερωσει,πολυ δυσκολα ν' ασχοληθεις μαζι της μετα.
Πιο ευκολα πηδας μια γεματουλα γυναικα αλλα ομορφη,παρα μια ασχημη με ωραιο σωμα.
Το προσωπο ειναι το πρωτο που βλεπεις σε μια γυναικα.
Αν με το καλημερα σε ξενερωσει,πολυ δυσκολα ν' ασχοληθεις μαζι της μετα.