Τί ακριβώς εννοείς γράφοντας "εναπομείναντες"; Οι άλλοι γιατί έφυγαν; Για να γλυτώσουν από τους χρυσαυγίτες;Υδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 12:08 Οι εναπομείναντες Έλληνες στο δήμο της Αθήνας είναι χρυσαυγίτικη χολέρα.
Άμα βάλεις τον Στάμο/run υποψήφιο θα περάσει στο δεύτερο γύρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΝΙΚΗ
Re: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΝΙΚΗ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Βινόσαυρος
σατανικ πίστευα πως θα στήριζες το κατερινιώ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Δεν μου λέει κατι αυτο.Ερμής έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:13Πάντως έχει περάσει απο τη νεολαία της 4ης Αυγούστου όπως και ο Κιλτίδης.Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 09:00Ποιοι είμαστε εμείς που ψηφίζαμε Μπουταρη;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Νοέμ 2018, 23:25
εμ όταν κατέβαινε ο Γκιουλέκας (ένα από τα σοβαρότερα πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής) εσείς ψηφίζατε τον Μπουτάρη
Τι είναι ο Γκιουλεκας;Ρώτα κάποιον από εδώ πάνω να σου πει γνώμη γι αυτον.
Τις παλιές τους καταβολές πολλοί τις πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
στον β γυρο φίλε
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Λευκός Λύκος
Είχα ακούσε για σκηνικά με Λύβιους αλλά συις αρχές της θητείας του,στο καψής και στο holiday inn.Ρίχναν τα μούτρα τους οι εβραίοι και πηγαίνανε σε αυτά τα ξενοδοχεία;hades έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:33Ναι γιατί αυτό δεν έχει ξαναγίνει Μιλάμε τέτοια στοργή τέτοια αγάπη για τον Μπουτάρη δεν το είχε ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός στην Ελλάδα γιατ τόσο μεγάλη περίοδο.Ερμής έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:23Σοβαρά δε μπορείς;hades έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:16
Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά η Θεσσαλονίκη από πλευράς υποδομών και ποιότητα ζωής είναι χειρότερα από πριν δέκα χρόνια. Το ότι ήταν συνώνυμο η Θεσσαλονίκη με την γραφικότητα κάτι τύποι σαν και σένα μερκ τα έλεγαν για την πόλη της συντήρησης και άλλα. Το να κάνεις ένα gay pride δεν βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών σου
Για τον τουρισμό που χρεώνεται η άνοδος στον μπάρμπα είναι και εξοργιστικό .Τα μεγάλα βήματα έγιναν επί φτερωτού . Και κάτι ακόμα το μόνο έργο που άλλαξε την μορφή της πόλης προς το καλύτερο και το εγκαινίασε ο κυρ Γιάννης ήταν η Νέα παραλία που επισης προχώρησε επί φτερωτού
Αντίθετα ο μπαρμπά Γιάννης έναν σωστό διαγωνισμό για τα κυλικία στην νέα παραλία δεν μπορεί να κάνει !
Τεσπά τώρα πως ο κυρ Γιαννής έχει γίνει ο αγαπημένος όλων των ΜΜΕ δεν μπορώ να το καταλάβω
Όσο για τον τουρισμό .Πρώτον οι Τούρκοι σκάνε κυρίως την επέτειο του θανάτου του Κεμάλ και μας στήνονται έξω από το προξενείο . Μιλάμε για ντροπή όχι αστεία . Οι Εβραίοι που πολυδιαφήμιζε δεν πολυέρχονται μετά από κάτι γεγονότα σε ξενοδοχεία με Λύβιους .
Γενικά παίζει πολύ παπάτζα
Στα υπόλοιπα που γραφεις συμφωνω.
- Λευκός Λύκος
- Βινόσαυρος
ίδωμεν
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
-
Εμπεδοκλής
Ήδη τα εγκλήματα αλλοδαπών σε αλλοδαπούς έχουν ξεπεράσει αυτά των αλλοδαπών σε Έλληνες. ΄Στο κέντρο της Αθήνας οι βιασμοί Πακιστανών από ομοεθνείς τους είναι περισσότεροι από τους βιασμούν Ελληνίδων...ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 21:05Τί ακριβώς εννοείς γράφοντας "εναπομείναντες"; Οι άλλοι γιατί έφυγαν; Για να γλυτώσουν από τους χρυσαυγίτες;Υδράργυρος έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 12:08 Οι εναπομείναντες Έλληνες στο δήμο της Αθήνας είναι χρυσαυγίτικη χολέρα.
Άμα βάλεις τον Στάμο/run υποψήφιο θα περάσει στο δεύτερο γύρο.
![]()
![]()
![]()
Εννοείται.Πρόκειται περί καρκινικού όγκου.Εμείς όμως είμαστε οι γιατροί των νεοδημοκρατών.Εμείς θα τους κάνουμε καλά.Η ακτινοβολία πρέπει να φτάσει μέχρι το μυελό των οστών.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 20:48Το ξέρω πως η Χ.Α. δεν απευθύνεται στην Δεξιά μόνο. Οι μισοί τουλάχιστον είναι πρωην ΠΑΣΟΚ ή αριστεροι(εχει έναν ριζοσπαστισμο πως να το κάνουμε) απογοητευμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ που ξενέρωσαν που δεν πήγε σε ρήξη.-71 έγραψε: 30 Νοέμ 2018, 11:45
Έχει κάποια δυναμική η ΧΑ.Μια Κυριακή για παράδειγμα ενώ περίμενα στη στάση το λεωφορείο,με πιάνει ένας λούμπεν μεσήλικας με ποδήλατο και μου κάνει ερωτήσεις.Με ρώταγε τι σχέδια έχω για το μέλλον κτλπ.Ξαφνικά μου πετάει την κουβέντα "Η Ελλάδα σε χρειάζεται.Χρυσή Αυγή φιλαράκο,οι ακραίοι είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό.".Ζω σε αριστερή σχετικά περιοχή με εκτελέσεις από χίτες στην κατοχή.Επομένως αν έχει εδώ που ζω που οι μετανάστες είναι κυρίως ανατολικοί πρώην παραπέτασμα+αλβανοί,φαντάσου τι γίνεται στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών.Σίγουρα είναι περιοχές που δίχως να είναι δεξιοί,κάποιοι έχουν πάει ΧΑ.Αρκετοί είναι πρώην πατριωτικό/εθνικοσοσιαλιστικό ανδρεϊκό πασοκ και τα παιδιά τους.
Προσωπικά δεν με νοιάζει να πάρει και 20%. Ο Εθνικός κίνδυνος αυτή την στιγμή είναι από το κόμμα της ΝΔ και μόνο. Η Χ.Α. δεν τροφοδοτείται από σοβινιστικές τάσεις π.χ. πάμε να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη. Είναι δεδομένο πως ο Ελληνας ξύνει τα αρχίδια του, για τέτοια πράγματα. Μια η κρίση και πολύ περισσότερο το υπαρκτό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που καμιά παράταξη δεν αντιμετωπίζει σοβαρά. Το οι αλβανοί είναι δουλευτάριδες και ευλογία που έλεγαν οι δεξιοι, μεχρι τις γελοιότητες της κυρα Τασίας, δεν έχει καμιά σχέση με την καθημερινότητα του πολίτη μιας όχι ακριβής περιοχής, που και την ασφάλεια του θα χάσει και την περιουσία του θα δει να υποτιμάται και όλα αυτά χωρίς κανένα σοβαρό αντεπιχείρημα, πέρα από μπαρούφες για αντιρατσισμούς που απευθύνονται σε παπαδοπαίδια.
Τι εκτίμηση κάνετε για την εκλογική επιρροή της Χ.Α. ; Δεν μπορώ να την υπολογίσω, γιατί δεν έχει μπετον αρμε κόσμο που περιμένει να φαει ψωμί από αυτή,σαν την ΝΔ ας πούμε και αυτοί που θα την ψηφίσουν δεν πολυεκδηλώνονται, όχι γιατι ντρέπονται,αλλά γιατί και οι ίδιοι δεν την πολυγουστάρουν.
-
Uppercut
Θα πατώσει. Ίσως τόσο άσχημα όσο ο άλλος ο κακάσχημος που κατεβάζουν Πειραιά.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Κίνηση απελπισίας από Τσίπρα
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
καλή η επιλογή, θα τα πάει καλά η 30χρονη ψυχολόγος

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης και υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.
Όπως είπε, ένα αυτοάνασο της άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξη σημειώνοντας πως βγήκε από αυτό πιο δυνατή.
«Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-k ... _term=Pos4
https://twitter.com/katenotopoulou/stat ... b31c40a200
Όπως είπε, ένα αυτοάνασο της άφησε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα ακοής αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξη σημειώνοντας πως βγήκε από αυτό πιο δυνατή.
«Είχα ένα θέμα υγείας, ένα αυτοάνοσο, το οποίο μου άφησε μια σοβαρή αναπηρία. Είναι ένα δικό μου κομμάτι που το κουβαλάω, που έχω μάθει να ζω με αυτό και που με καθόρισε απόλυτα σαν άνθρωπο. Έχω ένα πολύ σοβαρό θέμα ακοής, πολύ υψηλή βαρηκοΐα. Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό», ανέφερε χαρακτηριστικά.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-k ... _term=Pos4
https://twitter.com/katenotopoulou/stat ... b31c40a200
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις