Δεν υπάρχουν δικές μας απόψεις, διαμορφωνουμε απόψεις και λαμβάνουμε γνώση από πράγματα που προυπαρχουν, ακόμα και το αλφάβητο που χρησιμοποιούμε δεν είναι δικό μας, δεν το δημιουργούμε εμείς. Η αντίληψη αν η γη είναι επίπεδη η σφαιρική δεν είναι κάτι που το δημιουργούμε ο καθένας μόνος του. Το ιδιο ισχύει και για τα κοινωνικά φαινόμενα.Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:35Εσύ, δεν είχες δική σου άποψη να επιχειρηματολογήσεις; Γιατί ήσουν σε φάση ''yes master''; Τί στην ευχή λες ρε Νίκη;Niki έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:02 Πριν καμιά δεκαριά χρόνια θα έγραφα τα ίδια με όσα γράφουν όλοι οι νδκράτες στο νήμα.
Δηλαδή θα πανηγύριζα μαζί τους και θα έβγαζα μένος στην αριστερά σαν να φταίει για όλα τα κακά της χώρας.
Έτσι κατά κάποιον τρόπο θα ήμουνα με τους νικητές ανεξάρτητα αν στήριζα ένα κόμμα που κατέστρεψε και καταστρέφει την χώρα.
Δεν θα το έκανα από ιδεολογία αλλά από εκπαίδευση.
Έτσι με είχανε εκπαιδεύσει για όλα φταίει η αριστερά.
Φυσικά ήρθε ο Κυριάκος για να μας δώσει μια ώθηση να πάμε όλοι στην αριστερά και να αηδιάσουμε την δεξιά από όλες τις απόψεις.
Έτσι είναι αυτά όσο είσαι νέα έχεις μια αθωότητα βλέπεις τον πατέρα σου τον παππού σου σαν ήρωες και ότι σε καθοδηγήσουν τους ακολουθείς σαν άλογο με παρωπίδες.
Μίσος στην αριστερά αυτοί φταίνε για όλα.
Ναι παππού.
Ναι πατέρα.
Ανεξάρτητα αν δεν είχανε κυβερνήσει ποτέ.
Φταίνε και που αναπνέουν.
Τι να γράψω;
Σε όλους τους δεξιούς καλή διασκέδαση.
Ναι αυτό.
Α, να σε πληροφορήσω πως παραμένεις, όπως γαλουχήθηκες. Απλώς θα το καταλάβεις εν καιρώ.
Κι εγώ έχω ακομη μια αθωότητα που εκκρεμεί στα μέσα μου, αλλά δεν πάω γκρεμίλα. Δεν είναι στυλ ''πάω στο αλλο άκρο'' μάνα μου. Δες το λίγο, συζήτησέ το με τον εαυτό σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις, δεν είναι λύτρωση.
Οι άνθρωποι δημιουργούν την ιστορία τους αλλά όχι σε συνθήκες που διαλέγουν οι ίδιοι, σε συνθήκες που είναι δοσμένες.