!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βόμβα στην Hellenic Train

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Βόμβα στην Hellenic Train

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

Πασιφάη έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:35
Niki έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:02 Πριν καμιά δεκαριά χρόνια θα έγραφα τα ίδια με όσα γράφουν όλοι οι νδκράτες στο νήμα.
Δηλαδή θα πανηγύριζα μαζί τους και θα έβγαζα μένος στην αριστερά σαν να φταίει για όλα τα κακά της χώρας.
Έτσι κατά κάποιον τρόπο θα ήμουνα με τους νικητές ανεξάρτητα αν στήριζα ένα κόμμα που κατέστρεψε και καταστρέφει την χώρα.

Δεν θα το έκανα από ιδεολογία αλλά από εκπαίδευση.
Έτσι με είχανε εκπαιδεύσει για όλα φταίει η αριστερά.

Φυσικά ήρθε ο Κυριάκος για να μας δώσει μια ώθηση να πάμε όλοι στην αριστερά και να αηδιάσουμε την δεξιά από όλες τις απόψεις.

Έτσι είναι αυτά όσο είσαι νέα έχεις μια αθωότητα βλέπεις τον πατέρα σου τον παππού σου σαν ήρωες και ότι σε καθοδηγήσουν τους ακολουθείς σαν άλογο με παρωπίδες.
Μίσος στην αριστερά αυτοί φταίνε για όλα.
Ναι παππού.
Ναι πατέρα.
Ανεξάρτητα αν δεν είχανε κυβερνήσει ποτέ.
Φταίνε και που αναπνέουν.

Τι να γράψω;

Σε όλους τους δεξιούς καλή διασκέδαση.
Ναι αυτό.
Εσύ, δεν είχες δική σου άποψη να επιχειρηματολογήσεις; Γιατί ήσουν σε φάση ''yes master''; Τί στην ευχή λες ρε Νίκη;
Α, να σε πληροφορήσω πως παραμένεις, όπως γαλουχήθηκες. Απλώς θα το καταλάβεις εν καιρώ.
Κι εγώ έχω ακομη μια αθωότητα που εκκρεμεί στα μέσα μου, αλλά δεν πάω γκρεμίλα. Δεν είναι στυλ ''πάω στο αλλο άκρο'' μάνα μου. Δες το λίγο, συζήτησέ το με τον εαυτό σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις, δεν είναι λύτρωση.
Δεν υπάρχουν δικές μας απόψεις, διαμορφωνουμε απόψεις και λαμβάνουμε γνώση από πράγματα που προυπαρχουν, ακόμα και το αλφάβητο που χρησιμοποιούμε δεν είναι δικό μας, δεν το δημιουργούμε εμείς. Η αντίληψη αν η γη είναι επίπεδη η σφαιρική δεν είναι κάτι που το δημιουργούμε ο καθένας μόνος του. Το ιδιο ισχύει και για τα κοινωνικά φαινόμενα.

Οι άνθρωποι δημιουργούν την ιστορία τους αλλά όχι σε συνθήκες που διαλέγουν οι ίδιοι, σε συνθήκες που είναι δοσμένες.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος »

πατησιωτης έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:03
πήζον bot έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:00 Οποιος πιστευει οτι δεν ειναι προβοκατσια, να σηκωσει το μπροστινο ποδι παρακαλω
30 χρόνια λέγανε ότι η 17Ν αποτελείτο από προβοκάτορες αλλά αποδείχθηκε ότι ήσαν κομμουνιστές τρομοκράτες.
Μόνο κομματικὰ ἀκροατήρια ἀπασχολοῦν αὐτὲς οἱ ἐρωταποκρίσεις.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Μά τι λες ? Οι αλμπανειρο πήγαιναν καρφωτο σφύριζα .
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Niki έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:45
Niki έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:02 Πριν καμιά δεκαριά χρόνια θα έγραφα τα ίδια με όσα γράφουν όλοι οι νδκράτες στο νήμα.
Δηλαδή θα πανηγύριζα μαζί τους και θα έβγαζα μένος στην αριστερά σαν να φταίει για όλα τα κακά της χώρας.
Έτσι κατά κάποιον τρόπο θα ήμουνα με τους νικητές ανεξάρτητα αν στήριζα ένα κόμμα που κατέστρεψε και καταστρέφει την χώρα.

Φυσικά ήρθε ο Κυριάκος για να μας δώσει μια ώθηση να πάμε όλοι στην αριστερά και να αηδιάσουμε την δεξιά από όλες τις απόψεις.

Έτσι είναι αυτά όσο είσαι νέα έχεις μια αθωότητα βλέπεις τον πατέρα σου τον παππού σου σαν ήρωες και ότι σε καθοδηγήσουν τους ακολουθείς σαν άλογο με παρωπίδες.
Ναι παππού.
Ναι πατέρα.

Τι να γράψω;

Ναι αυτό.
Εσύ, δεν είχες δική σου άποψη να επιχειρηματολογήσεις; Γιατί ήσουν σε φάση ''yes master''; Τί στην ευχή λες ρε Νίκη;
Α, να σε πληροφορήσω πως παραμένεις, όπως γαλουχήθηκες. Απλώς θα το καταλάβεις εν καιρώ.
Κι εγώ έχω ακομη μια αθωότητα που εκκρεμεί στα μέσα μου, αλλά δεν πάω γκρεμίλα. Δεν είναι στυλ ''πάω στο αλλο άκρο'' μάνα μου. Δες το λίγο, συζήτησέ το με τον εαυτό σου. Οι σπασμωδικές κινήσεις, δεν είναι λύτρωση.

Εξαρτάται , σε πιο σημείο καμπής είναι η χώρα σου.
Όταν μαθαίνεις π.χ ότι οι Αλβανοί που ψηφίζουν στην Ελλάδα παίρνουν στο Βιπερ μήνυμα να ψηφίσουν Νδ από την πρεσβεία τους δηλαδή από τον Έντι Ραμα που παίρνει εντολές από τον Ερντογάν.
Τότε λές τρεχάτε ποδαράκια μου πρέπει να κάνω ότι μπορώ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.
Με ένα Βαϊμπερ, δεν φεύγει καμιά κυβέρνηση. Εξαρτάται, σε ποιό σημείο καμπής, είναι το μυαλό του καθενός. Τότε μόνο θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τις συνθήκες που επιθυμούμε σαν χώρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:46

Ναι παππού.
Ναι πατέρα.

Τι να γράψω;

Ναι αυτό.
Δεν υπάρχουν δικές μας απόψεις, διαμορφωνουμε απόψεις και λαμβάνουμε γνώση από πράγματα που προυπαρχουν, ακόμα και το αλφάβητο που χρησιμοποιούμε δεν είναι δικό μας, δεν το δημιουργούμε εμείς. Η αντίληψη αν η γη είναι επίπεδη η σφαιρική δεν είναι κάτι που το δημιουργούμε ο καθένας μόνος του. Το ιδιο ισχύει και για τα κοινωνικά φαινόμενα.

Οι άνθρωποι δημιουργούν την ιστορία τους αλλά όχι σε συνθήκες που διαλέγουν οι ίδιοι, σε συνθήκες που είναι δοσμένες.
Προφανώς και διαμορφώνουμε τις απόψεις μας. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν αυτές αλλάζουν σε χρόνο dt. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι πασιφανές πως είναι ένεκα θυμού. Όχι ουσιαστικές.
Νομίζω πως η Νίκη, απλά επαναστατεί στα δεδομένα που έχει αναπτυξει η οικογένειά της. Ναι καλώς πράττει, αλλά εμένα προσωπικά δεν με πείθει.

Για να δημιουργηθεί μια ιστορία φίλος, πρέπει να έχεις παλμαρές. Να έχεις κάνει ήδη δεδομένη την διαφωνία/ συμφωνία, πρωτίστως με τον εαυτό σου και ό,τι τέλος πάντων πηγάζει απο δαύτονα, σε σχέση με τους άλλους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Η κατάσταση των πραγμάτων. :D

https://twitter.com/mr_boutias/status/1 ... 8957689917
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

nyxtovios έγραψε: 12 Απρ 2025, 09:42 Εντωμεταξύ είχαν κλείσει όλο το πεζοδρόμιο με τα κωλοαυτοκίνητα τους.
Μήπως το έκανε καμιά μητέρα με καρότσι στο τέλος.
Κλήση τους κόψανε;
Μιλάμε για σημείο εκτός του κτηρίου που υποτίθεται ότι έχει και αστυνομία μην τυχόν και πάει ο Ρουβίκωνας και πετάξει τρικάκια και κανείς δεν είδε τίποτα. Όπως και στην εμπορική αμαξοστοιχία δε βρέθηκε κανένα βίντεο. Και όλο αυτό θα πρέπει να το χάψουμε...
πατησιωτης

Ανίκητος έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:46
πήζον bot έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:00 Οποιος πιστευει οτι δεν ειναι προβοκατσια, να σηκωσει το μπροστινο ποδι παρακαλω
30 χρόνια λέγανε ότι η 17Ν αποτελείτο από προβοκάτορες αλλά αποδείχθηκε ότι ήσαν κομμουνιστές τρομοκράτες.
Ασφαλώς και δεν απασχολούν άλλους.Εδώ και 50 χρόνια όποτε βγαίνει στο φως η μούφα που πούλαγαν διάφοροι πάνε πάσο και πουλάνε τρέλα.Για τον λόγο αυτό επαναλαμβάνουν τα περί προβοκατόρων συνέχεια όποτε οι "δικοί τους" κάνουν κάποια καφρίλα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

mao mao έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:58
πατησιωτης έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:57
Beria έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:54

Εικόνα
Αντιπροέδρου κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποτε και συ όμως πίστευες οτι ο Ανδρέας ήταν αρχηγός της 17Ν :)
Κάποτε;
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Και έλεγα,δε θα εμφανιστεί ο Αντρέας στο νήμα;
πατησιωτης

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Απρ 2025, 14:39 Και έλεγα,δε θα εμφανιστεί ο Αντρέας στο νήμα;
Είχε εμφανισθεί από χθες και απάντησα.Αλλά αποφεύγεται από τους προβοκατορολόγους να πουν σήμερα τι τελικά ήταν ο Κουφοντίνας και οι Ξηροί.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Niki έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:02
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:42
Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:39
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Απρ 2025, 23:46

ξεχασες τα βιβλια του μπαρμπα γιωργη του καρατζαφερη :102:
Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι του μπαρμπα Δημήτρη του Κουφοντίνα. Δηλαδή κάποιου που ανήκε στην 17Ν.
μελος του ορθοδοξου πολυ πιο πατριωτης απο τους τυροπιταδες της πρεσβειας :102:
Αφού τον αποδέχεσαι ως γνήσιο αγωνιστή, τότε γιατί παραπίσω αμφισβητείς τον χαρακτηρισμό κομμουνιστές τρομοκράτες για την 17Ν;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Ανίκητος έγραψε: 12 Απρ 2025, 12:46
Τίθενται όμως στην δημόσια συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2025, 23:47
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:42
Golden Age έγραψε: 12 Απρ 2025, 01:39

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι του μπαρμπα Δημήτρη του Κουφοντίνα. Δηλαδή κάποιου που ανήκε στην 17Ν.
μελος του ορθοδοξου πολυ πιο πατριωτης απο τους τυροπιταδες της πρεσβειας :102:
Αφού τον αποδέχεσαι ως γνήσιο αγωνιστή, τότε γιατί παραπίσω αμφισβητείς τον χαρακτηρισμό κομμουνιστές τρομοκράτες για την 17Ν;
γιατι δεν ηταν τροτσκιστης ο κουφοντινας :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”