Δυστυχώς, αμα ήταν πλασματική, ναι!
Δεν μιλάω απόλυτα, αλλά ως τώρα έτσι μου φαίνεται. Σορυ κι όλας.
Δυστυχώς, αμα ήταν πλασματική, ναι!
Ιδέα δεν έχεις για την συνθήκη της Ανδριανουπόλεως έτσι;Imperium έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:36Γκουερίνο, δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ ιστορικός στον πλανήτη να ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.Νετο Γκουερινο έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:24 Όλοι οι ν.δημοκρατες είστε ανιστορητοι καθυστερες
Μπορεί να νομίζετε ότι η Ελλάδα απελευθερώθηκε απο την ναυμαχία του Ναυαρίνου και όχι επειδή με την συνθήκη της Ανδριανουπόλεως οι Ρώσοι μετά την πουτσα που έριξαν στους Τούρκους τους έκαναν να δεχτούν την ανεξαρτησία της Ελλάδας
Αλλα ΟΚ, έχεις και εσύ το στυλάκι σου, εκεί θα κολλήσεις;
Μαζι με τους άλλους, να περιμένετε το Ρωμέικο απ τον Πούτιν...![]()

Όταν σε βλέπω έτσι αναστατωμένο...SeaHawk έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:29Εδινε ομως εντολες τι να γραφουμε σε αυτο το νημα και να ανοιξουμε αλλο νημα για να αφησουμε αυτο το νημα αλωβητοImperium έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:27 Ηρέμησε ΓΓ, δεν πιστεύω οτι η ΓΑΛΗ ανέτρεξε σε συντονισμό. Ο,τι άλλο και να έχει, στηρίζει παντα ελευθερία λόγου.
Κάποιος άλλος παλαιοημερολογίτης/γίτησα θα ήταν, χαρα στο πράγμα...
Αυτη που εχει ξεκατινιαστει για πασης φυσεως ασχετο θεμα σε ολα τα νηματα
Καπου ωπα για το θεο
[img]https://i.postimg.cc/25X4RzNB/Scre ... .png[/img]
Ερεθιζεσαι;Saturn έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:58
Όταν σε βλέπω έτσι αναστατωμένο...
Κάτι παθαίνω...
Όταν δεν ξέρεις τί γράφεις, όταν τα χάνεις, όταν σπέρνjεις ψευδείς ειδήσεις....κι εκείνο το 57....?!
Κάτι παθαίνω..
Σχωρεμένος.SeaHawk έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:52EλεοcΓΑΛΗ έγραψε: 25 Μαρ 2025, 17:45 Κατά τα άλλα μπράβο μου. Αν κατάφερα ακόμη και τον φέικ ή ρίαλ γγ να γράφει σαν θιγμένος ζαίος προχωκάγκουρας, είμαι όντως επιδραστική.
Δηλαδη εσυ με θυμασαι δεκτικο σε εντολες αλλων;
[img]https://i.postimg.cc/VNpPSCcs/smok ... .gif[/img]
Πάλι καλά που κράτησε γύρω στο δίωρο με τρίωρο, δηλαδή πριν και μετά την παρέλαση, ο ...εθνικος εορτασμός.
Πήγε να μας διαλύσει ο Γιαννόπουλος ψεκάζοντας με τη μάνικα αλλά τα πήρε όλα πάνω τουΣτύξ έγραψε: 25 Μαρ 2025, 18:17
Γι' αυτό κι εγώ ξεκίνησα τα προεόρτια από χθες, για να τους πιάσω στον ύπνο.![]()