ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΕΣ . γελάγατε .....
Άλλαχτε λογαριασμούς τωρα χαριεντίζομενοι να πνιξετε τη λυπη ......
Δεν αμφιβάλλω. Όσο έχει τα νουδουλικα υπηκόους του. Είστε πολλά.Νon4me έγραψε: 01 Απρ 2025, 18:37 Μην αρχισεςι τις τριπλες τωρα ... απο το παλιο σας τα ελεγα μολις κερδισε τις εσωκομματικες .
ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΟΛΕΣ . γελάγατε .....
Αλλαχτε λογαρισμους τωρα και χαριεντίζομενοι ......![]()
Φεύγε και σώζου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Απρ 2025, 18:01 Κι εκεί που πήγε να στρώσει λίγο το Ίδρυμα... Υποτροπιασαν ...
![]()
-73
Γιατι να φυγει ο ανθρωπος ρε . μη γινεσαι πιεστικος .Στύξ έγραψε: 02 Απρ 2025, 00:31Φεύγε και σώζου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Απρ 2025, 18:01 Κι εκεί που πήγε να στρώσει λίγο το Ίδρυμα... Υποτροπιασαν ...
![]()
-73
Με ό,τι ασχολείται η τηλεόραση ασχολούνται.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 11:48Κατά τη γνώμη μου γιόχι, το κυρίως πρόβλημα είναι ότι σε κάποιους αρέσει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό. Το πέταγμα της μπάλας στην κερκίδα και όχι η ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος.Yochanan έγραψε: 23 Μαρ 2025, 11:43Συμφωνώ με τη σειρά μου για την αιτιολόγηση της ενασχόλησης με την εσωτερική πολιτική - κι ο Όργι το θίγει από μια άλλη σκοπιά από κάτω στο ποστ του. Η οικονομική κρίση είναι όντως μεγάλο θέμα και έχει πρακτικά και όπως λες και σοβαρά ψυχολογικά αντίκτυπα τα οποία εκφράζονται με την συνεχή ενασχόληση με τα πολιτικά. Αυτό δε μου αρέσει καθόλου, είναι αρκετά πιο τοξικό από το κλίμα με τις διαφωνίες και τις μανούρες για αρχαιοθρησκείες, μετανάστες, Εμφύλιους κλπ. Καταλαβαίνω γιατί γίνεται αλλά δε μου αρέσει και αυτό ήθελα να εκφράσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Μαρ 2025, 11:17
Συμφωνώ. Αλλά νομίζω ότι αυτό που εκφράζεται σήμερα, αναφορικά με το μπολντ, δεν έχει να κάνει τόσο με την εσωτερική πολιτική αλλά με το ψυχολογικό αδιέξοδο που έχει προκληθεί από τα μνημόνια και εκφράζεται ως πολιτική οργη.
Αναφορικά με τον τζίτζι, όντως είναι εξαίρετος συνομιλητής και χιουμορίστας όταν θέλει. Ελπίζω να επιστρέψει γιατί κι εγώ τον συμπαθώ.
Τοτε ηταν στα χειροτερα του απ το 2013-14 και μπροστα . ( νομιζω στο παλιο ειχα κανει εγγραφη το 10 και αρχισα να γραφω το 11 η το 12nostromos έγραψε: 22 Μαρ 2025, 01:41
δεν ξερω ποσα χρονια χρηστης εισαι αλλα το 2015 πχ το λημα Γερμανοτσολιας εβγαζε μερικες χιλιαδες σελιδες στην αναζητηση ...
άμα σε παρακαλέσουμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:40 Λοιπόν. Μένω μέχρι να φύγω.
Θα αναληφθώ στους Ουρανούς στις 13.000 δημοσιεύσεις, παραμένοντας όμως αυστηρά εντός του παρόντος Αποχωρητηρίου.
78 δημοσιεύσεις ακόμα.
Αν με παρακαλέσεις εσύ θα μείνω ..foscilis έγραψε: 02 Απρ 2025, 11:48άμα σε παρακαλέσουμε;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 23 Μαρ 2025, 14:40 Λοιπόν. Μένω μέχρι να φύγω.
Θα αναληφθώ στους Ουρανούς στις 13.000 δημοσιεύσεις, παραμένοντας όμως αυστηρά εντός του παρόντος Αποχωρητηρίου.
78 δημοσιεύσεις ακόμα.