Α, δεν γίνεται. Όταν λέω κάτι, το πράττω. Αισθάνομαι όμορφα με την ''νέα μου ρότα''. Μην μου το χαλάς.sharp έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:42Εντάξει, είπαμε, αλλά μην το παρακάνεις κι εσύ...Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:25Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:22
baby εσυ θα ησουν σε φαση τραβατε με και ας κλαιω . ειναι δρομολογημενα ολα .
Πίνετε κάτι και βλέπετε οράματα; Τα ''δρομολογημένα'' θέλω να μου πείτε. Επίσης δεν ξέρετε με τι καλό παιδι μιλάτε. Πιάνο και Γαλλικά είναι οι αδυναμίες μου.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γλυκούλη μου, δεν σου αρέσω έτσι, δίχως να βρίζω;
Εγώ απλά σχολίασα την ανάρτησή σας. Όπως είπα, σας πιστεύω. Με τα υποδέλοιπα δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε. Διότι είμαι αθώα και αμόλυντη πλέον.Νon4me έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:44δε θα σου ριχναμε ποτε κατι στο ποτο . αυτο ηταν πως το τρολλ εχει τα ορια του . και γιατι δεν θα το καναμε αυτο ?
δεν θα χρειαζοταν![]()
![]()
![]()
να εχεις πιστη και ολα θα πανε καλα .
Εγώ πάντως το έχω πάρει ''ζεστά''. Μου αρέσει.
Πάντως εγώ επιβραβεύω τον αναγεννημένο σου εαυτό, όσο μπορώ. Ξανθιά και παίξιμο βαρβάτοΠασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 22:45Α, δεν γίνεται. Όταν λέω κάτι, το πράττω. Αισθάνομαι όμορφα με την ''νέα μου ρότα''. Μην μου το χαλάς.![]()
Είμαι άπιστη.
(που θα μου πας, θα σε φτιαξω στον ισιο δρομο)
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
γιορταζετε κιολας αυριο . πχιος τη χαρη σας .
σιγανοπαπαδια εσυ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Μερικοί άνθρωποι έχουν μια φυσική γλυκύτητα και σε κάνουν χαρούμενο μόνο με την παρουσία τους. Είναι σαν ένα όμορφο λουλούδι, ένα τραγούδι ή μια σοκολατίνα black forest μέσα στη ζωή σου.