??Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:41Ότι σε φωτίσει ο Κίερ. Btw ο Μαρκ έχει σοβιετικό ρολόι, κάτι παίζει μ αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Dwarven Blacksmith
Re: Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
Ο outie MarkBazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:50??Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:41Ότι σε φωτίσει ο Κίερ. Btw ο Μαρκ έχει σοβιετικό ρολόι, κάτι παίζει μ αυτό.
https://www.hodinkee.com/articles/lets- ... -severance
- NoMoreLice
Ας πούμε πως είσαι μια εταιρεία που έχει παράξει ή διαχειρίζεται κάποια έργα με copyright, και βλέπεις ότι υπάρχουν σχετικά torrents. Τότε πολύ απλά μπορείς να πας να το κατεβάσεις και παράλληλα να κάνεις seeding. Όσους βλέπεις να κατεβάζουν από εσένα από χώρες στις οποίες υπάρχουν οι αντίστοιχοι νόμοι, μπορείς να πας στις αρχές και να πεις το και το από την τάδε IP και να τα στοιχεία (εδώ δεν ξέρω πως το αποδεικνύεις και αν υπάρχει κάποια συνεργασία αυτών των εταιριών με τις αρχές της εκάστοτε χώρας). Οπότε μετά οι μπατσοι πάνε στον πάροχο σου και λένε ποιός είχε αυτή την ip προχτές στις 23.28. Αυτός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει.Αλιόσα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:09 Και πως θα σε καταλάβουνε εάν απο το σπιτι με υπολογιστή και μtorrent κατεβάζεις μια σειρά; Ο πάροχος της σύνδεσης τον οποίο πληρώνεις θα σε καρφώσει; Εγώ χθες κατέβασα το Downfall, τη γνωστή ταινία με τον Χίτλερ.
Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις ο πάροχος να κάνει κάποια ενέργεια μόνος του. Προφανώς και δεν τον συμφέρει, άσε δε που μπορεί να μην ξέρει καν τι ακριβώς κατεβάζεις.
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

vantono έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:17Το εχω δει και εχω γράψει κιολας. Εξέφρασες εναν προβληματισμό και βρεθηκαν ενα σωρό άτομα να σου γραψουν τις παπαριές τους.marabou έγραψε: 18 Φεβ 2025, 21:56vantono έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:15 Θα μπορούσαν![]()
Δεν ειμαι Νιάρχος εγω, ενας ταπεινος (οχι και τόσο) ποπολάρος ειμαι κατα βαθος σαν τους περισσότερους, μην κρίνετε απο τα πολυτελή ενδύματα με τις μεγαλες στάμπες μου![]()
Τοσα χρονια στηριζα κι εγω την πειρατεία με τη (σωστή) δικαιολογια των "κακων συνδρομητικών που εχουν τις τιμές στο θεό και κλαίγονται για την πειρατεία αλλά τιμές δεν ριχνουν". Πλεον αυτο αρχίζει να μην ισχυει.
Μεχρι πριν καμιά 5ετία, ηθελες κοντά στο 50αρικο/μηνα για ενα πακετο σωστής συνδρομητικής. Και αυτη την τιμη, εχω την εντυπωση με μόνο σινεμά ή μονο αθλητικά. Για ολοκληρωμένο πακέτο ήθελες νεφρό.
Οι εποχές ευτυχώς αλλάζουν![]()
viewtopic.php?f=19&t=59103#p3820552
Το οτι σημερα μεχρι και η κοσμοτε σίνεμα, νόβα, βοδαφον τβ κτλ, απεκτησαν επιτελους νορμαλ τιμές πακέτων και προσιτές στον μέσο κοσμο, ειναι γεγονος που οφείλεται κυριως στο νετφλιξ που ηρθε εν μία νυκτί να ταράξει τα νερα και να γαμήσει πιπα-κωλο το μονοπώλιο των συνδρομητικών (οπως του άξιζε).
Αυτο οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.![]()
Ακομα και στα αθλητικά, που πλέον καθε Πέμπτη βλεπουμε λάιβ ελ ομάδα στην Ευρώπη και την καμαρώνει η πλέμπα απο την τβ της (και αν ειχαμε ομαδα επιπέδου cl, θα βλεπαμε και τις Τετάρτες) ακομα κι αυτο στην ανοδο του νετφλιξ οφείλεται, και στο εκτόπισμα που αυτο δημιούργησε.
Ιδίως με τη μαφία των αθλητικών συνδρομητικών, ειχε παραγινει το κακό, μιλάμε για υπέρτατη αλητεία τα τελευταια χρονια. Καλά τους εκαναν τα πειρατικά ο,τι προλαβαν να τους κανουν, μεχρι να ερθει το νετφλιξ που χτυπησε τα σίνεμα πακς, αλλα τα σκάγια πήραν και τα αθλητικά.
Με πλατφόρμες ντίσνευ και αμαζον δεν εχω ψαχτεί πολύ ακόμα, αλλά το νετφλιξ για μενα ηταν Επανάσταση, και μια χαρά παραμένει.
Χρήσιμος και εποικοδομητικός σαρκαμός

Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Γι' αυτό, μόνο anime.NoMoreLice έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:58Ας πούμε πως είσαι μια εταιρεία που έχει παράξει ή διαχειρίζεται κάποια έργα με copyright, και βλέπεις ότι υπάρχουν σχετικά torrents. Τότε πολύ απλά μπορείς να πας να το κατεβάσεις και παράλληλα να κάνεις seeding. Όσους βλέπεις να κατεβάζουν από εσένα από χώρες στις οποίες υπάρχουν οι αντίστοιχοι νόμοι, μπορείς να πας στις αρχές και να πεις το και το από την τάδε IP και να τα στοιχεία (εδώ δεν ξέρω πως το αποδεικνύεις και αν υπάρχει κάποια συνεργασία αυτών των εταιριών με τις αρχές της εκάστοτε χώρας). Οπότε μετά οι μπατσοι πάνε στον πάροχο σου και λένε ποιός είχε αυτή την ip προχτές στις 23.28. Αυτός είναι υποχρεωμένος να απαντήσει.Αλιόσα έγραψε: 18 Φεβ 2025, 18:09 Και πως θα σε καταλάβουνε εάν απο το σπιτι με υπολογιστή και μtorrent κατεβάζεις μια σειρά; Ο πάροχος της σύνδεσης τον οποίο πληρώνεις θα σε καρφώσει; Εγώ χθες κατέβασα το Downfall, τη γνωστή ταινία με τον Χίτλερ.
Σε κάθε περίπτωση μην περιμένεις ο πάροχος να κάνει κάποια ενέργεια μόνος του. Προφανώς και δεν τον συμφέρει, άσε δε που μπορεί να μην ξέρει καν τι ακριβώς κατεβάζεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- NoMoreLice
Δεν έχουν copyright;
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα

Ληξη συναγερμου, βγαζουμε τα τινφοηλς, ητο καθηγητης ρωσικης λογοτεχνιας ( ή ιστοριαςDwarven Blacksmith έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:53Ο outie MarkBazoomba έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:50??Dwarven Blacksmith έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:41
Ότι σε φωτίσει ο Κίερ. Btw ο Μαρκ έχει σοβιετικό ρολόι, κάτι παίζει μ αυτό.
https://www.hodinkee.com/articles/lets- ... -severance
Τσεκαρε πολλα κουτακια ομως, he fucked his way ωστε να γινει μπουρζουας, οπως ακριβως ο Φραπεζιτης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ο νόμος ψηφίστηκε προχθές και ειναι σε πλήρη ισχύ..... 750 πάει τελικά το μαλλί για κάθε κομμάτι που κατεβάζεις.....σα να λέμε ολόκληρη σεζον πάει κανα 10χιλιαρο
Αναλυτικότερη συζήτηση εδώ
https://www.insomnia.gr/forums/topic/83 ... NewComment
Εγώ πάντως σήμερα καλού κακού δεν κατέβασα τορρεντ από YIFY..... ένα καινούργιο webdl που έσκασε σήμερα το κατέβασα από στριμαδικο
Αναλυτικότερη συζήτηση εδώ
https://www.insomnia.gr/forums/topic/83 ... NewComment
Εγώ πάντως σήμερα καλού κακού δεν κατέβασα τορρεντ από YIFY..... ένα καινούργιο webdl που έσκασε σήμερα το κατέβασα από στριμαδικο
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οπου ακους βαρια πρόστιμα στη θεωρία, τόσο ελαφριά (πούπουλα) ειναι στην πραξη, πύτε μου
Όπως τότε με το λοκνταουν που λεγανε "300€ προστιμο σε οποιον πιαστει να κυκλοφορεί χωρις sms"
Η θεωρία τζάμπα ειναι, εγω μπορω να λεω οτι θα σου βαλω προστιμο 1.000.000€
Κανονικά αντι για 750 το μαλλί και να μην εφαρμόζεται ποτέ, καλύτερα να πήγαινε 30€ πχ αλλα να επεφτε εμπράκτως τσεκούρι. Αν ακουγατε υπερβολικα μικρό προστιμο ή εστω νορμάλ, θα επρεπε οντως να φοβάστε. Τωρα κατεβάστε άφοβα
Όπως τότε με το λοκνταουν που λεγανε "300€ προστιμο σε οποιον πιαστει να κυκλοφορεί χωρις sms"
Η θεωρία τζάμπα ειναι, εγω μπορω να λεω οτι θα σου βαλω προστιμο 1.000.000€
Κανονικά αντι για 750 το μαλλί και να μην εφαρμόζεται ποτέ, καλύτερα να πήγαινε 30€ πχ αλλα να επεφτε εμπράκτως τσεκούρι. Αν ακουγατε υπερβολικα μικρό προστιμο ή εστω νορμάλ, θα επρεπε οντως να φοβάστε. Τωρα κατεβάστε άφοβα
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και ποιος σου είπε ότι δεν πέσανε πρόστιμα στον κορωνοϊο;vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:16 Οπου ακους βαρια πρόστιμα στη θεωρία, τόσο ελαφριά (πούπουλα) ειναι στην πραξη, πύτε μου![]()
Όπως τότε με το λοκνταουν που λεγανε "300€ προστιμο σε οποιον πιαστει να κυκλοφορεί χωρις sms"![]()
Η θεωρία τζάμπα ειναι, εγω μπορω να λεω οτι θα σου βαλω προστιμο 1.000.000€![]()
Κανονικά αντι για 750 το μαλλί και να μην εφαρμόζεται ποτέ, καλύτερα να πήγαινε 30€ πχ αλλα να επεφτε εμπράκτως τσεκούρι. Αν ακουγατε υπερβολικα μικρό προστιμο ή εστω νορμάλ, θα επρεπε οντως να φοβάστε. Τωρα κατεβάστε άφοβα![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
Πηγανε στο ταξις κανενός?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:45και ποιος σου είπε ότι δεν πέσανε πρόστιμα στον κορωνοϊο;vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:16 Οπου ακους βαρια πρόστιμα στη θεωρία, τόσο ελαφριά (πούπουλα) ειναι στην πραξη, πύτε μου![]()
Όπως τότε με το λοκνταουν που λεγανε "300€ προστιμο σε οποιον πιαστει να κυκλοφορεί χωρις sms"![]()
Η θεωρία τζάμπα ειναι, εγω μπορω να λεω οτι θα σου βαλω προστιμο 1.000.000€![]()
Κανονικά αντι για 750 το μαλλί και να μην εφαρμόζεται ποτέ, καλύτερα να πήγαινε 30€ πχ αλλα να επεφτε εμπράκτως τσεκούρι. Αν ακουγατε υπερβολικα μικρό προστιμο ή εστω νορμάλ, θα επρεπε οντως να φοβάστε. Τωρα κατεβάστε άφοβα![]()
Κλήθηκε καποιος να πληρωσει 300άρι λόγω μη αποστολης sms?
Πούτσες
Δεν εχω ακουσει κανεναν. Και να εκανε κανενας μπατσος πως σου ψευτοκόβει κατι, και απλήρωτο να το αφηνες δεν θα σε ενοχλουσε κανεις
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σίγουρα θα φάγαν κάποιοι ειδικά τις πρώτες μέρες, για να δείξουν ότι κάτι κάνουνvantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:51Πηγανε στο ταξις κανενός?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:45και ποιος σου είπε ότι δεν πέσανε πρόστιμα στον κορωνοϊο;vantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:16 Οπου ακους βαρια πρόστιμα στη θεωρία, τόσο ελαφριά (πούπουλα) ειναι στην πραξη, πύτε μου![]()
![]()
Πούτσες![]()
Δεν εχω ακουσει κανεναν. Και να εκανε κανενας μπατσος πως σου ψευτοκόβει κατι, και απλήρωτο να το αφηνες δεν θα σε ενοχλουσε κανεις![]()
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εκτός των άλλων, δείχνει και τις προτεραιότητες της κυβερνησάρας μαςhellegennes έγραψε: 18 Φεβ 2025, 22:38Δεν είναι νόμιμο να τρως 700 ευρώ πρόστιμο για να δεις μια ταινία όταν το πρόστιμο για οδήγηση χωρίς άδεια είναι 200 και η παραβίαση κόκκινου είναι 700. Παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας.
Έχουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες τέτοιους γελοίους νόμους αλλά δεν γνωρίζω να έχουν εφαρμοστεί ποτέ, ακριβώς γιατί είναι γελοίοι και ψηφίστηκαν από πίεση άπληστων εταιρειών παραγωγής ταινιών/μουσικής.
ειδικά σε καιρούς που η κυβερνησάρα μας είναι ανίκανη να ελέγξει την ακρίβεια και τα καρτέλ
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- vantono
Και να εφαγαν, θα ειπαν "τι μαλακιες ειναι αυτα ρε, δεν πληρώνω μία", και δεν θα ενοχλήθηκαν κυριολεκτικά απο κανεναν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:55σίγουρα θα φάγαν κάποιοι ειδικά τις πρώτες μέρες, για να δείξουν ότι κάτι κάνουνvantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:51Πηγανε στο ταξις κανενός?![]()
Πούτσες![]()
Δεν εχω ακουσει κανεναν. Και να εκανε κανενας μπατσος πως σου ψευτοκόβει κατι, και απλήρωτο να το αφηνες δεν θα σε ενοχλουσε κανεις![]()
Εγω δεν εχω κανενα φιλο/γνωστο/συγγενη, που να μου ειπε τουλαχιστον οτι τον σταματήσανε για ελεγχο.
Κατι ψευτομπλοκα σε αυτοκινητα που εδειχνε στα βοθροκάναλα οτι σταματούσαν τότε στο πρωτο λοκνταουν, και τους ψευτοκοιτούσαν τα χαρτιά μπροστά στην καμερα, παιζει να ηταν και στημενα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχω γνωστό που τσίμπησε πρόστιμο επειδή ήταν έξω μετά την απαγόρευση κυκλοφορίαςvantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 14:03Και να εφαγαν, θα ειπαν "τι μαλακιες ειναι αυτα ρε, δεν πληρώνω μία", και δεν θα ενοχλήθηκαν κυριολεκτικά απο κανεναν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:55σίγουρα θα φάγαν κάποιοι ειδικά τις πρώτες μέρες, για να δείξουν ότι κάτι κάνουνvantono έγραψε: 25 Φεβ 2025, 13:51
Πηγανε στο ταξις κανενός?![]()
Πούτσες![]()
Εγω δεν εχω κανενα φιλο/γνωστο/συγγενη, που να μου ειπε τουλαχιστον οτι τον σταματήσανε για ελεγχο.
Κατι ψευτομπλοκα σε αυτοκινητα που εδειχνε στα βοθροκάναλα οτι σταματούσαν τότε στο πρωτο λοκνταουν, και τους ψευτοκοιτούσαν τα χαρτιά μπροστά στην καμερα, παιζει να ηταν και στημενα.![]()
επίσης, τα πρόστιμα πηγαίνουν αυτόματα στην εφορία άμα δε τα πληρώσεις
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 682 Προβολές