Συνέχισε, θα έχεις/έχετε περισσότερη πλάκα.Μαδουραίος έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:10Αλλά έγραφες στα προσωπικά μηνύματα αλλά μην το συνεχίσωΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:08Δεν είμαι κοινωνική λειτουργός ούτε εθελόντρια για εξυπηρέτηση χειρωνακτών μπαζοχυμάτων, καλό μου.Μαδουραίος έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:05
Γιατί να μάθεις; Θέλεις να έρθεις ώστε να ικανοποιήσεις τις ακόρεστες ορέξεις σου;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;
Re: Νομοσχέδιο για Gay γάμους : Και να πω ότι δε σας το είχα πει ;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
dna replication έγραψε: 14 Φεβ 2025, 17:56 δεν ήταν γνησιοι οι πανηγυρισμοί της βάσης στο by the glass?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Otto Weininger έγραψε: 14 Φεβ 2025, 17:52Antony Blinken, the former U.S. Secretary of State, openly admits pressuring Greece to pass gay marriage.
https://streamable.com/g2vasn
τουλάχιστον τώρα που το παραδέχτηκε δημόσια ο τέως ΥπΕξ των ΗΠΑ να νιώσετε. Προσέξτε: ο ΥπΕξ οχι ο Πρέσβης ξέρω γω.
Εγώ πάντως σας είχα ότι το θέμα είχε τεθεί ως εξής: no νομοσχέδιο, no F35.
Το χω γράψει άπειρες φορές εδώ ακούγοντας τις ειρωνείες μερικών.
Τέτοια ζημιά, ε?
To F-35 είναι ένας αχρηστος κουβάς. Η μόνη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει είναι πρώτο πλήγμα, πράγμα που εμείς δε θα κάνουμε ποτέ, ακόμα κι αν είχαμε Vulture των Κλίγκον, γιατί ως χώρα και λαός δεν έχουμε άντερα.
Καλύτερα να μη παίρναμε το πανάκριβο σε αγορά και χρήση ΚΟΥΒΑ, να παίρναμε περισσότερα Ραφάλ, που είναι πολύ ανώτερα και σε dogfight και σε BVR, να έχουμε και λιγότερη πολυτυπία.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:58
Πρώτον ο Μπλίνκεν δεν είπε αυτό που λες. Δεύτερον υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην Ευρώπη που δεν υπέκυψαν στις -όποιες- πιέσεις του Μπλίνκεν και της κυβέρνησης του ανοϊκού ζόμπι. Τρίτον δεν έχει κλείσει κανένα deal για τα F-35, τα οποία εγώ εκτιμώ πως δεν θα πάρουμε (όχι γιατί δεν θα μας τα δώσουν, γιατί δεν παίζει σάλιο). Τέταρτον, και όλα τα παραπάνω να μην ίσχυαν, τώρα άλλαξε η κυβέρνηση και δεν υπάρχει πλέον καμία τέτοια προϋπόθεση για τα F-35 ή για οποιοδήποτε άλλο εξοπλιστικό σύστημα ή στήριξη των ΗΠΑ. Να περιμένουμε ακύρωση του νόμου και αντι-γουόουκ δυναμική από την κυβέρνηση;
https://www.kathimerini.gr/politics/563 ... -ton-f-35/
Too late.
Δεσμεύσαμε απ' τα FMS 300 εκ κάθε χρόνο μέχρι το 2032 , ¨μπροστάντζα¨ που λένε.
Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Καλά. Κάτσε να τα πάρεις και βλέπουμε. Η χώρα θα ξαναμπεί σε μνημόνια αρκετά σύντομα, εγώ αμφιβάλλω αν θα ολοκληρώσουμε και τα τρέχοντα εξοπλιστικά.Στύξ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:27Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:58
Πρώτον ο Μπλίνκεν δεν είπε αυτό που λες. Δεύτερον υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην Ευρώπη που δεν υπέκυψαν στις -όποιες- πιέσεις του Μπλίνκεν και της κυβέρνησης του ανοϊκού ζόμπι. Τρίτον δεν έχει κλείσει κανένα deal για τα F-35, τα οποία εγώ εκτιμώ πως δεν θα πάρουμε (όχι γιατί δεν θα μας τα δώσουν, γιατί δεν παίζει σάλιο). Τέταρτον, και όλα τα παραπάνω να μην ίσχυαν, τώρα άλλαξε η κυβέρνηση και δεν υπάρχει πλέον καμία τέτοια προϋπόθεση για τα F-35 ή για οποιοδήποτε άλλο εξοπλιστικό σύστημα ή στήριξη των ΗΠΑ. Να περιμένουμε ακύρωση του νόμου και αντι-γουόουκ δυναμική από την κυβέρνηση;
Too late.
Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Σαφώς και το ήθελε η ΝΔ. Το επεσήμανα άλλωστε. Αλλιώς δεν θα 'βγαιναν να το πανηγυρίσουν.southern έγραψε: 15 Φεβ 2025, 06:38το αποσπασμα και τα σαιτ ουδεμια αναφορα εχουν στα F35. Οταν αναφερθει κατι απο επισημα ελληνικα και αμερικανικα χειλη,Golden Age έγραψε: 15 Φεβ 2025, 00:26 Κι έχεις κάποιους να στεναχωριούνται που αυτοί οι παρανοϊκοί δεν κυβερνούν πλέον τις ΗΠΑ.
Όχι ότι η ΝΔ δεν το ήθελε...
το συζηταμε. προς το παρων κραταμε μια επιφυλαξη.
ας κανουμε ομως την υποθεση οτι ισχυει, σε μερικους μηνες μετα τον γκεονομο οι ΗΠΑ θα ειχαν εκλογες με τον Τραμπ να εχει ισχυρες
πιθανοτητες να κερδισει, οι κυβερνητικοι το ηξεραν. τι τους εμποδιζε να το τραβηξουν και να το καθυστερησουν μεχρι τις αμερικανικες εκλογες αν πραγματικα ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ εναν τετοιο νομο. Καμποσοι εκει μεσα τον ηθελαν για τους δικους τους ιδεολογικους και ... προσωπικους λογους.
- Otto Weininger
Α μάλιστα.Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:00Καλά. Κάτσε να τα πάρεις και βλέπουμε. Η χώρα θα ξαναμπεί σε μνημόνια αρκετά σύντομα, εγώ αμφιβάλλω αν θα ολοκληρώσουμε και τα τρέχοντα εξοπλιστικά.Στύξ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:27Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 10:58
Too late.
Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Νομίζω προσβάλω τον εαυτό μου με το να απαντώ.
Ευτυχώς που έγραψες την μπούρδα αυτή και με έβγαλες από τον κόπο μεγαλύτερης απάντησης.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σα σκατό απ΄τον ουρανό.
Κι είναι πραγματικά αίσχος να πέφτει σε ολική! απώλεια στήριξης ένα αεροπλάνο με τόσους αισθητήρες , fly by wire και εφεδρικά συστήματα.
Δεν κατάλαβα το νήμα;
Από πότε o Otto στηρίζει απόψεις Μαδουραίου;
Μαδουραίος: ο Μητσοτάκης είναι μια μαριονέτα των Αμερικανών.
Otto σκάσε βλάκα.
Otto ο Μητσοτάκης δεν ήθελε το νομοσχέδιο για τους gay των πίεσαν οι Αμερικανοί και έκανε αυτό που του είπανε.
Αρα ο Μαδουραίος έχει δίκιο.
Αρα ο Otto στηρίζει Μαδουραίο.
Πάει μπλέχτηκα μπερδεύτηκα με το όλο νήμα.

Από πότε o Otto στηρίζει απόψεις Μαδουραίου;
Μαδουραίος: ο Μητσοτάκης είναι μια μαριονέτα των Αμερικανών.
Otto σκάσε βλάκα.
Otto ο Μητσοτάκης δεν ήθελε το νομοσχέδιο για τους gay των πίεσαν οι Αμερικανοί και έκανε αυτό που του είπανε.
Αρα ο Μαδουραίος έχει δίκιο.
Αρα ο Otto στηρίζει Μαδουραίο.
Πάει μπλέχτηκα μπερδεύτηκα με το όλο νήμα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Δεν υπάρχει κάτι να απαντήσεις. Πουθενά στο βίντεο δεν λέει ο Μπλίνκεν αυτό που έγραψες στο OP. Υπάρχουν εξάλλου καταγεγραμμένα παραδείγματα του πρόσφατου παρελθόντος που ασκήθηκαν πιέσεις από τις ΗΠΑ στην ελ κυβέρνηση για απείρως πιο σοβαρά ζητήματα, η κυβέρνηση δεν υπέκυψε, και ο αντίκτυπος στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις ήταν μηδενικός (το Σχέδιο Ανάν και το βέτο στην ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ το 2007 είναι τα πιο κλασσικά παραδείγματα). Υπάρχουν ένα σωρό χώρες στην ΕΕ που δεν έχουν θεσπίσει όχι γάμο ομοφυλοφίλων, αλλά ούτε καν σύμφωνο συμβίωσης και μια χαρά σχέσεις έχουν με τις ΗΠΑ (κλασσικό παράδειγμα η Πολωνία που εξασφάλισε τα F-35 επί κυβέρνησης ανοϊκού ζόμπι). Αυτό για τα δικά μας F-35 είναι δική μου εκτίμηση, μπορείς να διαφωνείς αν θες, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε. Για το τελευταίο, από τα δικά σου λεγόμενα προκύπτει. Νέος σερίφης στην πόλη, φουλ δεξιός, φουλ αντι-γουόουκ, άντε να σας δω.Otto Weininger έγραψε: 15 Φεβ 2025, 15:35Α μάλιστα.Scouser έγραψε: 15 Φεβ 2025, 14:00Καλά. Κάτσε να τα πάρεις και βλέπουμε. Η χώρα θα ξαναμπεί σε μνημόνια αρκετά σύντομα, εγώ αμφιβάλλω αν θα ολοκληρώσουμε και τα τρέχοντα εξοπλιστικά.Στύξ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 13:27
Too late.
Πολλά τα λεφτά ,Άρη....
Νομίζω προσβάλω τον εαυτό μου με το να απαντώ.
Ευτυχώς που έγραψες την μπούρδα αυτή και με έβγαλες από τον κόπο μεγαλύτερης απάντησης.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Αμερικανικό ήταν;Στύξ έγραψε: 15 Φεβ 2025, 15:51Σα σκατό απ΄τον ουρανό.
Κι είναι πραγματικά αίσχος να πέφτει σε ολική! απώλεια στήριξης ένα αεροπλάνο με τόσους αισθητήρες , fly by wire και εφεδρικά συστήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 6 Απαντήσεις