Τα θέματα να ήταν προκαθορισμένα για να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή.
Καινούριο ενδιαφέρον
Κι αν κάποιος δεν ασχολείται καν με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής;dreamkey έγραψε: 13 Φεβ 2025, 18:47 Τι θα λέγατε παράλληλα με τον βασικό διαγωνισμό να έτρεχε και ένας θεματικός; Με τους ίδιους παίκτες και τις ίδιες προθεσμίες - ημερομηνίες.
Καινούριο ενδιαφέρον. Να ακούμε και να ψάχνουμε μουσικές που ίσως ποτέ να μην είχαμε επαφή.
Ε, θα βάλουμε γνωστά είδη πχ Cumbia Amazónica, Japanese Onkyokei, Chorinho pre-1940, Vaporwave, Zeuhl κτλ.aLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:25Κι αν κάποιος δεν ασχολείται καν με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής;dreamkey έγραψε: 13 Φεβ 2025, 18:47 Τι θα λέγατε παράλληλα με τον βασικό διαγωνισμό να έτρεχε και ένας θεματικός; Με τους ίδιους παίκτες και τις ίδιες προθεσμίες - ημερομηνίες.
Καινούριο ενδιαφέρον. Να ακούμε και να ψάχνουμε μουσικές που ίσως ποτέ να μην είχαμε επαφή.
![]()
Κατάλαβα...micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:32Ε, θα βάλουμε γνωστά είδη πχ Cumbia Amazónica, Japanese Onkyokei, Chorinho pre-1940, Vaporwave, Zeuhl κτλ.aLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:25Κι αν κάποιος δεν ασχολείται καν με κάποιο συγκεκριμένο είδος μουσικής;dreamkey έγραψε: 13 Φεβ 2025, 18:47 Τι θα λέγατε παράλληλα με τον βασικό διαγωνισμό να έτρεχε και ένας θεματικός; Με τους ίδιους παίκτες και τις ίδιες προθεσμίες - ημερομηνίες.
![]()
Κι ας τα έχουμε σχεδόν εξαντλήσει τέτοια θέματα σε ήδη υπάρχοντα νήματα;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:36 Μπορεί βέβαια το θέμα να μην αφορά είδος μουσικής αλλά γεγονός, πχ διακοπές, Χριστούγεννα, έρωτας, χωρισμός, ξυλοδαρμός, φόνος, φυλακή κτλ.
Ο ΗΜΟ γιατί δεν είναι στην επίσημη λίστα; Αφού είπε ότι θα συμμετάσχει.micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:44 Την Κυριακή θα στείλω λινκς, προλαβαίνετε ακόμα για εγγραφές. Η εφαρμογή έχει πρόβλεψη μέχρι 24 παίκτες.
13 σίγουροι:
ALI (aLiCat)
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
ELE (ELENI)
FAT (Fata_Morgana)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
NOV (NovaLacertae)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
ΡΙΚ (Ρίκος)
3 με ερωτηματικό:
ΗΜΟ (ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν)
ΜΠΙ (Μπίστης)
ΠΑΛ (Παλαιοελλαδίτης)
Καλως ηρθες φιλε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.aLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:46Ο ΗΜΟ γιατί δεν είναι στην επίσημη λίστα; Αφού είπε ότι θα συμμετάσχει.micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 19:44 Την Κυριακή θα στείλω λινκς, προλαβαίνετε ακόμα για εγγραφές. Η εφαρμογή έχει πρόβλεψη μέχρι 24 παίκτες.
13 σίγουροι:
ALI (aLiCat)
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
ELE (ELENI)
FAT (Fata_Morgana)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
NOV (NovaLacertae)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
ΡΙΚ (Ρίκος)
3 με ερωτηματικό:
ΗΜΟ (ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν)
ΜΠΙ (Μπίστης)
ΠΑΛ (Παλαιοελλαδίτης)
Πότε είπα ότι δεν θα παίξω στον επόμενο γύρο;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Και η ELE δεν έχει επανέλθει στο νήμα μετά την αρχική της δήλωση, γιατί δεν μπήκε με ερωτηματικό;micmic έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:04 Είπε, αλλά δεν το δένω και κόμπο. Μέχρι τις 23 που λέω να ξεκινήσουμε πολλά μπορει να συμβούν.
Δεν το είπες ξεκάθαρα η αλήθεια είναι. Όμως όταν τα βρόντηξες κάτω και έφυγες από το πρώτο παιχνίδι αφού εξέφρασες την (λίαν επιεικώς)"δυσαρέσκειά" σου για κάποιους από τους παίκτες, το θεώρησα εύλογο να έχεις αποχωρήσει οριστικά.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:09Πότε είπα ότι δεν θα παίξω στον επόμενο γύρο;αλήθεια ρωτάω, δεν είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω ότι είπα τέτοιο πράγμα
![]()
ΚαταλάβαμεaLiCat έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:34Δεν το είπες ξεκάθαρα η αλήθεια είναι. Όμως όταν τα βρόντηξες κάτω και έφυγες από το πρώτο παιχνίδι αφού εξέφρασες την (λίαν επιεικώς)"δυσαρέσκειά" σου για κάποιους από τους παίκτες, το θεώρησα εύλογο να έχεις αποχωρήσει οριστικά.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 13 Φεβ 2025, 20:09Πότε είπα ότι δεν θα παίξω στον επόμενο γύρο;αλήθεια ρωτάω, δεν είμαι σίγουρος αλλά αμφιβάλλω ότι είπα τέτοιο πράγμα
![]()
Πόσο μάλλον όταν οι εδώ συνθήκες παραμένουν ίδιες.