!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Μπηκα να με βρισετε για να συνελθω

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:59
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:39
student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:35 Τι δεν καταλαβαίνω μωρή τρελή μωρή ζουρλή...τυχαία δηλαδή στα γραψα? Λόττο?
Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό πως θα καταλάβεις ότι δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να φτάνεις να ζητάς να σε βρίσουν σ ένα φόρουμ αγνώστων για να επιβεβαιώσεις το ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Αυτό που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

Την πρώτη θέση στη ζωή μας πρέπει να την έχουν ΑΞΙΕΣ! ΑΡΧΕΣ!

Το δίκαιο, το σωστό, η αλήθεια...από εκεί ξεκινάμε όχι από την πάρτη μας. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μας να σηκώσουμε το ζυγό, πρώτα απ όλα πρέπει να ανατιλαμβάνεται και αυτός ...αυτό. Τις αρχές, τις αξίες, όχι την πάρτη του. Μόνο έτσι μπορεί να έρθει ...καρπός.

Αν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα παραμερίσει το σωστό και το δίκαιο για εσένα, τάφο ανοίγεις στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι άλλους, έχοντας ηλικία, να σε βρίσουν για να αποδεχθείς ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, είσαι άδικη, δεν ζυγίζεις σωστά...όταν όλο σου το είναι σου το φωνάζει και συνομολογεί γι αυτό...πρέπει να μεγαλώσεις.

Έχεις βρει καλό και σωστό άνθρωπο. Ο εγωισμός σου όμως είναι ακόμα τεράστιος και κανείς καλός και σωστός άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί τόσο μεγάλο εγωισμό...συνεχώς...ειδικά όταν κάνει μαλακίες, λάθη.

Δεν έχεις πολύ χρόνο ακόμα να λειτουργείς έτσι...ή θ αλλάξεις ή θα πρέπει να πας ...γι άλλον...αναγκαστικά, από ελεύθερο βολέ!
:hebit:

Θα αποθηκευσω αυτες τις 2 τελευταιες απαντησεις σου κ θα τις διαβαζω καθε μερα.

Ηθελα να ξαναπαω ψυχολογο αλλα δεν χρειαζεται.

Εχω το φορουμ κ τους καλυτερους κριτες.

Ξανα ευχαριστω.

Οντως μαλακια τεραστια γιατι ενω εχω αυτογνωσια κ ξερω ποιο ειναι το σωστο κ το δικαιο, επηρεαζομαι ειτε απο αλλους ειτε απο εναν γαμημενο εγωισμο επειδη ειμαι μαλακισμενη.
Μαλακισμένη ΔΕΝ είσαι κοριτσάρα μου. Είσαι καλό παιδί, καλή ψυχή, έχεις μέσα σου συνείδηση...καμία σχέση με μαλακισμένη.

Πρώτιστα είσαι αυτό που λέει η γάτα, ανασφαλής, αλλά στην τελική, ποια γυναίκα δεν είναι ανασφαλής, μέχρι τουλάχιστον να γνωρίσει το...ασφαλής. Ελάχιστες εξαιρέσεις πάνε το δρόμο από μόνες τους.

Σου χω ξαναπεί από παλιά ότι εύχομαι να τα καταφέρετε γιατί δείχνει αγνό κι αληθινό. Τίποτα όμως καλό δεν μπορεί να προκύψει όταν κάποιο από τα δύο "εγώ" υπερβαίνει της λογικής.

Μια φορά τη βδομάδα πάει να μαλακιστεί με τον κολλητό του. Ήδη το λουρί είναι στενό.
Να τραβάμε και μανούρα κι όλας και να βάζουμε και τελεσίγραφα επειδή ο κολλητός δεν μας γουστάρει? Ευχαριστώ να λέμε που μας το λέει στη μούρη αντί να σκάβει από πίσω και να χαμογελάει μπροστά. Υπάρχει περίπτωση να βάλει εσένα πάνω από τον κολλητό του όταν κανείς από τους δύο δεν παραλογίζεται? Καμία, ξεκόλλα, έχει κάνει πολλά ο τύπος που το αποδεικνύουν.
Υπάρχει περίπτωση να πουλήσει τον κολλητό του επειδή εσύ παραλογίστηκες σε μια (ακόμα) έξαρση ανασφάλειας? Τελικά...όχι. Μαγκιά του. Σεβάσου τον γι αυτό και μην τον κατηγορείς κι όλας από πάνω!
Ειλικρινα σου βγαζω το καπελο με τον τροπο που το βλεπεις…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

enaon έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:56
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:52
Aitwlos έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:50 Κάσπ θα σου κάνω την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Μήπως είχαν δίκιο οι δόλιοι οι γονείς σου που προσπαθήσουν να σε πείσουν να υπογράψεις κάτι;
Μου θυμιζεις τον κολλητο του.

Και αυτο πιστεψε με ειναι η μεγιστη προσβολη που θα μπορουσα να κανω.
οκ εχεις ενα δικιο για τον αιτωλό, αλλα μην μιλάς ετσι για τον κολλητούλη, ο σύντροφος πάνω απ' όλα σέβεται το ταίρι του και τον κολλητό του...
Διαφορετικά δεν είναι συν τροφός ...απλά συνγκλινος...
:lol:
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Γαληνός έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:07 πάντως εσείς θα θέλατε κολλητό που σκάβει τον λάκκο της δικιάς σας -
λογικό να μην ταιριάζουν όλοι με όλους-
αλλά ο καλός και σωστός άνθρωπος, δεν βάζει εμπόδια σε μια σχέση φίλου
ο πονηρός λέει κουβέντες από πίσω - αλλά τότε είναι για μπάτσες

κοινώς, αυτός που θέλει μπινελίκια είναι ο κολλητός
και εάν πραγματικά είναι κολλητός, θα κοιτάξει να συνεφέρει τον φίλο του και να τα ξαναβρούν και ΟΧΙ να χωρίσουν εξαιτίας του
ας χωρίσουν για δικούς τους λόγους

εμένα η στάση του κολλητού μου φαίνεται απαράδεκτη
Η σχέση τους είναι πιο παλια και πιο στενή...
Μαζί του νιώθει περισσότερο ελεύθερος, περισσότερο ο εαυτός του.
Αυτό σημαίνει παρά πολλά αν το σκεφτείς χωρίς παρωπίδες...
Οποτε...γιατί νιώθει πιο ο εαυτος του μαζί του;
Τελικά ο χρόνος θα βγάλει τις μάσκες.
Υπομονη... :102:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:58
Πιο πιθανο ειναι να γουσταρει αυτον, παρα εμενα.

Αλλα οχι. Τα παιχνιδια και την αποκλειστικοτητα που ειχε πριν γουσταρει αυτος.
Και έτσι να είναι (που μάλλον ισχύει), όφειλες από τη μεριά σου να σεβαστείς τις επιλογές της λατρείας.
Λάθος σου που έθεσες τελεσίγραφο.

Από την άλλη όμως την κύρια ευθύνη θεωρώ πως φέρει ο "λατρείας". Κι αυτό γιατί ως "μήλον της έριδος" και βλέποντας την αλληλοαντιπάθεια που εξ αρχής υπήρχε μεταξύ εσένα και του κολλητού (προφανώς λόγω ανταγωνισμού), είχε χρέος να θέσει -εκατέρωθεν- κάποια όρια.
Δεν το έκανε. Από αμέλεια; αδιαφορία; Δεν έχει τόση σημασία στην παρούσα κατάσταση.

Κι έτσι έφτασε το θέμα στο μη παρέκει. Πιστεύω πλέον είναι αργά και αυτό το αγκάθι θα συνεχίζει να υπάρχει αναμεταξύ σας.
Όσο και να προσποιείσαι στον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν σε πειράζει ή ότι έσφαλες, με κάθε υποχώρηση που θα κάνεις από δω και πέρα, θα προσθέτεις και μια πέτρα στο τείχος που θα υψώνεται ανάμεσα σε σένα και στον λατρεία.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

GoBack έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:15
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 20:07 Οποιοσδηποτε, φτανει να συνελθω
Μπες εδω viewtopic.php?f=37&t=56 και γραψε "τι πουτσα ηταν αυτη χθες βουλγαροι;".Τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους.
:smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Casp

Γαληνός έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:07 πάντως εσείς θα θέλατε κολλητό που σκάβει τον λάκκο της δικιάς σας -

και εάν πραγματικά είναι κολλητός, θα κοιτάξει να συνεφέρει τον φίλο του και να τα ξαναβρούν και ΟΧΙ να χωρίσουν εξαιτίας του

Αυτο που ελεγα εγω στην κολλητη μου, οταν μου ελεγε πως εκεινη θα απαιτουσε να μην ξανακανει παρεα μαζι του, ειναι το οτι δεν εχω δικαιωμα να του στερησω κανενα φιλο ή χομπυ.

Αυτο που συζητουσα σημερα μαζι του, ειναι πως μετα απο ολα αυτα αν τον θεωρει κολλητο του. Ειπε κολλητο οχι, φιλο ναι, απλα για καρτες και παιχνιδια. Οτι ηταν αδικος, απαραδεκτος, οτι εκνευριστηκε πολυ κ θα τον βαλει στη θεση του κ οτι δεν θα ξαναπει κατι για μενα σε αυτον, ουτε σε εμενα για εκεινον. Και μετα οτι δεν ειναι σκυλακι για να διαλεξει ή να κανει συμβιβασμους κτλ.

Βαζω τον εαυτο μου στη θεση του κ σκεφτομαι, αν μου απαγορευε να βλεπω μια φιλη που για τους δικους της λογους δεν τον πηγαινε, πώς θα αντιδρουσα; ξερω ηδη. Ουτε εγω σηκωνω μυγα στο σπαθι μου επειδη ειμαι υπερ της ελευθεριας κ της επιλογης.

Ακομα κ αν νιωθω οτι ο «κολλητος» του το κανει επιτηδες, και οτι δεν πρεπει καν να τον αποκαλει φιλο, δεν εχω δικαιωμα να του στερησω το οτιδηποτε.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

να εχουμε το παιχνίδι σε early release, γεματο bugs, και να πρεπει να αναλύσουμε και το κυπριακο για να παιξουμε. Γιατι παιζουνε; μηπως νιώθουν πιο δεμενοι απο εμενα; και γιατι νοιωθουν πιο δεμενοι; και οοοχχχχοοου χρυσό μου, δεν σε αγαπαω για λιγο, ασε με, παιζω.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:12 Η σχέση τους είναι πιο παλια και πιο στενή...
Εντάξει, επίτηδες το κάνατε. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

Γαληνός έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:07
Και οι τρεις θεωρώ πως έχουν, ο καθένας τα θεματάκια του. :102:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Casp

aLiCat έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:13
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:58
Πιο πιθανο ειναι να γουσταρει αυτον, παρα εμενα.

Αλλα οχι. Τα παιχνιδια και την αποκλειστικοτητα που ειχε πριν γουσταρει αυτος.
Και έτσι να είναι (που μάλλον ισχύει), όφειλες από τη μεριά σου να σεβαστείς τις επιλογές της λατρείας.
Λάθος σου που έθεσες τελεσίγραφο.

Από την άλλη όμως την κύρια ευθύνη θεωρώ πως φέρει ο "λατρείας". Κι αυτό γιατί ως "μήλον της έριδος" και βλέποντας την αλληλοαντιπάθεια που εξ αρχής υπήρχε μεταξύ εσένα και του κολλητού (προφανώς λόγω ανταγωνισμού), είχε χρέος να θέσει -εκατέρωθεν- κάποια όρια.
Δεν το έκανε. Από αμέλεια; αδιαφορία; Δεν έχει τόση σημασία στην παρούσα κατάσταση.

Κι έτσι έφτασε το θέμα στο μη παρέκει. Πιστεύω πλέον είναι αργά και αυτό το αγκάθι θα συνεχίζει να υπάρχει αναμεταξύ σας.
Όσο και να προσποιείσαι στον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν σε πειράζει ή ότι έσφαλες, με κάθε υποχώρηση που θα κάνεις από δω και πέρα, θα προσθέτεις και μια πέτρα στο τείχος που θα υψώνεται ανάμεσα σε σένα και στον λατρεία.
Εδω εχεις λαθος γιατι εθεσε ορια. Πρωτο, πλεον τον βλεπει μια φορα την βδομαδα ενω μιλουσαν καθημερινα στα τηλεφωνα και τον εβλεπε 4-5 φορες την βδομαδα στην αρχη της σχεσης, οταν εγω δουλευα αεροδρομιο με βαρδιες - πριν απο μενα, καθημερινα με τις ωρες. Δεν του απαντουσε συνεχως στο τηλεφωνο κ οταν αρχισαν παραπονα κ προσβολες προς εμενα, του μιλησε σοβαρα, τον εκανε να παραδεχθει τα λαθη του κ να υποσχεθει πως θα με σεβεται.

Την συνεχεια την ειδες…

Απλα ναι ειναι αυτο που λες. Ειναι δικη του επιλογη με ποιους θα κανει παρεα, οσο κ αν χτυπιεμαι εγω. Και δεν ξερω αν ποτε καταφερω να διαχειριστω το γεγονος οτι τον βλεπει, χωρις να με πληγωνει.
Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp »

γαμεσετα
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Casp

ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:12

Η σχέση τους είναι πιο παλια και πιο στενή...
Μαζί του νιώθει περισσότερο ελεύθερος, περισσότερο ο εαυτός του.
Αυτό σημαίνει παρά πολλά αν το σκεφτείς χωρίς παρωπίδες...
Οποτε...γιατί νιώθει πιο ο εαυτος του μαζί του;
Τελικά ο χρόνος θα βγάλει τις μάσκες.
Υπομονη... :102:
Μαζι μου δεν μπορει να παιξει καρτες κ παιχνιδια, που ειναι το χομπυ του.

Αν προσπαθεις να τον βγαλεις γκευ, προτιμω να μην μου ξανα απευθυνεις τον λογο.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:08
ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:06
Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:56

Μπορει, αλλα δεν θελω να ειναι ετσι.

Μπορω να το αλλαξω;
Ίσως ναι, ίσως όχι. Δεν είμαι σύμβουλος σχέσεων.

Στην τελική κι εγώ κτητική είμαι. Απλώς με τελείως διαφορετική νοοτροπία. :lol:
Δηλαδη;

Εγω ομως θελω να αλλαξω. Δεν θελω να βασανιζομαι, ουτε να τον βασανιζω.
Η μάχη των φύλων και των φίλων...
Πάνω χέρι κάτω χέρι ...
Υ.Γ Δεν είναι κακό να αλλάξεις ...αλλά όχι με κάτω το κεφάλι...
Τα προβλήματα σου χρειάζονται ένα χαρακτήρα με αυτοπεποίθηση κι όχι έναν ποδοπατημενο εαυτό.
Στην τελική θα υποχωρήσεις ...και αυτή τη φορά.
Εδώ γράφεις και λες ναι σε όσους σου προσφέρουν δικαιολογίες επιστροφής.
:wave:
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

GoBzi έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:16
ksk έγραψε: 19 Δεκ 2024, 22:12 Η σχέση τους είναι πιο παλια και πιο στενή...
Εντάξει, επίτηδες το κάνατε. :lol: :lol: :lol:
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Α, σε καλό σου, παρολίγο να μου φύγει η μπύρα.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Casp έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:39
student έγραψε: 19 Δεκ 2024, 21:35 Τι δεν καταλαβαίνω μωρή τρελή μωρή ζουρλή...τυχαία δηλαδή στα γραψα? Λόττο?
Αν δεν καταλαβαίνεις ούτε αυτό πως θα καταλάβεις ότι δεν θα έπρεπε ούτε κατά διάνοια να φτάνεις να ζητάς να σε βρίσουν σ ένα φόρουμ αγνώστων για να επιβεβαιώσεις το ΠΡΟΦΑΝΕΣ! Αυτό που ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

Την πρώτη θέση στη ζωή μας πρέπει να την έχουν ΑΞΙΕΣ! ΑΡΧΕΣ!

Το δίκαιο, το σωστό, η αλήθεια...από εκεί ξεκινάμε όχι από την πάρτη μας. Ο άνθρωπος που είναι μαζί μας να σηκώσουμε το ζυγό, πρώτα απ όλα πρέπει να ανατιλαμβάνεται και αυτός ...αυτό. Τις αρχές, τις αξίες, όχι την πάρτη του. Μόνο έτσι μπορεί να έρθει ...καρπός.

Αν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα παραμερίσει το σωστό και το δίκαιο για εσένα, τάφο ανοίγεις στον εαυτό σου. Αν χρειάζεσαι άλλους, έχοντας ηλικία, να σε βρίσουν για να αποδεχθείς ότι έκανες μαλακία, έκανες λάθος, είσαι άδικη, δεν ζυγίζεις σωστά...όταν όλο σου το είναι σου το φωνάζει και συνομολογεί γι αυτό...πρέπει να μεγαλώσεις.

Έχεις βρει καλό και σωστό άνθρωπο. Ο εγωισμός σου όμως είναι ακόμα τεράστιος και κανείς καλός και σωστός άνθρωπος δεν μπορεί να υποστεί τόσο μεγάλο εγωισμό...συνεχώς...ειδικά όταν κάνει μαλακίες, λάθη.

Δεν έχεις πολύ χρόνο ακόμα να λειτουργείς έτσι...ή θ αλλάξεις ή θα πρέπει να πας ...γι άλλον...αναγκαστικά, από ελεύθερο βολέ!
Ηθελα να ξαναπαω ψυχολογο αλλα δεν χρειαζεται.

Εχω το φορουμ κ τους καλυτερους κριτες.

Ξανα ευχαριστω.
:smt005:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”