Ναι αλλά μπορείς να κάνεις μέτρηση θέτοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται, έτσι νομίζω θα ήταν πιο αποδοτικό. Εδώ έχουν κάνει έρευνα (αν δεν με πιστεύεις θα βρω παραπομπή) για το αν βρωμάνε περισσότερο οι κλανιές των αντρών ή των γυναικών. Ποιός ηλίθιος πήγε και έδωσε λεφτά για τέτοιο πράγμαStalker έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:55O Κίνσευ που όταν ερευνούσε υπήρχε ακόμα ικανό ποσοστό αγροτικού πληθυσμού είχε βγάλει έναν στους οκτώ κτηνοβάτες πάντως, ενώ αν βασιστείς σε πρόσφατο σεξουαλικό ιστορικό πιθανότατα θα βγάλεις τους βαρυποινίτες, τους ιερομόναχους και τους ναύτες του βικτοριανού αυτοκρατορικού ναυτικού γκέι σε σταλινικά ποσοστά.Green Dragon έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 14:19 Δεν μπορεί να μη έχει γίνει καμία μέτρηση, είμαι 100% βέβαιος ότι έχουν γίνει πάρα πολλές. Ειδικά οι Αμερικάνοι κάνουν έρευνες ακόμα και για τις διαφορετικές 'μελωδίες' από το πέταγμα των κουνουπιών.
Επειδή είναι φάσμα η φάση και πιο ευαίσθητη σε περιβαλλοντικές συνθήκες από ότι θα περίμενε κανείς δεν βγαίνει άκρη εύκολα, τουλάχιστον με τρόπο που να μπορείς να κατασταλάξεις σε σκληροεπιστημονικού τύπου αυστηρή κατηγοριοποίηση του κάθε ανθρώπου, και μάλλον δεν αξίζει και τον κόπο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Interview
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Δημοσκόπηση Interview
Η Λατινοπούλου και ο Κασσελάκης θα κάνουν αυτό που τους λένε οι χορηγοί τους.
Μιλάμε για κόμματα που δεν έχουν επαφή με την κοινωνία που δεν πατάει η δυναμική τους σε κοινωνικές ομάδες και κερδίζουν κόσμο μόνο επειδή τους προωθούν κάποιοι ολιγαρχες.
Μιλάμε για κόμματα που δεν έχουν επαφή με την κοινωνία που δεν πατάει η δυναμική τους σε κοινωνικές ομάδες και κερδίζουν κόσμο μόνο επειδή τους προωθούν κάποιοι ολιγαρχες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
κανεις δεν σκεφτεται αν πληρωνει λιγοτερα απο "οτι θαπρεπε" ασε που ολοι στην πραγματικοτητα πληρωνουμε περισσοτερα απο οτι θαπρεπε.Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:32
το ξέρεις ότι η πλειοψηφία αυτών στην πούτσα τους γιατί και πάλι πληρώνουν λιγότερα από όσο θα έπρεπε, έτσι;
αυτο που ενδιαφερει, ειναι αν πληρωνουμε περισσοτερα η λιγοτερα σε σχεση με το χθες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τους πιανουν ομως.Otto Weininger έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 00:14σοβαρά με ρωτάς γιατί ζητάει 2500-3000 αντί για 10.000;Σέλευκας έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 00:10Αν είναι γιατί δεν ζητάει η ΝΔ 10.000 και ζητάει 3.000; Γιατί οι δείκτες για την Ελλάδα δείχνουν ότι το κράτος της Ελλάδας καταστρέφει οποιαδήποτε επιχειρηματικότητα ακόμα και από ανάγκη; Πόσους ΔΥ νομίζεις ότι μπορείς να έχεις για να στοχεύεις να πάρεις ψήφους. Αυτό δεν πήγε καλά αν θυμάσαι ούτε είναι δεξιά ιδεολογία , αν σε νοιάζει.
φίλε δεν ξέρω ποια είναι η δεξιά ιδεολογία, πάντως σίγουρα δεν είναι η φοροδιαφυγή. γιαυτό και στις ΗΠΑ είτε Ρεπουμπλικάνοι κυβερνάνε είτε Δημοκρατικοί, τους φοροφυγάδες τους ξεκωλιάζουν με την πρώτη φορά που τους πιάνουν.
εδω τους ξεκωλιαζουν ολους φοροφυγαδες και μη, χωρις να ασχοληθουν να πιασουν καποιον.
οριζοντια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Σε περίπτωση που το έχασες ο Κας απέκλεισε κατηγορηματικά την συνεργασία με τη ΝΔ στη συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09 Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.
Κανείς δεν συνεργάζεται με κούλη.
Πραγματικά πιστεύω πως το γκεϊλίκι είναι για τα μάτια του κόσμου και πως πραγματικά δεν είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:31 Κάπου στο 1.85 τον κόβω τον Κασσελάκη
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
Δηλαδή σε καμια δεκαετία(αν δε προχωρήσει πολιτικά) δε θα μου έκανε εντύπωση να χωρίσει με τον γλυκούλι και να πει πως το ξαναγύρισε σε στρέητ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
οριζόντια, αλλά απειροελάχιστοι έκαναν την ένσταση. αναρωτιέμαι γιατί.Ασέβαστος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:03τους πιανουν ομως.Otto Weininger έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 00:14σοβαρά με ρωτάς γιατί ζητάει 2500-3000 αντί για 10.000;Σέλευκας έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 00:10
Αν είναι γιατί δεν ζητάει η ΝΔ 10.000 και ζητάει 3.000; Γιατί οι δείκτες για την Ελλάδα δείχνουν ότι το κράτος της Ελλάδας καταστρέφει οποιαδήποτε επιχειρηματικότητα ακόμα και από ανάγκη; Πόσους ΔΥ νομίζεις ότι μπορείς να έχεις για να στοχεύεις να πάρεις ψήφους. Αυτό δεν πήγε καλά αν θυμάσαι ούτε είναι δεξιά ιδεολογία , αν σε νοιάζει.
φίλε δεν ξέρω ποια είναι η δεξιά ιδεολογία, πάντως σίγουρα δεν είναι η φοροδιαφυγή. γιαυτό και στις ΗΠΑ είτε Ρεπουμπλικάνοι κυβερνάνε είτε Δημοκρατικοί, τους φοροφυγάδες τους ξεκωλιάζουν με την πρώτη φορά που τους πιάνουν.
εδω τους ξεκωλιαζουν ολους φοροφυγαδες και μη, χωρις να ασχοληθουν να πιασουν καποιον.
οριζοντια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
ε τότε να μην πληρώνει κανείς τίποτα.Ασέβαστος έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 09:00
αυτο που ενδιαφερει, ειναι αν πληρωνουμε περισσοτερα η λιγοτερα σε σχεση με το χθες.
3-4 πολυκατοικίες και βάλε έχουμε πληρώσει σε φόρους όλα τα χρόνια έως σήμερα. μαλάκες είμαστε; ξέρω, ναι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είπαμε, κανένας δεν συνεργάζεται με ΝΔ. Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει ποτέ συνεργασία ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ κόμμα που ήδη θα κυβερνά 8 χρόνια. Οι συνεργασίες έχουν γίνει προκειμένου να ΑΛΛΑΞΕΙ κυβέρνηση. Πέρα από πολιτική αυτοκτονία γι'αυτόν που θα συνεργαστεί για να παραμείνει η ΝΔ, θα υπάρχουν και τεράστιες αντιδράσεις που σημαίνει ότι τέτοια κυβέρνηση δεν θα βγάλει χρόνο.Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Συνεργασία ΝΔ/ΠΑΣΟΚ φυσικά και θα γίνει, πεθαίνουν να την κάνουν, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει πριν το ΠΑΣΟΚ φτάσει να είναι πρώτο κόμμα. Μόνο τότε θα υπάρχει η αίσθηση της "ιστορικής αναγκαιότητας" και λοιπές πίπες. Αν συνεργαστούν με κορμό κυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ως τσόντα, θα τους φτύνουν ακόμα και οι ανοϊκοί γέροι που τους ψηφίζουν τώρα. Και φυσικά το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει οριστικά πλέον στο 5%.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ψεκ αλέρτ φιλενάδες.Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 11:52
Πραγματικά πιστεύω πως το γκεϊλίκι είναι για τα μάτια του κόσμου και πως πραγματικά δεν είναι.
Δηλαδή σε καμια δεκαετία(αν δε προχωρήσει πολιτικά) δε θα μου έκανε εντύπωση να χωρίσει με τον γλυκούλι και να πει πως το ξαναγύρισε σε στρέητ.
ανίδεα γίδια που δεν χωράει στο μυαλό τους οτι αρρενωποί άντρες όπως ο Κασσελάκης μπορεί να είναι γκέι
Μαλάκες που ζούνε τέτοια άτομα κ πόσο αποκομένα είναι πραγματικά από την κοινωνία.
Καμία σχέση, αυτό το στερεότυπο το έχω καταργήσει απο τότε που ειδα προ εικοσαετίας τον μακαρίτη το Σεργιανόπουλο να κάνει την πουτσοζητιάνα κάπου σε μπαρ της θεμιστοκλέους.Archer29 έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:22ψεκ αλέρτ φιλενάδες.Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 11:52
Πραγματικά πιστεύω πως το γκεϊλίκι είναι για τα μάτια του κόσμου και πως πραγματικά δεν είναι.
ανίδεα γίδια που δεν χωράει στο μυαλό τους οτι αρρενωποί άντρες όπως ο Κασσελάκης μπορεί να είναι γκέι![]()
Μαλάκες που ζούνε τέτοια άτομα κ πόσο αποκομένα είναι πραγματικά από την κοινωνία.
Απλά ο κάσελ έχει ιστορία με γκόμενες απο την εποχή του κολλεγίου και μετά της Αμερικής, πολύ ξαφνικά φάνηκε να το γυρίζει.
- Eθνικοκοινωνιστης
τελικα ο ιδιοκτητης του political ποσο κρατικο χρημα εφαγε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Άμα υπήρχε σοβαρή και υπολογίσιμη αξιωματική αντιπόλιτευση ούτε με σφαίρες η νδ, ο οικονομικός βρυκόλακας που έχει πιει το αίμα το λαού, θα ήταν πρώτη στις δημοσκοπήσεις. Να έχεις ξεπατώσει με τους φόρους τους πολίτες (ιδιαίτερα τα φτωχότερα στρώματα μέχρι και αύξηση τελών στα παλαιοτερα αυτοκίνητα ψήφισαν ή επειδή κάποιοι φοροδιαφεύγουν να τιμωρεις και τους συνεπείς με απίστευτη φορολόγηση) και πάλι να είσαι πρώτο κόμμα στις δημοσκοπήσεις είναι και κατόρθωμα αλλά και λυπηρό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 27 Νοέμ 2024, 12:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχει εξηγήσει οτι για τα μάτια του κόσμου είχε την γκόμενα κ από τα 15 του γνώριζε οτι ήταν γκέι. Προσευχόταν μάλιστα να μην είναι. Ενδεικτικό των επιπτώσεων της εσωτερικευμένης ομοφοβίας ειδικά σε νέους άντρες που έχουν ομόφυλες έλξεις. Ακόμα κ σήμερα...Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:23
Καμία σχέση, αυτό το στερεότυπο το έχω καταργήσει απο τότε που ειδα προ εικοσαετίας τον μακαρίτη το Σεργιανόπουλο να κάνει την πουτσοζητιάνα κάπου σε μπαρ της θεμιστοκλέους.
Απλά ο κάσελ έχει ιστορία με γκόμενες απο την εποχή του κολλεγίου και μετά της Αμερικής, πολύ ξαφνικά φάνηκε να το γυρίζει.
Διάβαζε όλες τις συνεντεύξεις του. Όχι τις μισές.
Εσυ φιλενάδα, αν ακούσεις πως σε καμια δεκαετία το γύρισε πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα σοκαριστείς;Archer29 έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:29Έχει εξηγήσει οτι για τα μάτια του κόσμου είχε την γκόμενα κ από τα 15 του γνώριζε οτι ήταν γκέι. Προσευχόταν μάλιστα να μην είναι. Ενδεικτικό των επιπτώσεων της εσωτερικευμένης ομοφοβίας ειδικά σε νέους άντρες που έχουν ομόφυλες έλξεις. Ακόμα κ σήμερα...Ερμής έγραψε: 27 Νοέμ 2024, 12:23
Καμία σχέση, αυτό το στερεότυπο το έχω καταργήσει απο τότε που ειδα προ εικοσαετίας τον μακαρίτη το Σεργιανόπουλο να κάνει την πουτσοζητιάνα κάπου σε μπαρ της θεμιστοκλέους.
Διάβαζε όλες τις συνεντεύξεις του. Όχι τις μισές.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-