Η γιαγιά μου έλεγε ότι καταλαβαίνεις αν ένας άνθρωπος είναι καλός ή όχι, όχι από το αν σου συμπαραστέκεται στις λύπες σου αλλά από το αν χαίρεται νε τη χαρά σουΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Fata_Morgana
Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;
Εγώ νομίζω πολυ δύσκολα συναντάς άνθρωπο με κακή ψυχή. Συνήθως είναι κακές συμπεριφορές με αιτία τραύματα, ασυνεννοησία, άγνοια κτλ οπότε εσύ έχεις καλή προαίρεση με τον απέναντι σου και από κει και πέρα ότι βγει.
Με δύο τρόπους:
1) Αν αρχίσει και σου λέει για φεμινισμούς, βρίζει τη θρησκεία, λέει ότι τα φύλα είναι άπειρα, η σεξουαλικότητα ρευστή και ότι οι γύφτοι μπορούν να γίνουν άνθρωποι, έχει διαταραγμένη ψυχή.
2) Αν είναι Άραβας, είτε από Β. Αφρική είτε από το shithole της Μ. Ανατολής, τότε έχει κακή ψυχή. Ειλικρινά το πιστεύω πως οι Άραβες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει σε άνθρωπο.
1) Αν αρχίσει και σου λέει για φεμινισμούς, βρίζει τη θρησκεία, λέει ότι τα φύλα είναι άπειρα, η σεξουαλικότητα ρευστή και ότι οι γύφτοι μπορούν να γίνουν άνθρωποι, έχει διαταραγμένη ψυχή.
2) Αν είναι Άραβας, είτε από Β. Αφρική είτε από το shithole της Μ. Ανατολής, τότε έχει κακή ψυχή. Ειλικρινά το πιστεύω πως οι Άραβες είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει σε άνθρωπο.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
kongrosian έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:40 πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
Πώς ορίζουμε όμως το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλός;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- Sid Vicious
Αν αργεί πολύ στους γύρους του phorumvision
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Otto Weininger
Αν στην θέση του κρασιού είχες μπύρα, έχουμε τον Χίτλερ σε Βαυαρική μπυραρία.Ναύτης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:07 Άνθρωπο που σε κοιτάει στα μάτια όταν σου μιλάει, γελάει δυνατά και πίνει κρασί με παρέα, μην τον φοβάσαι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είχε δίκιο η γιαγιά σου.Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:20Η γιαγιά μου έλεγε ότι καταλαβαίνεις αν ένας άνθρωπος είναι καλός ή όχι, όχι από το αν σου συμπαραστέκεται στις λύπες σου αλλά από το αν χαίρεται νε τη χαρά σουΠασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η φασούλα είναι οτι εγώ τα έχω. Συν τοις άλλοις, μην υποτιμάς και τα του συμβίου. Παίζει ρόλο. Εσύ, πάλι μπορεί να δανείζεσαι, δεν κρίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:10Παίζεις τα αρχίδια σου, το ίδιο κάνει. Συνέχισε να τα κουνάς στα οικεία σου "όλα" και όλα θα πάνε καλά ή χειρότερα...Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:01Εχμμ..ξέρεις..Εγώ δεν παίζω το πουλάκι μου όλη τη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω 'ξεσκέπαστη'' για ύπνο. Εσύ πάλι που το έχεις συνηθίσει, κάτι σημαίνει. Βρες κανα μοναστήρι και μην σκιάζεσαι, θα σου στέλνω εγώ τσιγάρα.![]()
Υπάρχουν πολλές μελέτες των ψυχολόγων.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:48Niki έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:01Ωραία θα σου το εξηγήσω.nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:51
ουτε ενα απο αυτα που εγραψες δεν στεκει για να αξιολογησεις καποιον
1.Από την συμπεριφορά του στα ζώα, στα παιδιά στους ηλικιωμένους στους αδύναμους.
Από αυτό καταλαβαίνω αν έχει καλοσύνη μέσα του.
2.Από τον τρόπο που μιλάει αν λέει συνέχεια εγώ αυτό εγώ αυτό.
Από αυτό καταλαβαίνω αν είναι εγωιστής.
3.Από τον τρόπο που τρώει.
Υπάρχει ολόκληρη μελέτη μπορείς να την βρεις.
4.Από τον τρόπο που ντύνεται π.χ άντρας με αμάνικο μπλουζάκι με στάμπα στα 40 του.
Ναι καταλαβαίνω αν είναι χαζός .
5.Από τον τρόπο που κοιτάει.
Υπάρχουν κάποιοι που από το βλέμμα τους καταλαβαίνεις αν έχουν τον χαρακτήρα της αλεπούς.
6.Από τον ήχο στο κινητό του.
αν είναι σοβαρός , αν είναι έξω καρδιά αν είναι αλαζόνας.
Παράδειγμα το καλοκαίρι ήρθανε δύο φίλοι για ψάρεμα από την Αθήνα.
Ηλικία γύρω στα 45-50 Με αμάνικα και οι δύο με στάμπες και κοιλιά παράλληλα συνέχεια προσφωνούσε ο ένας τον άλλον εγώ μπρο εγώ μπρό εγώ μπρο;
![]()
Ξαφνικά χτυπάει και το κινητό του ενός και είχε ήχο το η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ.
Από αυτές τις πληροφορίες βγάζεις ή δεν βγάζεις συμπέρασμα;
.
Αφτί τη μελέτη για τον τρόπο που τρώει πως την γουγλάρω ;;;
Ο ήχος του Γρύλου στο κινητό τι δείχνει ;;; .![]()
Για το πώς αναγνωρίζεις Ρουφιάνους εχεις κανά τίπ ;;; .![]()
.
Θα σου βάλω μια στα πρόχειρα έτσι για να ξέρεις πως να τις βρίσκεις.
Psychologist explains how you eat your food says a lot about you
https://nypost.com/2022/05/17/psycholog ... about-you/
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
δεν μπορεις να την καταλαβεις.
δεν ξερεις τι κρυβει καθενας μεσα του, και τι σκελετους στην ντουλαπα του. ουτε μπορεις να μαντεψεις, με κανεναν τροπο.
δεν ξερεις τι κρυβει καθενας μεσα του, και τι σκελετους στην ντουλαπα του. ουτε μπορεις να μαντεψεις, με κανεναν τροπο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ δεν κατουράω όρθια, γλυκειά μου.Πασιφάη έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:44Η φασούλα είναι οτι εγώ τα έχω. Συν τοις άλλοις, μην υποτιμάς και τα του συμβίου. Παίζει ρόλο. Εσύ, πάλι μπορεί να δανείζεσαι, δεν κρίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:10Παίζεις τα αρχίδια σου, το ίδιο κάνει. Συνέχισε να τα κουνάς στα οικεία σου "όλα" και όλα θα πάνε καλά ή χειρότερα...Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:01
Εχμμ..ξέρεις..Εγώ δεν παίζω το πουλάκι μου όλη τη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω 'ξεσκέπαστη'' για ύπνο. Εσύ πάλι που το έχεις συνηθίσει, κάτι σημαίνει. Βρες κανα μοναστήρι και μην σκιάζεσαι, θα σου στέλνω εγώ τσιγάρα.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Niki έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:54Υπάρχουν πολλές μελέτες των ψυχολόγων.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:48Niki έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:01
Ωραία θα σου το εξηγήσω.
1.Από την συμπεριφορά του στα ζώα, στα παιδιά στους ηλικιωμένους στους αδύναμους.
Από αυτό καταλαβαίνω αν έχει καλοσύνη μέσα του.
2.Από τον τρόπο που μιλάει αν λέει συνέχεια εγώ αυτό εγώ αυτό.
Από αυτό καταλαβαίνω αν είναι εγωιστής.
3.Από τον τρόπο που τρώει.
Υπάρχει ολόκληρη μελέτη μπορείς να την βρεις.
4.Από τον τρόπο που ντύνεται π.χ άντρας με αμάνικο μπλουζάκι με στάμπα στα 40 του.
Ναι καταλαβαίνω αν είναι χαζός .
5.Από τον τρόπο που κοιτάει.
Υπάρχουν κάποιοι που από το βλέμμα τους καταλαβαίνεις αν έχουν τον χαρακτήρα της αλεπούς.
6.Από τον ήχο στο κινητό του.
αν είναι σοβαρός , αν είναι έξω καρδιά αν είναι αλαζόνας.
Παράδειγμα το καλοκαίρι ήρθανε δύο φίλοι για ψάρεμα από την Αθήνα.
Ηλικία γύρω στα 45-50 Με αμάνικα και οι δύο με στάμπες και κοιλιά παράλληλα συνέχεια προσφωνούσε ο ένας τον άλλον εγώ μπρο εγώ μπρό εγώ μπρο;
![]()
Ξαφνικά χτυπάει και το κινητό του ενός και είχε ήχο το η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ.
Από αυτές τις πληροφορίες βγάζεις ή δεν βγάζεις συμπέρασμα;
.
Αφτί τη μελέτη για τον τρόπο που τρώει πως την γουγλάρω ;;;
Ο ήχος του Γρύλου στο κινητό τι δείχνει ;;; .![]()
Για το πώς αναγνωρίζεις Ρουφιάνους εχεις κανά τίπ ;;; .![]()
.
Θα σου βάλω μια στα πρόχειρα έτσι για να ξέρεις πως να τις βρίσκεις.
Psychologist explains how you eat your food says a lot about you
https://nypost.com/2022/05/17/psycholog ... about-you/
.
Καλά τώρα σοβαρά μου δίνεις να διαβάσω αφτές τις Αμερκάνικες Νεόπλουτες Κυράτσες ;;; .
Αφτί δεν είναι Ψυχολογία αλλά ΨυχοΥστερία.....κρύφτο μη το δει η Μάνα σου και σε πάει σε Γιατρό.....
Για τον ήχο του Γρύλου στο κινητό δε μούπες τι μπορεί να δείχνει για μένα.....
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Χάθηκες στην μετάφραση. Δεν είναι το πως κατουράς το ζητούμενο. Θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή που δεν θα βαριέμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 11:13Εγώ δεν κατουράω όρθια, γλυκειά μου.Πασιφάη έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:44Η φασούλα είναι οτι εγώ τα έχω. Συν τοις άλλοις, μην υποτιμάς και τα του συμβίου. Παίζει ρόλο. Εσύ, πάλι μπορεί να δανείζεσαι, δεν κρίνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 22:10
Παίζεις τα αρχίδια σου, το ίδιο κάνει. Συνέχισε να τα κουνάς στα οικεία σου "όλα" και όλα θα πάνε καλά ή χειρότερα...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 40 Απαντήσεις
- 1516 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-