εσεις οι φιλελευθεροι ριξατε την γυναικα στην καριερα και στην παραγωγηUnique έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:04Υπάρχει μία ολόκληρη βιομηχανία με σκοπό την εκμιετάλλευση των γυναικών με οποιονδήποτε τρόπο. Απο μακιγιάζ, ρουχα, παπουτσια, μποτοξ, γυμναστήρια και ότι βάζει ο ανθρώπινος νούς. Βγαίνεις στην αγορα και 8 στα 10 μαγαζιά θα πουλάνε κάτι γυναικείο.Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:52Καταρχήν εξαρτάται για τι δουλειά μιλάμε γιατι τον κόσμο εδώ που τα λέμε τον χτισαν και τον χτίζουνε οι άντρες και όχι οι γυναικες. 99% αντρες και μπράτσα θα βρεις στην οικοδομή, στην οδοποιία, στην γεωργία, στην ναυτιλία, στα μεγάλα κατασκευαστικά έργα κτλ κτλΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 12:48 Α. Οι Μη Παντρεμενοι αντρες θα λαμβανουν μεγαλυτερο μισθο, με λογικα ωραρια εννοειται, αν και δε θα εχουν και την "Κυρά" να συντηρησουν;
Β. Ποσο παραπανω απο 40ωρο μπορει να δουλεψει ενας μεσος αντρας σε μια μεση δουλεια..
Αυτά είναι αχρέίαστα έξοδα. Και φυαικά αν έπεφτε η γυναικεία ζήτηση, οι τιμές θα ακολουθούσαν. Απλή λογική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Εργοδοσία: η νέα γενιά δεν έχει το skill να ανέχεται μπινελίκια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Στην Αεροπορία έχω φάει χεστήριο σε καθημερινή βάση για ένα διάστημα.
Ακόμα και πριν από την τελική αξιολόγηση ο υπεύθυνος των αξιολογητών ούρλιαζε και έσπασε έναν πίνακα στο briefing!
Φυσικά όλα αυτά σαν αξιωματικός.
Δεν αναφέρομαι στα καψόνια στη Σχολή.
Ο αδελφός μου έβγαινε τα Σαββατοκύριακα από τη Σχολή και είχε σημάδια από τσιμπιές από τον εκπαιδευτή του!
Η ουσία είναι ότι τα θεωρούσαμε φυσικά, ως ένα σημείο...
Ακόμα και πριν από την τελική αξιολόγηση ο υπεύθυνος των αξιολογητών ούρλιαζε και έσπασε έναν πίνακα στο briefing!
Ο αδελφός μου έβγαινε τα Σαββατοκύριακα από τη Σχολή και είχε σημάδια από τσιμπιές από τον εκπαιδευτή του!
Yippie Kay Yay
Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:55Ρασκόλνικοφ νο2ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:53 .
Εχω δεί Εργοδότη επι 2 οχτάωρα να έχει τον 25άρη βοηθό του συνέχεια στο βρίσιμο.....![]()
Πρέπει να τον στόλισε και 800 φορές μπροστά σε άλλους.....![]()
Αν τον σκότωνε με το σκεπάρνι στο κεφάλι ο νεαρός θα τον Παρασημοφορούσα.....
Μεγάλο ΥπερΜουνόπανο σαν Εργοδότης ο Γιδογάμης Ελλην.....ειδικά ο Νεόπλουτος Ελλην Εξωτερικού.....![]()
.
.
Μήπως μιάζεις με τον Εργοδότη του Τύπου και έθιξα το Συνάφι ;;; .
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
Υπάρχουν γυναίκες που στο επάγγελμα τους τυγχάνει να ειναι καλύτερες και από τον άντρα.
Υπάρχουν γυναίκες που στο επάγγελμα τους τυγχάνει να ειναι καλύτερες και από τον άντρα.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:18Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:43ναι ναιGreen Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 13:30
Αυτό δεν είναι αυτόνομος άνθρωπος, μηχάνημα είναι.
Ο φεμινισμός (ο κανονικός, όχι ο δικαιωματιστικός παροξυσμός) τις έκανε ανθρώπους και έμαθε και στους άντρες να τις αντιμετωπίζουν έτσι. Σιγά μην γυρίσουμε και στα συνοικέσια.
45% of women to be single, childless by 2030: Morgan Stanley study
https://timesofindia.indiatimes.com/lif ... 192867.cms
Απο την γυναίκα αρχόντισσα του σπιτιού και του νοικουκυριού της με παιδιά και συζυγο, πήγαμε στην άτεκνη γυναίκα ή στην γυναικα που το παιδι δεν έχει ιδέα ποιος είναι ο πατέρας του. Δεν το λες και κοινωνική προοδο. Αυτο θα οδηγήσει σε κατάρρευση του κοινωνικοπολιτισμικού πλαισίου όπως το ξέρουμε με την παράλληλη άνοδο μιας κοινωνίας του χάους με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον ατομισμό.
![]()
Ρε δεν πάτε να κοιτάξετε σε κάποιο λεξικό το τι σημαίνει "αρχόντισσα" όλοι οι ινσελάδες που την είδατε άρχοντες του βουνού και του λόγγου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Πως τα ανέχεστε αυτά ρε, εγώ ποτέ δεν θα μπορούσα να ζήσω έτσι, ή θα πλάκωνα κανέναν και θα πήγαινα στρατοδικείο ή θα έφευγα.Airman68 έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 15:24 Στην Αεροπορία έχω φάει χεστήριο σε καθημερινή βάση για ένα διάστημα.
καμιά σχέσηΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:11Αλιόσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:55Ρασκόλνικοφ νο2ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 14:53 .
Εχω δεί Εργοδότη επι 2 οχτάωρα να έχει τον 25άρη βοηθό του συνέχεια στο βρίσιμο.....![]()
Πρέπει να τον στόλισε και 800 φορές μπροστά σε άλλους.....![]()
Αν τον σκότωνε με το σκεπάρνι στο κεφάλι ο νεαρός θα τον Παρασημοφορούσα.....
Μεγάλο ΥπερΜουνόπανο σαν Εργοδότης ο Γιδογάμης Ελλην.....ειδικά ο Νεόπλουτος Ελλην Εξωτερικού.....![]()
.
.
Μήπως μιάζεις με τον Εργοδότη του Τύπου και έθιξα το Συνάφι ;;; .![]()
.
vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
.
Στα Νύχια και στη Πούτσα ναί.....
Φίλη Δασκάλα λέει.....μην πηγαίνεις ποτέ για σοβαρά πράματα σε Γυναίκα.....στα Γύναια αρέσει να σχολούνται μόνο με τα γυναικεία.....
Επίσης σε τομείς ΑστυΤροχαία , Στρατό , και δουλειές που πλανιέται Φόβος είναι και επικίνδυνες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Αυτό που έχει όντως πλάκα με τα ινσέλ τυπάκια, είναι ότι κράζουν (λέμε τώρα) τους εργοδότες, ενώ θεωρούν ως κάτι θεμιτό την ίδια ακριβώς εργοδοτική συμπεριφορά στον οίκο τους. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Χωρίς να θέλω να θίξω γενικά, μιλάω για περιορισμένο κύκλο και πεδίο, το βασικό πρόβλημα των ανδρών που έχω συναντήσει στο επάγγελμα είναι ότι ο μέρος όρος είναι φοβερά τεμπέληδες με 2-3 στο άλλο άκρο της εργατικότητας. Δηλαδή αυτό το ότι 1 βγάζει δουλειά για δέκα το έχω συναντήσει για άντρες που όντως 1 βγάζει δουλειά για δέκα αλλά ταυτόχρονα οι 9 ξύνουν τον παπαρο τους. Αντίθετα οι γυναίκες είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα εργατικότητας και πιο κοντά στους μέσους όρους.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οταν βάζεις τις φωνές πότε μα ΠΟΤΕ δεν τις βάζεις προσωπικά σε κάποιονΑσέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:37ποτε δεν το καταλαβα αυτο.βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
τι καταφερες με τις φωνες, που δεν μπορουσες να καταφερεις με απολυση, στερηση μισθου, μπονους, η οτι αλλη μη υστερικη "τιμωρια".![]()
δεν μου εχει φωναξει εργοδοτης, ποτε.
ουτε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να το ανεχεται, αλλα ουτε και να απαντω με φωνες.![]()
η πορτα ειναι παντα ανοιχτη.
ενα χοντρο ξεχεσμα θυμαμαι να εχω φαει, σε χαμηλους τονους, αλλα ειχε δικιο.
φυσικα δεν εχω φωναξει ποτε σε υφισταμενο μου.
Δεν πας ποτέ να αρχίσεις να λες
Ρε Γιώργο τι έκανες εκεί άχρηστε καραγκιόζη
όχι βέβαια
δεν μιλάς ποτέ επί προσωπικού
Όμως
μιλάς για το τι κάναμε στον πελάτη
πόσο τον τσακίσαμε πόσο τον απογοητεύσαμε πόσο ρεζίλι γίναμε εμείς όλοι σαν οργανισμός
κατάλαβες;
ποτέ παρατήρηση επί προσωπικού ειδικά μπροστά σε άλλους να μειώσεις κάποιον, έναν άνθρωπο , έναν υπάλληλο τον σκοτώνεις μόνο μια φορά, μετά τον έχασες.
Εδω στο χώρο που βρίσκομαι τώρα και έχω την ευθύνη κι ας είμαστε ΔΥ, το τι γκάζια πέφτουν είναι το κάτι άλλο
Αλλά ποτέ επί προσωπικού
γκάζια γιατί έγιναν αυτά και δεν έπρεπε κλπκλπ
και να σου πω κάτι;
δεν θέλω φιλικές σχέσεις σε δουλειά
ποτέ
κανόνας
δεν είμαστε φίλοι είμαστε εργαζόμενοι και πρέπει να σεβόμαστε την σχέση
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Cecily Anne
Ακριβώς επειδή δεν είμαστε φίλοι και πρέπει να σεβόμαστε τη σχέση δεν μπορείς να μπαίνεις σαν ψυχοπαθής να φωνάζεις σε ένα γραφείο γεμάτο υπαλλήλους για παπαρια που έκανε ένας. Πάρτον ιδιωτικά στο γραφείο σου και πες τα.βοθρατζης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:34Οταν βάζεις τις φωνές πότε μα ΠΟΤΕ δεν τις βάζεις προσωπικά σε κάποιονΑσέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:37ποτε δεν το καταλαβα αυτο.βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
τι καταφερες με τις φωνες, που δεν μπορουσες να καταφερεις με απολυση, στερηση μισθου, μπονους, η οτι αλλη μη υστερικη "τιμωρια".![]()
ουτε μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να το ανεχεται, αλλα ουτε και να απαντω με φωνες.![]()
όχι βέβαια
Όμως
πόσο τον τσακίσαμε πόσο τον απογοητεύσαμε πόσο ρεζίλι γίναμε εμείς όλοι σαν οργανισμός
κατάλαβες;
ποτέ παρατήρηση επί προσωπικού ειδικά μπροστά σε άλλους να μειώσεις κάποιον, έναν άνθρωπο , έναν υπάλληλο τον σκοτώνεις μόνο μια φορά, μετά τον έχασες.
Εδω στο χώρο που βρίσκομαι τώρα και έχω την ευθύνη κι ας είμαστε ΔΥ, το τι γκάζια πέφτουν είναι το κάτι άλλο
Αλλά ποτέ επί προσωπικού
και να σου πω κάτι;
ποτέ
κανόνας
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η κλασσική δικαιολογία των ινσέλ, είναι ότι οι γκόμενες κοτσάρουν θέσεις λόγω "γόβας" και όχι παραγωγικότητας, ενώ στην ουσία τα δικά τους βιογραφικά είναι πορδές σε σχέση με τα αντίστοιχα των θρασύτατων γύναιων.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:32Χωρίς να θέλω να θίξω γενικά, μιλάω για περιορισμένο κύκλο και πεδίο, το βασικό πρόβλημα των ανδρών που έχω συναντήσει στο επάγγελμα είναι ότι ο μέρος όρος είναι φοβερά τεμπέληδες με 2-3 στο άλλο άκρο της εργατικότητας. Δηλαδή αυτό το ότι 1 βγάζει δουλειά για δέκα το έχω συναντήσει για άντρες που όντως 1 βγάζει δουλειά για δέκα αλλά ταυτόχρονα οι 9 ξύνουν τον παπαρο τους. Αντίθετα οι γυναίκες είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα εργατικότητας και πιο κοντά στους μέσους όρους.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Υπάρχει και αυτό στο μενού. Για κάθε γλίτσα που αντί για δουλειά , θέλει άλλα, θα υπάρξουν και τα άλλα. Ο γλίτσας θα είναι στους 9 που έγραψα παρά πανω με τον παπαρο, ενώ το μν θα είναι στη χειρότερη στο 40-50% της απόδοσης.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:39Η κλασσική δικαιολογία των ινσέλ, είναι ότι οι γκόμενες κοτσάρουν θέσεις λόγω "γόβας" και όχι παραγωγικότητας, ενώ στην ουσία τα δικά τους βιογραφικά είναι πορδές σε σχέση με τα αντίστοιχα των θρασύτατων γύναιων.Cecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:32Χωρίς να θέλω να θίξω γενικά, μιλάω για περιορισμένο κύκλο και πεδίο, το βασικό πρόβλημα των ανδρών που έχω συναντήσει στο επάγγελμα είναι ότι ο μέρος όρος είναι φοβερά τεμπέληδες με 2-3 στο άλλο άκρο της εργατικότητας. Δηλαδή αυτό το ότι 1 βγάζει δουλειά για δέκα το έχω συναντήσει για άντρες που όντως 1 βγάζει δουλειά για δέκα αλλά ταυτόχρονα οι 9 ξύνουν τον παπαρο τους. Αντίθετα οι γυναίκες είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα εργατικότητας και πιο κοντά στους μέσους όρους.vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:14 Σοβαρευτειτε ρε με τις ινσελιές.
αυτό όμως μου δημιουργεί ένα πρόβλημαCecily Anne έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:38Ακριβώς επειδή δεν είμαστε φίλοι και πρέπει να σεβόμαστε τη σχέση δεν μπορείς να μπαίνεις σαν ψυχοπαθής να φωνάζεις σε ένα γραφείο γεμάτο υπαλλήλους για παπαρια που έκανε ένας. Πάρτον ιδιωτικά στο γραφείο σου και πες τα.βοθρατζης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:34Οταν βάζεις τις φωνές πότε μα ΠΟΤΕ δεν τις βάζεις προσωπικά σε κάποιονΑσέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:37
ποτε δεν το καταλαβα αυτο.
όχι βέβαια
Όμως
κατάλαβες;
Αλλά ποτέ επί προσωπικού
και να σου πω κάτι;
ποτέ
κανόνας
ότι οι υπόλοιποι δεν συμμετέχουν στο κοινό σκοπό , στην ομαδοποίηση και στην απόλυτη δέσμευση που πρέπει να έχουν
δεν υπάρχει σκοπός στο να τα πεις σε κάποιον, όλοι ξέρουν τι γίνεται και ποιος έκανε τη βλακεία,
εντάξει αν φτάσεις σε αυτό τότε απλά τον καλείς για να του πεις ότι φεύγει.
Σε έναν οργανισμό ο σκοπός επιτυγχάνεται όταν όλοι απο τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο έχουν κοινό όραμα καινό στόχο
τότε η αλυσίδα παραγωγής λειτουργεί τέλεια.
Όταν ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του τότε γίνεσαι πολυεθνική, μπορεί αυτό να ανεβάζει ρυθμούς αυτοτελώς αλλά όταν μιλάμε για μεγέθη εταιριών μέχρι πενήντα ανθρώπων δεν συμφέρει.Φυσικά βέβαια υπάρχει τρόπος να διαχωρίζεις τους στόχους .
γιατί πάμε και παίζουμε όλος ο κόσμος παιντ μπολ; για να πλακωθούμε αναμεταξύ μας και να γίνουμε ομάδα
απλά πράγματα
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
βοθρατζης έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 16:34Οταν βάζεις τις φωνές πότε μα ΠΟΤΕ δεν τις βάζεις προσωπικά σε κάποιονΑσέβαστος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 09:37ποτε δεν το καταλαβα αυτο.βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 23:02 αλλα τις φωνές όταν έγινε μαλακία τις έβαλα και σήκωσα όλα τα γραφεία στον αέρα
όχι βέβαια
Όμως
κατάλαβες;
Αλλά ποτέ επί προσωπικού
και να σου πω κάτι;
ποτέ
κανόνας
.
Στο Δημόσιο Βόθρο και συ ε ;;; .
Επι κοινώνησε και με το Νάνδρο μήπως βουλώσει ή ξεχειλύσει απο τα σκατά ο δικός του και σε χρειαστεί.....
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 5 Απαντήσεις