Πουλάκια μου ,λέω από μέσα μου,παραμέσα δε μπαίνετε όμως στο γκέτο. Κάνει τζιζζζ
stergiosbik
υπομέτριος συμπλεγματικός ζωγράφος...
Εκεί στον κόμβο κάνουν συχνά μπλόκο.Στύξ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 19:56 Με σταμάτησαν τις προάλλες με το αμάξι, πηγαίνοντας σχολείο, για έλεγχο στην είσοδο της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.7-8 αστυνομικοί μαζεμένοι ,καλά έκαναν,προφανώς έψαχναν για εχμμ ουσίες.
Πουλάκια μου ,λέω από μέσα μου,παραμέσα δε μπαίνετε όμως στο γκέτο. Κάνει τζιζζζ![]()
stergiosbik
Ακριβώς έτσι αλλά με Τσιπροτάκη δενstergiosbik έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 20:31Εκεί στον κόμβο κάνουν συχνά μπλόκο.Στύξ έγραψε: 02 Νοέμ 2024, 19:56 Με σταμάτησαν τις προάλλες με το αμάξι, πηγαίνοντας σχολείο, για έλεγχο στην είσοδο της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα.7-8 αστυνομικοί μαζεμένοι ,καλά έκαναν,προφανώς έψαχναν για εχμμ ουσίες.
Πουλάκια μου ,λέω από μέσα μου,παραμέσα δε μπαίνετε όμως στο γκέτο. Κάνει τζιζζζ![]()
stergiosbik
Γιατί να μπουν οι αστυνομικοί στη Μόρντορ;
Μαλακες είναι;
Η πολιτεία δεν τους καλύπτει σε τίποτα,ότι και να γίνει.
Ας τους δώσουν το ελεύθερο και θα δεις πως θα συνετιστούν οι κατσαρίδες.
Τι λέτε εδώ μέσα;Lord Brum έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:15 Ελπίζω να είναι γυφτάκι πλήρωσε τον κατσιβελισμο των γονιών του και όχι κανονικό παιδί που έτυχε να διασταυρωθεί με γυφτους
Mε πόνο ψυχής θα συμφωνήσω.Lord Brum έγραψε: 01 Νοέμ 2024, 12:15 Ελπίζω να είναι γυφτάκι πλήρωσε τον κατσιβελισμο των γονιών του και όχι κανονικό παιδί που έτυχε να διασταυρωθεί με γυφτους
Όταν έχεις επαγγεπμα το εμποριο ναρκωτικών δηλαδή να σκοτώνεις τα παιδια των άλλων ειναι κάποιου είδους θεία δικη να την πληρώσουν τα δικά σου παιδιά.κριμα για το γυφτακι, οι γονεις του καλα.να πάθουν