Εγώ δεν θα σε πλήρωνα ούτε για να μου γυαλίσεις τα πατούμενα, λουστράκο.Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:32Με πληρώνουν θειτσες στην ηλικία σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ντροπη.Συνελαβαν ξενοδοχο για δηλητηριαση 14 πελατων απο CO.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Μαδουραίος
Αλλά έγραφες στα pmΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:35Εγώ δεν θα σε πλήρωνα ούτε για να μου γυαλίσεις τα πατούμενα, λουστράκο.
Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:36Αλλά έγραφες στα pmΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:35Εγώ δεν θα σε πλήρωνα ούτε για να μου γυαλίσεις τα πατούμενα, λουστράκο.
Μαλάκα.
- Μαδουραίος
Αφού έγραφες ότι λαχταρας το ξυρισμένο γυμνασμενο φιδίσιο κορμί μου.Ψεματα να πω?Πασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:37Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:36Αλλά έγραφες στα pmΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:35
Εγώ δεν θα σε πλήρωνα ούτε για να μου γυαλίσεις τα πατούμενα, λουστράκο.![]()
Μαλάκα.
Εντάξει; Θεραπεύτηκες απ'τη σύφιλη ή ακόμη;Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:39Αφού έγραφες ότι λαχταρας το ξυρισμένο γυμνασμενο φιδίσιο κορμί μου.Ψεματα να πω?
Η σύφιλη δεν κολλάει με αυνανισμοΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:42Εντάξει; Θεραπεύτηκες απ'τη σύφιλη ή ακόμη;Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:39Αφού έγραφες ότι λαχταρας το ξυρισμένο γυμνασμενο φιδίσιο κορμί μου.Ψεματα να πω?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:47Η σύφιλη δεν κολλάει με αυνανισμοΠασιφάη έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:42Εντάξει; Θεραπεύτηκες απ'τη σύφιλη ή ακόμη;Μαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 22:39
Αφού έγραφες ότι λαχταρας το ξυρισμένο γυμνασμενο φιδίσιο κορμί μου.Ψεματα να πω?
Ναι, αλλά μπορεί να πήδαγε τιποτε τριτοτέταρτες.
- Μαδουραίος
ή τελευταίες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ξουτ μωρή Λωξάνδρα. Θα σου ρίξω φλιτ.
Μπορεί.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Βρε λαχανο βρε κουνουπιδιΜαδουραίος έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:56 Ξεφτίλα SeaHawk πού χάθηκες;
Ζήτησε συγνώμη από την κοπέλα ρόμπα
Φλώρινα: «Μου επέβαλαν πρόστιμο και είμαι κλειστός» είχε πει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στους ελεγκτές πριν το επεισόδιο δηλητηρίασης
https://www.protothema.gr/greece/articl ... s-elegtes/
Το μονο θεμα που ειχε το ξενοδοχειο ηταν με την λειτουργια του εστιατοριου
Εφαγε το προστιμο,το εκλεισε
Πηγε κλιμακιο να το ελεγξει και τους ειπε οτι το εχει κλεισει γιατι εφαγει προστιμο
Δεν εχει υπαρξει ουτε ενας που να λεει οτι το ξενοδοχειο φιλοξενουσε κοσμο παρανομα
Μονο εσυ και η Νικη γραψατε αυτες τις παπαριες
Το ιδιο ξενοδοχειο σε λιγες ημερες θα ξαναλειτουργησει τωρα κανονικα οπως και πριν
- SeaHawk
Συνεχιζεις να τα υποστηριζεις αυτα;
enaon έγραψε: 27 Οκτ 2024, 17:29 αλλαξε υσερναμε φιλε, εχεις ενα μυθο να συντηρήσεις, πινακάκια, hard facts κλπ, δεν ξεφτιλίζει εσένα η νικη, τον μύθο ξεφτιλίζει, κάντο για εμάς.
κατι υποπτο υπαρχει στο νήμα, πολυ ευκολα την πάτησε ο γγ, δεν βγαζει νοημα. Τα μάτια μας 14, θα κανει πλοτ τουιστ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 28 Οκτ 2024, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Κρίμα ο γγ δεν είναι δικηγόρος, παίζει να είχε 100,% αποτυχία σε όσες υποθέσεις αναλάμβανε, παγκόσμιο ρεκόρ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- SeaHawk
Οπως πχ υποθεση Καιλη,υποθεση Ριχαρδου,υποθεση energa,υποθεση Novartis, κτλ κτλ κτλΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 28 Οκτ 2024, 12:05 Κρίμα ο γγ δεν είναι δικηγόρος, παίζει να είχε 100,% αποτυχία σε όσες υποθέσεις αναλάμβανε, παγκόσμιο ρεκόρ.
Μαλλον η αντιληπτικη σου ικανοτητα εχει πεσει σε επιπεδο κατω του μηδενος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 38 Απαντήσεις
- 713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-