ονειρωξεις που ειχαμε εφηβοι οκ δεν λεω αλλα σε αυτην την ηλικια κυκλοφορει και η πρωιμη ανοιαmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
δεν λεει τιποτα αυτο που λες
ονειρωξεις που ειχαμε εφηβοι οκ δεν λεω αλλα σε αυτην την ηλικια κυκλοφορει και η πρωιμη ανοιαmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
Αυτή τη μέθοδο δεν την έχω σκεφτείΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:38Με μια περισσότερο εύθυμη διάθεση, προτείνω ομοιοπαθητική. Άρχισε να καλείς συνεχώς δικούς σου φίλους στο σπίτι και ενίοτε να τους φιλοξενείς για κάποιες μέρες...LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:30Κοιτα. Αν ήμασταν μόνοι μας (εγώ και η μάνα μου) δεν θα πείραζε να μένουμε μαζί, αλλά έχουμε και συγγενείς, που ανά πάσα στιγμή θα έρθουν για επίσκεψη και έχω μπορεί να έχω δουλειά (δουλεύω και στο σπίτι κάποιες φορές) επισης έχω δύο αδέρφια παντρεμένα με παιδια, που ο ένας μένει σε άλλη πόλη και έρχεται πολύ συχνά και μένουν σπίτι μας για δυο τρεις ή και πάρα πάνω μέρες. Όταν έρχονται εγώ δεν μπορώ να δουλέψω από το σπίτι όταν υπάρχουν άλλα πέντε άτομα (3 ανήλικα) στο σπίτι μέσα.nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:03 εγω προσπαθω να καταλαβω σε τι τον εμποδιζει η συγκατοικηση με την μανα του;
δωστε ενα καλο λογο γιατι- οτι πανω σε αυτο σκεφτομαι δεν βλεπω κατι να τον εμποδιζει
Θες και άλλους λόγους; Την πρωτοχρονιά παράδειγμα ήρθε ο αδερφός και έμεινε μερικές μέρες, εγώ ήθελα να κάνω τραπέζι σε φίλους στο σπίτι μου αλλά αφού ήρθαν επισκέπτες δεν το έκανα γιατί μένουν στο σαλόνι όταν έρχονται οπότε πρακτικά δεν μπορούσα να καλέσω κόσμο σπίτι μου ούτε για καφέ.![]()
κακως το πιο ευκολο ητανLittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:42Αυτή τη μέθοδο δεν την έχω σκεφτείΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:38Με μια περισσότερο εύθυμη διάθεση, προτείνω ομοιοπαθητική. Άρχισε να καλείς συνεχώς δικούς σου φίλους στο σπίτι και ενίοτε να τους φιλοξενείς για κάποιες μέρες...LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:30
Κοιτα. Αν ήμασταν μόνοι μας (εγώ και η μάνα μου) δεν θα πείραζε να μένουμε μαζί, αλλά έχουμε και συγγενείς, που ανά πάσα στιγμή θα έρθουν για επίσκεψη και έχω μπορεί να έχω δουλειά (δουλεύω και στο σπίτι κάποιες φορές) επισης έχω δύο αδέρφια παντρεμένα με παιδια, που ο ένας μένει σε άλλη πόλη και έρχεται πολύ συχνά και μένουν σπίτι μας για δυο τρεις ή και πάρα πάνω μέρες. Όταν έρχονται εγώ δεν μπορώ να δουλέψω από το σπίτι όταν υπάρχουν άλλα πέντε άτομα (3 ανήλικα) στο σπίτι μέσα.
Θες και άλλους λόγους; Την πρωτοχρονιά παράδειγμα ήρθε ο αδερφός και έμεινε μερικές μέρες, εγώ ήθελα να κάνω τραπέζι σε φίλους στο σπίτι μου αλλά αφού ήρθαν επισκέπτες δεν το έκανα γιατί μένουν στο σαλόνι όταν έρχονται οπότε πρακτικά δεν μπορούσα να καλέσω κόσμο σπίτι μου ούτε για καφέ.![]()
![]()
Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:43Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
Δεν θα έβγαινε γυμνός μετά από κάποια ηλικία των παιδιών, αλλά μέχρι τότε θα είχε περάσει την περίοδο που θα κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι με τη γυναίκα του και θα πηδιόσαντε σε όλα τα έπιπλα. Αυτό δεν είναι στο μυαλό.nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:44μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:43Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
ολα στο μυαλο ειναι ξεκολλα
εναι και αυτο αν δεν πηδηξει καρεκλατο τωρα που εφτασε 40 ποτε θα το κανει στα εξηντα;micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:46Δεν θα έβγαινε γυμνός μετά από κάποια ηλικία των παιδιών, αλλά μέχρι τότε θα είχε περάσει την περίοδο που θα κυκλοφορούσε γυμνός στο σπίτι με τη γυναίκα του και θα πηδιόσαντε σε όλα τα έπιπλα. Αυτό δεν είναι στο μυαλό.nemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:44μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:43
Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυ
Τα παιδιά θα ήταν επιλογή μου και θα είχα προσαρμοστεί. Τώρα είναι μια συγκατοίκηση που ξεκίνησε για λόγους ανάγκηςnemo έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:44μην ακους και μην απαντας σε μκλς αν ειχες παιδια θα εβγαινες απο το μπανιο γυμνος;LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:43Αυτό ακριβώς, όταν βγαίνω από το μπάνιο για να πάω στο δωμάτιο να ετοιμαστώ να φύγω, πρέπει να βγω ντυμενος από το μπάνιο να πάω δωμάτιο να ξεντυθώ για να ξανα ντυmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:34 Και το πιο απλό, μπορεί να θέλει να κυκλοφορεί ξεβράκωτος στο σπίτι το καλοκαίρι
Εχει εγγόνια από τα αδέρφια μου τα οποία όταν ήταν μικρά τα είχαμε σπίτι Σαββατοκύριακα. Γιατί μετά από χρόνια το σπίτι δεν ήταν του θείου αλλά της γιαγιάς...!
Κάπως έτσι είναι, εκείνοι παντρεύτηκαν από μικροί και δεν κατανοούν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να θέλει να μείνει μόνος, έχουν άλλη άποψη για την ελευθερίαAntares έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:35 Έχω την εντύπωση ότι οι Έλληνες γονείς (τουλάχιστον οι προηγούμενοι) θεωρούν τα παιδιά τους ιδιοκτησία τους.
Ακόμη και όταν δεν υπάρχει συγκατοίκηση, ούτε οικονομικές βοήθειες.
αυτο ! εφοσον και μονος του να μεινει δεν θα αλλαξει τιποτα εκτος οτι θα κατασταλαξει σε κατιmicmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:50 Τέλος πάντων, ξέρω κάποιον που είναι γύρω στα 55 και το λέει ότι έχει μείνει ανύπαντρος για να φροντίσει τους γονείς του. Και έτσι θα γίνει κιόλας, όχι τόσο λόγω ηλικίας όσο λόγω χαρακτήρα που έχει. Τα αδέλφια του που είναι παντρεμένα του λένε να παντρευτεί, η μάνα του του λέει να φύγει και να παντρευτεί, αλλά αυτός το έχει δει σκοπό της ζωής του να φροντίσει τους γονείς του. Πόσο από αυτό είναι διάθεση όντως να φροντίσει τους γονείς του και πόσο είναι αδυναμία να βρει κάποια που να τον θέλει και να την θέλει; Όλα παίζουν ρόλο, αλλά πάντως από ένα σημείο και πέρα συνηθίζεις και παγιώνονται οι καταστάσεις.
Αυτό ακριβώς πολλοί συγγενείς παράδειγμα όταν ήρθε η μάνα μου να μείνει μαζί μου έλεγαν: άντε τυχερέ τώρα θα τα έχεις όλα έτοιμα, ρούχα φαγητό κλπ λες και εγώ ήθελα να τα έχω έτοιμα και δεν τα έκανα πριν μόνος μου.micmic έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:50 Τέλος πάντων, ξέρω κάποιον που είναι γύρω στα 55 και το λέει ότι έχει μείνει ανύπαντρος για να φροντίσει τους γονείς του. Και έτσι θα γίνει κιόλας, όχι τόσο λόγω ηλικίας όσο λόγω χαρακτήρα που έχει. Τα αδέλφια του που είναι παντρεμένα του λένε να παντρευτεί, η μάνα του του λέει να φύγει και να παντρευτεί, αλλά αυτός το έχει δει σκοπό της ζωής του να φροντίσει τους γονείς του. Πόσο από αυτό είναι διάθεση όντως να φροντίσει τους γονείς του και πόσο είναι αδυναμία να βρει κάποια που να τον θέλει και να την θέλει; Όλα παίζουν ρόλο, αλλά πάντως από ένα σημείο και πέρα συνηθίζεις και παγιώνονται οι καταστάσεις.
Κακώς.LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:42Αυτή τη μέθοδο δεν την έχω σκεφτείΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:38Με μια περισσότερο εύθυμη διάθεση, προτείνω ομοιοπαθητική. Άρχισε να καλείς συνεχώς δικούς σου φίλους στο σπίτι και ενίοτε να τους φιλοξενείς για κάποιες μέρες...LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:30
Κοιτα. Αν ήμασταν μόνοι μας (εγώ και η μάνα μου) δεν θα πείραζε να μένουμε μαζί, αλλά έχουμε και συγγενείς, που ανά πάσα στιγμή θα έρθουν για επίσκεψη και έχω μπορεί να έχω δουλειά (δουλεύω και στο σπίτι κάποιες φορές) επισης έχω δύο αδέρφια παντρεμένα με παιδια, που ο ένας μένει σε άλλη πόλη και έρχεται πολύ συχνά και μένουν σπίτι μας για δυο τρεις ή και πάρα πάνω μέρες. Όταν έρχονται εγώ δεν μπορώ να δουλέψω από το σπίτι όταν υπάρχουν άλλα πέντε άτομα (3 ανήλικα) στο σπίτι μέσα.
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 16:03Κακώς.LittleLife έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:42Αυτή τη μέθοδο δεν την έχω σκεφτείΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2025, 15:38
Με μια περισσότερο εύθυμη διάθεση, προτείνω ομοιοπαθητική. Άρχισε να καλείς συνεχώς δικούς σου φίλους στο σπίτι και ενίοτε να τους φιλοξενείς για κάποιες μέρες...![]()
![]()
Αν κάνεις καλή διαχείριση, το πιο πιθανό είναι να σε διώξει η μάνα σου.![]()