Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 15:42
Τι έγινε Πασιφάη είχαν κάποιες κατακτήσεις τελικά; φαντάζομαι πως για να μην απαντάς μου επιτρέπεις να το θεωρώ σιωπηλή αποδοχή πως κάτι πέτυχαν.
Ποιά αποδοχή ρε μπούρδα; Δεν άνοιξα καν τους συνδέσμους των νημάτων. Μάντεψε γιατί.
Αν θες να βρίζεις προσωπικά γιατί μπορεί να είσαι καλή σε αυτό μου είναι αδιαφορο. Έκανες μια ερώτηση
Αν κέρδισαν κάτι οι εργαζόμενοι.
Θεώρησα ότι ήταν ειλικρινής ερώτηση και απάντησα σε αυτό που ρώτησες με 2 παραδειγματα. Και φέρνοντας τα παραδείγματα σε ρωτάω πως το βλέπεις, κέρδισαν κάτι;
Και μετά αρχίζεις να λες για μπούρδες και αποφεύγεις να απαντήσεις. Θες να γίνει κουβέντα ή σκοπίμως για να μην γίνει κουβέντα βρίζεις; Αν έχεις επιχειρήματα ευχαρίστως να μιλήσουμε, αν είναι να πέσουμε στον βόθρο με υβρεολόγια δεν θα κάτσω να αλλληλοβριζομαστε στο ίντερνετ.
Πάντα μιλάω ειλικρινά, ακόμη κι όταν βρίζω.
Θεωρώ υποκινούμενη απ'το κόμμα σου την όποια απάντηση, η οποία πρέπει να ''βγει'' καλοβαλμένη στον κοσμάκη για να ψηφίσει το αντίστοιχο δέος.
Έχω αρκετούς φίλους κομμουνιστές που ζουν στη φτώχεια, ( δεν έχουν δεξιές τσέπες..) και αυτό που μου λένε είναι πως η εργατική τάξη, παραπαίει. Ίσως τώρα καταλάβεις τη διαφορά. Άντε να σου δώσω ένα χιντ. Άπαξ και δεν πέσει το ''τυράκι'', δεν υπάρχει εύννοια. Είναι ο καπιταλισμος ηλίθιε. Ακόμη και στα πεπραγμένα του κομμουνιστικού απολιθώματος, που βαστιέται από ένα κλαδί και βλέπει τη λήθη στα Τάρταρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εν γνώσει μου πλήρωσα την απεργία με -80( +10 % επί του ημερομισθίου ποινή ..απεργίας) ευρώ την Τετάρτη.Όχι υποκινούμενος από εργατοπατέρες, διότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην έχει κανείς το στοιχειώδες δικαίωμα να κάνει έστω απεργία!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 23 Νοέμ 2024, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στύξ έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 14:17
Εν γνώσει μου πλήρωσα την απεργία με -80 ευρώ την Τετάρτη.Όχι υποκινούμενος από εργατοπατέρες, διότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην έχει κανείς το στοιχειώδες δικαίωμα να κάνει έστω απεργία!
Ε, εδώ που τα λέμε, οι δυ και μόνιμοι γενικότερα δεν διακινδυνεύουν και κάτι σημαντικό.
Frappezitis έγραψε: 23 Νοέμ 2024, 07:53
Οι συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα στους δρόμους για να απαιτήσουν μια ζωή σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και την εξέλιξη της εποχής και της τεχνολογίας και όχι να ζούμε με ψίχουλα, να μας θεωρούν κόστος που θέλουν να απαλλαγούν. Είμαστε απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι της ζωής και απαιτούμε τα δικαιώματα μας, συντάξεις, υγεία, πολιτισμό και απεμπλοκή της χώρας μας από τις πολεμικές συρράξεις. Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Εν γνώσει μου πλήρωσα την απεργία με -80 ευρώ την Τετάρτη.Όχι υποκινούμενος από εργατοπατέρες, διότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην έχει κανείς το στοιχειώδες δικαίωμα να κάνει έστω απεργία!
Ε, εδώ που τα λέμε, οι δυ και μόνιμοι γενικότερα δεν διακινδυνεύουν και κάτι σημαντικό.
Ούτε οι ιδιωτικοί αν το καλοσκεφτεις
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εν γνώσει μου πλήρωσα την απεργία με -80( +10 % επί του ημερομισθίου ποινή ..απεργίας) ευρώ την Τετάρτη.Όχι υποκινούμενος από εργατοπατέρες, διότι σε λίγο καιρό μπορεί να μην έχει κανείς το στοιχειώδες δικαίωμα να κάνει έστω απεργία!
Εσύ πρέπει να βγεις στην σύνταξη επειγοντως
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Γω έκανα κάποτε απεργία και στο φροντιστήριο - δεν με πλήρωναν- και που να βρουν άλλον Απρίλιο για.. Πανελλήνιες . Πουστιά στην πουστιά .
Είναι διακαής πόθος , ΛΑΙΜΑΙ !
Κάηκα και με τους ρομά φέτος ,δε θέλω άλλο.
Είναι διακαής πόθος , ΛΑΙΜΑΙ !
Κάηκα και με τους ρομά φέτος ,δε θέλω άλλο.
Ε δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι φαντάζομαι
Γω έκανα κάποτε απεργία και στο φροντιστήριο - δεν με πλήρωναν- και που να βρουν άλλον Απρίλιο για.. Πανελλήνιες . Πουστιά στην πουστιά .
Κάποτε...
Και τον Νατσιό στήριζες στο πιο πρόσφατο κάποτε...
Από κάποτε και καπότες άλλο τίποτα στις αγωνιστικές προσεγγίσεις.