!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι στεναχωρημενος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
sharp

Re: Είμαι στεναχωρημενος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:46
Imperium έγραψε: 06 Σεπ 2024, 13:56 Standing desk, να κάνεις και στυλάκι.

https://news.sky.com/story/the-story-of ... 5-12249571

Περαστικά - αν και σου εύχομαι - δεν θα σου πω, γιατί δεν τα πιστεύεις. Μη σε στενοχωρήσω κι άλλο...
Αυτό του λεώ και γω ρε, standing desk για να ανέβει level. Παράβαλε:

φλώρο Linus
Εικόνα

με gigachad Linus (πρόσεξε και τον διάδρομο από κάτω, no laziness allowed)
Εικόνα
Εμ, πώς θα πέσει η κοιλίτσα, που έχει αρχίσει να διαφαίνεται εμφανέστατα, θα έλεγα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Περαστικα βρε, ψαξε τυχον εναλλακτικες πριν παρεις τα φαρμακα αλλα αν δεν υπαρχουν παρε τα χωρις μεμψιμοιριες, σκεψου οτι πολλοι κανουν χημειοθεραπειες για τρεις μηνες, αισιοδοξω οτι θα τα καταφερεις, το παν ειναι να πεις δεν θα του περασει.

.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39

Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;

Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι -> :-?
Βασικά δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι άκουγα αυτά που άκουγα και δεν ήξερα καθόλου τι να απαντήσω.

Μετά άλλαξα θέμα, τη ρώτησα πώς της φαίνεται η δουλειά γιατί η κοπέλα που κάνει αγγλικά στα παιδιά μου είχε δοκιμάσει ένα φεγγάρι και δεν άντεξε πάνω από μήνα, ευτυχώς ξεκίνησε να μου λέει με το νι και με το σίγμα σε τι γιατρούς έχει κάνει η ίδια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Στο πρωκτικο ποτε φτανουμε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 13:32 Δε θελω χειρουργειο στη σπονδυλικη στηλη!!!
Και καλα κανεις. Γνωστος μου με προβλημα, οχι κατι τρομερο, στη μεση, εκανε κι εδω και 2 χρονια ειναι μισοπαραλυτος. Περπαταει μονο με πι παρολες τις επαναλαμβανομενες επεμβασεις.
Πσακσε βρες καλο πτυχιουχο οστεοπαθητικο-χειροπρακτη. Ετσι σωθηκα εγω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Mε τόσα προβλήματα υγείας που διάβασα σε αυτό το νήμα αναρωτιέμαι.
Αντί να ανοίγετε νήματα με αυτοκίνητα , μεζέδες ,ταινίες ,υπολογιστές παιχνίδια κ.λ.π.
Γιατί δεν ξεκινάτε με αυτά που σας χρειάζονται , πρέπει να ανοίγετε νήματα όπως ,ποιο είναι το καλύτερο πιεσόμετρο , μετρητής οξυγόνου , μετρητής σάκχαρού το καλύτερο Π , κ.λ.π.
Τζόβενα ε τζόβενα. :smt005: :smt005: :smt005:

Α και να προσέχετε τον Οττο να του φυλάτε τα πόδια να σας δίνει από τα καλύτερα και τα ποιο φρέσκα φάρμακα. :smt005:

Είστε χαριτωμένοι. :lol:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 06 Σεπ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Αρίστος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 20:44 Περαστικα βρε, ψαξε τυχον εναλλακτικες πριν παρεις τα φαρμακα αλλα αν δεν υπαρχουν παρε τα χωρις μεμψιμοιριες, σκεψου οτι πολλοι κανουν χημειοθεραπειες για τρεις μηνες, αισιοδοξω οτι θα τα καταφερεις, το παν ειναι να πεις δεν θα του περασει.

.
Έχει εμβολιαστεί, δεν έχει ελπίδα.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Αφήστε ρε μονιά τον άνθρωπο ήσυχο. Μια φορά στα 18 είχα πάθει μετατόπιση σπονδύλου απ΄τα βάρη στο γυμναστήριο και υπέφερα κοντά έξι μήνες.
Για καλή μου τύχη βρήκα ορθοπεδικό ,ακολούθως χειροπράκτη που είδε ότι το ένα πόδι ήταν πιο κοντό απ' το άλλο.
Με βάλανε και με ισιώσανε, διάφορα κρακ ακούστηκαν ,αλλά ποτέ ξανά δεν είχα πρόβλημα στη μέση.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Niki έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:25 Mε τόσα προβλήματα υγείας που διάβασα σε αυτό το νήμα αναρωτιέμαι.
Αντί να ανοίγετε νήματα με αυτοκίνητα , μεζέδες ,ταινίες ,υπολογιστές παιχνίδια κ.λ.π.
Γιατί δεν ξεκινάτε με αυτά που σας χρειάζονται , πρέπει να ανοίγετε νήματα όπως ,ποιο είναι το καλύτερο πιεσόμετρο , μετρητής οξυγόνου , μετρητής σάκχαρού το καλύτερο Π , κ.λ.π.
Τζόβενα ε τζόβενα. :smt005: :smt005: :smt005:

Α και να προσέχετε τον Οττο να του φυλάτε τα πόδια να σας δίνει από τα καλύτερα και τα ποιο φρέσκα φάρμακα. :smt005:

Είστε χαριτωμένοι. :lol:
Εικόνα
Δεν θα γεράσεις και συ μια μέρα, κακομαθημένο;
Θα γεράσεις, που θα πας... :003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...

Απ' ό,τι καταλαβαίνω απλά θα πει στο νεύρο μου ότι δεν πονάει ενώ μπορεί να έχει λόγο να πονάει. Αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ ανυπόφορος ο πόνος μετά τα αντιφλεγμονώδη. Ενώ είναι τρελά ανυπόφορο να μη γαμάς. Που όμως μια άλλη συχνή παρενέργεια είναι να σου κόβει την όρεξη για σεξ και να σου ανοίγει για φαγητό.

Δηλαδή θα γίνω κάτι που δε μπορεί να γαμήσει και δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, σαβουριάζει ό,τι μαλακία έχει το ψυγείο και επιλέγει να αγνοεί ένα αληθινό πρόβλημα που της χτυπά επίμονα την πόρτα <=> γυναίκα.
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:00 Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...

Απ' ό,τι καταλαβαίνω απλά θα πει στο νεύρο μου ότι δεν πονάει ενώ μπορεί να έχει λόγο να πονάει. Αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ ανυπόφορος ο πόνος μετά τα αντιφλεγμονώδη. Ενώ είναι τρελά ανυπόφορο να μη γαμάς. Που όμως μια άλλη συχνή παρενέργεια είναι να σου κόβει την όρεξη για σεξ και να σου ανοίγει για φαγητό.

Δηλαδή θα γίνω κάτι που δε μπορεί να γαμήσει και δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, σαβουριάζει ό,τι μαλακία έχει το ψυγείο και επιλέγει να αγνοεί ένα αληθινό πρόβλημα που της χτυπά επίμονα την πόρτα <=> γυναίκα.
Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη. Έχω πάθει ζημιά στο στομάχι. Γαστροπροστασια και χρήση για λίγες μέρες
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

Ίακχος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:02
foscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:00 Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...

Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη. Έχω πάθει ζημιά στο στομάχι. Γαστροπροστασια και χρήση για λίγες μέρες
:smt023
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ίακχος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:02

Ξέρω ποιο λες, αυτό είναι που μου μείωσε τον πόνο από ακραίο σε μηδέν (και τώρα ξαναείναι ενοχλητικός αλλά όχι ακραίος). Και ήταν για 7 μέρες αυστηρά, απλά για το "επείγον" ας πούμε. Όντως πολύ βαρύ στο στομάχι, βασικά ακόμα και στον φάρυγγα με το που το κατάπινα αλλά έκανε τρελή δουλειά.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Ωραίο νημα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Φος ,δε γαμείς που δε γαμείς ,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”