Εμ, πώς θα πέσει η κοιλίτσα, που έχει αρχίσει να διαφαίνεται εμφανέστατα, θα έλεγα.masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:46Αυτό του λεώ και γω ρε, standing desk για να ανέβει level. Παράβαλε:Imperium έγραψε: 06 Σεπ 2024, 13:56 Standing desk, να κάνεις και στυλάκι.
https://news.sky.com/story/the-story-of ... 5-12249571
Περαστικά - αν και σου εύχομαι - δεν θα σου πω, γιατί δεν τα πιστεύεις. Μη σε στενοχωρήσω κι άλλο...
φλώρο Linus
με gigachad Linus (πρόσεξε και τον διάδρομο από κάτω, no laziness allowed)
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι στεναχωρημενος
Re: Είμαι στεναχωρημενος
Περαστικα βρε, ψαξε τυχον εναλλακτικες πριν παρεις τα φαρμακα αλλα αν δεν υπαρχουν παρε τα χωρις μεμψιμοιριες, σκεψου οτι πολλοι κανουν χημειοθεραπειες για τρεις μηνες, αισιοδοξω οτι θα τα καταφερεις, το παν ειναι να πεις δεν θα του περασει.
.
.
Βασικά δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι άκουγα αυτά που άκουγα και δεν ήξερα καθόλου τι να απαντήσω.masterridley έγραψε: 06 Σεπ 2024, 19:39
Οριακά σενάριο τσόντας. Ρε όντως είναι έτσι η ζωή σας εσας των μορφονιών (easy mode) ή μας δουλεύετε για να ζηλεύουμε;
Πάντως βλέπω έμεινες ενεός 2 φορές, έλλειψη practice ή η τύπισσα δεν βλεπότανε (moles και μονόφρυδο) οπότε είχες κριντζάρει μέσα σου έτσι ->![]()
Μετά άλλαξα θέμα, τη ρώτησα πώς της φαίνεται η δουλειά γιατί η κοπέλα που κάνει αγγλικά στα παιδιά μου είχε δοκιμάσει ένα φεγγάρι και δεν άντεξε πάνω από μήνα, ευτυχώς ξεκίνησε να μου λέει με το νι και με το σίγμα σε τι γιατρούς έχει κάνει η ίδια.
- Οργισμένος
Στο πρωκτικο ποτε φτανουμε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Και καλα κανεις. Γνωστος μου με προβλημα, οχι κατι τρομερο, στη μεση, εκανε κι εδω και 2 χρονια ειναι μισοπαραλυτος. Περπαταει μονο με πι παρολες τις επαναλαμβανομενες επεμβασεις.
Πσακσε βρες καλο πτυχιουχο οστεοπαθητικο-χειροπρακτη. Ετσι σωθηκα εγω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Mε τόσα προβλήματα υγείας που διάβασα σε αυτό το νήμα αναρωτιέμαι.
Αντί να ανοίγετε νήματα με αυτοκίνητα , μεζέδες ,ταινίες ,υπολογιστές παιχνίδια κ.λ.π.
Γιατί δεν ξεκινάτε με αυτά που σας χρειάζονται , πρέπει να ανοίγετε νήματα όπως ,ποιο είναι το καλύτερο πιεσόμετρο , μετρητής οξυγόνου , μετρητής σάκχαρού το καλύτερο Π , κ.λ.π.
Τζόβενα ε τζόβενα.

Α και να προσέχετε τον Οττο να του φυλάτε τα πόδια να σας δίνει από τα καλύτερα και τα ποιο φρέσκα φάρμακα.
Είστε χαριτωμένοι.

Αντί να ανοίγετε νήματα με αυτοκίνητα , μεζέδες ,ταινίες ,υπολογιστές παιχνίδια κ.λ.π.
Γιατί δεν ξεκινάτε με αυτά που σας χρειάζονται , πρέπει να ανοίγετε νήματα όπως ,ποιο είναι το καλύτερο πιεσόμετρο , μετρητής οξυγόνου , μετρητής σάκχαρού το καλύτερο Π , κ.λ.π.
Τζόβενα ε τζόβενα.
Α και να προσέχετε τον Οττο να του φυλάτε τα πόδια να σας δίνει από τα καλύτερα και τα ποιο φρέσκα φάρμακα.
Είστε χαριτωμένοι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 06 Σεπ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Έχει εμβολιαστεί, δεν έχει ελπίδα.Αρίστος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 20:44 Περαστικα βρε, ψαξε τυχον εναλλακτικες πριν παρεις τα φαρμακα αλλα αν δεν υπαρχουν παρε τα χωρις μεμψιμοιριες, σκεψου οτι πολλοι κανουν χημειοθεραπειες για τρεις μηνες, αισιοδοξω οτι θα τα καταφερεις, το παν ειναι να πεις δεν θα του περασει.
.
Αφήστε ρε μονιά τον άνθρωπο ήσυχο. Μια φορά στα 18 είχα πάθει μετατόπιση σπονδύλου απ΄τα βάρη στο γυμναστήριο και υπέφερα κοντά έξι μήνες.
Για καλή μου τύχη βρήκα ορθοπεδικό ,ακολούθως χειροπράκτη που είδε ότι το ένα πόδι ήταν πιο κοντό απ' το άλλο.
Με βάλανε και με ισιώσανε, διάφορα κρακ ακούστηκαν ,αλλά ποτέ ξανά δεν είχα πρόβλημα στη μέση.
Για καλή μου τύχη βρήκα ορθοπεδικό ,ακολούθως χειροπράκτη που είδε ότι το ένα πόδι ήταν πιο κοντό απ' το άλλο.
Με βάλανε και με ισιώσανε, διάφορα κρακ ακούστηκαν ,αλλά ποτέ ξανά δεν είχα πρόβλημα στη μέση.
Δεν θα γεράσεις και συ μια μέρα, κακομαθημένο;Niki έγραψε: 06 Σεπ 2024, 21:25 Mε τόσα προβλήματα υγείας που διάβασα σε αυτό το νήμα αναρωτιέμαι.
Τζόβενα ε τζόβενα.![]()
![]()
Είστε χαριτωμένοι.
![]()
Θα γεράσεις, που θα πας...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...
Απ' ό,τι καταλαβαίνω απλά θα πει στο νεύρο μου ότι δεν πονάει ενώ μπορεί να έχει λόγο να πονάει. Αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ ανυπόφορος ο πόνος μετά τα αντιφλεγμονώδη. Ενώ είναι τρελά ανυπόφορο να μη γαμάς. Που όμως μια άλλη συχνή παρενέργεια είναι να σου κόβει την όρεξη για σεξ και να σου ανοίγει για φαγητό.
Δηλαδή θα γίνω κάτι που δε μπορεί να γαμήσει και δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, σαβουριάζει ό,τι μαλακία έχει το ψυγείο και επιλέγει να αγνοεί ένα αληθινό πρόβλημα που της χτυπά επίμονα την πόρτα <=> γυναίκα.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω απλά θα πει στο νεύρο μου ότι δεν πονάει ενώ μπορεί να έχει λόγο να πονάει. Αλλά δεν είναι ΤΟΣΟ ανυπόφορος ο πόνος μετά τα αντιφλεγμονώδη. Ενώ είναι τρελά ανυπόφορο να μη γαμάς. Που όμως μια άλλη συχνή παρενέργεια είναι να σου κόβει την όρεξη για σεξ και να σου ανοίγει για φαγητό.
Δηλαδή θα γίνω κάτι που δε μπορεί να γαμήσει και δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, σαβουριάζει ό,τι μαλακία έχει το ψυγείο και επιλέγει να αγνοεί ένα αληθινό πρόβλημα που της χτυπά επίμονα την πόρτα <=> γυναίκα.
Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη. Έχω πάθει ζημιά στο στομάχι. Γαστροπροστασια και χρήση για λίγες μέρεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:00 Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...
- Communio Sancta
Ίακχος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:02Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη. Έχω πάθει ζημιά στο στομάχι. Γαστροπροστασια και χρήση για λίγες μέρεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:00 Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Ξέρω ποιο λες, αυτό είναι που μου μείωσε τον πόνο από ακραίο σε μηδέν (και τώρα ξαναείναι ενοχλητικός αλλά όχι ακραίος). Και ήταν για 7 μέρες αυστηρά, απλά για το "επείγον" ας πούμε. Όντως πολύ βαρύ στο στομάχι, βασικά ακόμα και στον φάρυγγα με το που το κατάπινα αλλά έκανε τρελή δουλειά.Ίακχος έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:02Προσοχή με τα αντιφλεγμονώδη. Έχω πάθει ζημιά στο στομάχι. Γαστροπροστασια και χρήση για λίγες μέρεςfoscilis έγραψε: 06 Σεπ 2024, 23:00 Λοιπόν κάποιος που παρατήρησε ότι όσο μου σηκώνεται μια χαρά, μαντέψτε ποια διαβάζω τώρα ότι είναι ανάμεσα στις συχνές (1 στους 10) παρενέργειες της πρεγκαμπαλίνης...
Ωραίο νημα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Φος ,δε γαμείς που δε γαμείς ,δε πας τουλάχιστον για ψάρεμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης