!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
Re: ΠΑΟΚ
Με προβληματιζουν αυτα τα άρθρα. Ελπίζω να μη μεθοδευεται το έγκλημα της χιλιετίας και να αποτελούν απλα μια ύστατη προσπαθεια επηρεασμού.Η αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ σε αναφορικά με την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, άρχισε. Η επιτροπή έχει μελετήσει τα υπομνήματα που υπέβαλαν οι δυο ΠΑΕ και με βάση τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της, επιχειρεί να καταλήξει σε απόφαση που θα αποδώσει δικαιοσύνη.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... i-ntampl-o
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μεγάλη πρόκριση.
Χάρη στον φανατισμό που σπέρνουν οι "αντικειμενικοί" και οι "δεν ασχολούμαστε", πολιτισμένα αθλήματα όπως το βόλεϋ άρχισαν να δηλητηριάζονται. Χθες είχαμε πάλι τον γνωστό εμετό περί Βουλγαρίας, που κρατάει επί δεκαετίες αλλά είναι λιγότερο σημαντικός από πχ μια δήλωση του Τουρσουνίδη για Ελλάδα χωρισμένη στα δύο, από οπαδούς ομάδας του ΠΟΚ. ΟΚ το ξέρουμε ότι κάποιοι βλέπουν στον καθρέφτη τα τοξωτά φρύδια τους, τα καζανοκέφαλά τους και τις θλιβερές ζωούλες τους και αναρωτιούνται για την καταγωγή τους αλλά χρειάζεται να μας το θυμίζουν βρίζοντας τον ΠΑΟΚ; Κάποτε το "Βούλγαροι" ενοχλούσε αρκετούς, τώρα πλέον μας διασκεδάζει.
Ο τελικός με Ηρακλή έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι διαφήμιση του αθλήματος. Παρόμοιο μίσος σπέρνεται δυστυχώς κι εκεί αλλά ποντάρω στο ότι ο τελικός γίνεται στη Ρόδο.
Χάρη στον φανατισμό που σπέρνουν οι "αντικειμενικοί" και οι "δεν ασχολούμαστε", πολιτισμένα αθλήματα όπως το βόλεϋ άρχισαν να δηλητηριάζονται. Χθες είχαμε πάλι τον γνωστό εμετό περί Βουλγαρίας, που κρατάει επί δεκαετίες αλλά είναι λιγότερο σημαντικός από πχ μια δήλωση του Τουρσουνίδη για Ελλάδα χωρισμένη στα δύο, από οπαδούς ομάδας του ΠΟΚ. ΟΚ το ξέρουμε ότι κάποιοι βλέπουν στον καθρέφτη τα τοξωτά φρύδια τους, τα καζανοκέφαλά τους και τις θλιβερές ζωούλες τους και αναρωτιούνται για την καταγωγή τους αλλά χρειάζεται να μας το θυμίζουν βρίζοντας τον ΠΑΟΚ; Κάποτε το "Βούλγαροι" ενοχλούσε αρκετούς, τώρα πλέον μας διασκεδάζει.
Ο τελικός με Ηρακλή έχει όλες τις προϋποθέσεις να είναι διαφήμιση του αθλήματος. Παρόμοιο μίσος σπέρνεται δυστυχώς κι εκεί αλλά ποντάρω στο ότι ο τελικός γίνεται στη Ρόδο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Οργισμένος
Το αδικημενο ΠΟΚ
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ!!!
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δικο σας πρωταθλημα ηταν αυτο Μπαοκια και αυτοκτονησατε. Κριμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Alexander the Great
Φιλος μου με πηρε απο σαλονικα και μου ειπε οτι το Metropolis εχει πλημμυρισει δακρυα 
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Σημαντική νίκη σήμερα σε παιχνίδι που μύριζε γκέλα. Η ομάδα διατήρησε το απόλυτο στα εντός έδρας και τη μεγαλύτερη συγκομιδή εντός γηπέδου.
Ο Μπίσεσβαρ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Μαουρίσιο, Κρέσπο και Καντουρί δεν έκαναν όλοι μαζί έναν κανονικό παίχτη σήμερα. Ο Λουτσέσκου δικαιώθηκε με την είσοδο του Κουλουρη, κίνηση υψηλού ρίσκου.
Ακόμα τρία παιχνίδια και τέλος η χρονιά των εννιά κεκλεισμένων και των χαμένων ντέρμπι στα χαρτιά. Λογικά η ομάδα θα πάρει ακόμα ένα κύπελλο και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, που προμηνύεται ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.
Ο Μπίσεσβαρ άλλαξε όλο το παιχνίδι. Μαουρίσιο, Κρέσπο και Καντουρί δεν έκαναν όλοι μαζί έναν κανονικό παίχτη σήμερα. Ο Λουτσέσκου δικαιώθηκε με την είσοδο του Κουλουρη, κίνηση υψηλού ρίσκου.
Ακόμα τρία παιχνίδια και τέλος η χρονιά των εννιά κεκλεισμένων και των χαμένων ντέρμπι στα χαρτιά. Λογικά η ομάδα θα πάρει ακόμα ένα κύπελλο και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς, που προμηνύεται ιδιαίτερα απαιτητική σε όλα τα επίπεδα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Διαβαζω λιγο παοκμανια πριν δω τα γκολ.Βλεπω τους κοκορες να λενε πω πω πω και τι εβαλε ο παικταρας ο αφανας.Βαζω να δω το βιντεο

Spoiler

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 910 Απαντήσεις
- 29881 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης
-
- 14 Απαντήσεις