!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κουρασε το ζητημα των νησιων

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Κουρασε το ζητημα των νησιων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:26
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:14

Ναι αγορίνα μου, μια χαρά είναι.

Γιατί στην τελική, το δικό σου ζητούμενο είναι το να παίζει κλιματισμός όλο το 24ωρο σε τουριστικά καταλύματα της δικής σου επιλογής. Το ποιοι θα πληρώσουν το λογαριασμό, είναι τέρμα αδιάφορο.

Ούτε η οικογένεια των Ρομανώφ δεν είχε τέτοιες απαιτήσεις. :lol:

Αυτοκρατορικά σύνδρομα σε λαϊκές εξάρσεις.
υπάρχει έλλειμα παραγωγής;
Καλό μου παιδί, η παραγωγή είναι κάτι ανταποδοτικό. Εσύ τί ακριβώς παράγεις, ώστε να απαιτείς να παράγουν οι άλλοι αυτό που καλύπτει εσένα;
σήμερα δεν υπάρχει ατομική παραγωγή αλλά κοινωνική. Όλη η κοινωνία δουλευει για να παραχθούν τα πάντα, εκτός τους μετόχους, αυτοίείναι παράσιτα στον κοινωνικό πλούτο.

Ατομική παραγωγή είναι μόνο οι γλάστρες με τα χασίσια που μπορεί να έχεις στο μπαλκόνι σου.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:21
Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:09

Δε μας λέει όμως που φταίει το κράτος για να γελάσουμε λιγο.

να ηξερες ποσοι πάνε και δε το λένε. Απορώ γιατί; Μακάρι να μου έσκαγαν κα ιεμένα καμια επιχορήγηση
Προσωπικώς, ξέρω οικογένειες που πηγαίνουν κάθε χρόνο και δεν είναι άπορες. Είναι άνθρωποι μεσαίου εισοδήματος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που κάθε άλλο παρά μίζερους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Και δηλώνουν ευχαριστημένοι. Απλώς γιατί δεν έχουν αυτό το συμπλεγματικό κατιτίς που διακατέχει τους υπόλοιπους παπάρες. :lol:
Εγω δε καταλαβαίνω γιατί να μη κάνεις χρήση κάτι που δικαιούσαι :lol:
Να σου δίνει το κράτος, να μη τα παίρνεις και μετά να το βρίζεις
Η πλάκα Ερμή ξέρεις ποια είναι;

Ότι κατά καιρούς κάνουν και οι μεγάλες εταιρίες προσφορές δωρεάν διακοπών στους εργαζόμενους*.

Ε, όταν την ίδια ακριβώς προσφορά την κάνει ιδιωτική εταιρία, οι ίδιοι που θεωρούν ψιλομίζερους όσους κάνουν χρήση των κουπονιών κοινωνικού τουρισμού από το δημόσιο, θα θεωρήσουν τον ιδιωτικό υπάλληλο τυχεράκια. :lol:

Γενικώς, αν μπλέξεις με ψιλοηλίθιους, δεν βγάζεις άκρη.

*Αναφέρομαι σε μέσους ή και χαμιλόμισθους εργαζόμενους και όχι μεγαλοστελέχη, αυτά παίζουν χαλαρά με έξοδα παράστασης όπου γουστάρουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:26
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:16
υπάρχει έλλειμα παραγωγής;
Καλό μου παιδί, η παραγωγή είναι κάτι ανταποδοτικό. Εσύ τί ακριβώς παράγεις, ώστε να απαιτείς να παράγουν οι άλλοι αυτό που καλύπτει εσένα;
σήμερα δεν υπάρχει ατομική παραγωγή αλλά κοινωνική. Όλη η κοινωνία δουλευει για να παραχθούν τα πάντα, εκτός τους μετόχους, αυτοίείναι παράσιτα στον κοινωνικό πλούτο.

Ατομική παραγωγή είναι μόνο οι γλάστρες με τα χασίσια που μπορεί να έχεις στο μπαλκόνι σου.
Ρε συ, η αλήθεια είναι ότι έχω όντως μυρωδικά που χρησιμοποιώ για τη μαγειρική στο μπαλκόνι μου.

Εσύ είσαι σίγουρος ότι τα μυρωδικά που έχεις εσύ, ΔΕΝ είναι δυόσμος; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:37

Προσωπικώς, ξέρω οικογένειες που πηγαίνουν κάθε χρόνο και δεν είναι άπορες. Είναι άνθρωποι μεσαίου εισοδήματος στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που κάθε άλλο παρά μίζερους μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Και δηλώνουν ευχαριστημένοι. Απλώς γιατί δεν έχουν αυτό το συμπλεγματικό κατιτίς που διακατέχει τους υπόλοιπους παπάρες. :lol:
Η πλάκα Ερμή ξέρεις ποια είναι;

Ότι κατά καιρούς κάνουν και οι μεγάλες εταιρίες προσφορές δωρεάν διακοπών στους εργαζόμενους*.

Ε, όταν την ίδια ακριβώς προσφορά την κάνει ιδιωτική εταιρία, οι ίδιοι που θεωρούν ψιλομίζερους όσους κάνουν χρήση των κουπονιών κοινωνικού τουρισμού από το δημόσιο, θα θεωρήσουν τον ιδιωτικό υπάλληλο τυχεράκια. :lol:

Γενικώς, αν μπλέξεις με ψιλοηλίθιους, δεν βγάζεις άκρη.

*Αναφέρομαι σε μέσους ή και χαμιλόμισθους εργαζόμενους και όχι μεγαλοστελέχη, αυτά παίζουν χαλαρά με έξοδα παράστασης όπου γουστάρουν.
Θα σου πω
Το 2022 ειχα πάει διακοπες στα Κύθηρα σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο.
ΜΕ αυτους που γνωρίστηκα εκεί μου ειπαν πως έκαναν χρήση το κουπόνι κοινωνικού τουρισμού πληρώνοντας περίπου 70% λιγότερο.
Όπως είπες καμια σχέση με μίζερους ανθρώπους.
Τωρα αν κάποιον τον χαλάει μέσα του, πρέπει να πάει να το κοιτάξει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το ζήτημα με τη Μαράτα ή οτιδήποτε άλλο, η ουσία είναι να υπάρχουν καλά προϊόντα και καλοί προορισμοί για διακοπές προσβάσιμα σε όλους. Οι ετικέτες και οι αυξημένες τιμές χωρίς αντικειμενικό αντίκρυσμα είναι κούφια υπεραξία, βασικό λειτουργικό κομμάτι του καπιταλισμού. Το να πας κάπου για να αποκτήσεις κοινωνικό κεφάλαιο δεν είναι διακοπές, είναι κάτι άλλο.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:28

Είπαμε, είναι θέμα στάτους.

Ρίξε μια ματιά στο πχόρουμ και διάβασε τα σχόλια για τους πλεμπαίους που χρησιμοποιούν μμμ και μαράτα. :lol:

Δεν τα βαζει κανεις με τον ανθρωπο που εχει ταξικη συνειδηση και τα οικονομικα του δεν του επιτρεπουν να κανει διακοπες σε καποιο νησι και για το λογο αυτο ειτε πηγαινει στο πατρικο στο χωριο του (αν υπαρχει) ειτε τη βγαζει με ημερησιες εκδρομες στις πλησιεστερες παραλιες.

Τα βαζουμε και σπαμε πλακα με τους ηλιθιους των 900 ευρω που νομιζουν πως ειναι μεσαια ταξη, γινονται οι σαυροφοροι σε καθε κοινωνικο αυτοματισμο ("να κλεισουν τα πανεπιστημια", "να απολυθουν οι ΔΥ"), χειροκροτανε την ιδρυση των ιδιωτικων πανεπιστημιων και την καταπατηση δημοσιας περιουσιας οπως οι ακτες απο βλαχοβαλκανιους επιχειρηματιες και κατα τ'αλλα δε μπορουνε να πανε ουτε δυο βραδια στη Σουβαλα και τη βγαζουν με προιοντα διατιμησης στο σουπερμαρκετ.

Υπαρχουν διαφορες.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:41 Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το ζήτημα με τη Μαράτα ή οτιδήποτε άλλο, η ουσία είναι να υπάρχουν καλά προϊόντα και καλοί προορισμοί για διακοπές προσβάσιμα σε όλους. Οι ετικέτες και οι αυξημένες τιμές χωρίς αντικειμενικό αντίκρυσμα είναι κούφια υπεραξία, βασικό λειτουργικό κομμάτι του καπιταλισμού. Το να πας κάπου για να αποκτήσεις κοινωνικό κεφάλαιο δεν είναι διακοπές, είναι κάτι άλλο.
Τι σημαίνει πάω κάπου για να αποκτήσω κοινωνικό κεφάλαιο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Κοινωνικό τουρισμό 2 φορές που έκανα αίτηση δεν εγκρίθηκε.
Μισθωτός είμαι κάτω των 700 €...
Αλλά εισοδήματα δεν παίζουν, ούτε μπορώ να κρύψω κάτι.
Οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι μπορεί κανείς απλά να κάνει αίτηση και έχει καβατζώσει εισιτήρια...
Πλέον επειδή ακριβώς έχει αυξηθεί η ζήτηση κάνουν πολλοί αίτηση, άρα άλλη μια φορά γράφονται ανακρίβειες από πχορουμίστες ότι και καλά υπάρχει κόσμος που σνομπάρει τα κοινωνικά εισιτήρια τουρισμού.
Δεν είναι εύκολο πλέον να σου εγκριθεί αίτηση, μη γράφονται μαλακίες...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Portia έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:28

Είπαμε, είναι θέμα στάτους.

Ρίξε μια ματιά στο πχόρουμ και διάβασε τα σχόλια για τους πλεμπαίους που χρησιμοποιούν μμμ και μαράτα. :lol:

Δεν τα βαζει κανεις με τον ανθρωπο που εχει ταξικη συνειδηση και τα οικονομικα του δεν του επιτρεπουν να κανει διακοπες σε καποιο νησι και για το λογο αυτο ειτε πηγαινει στο πατρικο στο χωριο του (αν υπαρχει) ειτε τη βγαζει με ημερησιες εκδρομες στις πλησιεστερες παραλιες.

Τα βαζουμε και σπαμε πλακα με τους ηλιθιους των 900 ευρω που νομιζουν πως ειναι μεσαια ταξη, γινονται οι σαυροφοροι σε καθε κοινωνικο αυτοματισμο ("να κλεισουν τα πανεπιστημια", "να απολυθουν οι ΔΥ"), χειροκροτανε την ιδρυση των ιδιωτικων πανεπιστημιων και την καταπατηση δημοσιας περιουσιας οπως οι ακτες απο βλαχοβαλκανιους επιχειρηματιες και κατα τ'αλλα δε μπορουνε να πανε ουτε δυο βραδια στη Σουβαλα και τη βγαζουν με προιοντα διατιμησης στο σουπερμαρκετ.

Υπαρχουν διαφορες.
Μια και χρησιμοποιείς πληθυντικό πρώτο πρόσωπο, ρίξε μια ματιά στους πχορουμίτες που σας εκπροσωπούν και έλα μετά να μας ξαναπείς ποιοι ακριβώς είναι αυτοί που κάνουν πλάκα. :e045:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 24 Ιούλ 2024, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

Beria έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:43Τι σημαίνει πάω κάπου για να αποκτήσω κοινωνικό κεφάλαιο;
Μεγαλοπιάνομαι.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Βίνγκιλοτ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:41 Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το ζήτημα με τη Μαράτα ή οτιδήποτε άλλο, η ουσία είναι να υπάρχουν καλά προϊόντα και καλοί προορισμοί για διακοπές προσβάσιμα σε όλους. Οι ετικέτες και οι αυξημένες τιμές χωρίς αντικειμενικό αντίκρυσμα είναι κούφια υπεραξία, βασικό λειτουργικό κομμάτι του καπιταλισμού. Το να πας κάπου για να αποκτήσεις κοινωνικό κεφάλαιο δεν είναι διακοπές, είναι κάτι άλλο.
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

exiledd έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:45 Κοινωνικό τουρισμό 2 φορές που έκανα αίτηση δεν εγκρίθηκε.
Οπότε μην το δένετε και κόμπο ότι μπορεί κανείς απλά να κάνει αίτηση και έχει καβατζώσει εισιτήρια...
Πλέον επειδή ακριβώς έχει αυξηθεί η ζήτηση κάνουν πολλοί αίτηση, άρα άλλη μια φορά γράφονται ανακρίβειες από πχορουμίστες ότι και καλά υπάρχει κόσμος που σνομπάρει τα κοινωνικά εισιτήρια τουρισμού.
Γνωστοί μου με ετήσιο 20-25Κ και δυο παιδιά, μια χαρά πήραν τον κοινωνικό τουρισμό.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:50
exiledd έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:45 Κοινωνικό τουρισμό 2 φορές που έκανα αίτηση δεν εγκρίθηκε.
Γνωστοί μου με ετήσιο 20-25Κ και δυο παιδιά, μια χαρά πήραν τον κοινωνικό τουρισμό.
Ο ανθρωπος δεν αναφερεται σε βυσματα Οννεδιτες.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Portia έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:53
Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 14:50
Ο ανθρωπος δεν αναφερεται σε βυσματα Οννεδιτες.
ανθρωπε μου, βλαμμένο είσαι;
οκ ρητορικό το ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 24 Ιούλ 2024, 12:16 Το Μαράτα κρουασάν βερίκοκο είναι εξαιρετικό, μόνο το αντίστοιχο βορειοελλαδίτικο Ντόλτσε είναι ανώτερο.
Όλα του είναι εξαιρετικά αναλογικά της τιμής τους. Ιδίως γαλακτοκομικά που παίρνω εγώ κυρίως, και τόνους. Κρουασάν δεν παίρνω αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι καλά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”