οδήγηση;
και θα κλείσεις όλες τις σχολές οδήγησης;
οδήγηση;
Κάτσε μισό ώπα.Mike Bassett έγραψε: 11 Απρ 2025, 13:37 Άμεση προσάρτηση Καναδά, Μεξικό και Γροιλανδίας με στρατιωτικά μέσα. Πρόταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα βομβαρδιστεί με πυρηνικά. Απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών σε πρώτη φάση, καθώς και όλων των νόμιμων σε δεύτερη φάση. Αυστηρότατα οικονομικά και λοιπά κριτήρια για να λάβει κάποιος βίζα για είσοδο στη χώρα.Κατάργηση όλων των άλλων παρατάξεων. Δημιουργία δημόσιου συστήματος υγείας. Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με Ρωσία και Κίνα.
ναι.
POTUS θα είμαι, ο,τι θέλω θα κάνω... Όποιος αντιδρά, maximum security federal prison...exiledd έγραψε: 11 Απρ 2025, 16:30Κάτσε μισό ώπα.Mike Bassett έγραψε: 11 Απρ 2025, 13:37 Άμεση προσάρτηση Καναδά, Μεξικό και Γροιλανδίας με στρατιωτικά μέσα. Πρόταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα βομβαρδιστεί με πυρηνικά. Απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών σε πρώτη φάση, καθώς και όλων των νόμιμων σε δεύτερη φάση. Αυστηρότατα οικονομικά και λοιπά κριτήρια για να λάβει κάποιος βίζα για είσοδο στη χώρα.Κατάργηση όλων των άλλων παρατάξεων. Δημιουργία δημόσιου συστήματος υγείας. Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με Ρωσία και Κίνα.
Θα προσαρτούσες μια χώρα της Λατ. Αμ. Μια χώρα όπου έχει πληθυσμό 132 εκ., όπου με το που το Μεξικό γινόταν αμερικάνικο έδαφος, αυτοί αυτομάτως θα γίνονταν Αμερικανοί πολίτες..
Άρα και οι παράνομοι Μεξικανοί στις ΗΠΑ αυτόματα θα γινόταν Αμερικανοί...
Τώρα θα σε ενοχλούσαν τα λίγα εκ.ξερωγώ Κολομβιανών η Πορτορικανών;
Λες και οι gringos (οι λευκοί Αγγλοσάξονες, ντε) μπορούν να ξεχωρίσουν τους Λατίνους τον έναν από τον άλλον.![]()
Δεν μου απαντάς στην αντίφαση που προκύπτει, τέσπα, τρολλ θέμα είναι,γουατέβα.Mike Bassett έγραψε: 14 Απρ 2025, 10:26POTUS θα είμαι, ο,τι θέλω θα κάνω... Όποιος αντιδρά, maximum security federal prison...exiledd έγραψε: 11 Απρ 2025, 16:30Κάτσε μισό ώπα.Mike Bassett έγραψε: 11 Απρ 2025, 13:37 Άμεση προσάρτηση Καναδά, Μεξικό και Γροιλανδίας με στρατιωτικά μέσα. Πρόταση στο Ηνωμένο Βασίλειο να γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα βομβαρδιστεί με πυρηνικά. Απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών σε πρώτη φάση, καθώς και όλων των νόμιμων σε δεύτερη φάση. Αυστηρότατα οικονομικά και λοιπά κριτήρια για να λάβει κάποιος βίζα για είσοδο στη χώρα.Κατάργηση όλων των άλλων παρατάξεων. Δημιουργία δημόσιου συστήματος υγείας. Συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με Ρωσία και Κίνα.
Θα προσαρτούσες μια χώρα της Λατ. Αμ. Μια χώρα όπου έχει πληθυσμό 132 εκ., όπου με το που το Μεξικό γινόταν αμερικάνικο έδαφος, αυτοί αυτομάτως θα γίνονταν Αμερικανοί πολίτες..
Άρα και οι παράνομοι Μεξικανοί στις ΗΠΑ αυτόματα θα γινόταν Αμερικανοί...
Τώρα θα σε ενοχλούσαν τα λίγα εκ.ξερωγώ Κολομβιανών η Πορτορικανών;
Λες και οι gringos (οι λευκοί Αγγλοσάξονες, ντε) μπορούν να ξεχωρίσουν τους Λατίνους τον έναν από τον άλλον.![]()