Στο νημα ¨τι φαγατε?¨ επρεπε να ποσταρειςCommunio Sancta έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:52 Ψήφισα. και μετά γύρισα σπίτι κι έκανα μπριζόλες, πατάτες τηγανητές, πιπεριές τηγανητές, και μια σαλάτα χωριάτικη με ρίγανη από την Ελλάδα και λάδι που μου φέρανε κάτι γνωστοί από το χωριό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσατε?
Re: Ψηφίσατε?
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Σε νιώθω. Ψηφοθηρικα, μόνο το αποτέλεσμα της Νίκης είναι οριακό αυτή τη στιγμή πάντως.Λευκός Λύκος έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:36 Ακόμα το σκέφτομαι. Και δεν ξέρω τι να ψηφίσω.
Δεν με καλύπτει τίποτα όμως.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Communio Sancta
πήζον bot έγραψε: 09 Ιουν 2024, 18:08Στο νημα ¨τι φαγατε?¨ επρεπε να ποσταρειςCommunio Sancta έγραψε: 09 Ιουν 2024, 17:52 Ψήφισα. και μετά γύρισα σπίτι κι έκανα μπριζόλες, πατάτες τηγανητές, πιπεριές τηγανητές, και μια σαλάτα χωριάτικη με ρίγανη από την Ελλάδα και λάδι που μου φέρανε κάτι γνωστοί από το χωριό.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- hellegennes
Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί.
150 ευρώ τον μήνα ψώνια σημαίνει ότι δεν πλένεσαι, δεν πλένεις τα δόντια σου, δεν καθαρίζεις το σπίτι σου, τρως 3 φορές την εβδομάδα τρόφιμα για πέταμα.
Μόνο καζανάκι δηλαδή. Καλά είπα δεν πλένεσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ευχαριστούμε Κυριάκο!Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:05Σούπερ μάρκετ για τον μήνα 100 με 150 ευρώ, κοινόχρηστα 10 ευρώ, νερό 12.5, ίντερνετ 18 ευρώ.George_V έγραψε: 09 Ιουν 2024, 11:01Ε άμα τρώτε από μισό μαρουλι ολοι την ημέρα βγαίνει.
Για οικογένεια θες τουλάχιστον 200 ευρώ σουπερμάρκετ βάλε κοινόχρηστα 30 ευρώ βάλε 80 ευρώ ΔΕΗ βάλε 25 ευρώ νερό βάλε 30 ευρώ ίντερνετ και ένα 50 για μονάδες σε καρτοκινητα.
Ήδη φάγαμε το 90% του επιδόματος και ακόμα είμαστε στην αρχή του μήνα.
Τις υπόλοιπες 25 μέρες πως θα τις περάσεις?

Σήμερα και επίσημα η AEGEAN παντελονιασε τα 40.000.000 από τους φόρους μας.
Συγκινημένος ο Κούλης δήλωσε ότι επειδή δεν υπάρχουν λεφτοδενδρα, σαν αντιστάθμισμα θα μειωθούν τα επιδόματα των τεμπεληδων ανέργων.
Όσες τρικλοποδιές και να βάζουν οι λαϊκιστές η Ελλάδα θα προχωρήσει μπροστά...

Μακάρι να μειωθούν τα επιδόματα....

hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:38Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί.
150 ευρώ τον μήνα ψώνια σημαίνει ότι δεν πλένεσαι, δεν πλένεις τα δόντια σου, δεν καθαρίζεις το σπίτι σου, τρως 3 φορές την εβδομάδα τρόφιμα για πέταμα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Κάθε μέρα ντουζ ειναι. 25 ευρω το δίμηνο αντιστοιχεί σε δίμηνο. Μια χαρά πλένεσαι και κανεις ντουζ κάθε μέρα και ποτίζεις και τα λουλούδια.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:38Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί.
υπερβολές, πύτε μου
σίγουρα κάποιος που το εφαρμόζει θα στερείται πράγματα που η πλειοψηφία θεωρεί στοιχειώδη και πιθανόν είναι φτωχός/άεργος/λοξός
με λαϊκή το μεσημέρι και καθαριστικά στοκ σε προσφορές, άνετα και τρώει λιτά (2 φορές την εβδομά/κρέας) και λάμπει και αυτός και το σπίτι. Φυσικά, συνολικά ο Libre arbitre τρολάρει, διότι ούτε παιδιά τρέφεις με ένα μπιφτέκι ημερησίως, ούτε το σπίτι συντηρείται με καθάρισμα μόνο κλπ κλπ
προσωπικά (και δεν με θεωρώ ούτε σπάταλο, ούτε παίρνω κάτι χωρίς να ψάχνω τα ταμπελάκια) χαλάω άνω των 250 τον μήνα σε σούπερ-χασάπη-λαϊκή, ενίοτε αρκετά παραπάνω αλλά ποτέ παρακάτω, δεν παραγγέλνω όμως απέξω παρά σπανιότατα. Οπότε και μου κάνει πολύ εντύπωση που ο George_V ανέφερε για 200άρι για οικογένεια
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- hellegennes
Οκ, εγώ είμαι σπάταλος, παίρνω πολλά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής, σχετικά ακριβά, αλλά είμαι ένα μόνο άτομο και ξοδεύω γύρω στα 500 τον μήνα σε ψώνια ΣΜ (από τον εαυτό μου εννοείται). Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια οικογένεια τα βγάζει πέρα με λιγότερα από 300 ευρώ χωρίς να ζουν τελείως σαν φτωχοί (αληθινοί φτωχοί) γιατί ξέρω πόσα ξοδεύουν οι πελάτες μου που είναι οικογένειες και ζούνε νορμάλ, χωρίς σπατάλες. Έχω αρκετά μεγάλο δείγμα και είμαι σε σχετικά φτωχική γειτονιά, με χαμηλά εισοδήματα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:07hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:38Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί.
υπερβολές, πύτε μου
σίγουρα κάποιος που το εφαρμόζει θα στερείται πράγματα που η πλειοψηφία θεωρεί στοιχειώδη και πιθανόν είναι φτωχός/άεργος/λοξός
με λαϊκή το μεσημέρι και καθαριστικά στοκ σε προσφορές, άνετα και τρώει λιτά (2 φορές την εβδομά/κρέας) και λάμπει και αυτός και το σπίτι. Φυσικά, συνολικά ο Libre arbitre τρολάρει, διότι ούτε παιδιά τρέφεις με ένα μπιφτέκι ημερησίως, ούτε το σπίτι συντηρείται με καθάρισμα μόνο κλπ κλπ
προσωπικά (και δεν με θεωρώ ούτε σπάταλο, ούτε παίρνω κάτι χωρίς να ψάχνω τα ταμπελάκια) χαλάω άνω των 250 τον μήνα σε σούπερ-χασάπη-λαϊκή, ενίοτε αρκετά παραπάνω αλλά ποτέ παρακάτω, δεν παραγγέλνω όμως απέξω παρά σπανιότατα. Οπότε και μου κάνει πολύ εντύπωση που ο George_V ανέφερε για 200άρι για οικογένειατο θεωρώ αδύνατον, να μου έλεγε 150 για εργένη που δεν είναι στην ανάπτυξη, όπως προείπα το θεωρώ ακραίο αλλά εφικτό, τώρα αναρωτιέμαι αν μας τρολάρει και αυτός ή κάνω εγώ κάτι λάθος
![]()
Αν πήγαιναν οι ίδιες οικογένεις σε ΣΜ αλυσίδων θα ήταν ακόμη χειρότερα γιατί είναι σχεδόν στα πάντα ακριβότερες, σε πολλά είδη πολύ ακριβότερες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Για ένα άτομο που ζει μόνο του τα 500 ευρώ το μήνα σουπερμάρκετ είναι κάπως πολλά.hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:54Οκ, εγώ είμαι σπάταλος, παίρνω πολλά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής, σχετικά ακριβά, αλλά είμαι ένα μόνο άτομο και ξοδεύω γύρω στα 500 τον μήνα σε ψώνια ΣΜ (από τον εαυτό μου εννοείται). Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια οικογένεια τα βγάζει πέρα με λιγότερα από 300 ευρώ χωρίς να ζουν τελείως σαν φτωχοί (αληθινοί φτωχοί) γιατί ξέρω πόσα ξοδεύουν οι πελάτες μου που είναι οικογένειες και ζούνε νορμάλ, χωρίς σπατάλες. Έχω αρκετά μεγάλο δείγμα και είμαι σε σχετικά φτωχική γειτονιά, με χαμηλά εισοδήματα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:07hellegennes έγραψε: 10 Ιουν 2024, 22:38
Στην Ακτή Ελεφαντοστού μπορεί.
υπερβολές, πύτε μου
προσωπικά (και δεν με θεωρώ ούτε σπάταλο, ούτε παίρνω κάτι χωρίς να ψάχνω τα ταμπελάκια) χαλάω άνω των 250 τον μήνα σε σούπερ-χασάπη-λαϊκή, ενίοτε αρκετά παραπάνω αλλά ποτέ παρακάτω, δεν παραγγέλνω όμως απέξω παρά σπανιότατα. Οπότε και μου κάνει πολύ εντύπωση που ο George_V ανέφερε για 200άρι για οικογένειατο θεωρώ αδύνατον, να μου έλεγε 150 για εργένη που δεν είναι στην ανάπτυξη, όπως προείπα το θεωρώ ακραίο αλλά εφικτό, τώρα αναρωτιέμαι αν μας τρολάρει και αυτός ή κάνω εγώ κάτι λάθος
![]()
Αν πήγαιναν οι ίδιες οικογένεις σε ΣΜ αλυσίδων θα ήταν ακόμη χειρότερα γιατί είναι σχεδόν στα πάντα ακριβότερες, σε πολλά είδη πολύ ακριβότερες.
μάθαμε πράγματα σήμεραLibre arbitre έγραψε: 13 Ιουν 2024, 22:14 Κάθε μέρα ντουζ ειναι. 25 ευρω το δίμηνο αντιστοιχεί σε δίμηνο. Μια χαρά πλένεσαι και κανεις ντουζ κάθε μέρα και ποτίζεις και τα λουλούδια.
λοφτ = πλυσταριό
τζακούζι = σκάφη με λάστιχο
ντουζ = ποτιστήρι
-
Δημοκράτης
Για 13ε το μήνα μιλάμεgassim έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:59Για ένα άτομο που ζει μόνο του τα 500 ευρώ το μήνα σουπερμάρκετ είναι κάπως πολλά.hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:54Οκ, εγώ είμαι σπάταλος, παίρνω πολλά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής, σχετικά ακριβά, αλλά είμαι ένα μόνο άτομο και ξοδεύω γύρω στα 500 τον μήνα σε ψώνια ΣΜ (από τον εαυτό μου εννοείται). Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια οικογένεια τα βγάζει πέρα με λιγότερα από 300 ευρώ χωρίς να ζουν τελείως σαν φτωχοί (αληθινοί φτωχοί) γιατί ξέρω πόσα ξοδεύουν οι πελάτες μου που είναι οικογένειες και ζούνε νορμάλ, χωρίς σπατάλες. Έχω αρκετά μεγάλο δείγμα και είμαι σε σχετικά φτωχική γειτονιά, με χαμηλά εισοδήματα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:07
υπερβολές, πύτε μου
![]()
Μόνο το φαΐ είναι τουλάχιστον 10ε
- hellegennes
Είπα πως δεν θεωρώ τον εαυτό μου κατάλληλο δείγμα, γιατί ξοδεύω πολλά και για φαγητό και για προϊόντα σπιτιού. Παίρνω ακριβά προϊόντα, κάνω καλή διατροφή και δεν κάνω εκπτώσεις στα καθαριστικά και προϊόντα υγιεινής. Εντούτοις είμαι μόνο ένα άτομο.gassim έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:59Για ένα άτομο που ζει μόνο του τα 500 ευρώ το μήνα σουπερμάρκετ είναι κάπως πολλά.hellegennes έγραψε: 16 Ιουν 2024, 12:54Οκ, εγώ είμαι σπάταλος, παίρνω πολλά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής, σχετικά ακριβά, αλλά είμαι ένα μόνο άτομο και ξοδεύω γύρω στα 500 τον μήνα σε ψώνια ΣΜ (από τον εαυτό μου εννοείται). Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μια οικογένεια τα βγάζει πέρα με λιγότερα από 300 ευρώ χωρίς να ζουν τελείως σαν φτωχοί (αληθινοί φτωχοί) γιατί ξέρω πόσα ξοδεύουν οι πελάτες μου που είναι οικογένειες και ζούνε νορμάλ, χωρίς σπατάλες. Έχω αρκετά μεγάλο δείγμα και είμαι σε σχετικά φτωχική γειτονιά, με χαμηλά εισοδήματα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:07
υπερβολές, πύτε μου
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρωινά ενός μήνα
60 αυγά με τιμή μονάδας 12 λεπτά μας κάνει εφτά ευρώ και είκοσι λεπτά
Τριάντα φέτες ψωμί σχεδόν τρία ευρώ
Μαγείρεμα με αέριο, 20 ευρώ η φιάλη που κρατάει τρεις μήνες που σημαίνει 6 ευρώ και κάτι τον μήνα.
Συνολικά έχουμε 7,20+3+6~ που μας κάνει ένα εικοσάρικο τον μήνα για πρωινά.
Αν δε, καταφέρεις να κλέψεις τα αυγά χωρίς να σε πιάσουν, βγαίνει ακόμα φθηνότερα.
Μαγείρεμα με αέριο, 20 ευρώ η φιάλη που κρατάει τρεις μήνες που σημαίνει 6 ευρώ και κάτι τον μήνα.
Αν δε, καταφέρεις να κλέψεις τα αυγά χωρίς να σε πιάσουν, βγαίνει ακόμα φθηνότερα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για βαλε τωρα και τι χρειαζεται και μια οικογένεια 4 ατομων.1451 έγραψε: 17 Ιουν 2024, 13:41 Πρωινά ενός μήνα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση