δεν θελω βρε να εκνευρίσω κανεναν, και αν ηθελα εσενα θα επιανα; Αφου δεν σε νοιαζουν αυτα. Αλλα δεν θελω, αλλο που λεω οτι εισατε κοπανοι, αυτο ειναι καθαρά τεχνική διαπίστωση, δεν εχει συναισθημα μεσα. Σαν να λες οτι η ζυγαρια θελει να σε εκνευρίσει αν σε βγαλει παραπανω κιλα.
nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:46
και ναι,είναι εξευτελιστικό να σαπίζεις 8 ώρες [λέμε τώρα] με βρεγμένα ρούχα για να σερβίρεις κάτι μαλάκες μέσα στη θάλασσα και να είσαι ο μαλάκας που σερβίρουν
.. πληρώνεσαι γι αυτό , όπως πληρώνεται και αυτός που δουλεύει στην οικοδομή κάτω από τον καυτό ήλιο για πολύ μικρότερο μεροκάματο
με τη διαφορά ότι η οικοδομή δεν υπάρχει επιλογή να χτίζεται όποτε το θέλει ο καιρός, στο άλλο υπάρχει η επιλογή να μην έχεις πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα για τον νεόπλουτο γκιόζη που την έχει δει φεουδάρχης στο μεσαίωνα και επίσης ακόμη κι αν το κάνεις να βρεις έναν τρόπο έτσι ώστε ο σερβιτόρος θα πηγαίνει ως εκεί χωρίς να βρέχεται και να δουλεύει βρεμμένος 12 ώρες κρατώντας τον δίσκο πάνω από το κεφάλι του. επίσης, τέλος, εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε μια τέτοια πλατφόρμα και να βλέπω τον συνάνθρωπό μου να έρχεται να με σερβίρει υπό τέτοιους όρους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
enaon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:26
δεν θελω βρε να εκνευρίσω κανεναν, και αν ηθελα εσενα θα επιανα; Αφου δεν σε νοιαζουν αυτα. Αλλα δεν θελω, αλλο που λεω οτι εισατε κοπανοι, αυτο ειναι καθαρά τεχνική διαπίστωση, δεν εχει συναισθημα μεσα.
Και όμως, με αναφέρεις συχνότατα σε διάφορα θέματα, χωρίς καν να συμμετέχω σε διάλογο μαζί σου.
Γενικώς εναούδι μου, το ότι στροφάρεις είναι γεγονός. Το ότι κάποιες φορές τα στροφαρίσματα όταν συνδέονται με κάποιου τύπου εμμονική τυφλότητα, καταλήγουν στο ίδιο σημείο αθωότητας ενός αστροφάριστου βλακός, είναι επίσης γεγονός.
nowhere έγραψε: 06 Ιουν 2024, 06:46
και ναι,είναι εξευτελιστικό να σαπίζεις 8 ώρες [λέμε τώρα] με βρεγμένα ρούχα για να σερβίρεις κάτι μαλάκες μέσα στη θάλασσα και να είσαι ο μαλάκας που σερβίρουν
.. πληρώνεσαι γι αυτό , όπως πληρώνεται και αυτός που δουλεύει στην οικοδομή κάτω από τον καυτό ήλιο για πολύ μικρότερο μεροκάματο
με τη διαφορά ότι η οικοδομή δεν υπάρχει επιλογή να χτίζεται όποτε το θέλει ο καιρός, στο άλλο υπάρχει η επιλογή να μην έχεις πλατφόρμες μέσα στη θάλασσα για τον νεόπλουτο γκιόζη που την έχει δει φεουδάρχης στο μεσαίωνα και επίσης ακόμη κι αν το κάνεις να βρεις έναν τρόπο έτσι ώστε ο σερβιτόρος θα πηγαίνει ως εκεί χωρίς να βρέχεται και να δουλεύει βρεμμένος 12 ώρες κρατώντας τον δίσκο πάνω από το κεφάλι του. επίσης, τέλος, εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε μια τέτοια πλατφόρμα και να βλέπω τον συνάνθρωπό μου να έρχεται να με σερβίρει υπό τέτοιους όρους
Το εχω αναρωτηθει και αυτό: Πες οτι οι εξέδρες ειναι καθ'όλα νομιμες, ο Ορισμος του νομιμότατου, πες κι ότι ο σερβιτορος ειχε ονειρο ζωής απο πιτσιρικάς να σερβίρει μεσα στο νερο, να σε πληρώνει κιόλας για να σε σερβιρει αντι να τον πληρωνεις, σε παρακαλώ το θελωτοθελωπολύ να σου λεει, εσύ ομως πώςστομπούτσο δεν ντρέπεσαι να καθεσαι να κοιτάς αυτο το θέαμα?
Εγώ μια φορα να το εκανα, δεν θα κοιμομουν τα βράδια.
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:28επίσης, τέλος, εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν να κάθομαι αραχτός σε μια τέτοια πλατφόρμα και να βλέπω τον συνάνθρωπό μου να έρχεται να με σερβίρει υπό τέτοιους όρους
Αυτό. Κατά τα άλλα, είπαμε. Όταν ο γάιδαρος πετάει, κάποιοι χτυπάνε το στεγνό ή βρεγμένο σαμάρι. Αυτό μπορούν στην τελική, αυτό κάνουν.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:30Και όμως, με αναφέρεις συχνότατα σε διάφορα θέματα, χωρίς καν να συμμετέχω σε διάλογο μαζί σου.
α γιαυτο θες κουβεντα μετα; Παρεξηγεις γαλή, δεν με νοιαζει τι λες εσύ, καλά κανεις, νομιζω να μην τσιμπας. Τεχνικά το κοιτάω, το πόστ που ο ισουλδουρας συμφώνησε μαζί σου ήταν πολυ ωραίο, δεν περιμένω ουτε εσυ ουτε ο ισίλδουρας να αλλαξετε κατι, δεν με νοιαζει και δεν με αφορά, τεχνικα ομως ειναι ωραιο παράδειγμα παρακμής εσωτερικής. Δίκιο εχεις οτι μοιαζει ανόητο να το σχολιαζω γιατι οι πιο πολλοι ετσι εισαστε, αλλα σιγα, τι σας πειράζει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Ιουν 2024, 10:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εχω αναρωτηθει και αυτό: Πες οτι οι εξέδρες ειναι καθ'όλα νομιμες, ο Ορισμος του νομιμότατου, πες κι ότι ο σερβιτορος ειχε ονειρο ζωής απο πιτσιρικάς να σερβίρει μεσα στο νερο, να σε πληρώνει κιόλας για να σε σερβιρει αντι να τον πληρωνεις, σε παρακαλώ το θελωτοθελωπολύ να σου λεει, εσύ ομως πώςστομπούτσο δεν ντρέπεσαι να καθεσαι να κοιτάς αυτο το θέαμα?
Εγώ μια φορα να το εκανα, δεν θα κοιμομουν τα βράδια.
Τί έγινε παίδες; Όλως τυχαίως τώρα εστιάσατε όλοι στους πελάτες;
Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλού στον κόσμο. "Καινοτομία στο επιχειρείν" λέγεται. Ποιά άλλη χώρα έχει Μητσοτάκη, Χατζηδάκη και Άδωνι για να πάρει μπρος η οικονομία της κατ'αυτόν τον τρόπο;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:30Και όμως, με αναφέρεις συχνότατα σε διάφορα θέματα, χωρίς καν να συμμετέχω σε διάλογο μαζί σου.
α γιαυτο θες κουβεντα μετα; Παρεξηγεις γαλή, δεν με νοιαζει τι λες εσύ, καλά κανεις, νομιζω να μην τσιμπας. Τεχνικά το κοιτάω, το πόστ που ο ισουλδουρας συμφώνησε μαζί σου ήταν πολυ ωραίο, δεν περιμένω ουτε εσυ ουτε ο ισίλδουρας να αλλαξετε κατι, δεν με νοιαζει και δεν με αφορά, τεχνικα ομως ειναι ωραιο παράδειγμα παρακμής εσωτερικής.
Εσύ τσιμπάς καλό μου, όχι εγώ. Η πλάκα είναι ότι είστε τόσο άνοστο είδος, που δεν αξίζετε καν χρόνο για ψάρεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Ιουν 2024, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
micmic έγραψε: 06 Ιουν 2024, 10:40
Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο αλλού στον κόσμο. "Καινοτομία στο επιχειρείν" λέγεται. Ποιά άλλη χώρα έχει Μητσοτάκη, Χατζηδάκη και Άδωνι για να πάρει μπρος η οικονομία της κατ'αυτόν τον τρόπο;
σίγουρα; Προσπαθω να θυμηθώ καμια ταινια, δεν το εχω δει νομιζω πραγματι. Αλλά δεν μπορει, κανενα μαρόκο, ισημερινός κλπ;
δεν σε λεω χαζη βρε γαλή, εξυπνη γυναικα πολυ, κάποτε. Ας μην κοιταμε το παρον, σιγα. Και μην τσιμπας.