!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Re: Βγάζουν selfie το δημόσιο θηλασμο τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Πάντως πάνω από τέσσερις πέντε φορές δεν έχω πετύχει δημόσιο θηλασμό στη ζωή μου. Και το βυζί που φαινόταν ήταν ελάχιστο έως δεν φαινόταν.
Από την άλλη περισσότερα γυναικεία γυμνά κωλομέρια έχω δει στη ζωή μου.
#nolesbo
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:27 Έχεις αντρικό Nickname Και λες αυτά
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:27
Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:22

Είσαι γυναίκα; :o
Ναι.Στην πορεία έκανα αλλαγή φύλου και έγινα άντρας.Σε λίγο καιρό λέω να αλλάξω πάλι και να γίνω σαν το Τζέισον Αντιγόνη.
Νομίζω εσύ έχεις δηλώσει ότι είσαι ακροδεξιών πεποιθήσεων.Δικαιολογείσαι λοιπόν όσον αφορά στην κατανόηση κειμένου.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Papa John έγραψε: ↑ 10 λεπτά πριν
Πραγματικά η πιο σωστή τοποθέτηση.Κι εμείς μεγαλώσαμε παιδιά πολύ πριν από αυτές τις μαλακισμένες αλλά δεν βγήκαμε στην πλατεία με το βυζί έξω.Ή,όταν χρειάστηκε να το κάνουμε,εννοείται καλύπταμε με πανί το ευάισθητο σημείο και το κάναμε όσο πιο διακριτικά γίνονταν.
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:27
Juno έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:22Είσαι γυναίκα; :o
Ναι.Στην πορεία έκανα αλλαγή φύλου και έγινα άντρας.Σε λίγο καιρό λέω να αλλάξω πάλι και να γίνω σαν το Τζέισον Αντιγόνη.
Μάλλον είναι μουσλίμ! :roll:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Δηλαδή για να καταλάβω ο μαξιμιλιανίξ, ο σατανίξ, ο χαοτίξ και η ναϊδιξ θέλουν να μαζευτουν ομαδικά σε μια πλατεια και να βγάλουν τα βυζια τους εξω να τα φωτογραφισουν για να κάνουν επανάσταση στους τρελους Ρωμαιους;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

:smt005: :smt005: :smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Nandros έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:33
Papa John έγραψε: ↑ 10 λεπτά πριν
Πραγματικά η πιο σωστή τοποθέτηση.Κι εμείς μεγαλώσαμε παιδιά πολύ πριν από αυτές τις μαλακισμένες αλλά δεν βγήκαμε στην πλατεία με το βυζί έξω.Ή,όταν χρειάστηκε να το κάνουμε,εννοείται καλύπταμε με πανί το ευάισθητο σημείο και το κάναμε όσο πιο διακριτικά γίνονταν.
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:27 Ναι.Στην πορεία έκανα αλλαγή φύλου και έγινα άντρας.Σε λίγο καιρό λέω να αλλάξω πάλι και να γίνω σαν το Τζέισον Αντιγόνη.
Μάλλον είναι μουσλίμ! :roll:
.
:smt005: :smt005: :smt005:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Belisarius έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:30 Εντάξει ο θηλασμός είναι σα το σκάλισμα της μύτης. Κανείς δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα με τη θέα. Απλά όταν δεν είναι απόλυτη ανάγκη καλό και για λόγους ευγένειας είναι να γίνεται πιο διακριτικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος στην Ελλάδα να προωθείται το θέμα. Ξενόφερτη ακτιβιστική μόδα μάλλον.
:smt023

Πολύ σωστός!

Για την Ελλάδα μιλάμε. Από αρχαιοτάτων χρόνων η μητέρα είναι κάτι ελαφρώς παρακάτω από το Θεό. Ο,τιδήποτε κάνει για να προσφέρει στο παιδί της δεν ήταν ποτέ ταμπού.

Ακτιβισμό για κάτι που θεωρείται δεδομένο και δεν έχει αντιπάλους πρώτη φορά βλέπω...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:25
Για τον ίδιο λόγο που όταν θα με πιάσει κατούρημα και βρίσκομαι έξω,θα βρω ένα απόμερο σημείο για να τον πετάξω έξω.Δεν θα πάω στο κέντρο της πόλης,με υπερηφάνεια ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου.
Δεν ξέρω,με πιάνεις Νάιδα τι λέω ή ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες ;; Η λέξη αξιοπρέπεια σου λέει κάτι ;;
Ταυτίζεις το κατούρημα σου που είναι ανάγκη σου και μπορείς να την ικανοποιήσεις σε οποιαδήποτε δημόσια τουαλέτα με το να τραφεί το παιδί σου. Που σημαίνει θα πρέπει η γυναίκα που θέλει να θηλάσει το μωρό της να κρυφτεί. Για να μη θιχτεί ποιος; Να μην προκαλέσει ποιον;
Μήπως αντί να κρυφτεί η μητέρα που θέλει να κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο, ν' αλλάξετε εσείς νοοτροπία; Δεν είναι κάτι τρομερό. Ένα βυζί είναι που τρέφει έναν άνθρωπο.
Στη παραλία θα δεις εκατοντάδες βυζιά γυμνά να λιάζονται. Και;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:30
Nandros έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:25 (1) Εσύ ο ίδιος τα θήλαζες;
(2) Μειώνεται η ευθύνη του μεγαλώματος παιδιών όταν ο θηλασμός δεν καλύπτεται πίσω από σεμνοτυφίες;
(3) Σήμερα βούρλα αποκαλούμε τις/τους σεμνότυφες/ους.
(4) Btw σε ποιον αιώνα γεννήθηκες;
.
1 Ναι.Έτρωγα πολύ κοτόπουλο και ανέπτυξα βυζί γαμάτο ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥ ΒΟΥΡΛΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΈΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!
2 Χαζή ερώτηση από άνθρωπο που δεν μεγάλωσε παιδί ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥ ΒΟΥΡΛΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΛΈΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ!
3 Εμείς στα μέρη μου αποκαλούμε βούρλα όσες και όσους ακολουθούνε διαδικτυακά τρεντ με τα οποία δεν έχουν την παραμικρή σχέση ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕΜΝΟΤΥΦΟΥ ΒΟΥΡΛΟΥ!
4 20ο ΜΠΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟΝ 19ο
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

don't speak έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:31 Πάντως πάνω από τέσσερις πέντε φορές δεν έχω πετύχει δημόσιο θηλασμό στη ζωή μου. Και το βυζί που φαινόταν ήταν ελάχιστο έως δεν φαινόταν.
Από την άλλη περισσότερα γυναικεία γυμνά κωλομέρια έχω δει στη ζωή μου.
#nolesbo
Εγώ δεν έχω πετύχει ποτέ γυναίκα να θηλάζει έξω. Τόσο διαδεδομένος είναι.

Que Sera, Sera...
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:35
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:25
Για τον ίδιο λόγο που όταν θα με πιάσει κατούρημα και βρίσκομαι έξω,θα βρω ένα απόμερο σημείο για να τον πετάξω έξω.Δεν θα πάω στο κέντρο της πόλης,με υπερηφάνεια ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου.
Δεν ξέρω,με πιάνεις Νάιδα τι λέω ή ζούμε σε διαφορετικούς πλανήτες ;; Η λέξη αξιοπρέπεια σου λέει κάτι ;;
Ταυτίζεις το κατούρημα σου που είναι ανάγκη σου και μπορείς να την ικανοποιήσεις σε οποιαδήποτε δημόσια τουαλέτα με το να τραφεί το παιδί σου. Που σημαίνει θα πρέπει η γυναίκα που θέλει να θηλάσει το μωρό της να κρυφτεί. Για να μη θιχτεί ποιος; Να μην προκαλέσει ποιον;
Μήπως αντί να κρυφτεί η μητέρα που θέλει να κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο, ν' αλλάξετε εσείς νοοτροπία; Δεν είναι κάτι τρομερό. Ένα βυζί είναι που τρέφει έναν άνθρωπο.
Στη παραλία θα δεις εκατοντάδες βυζιά γυμνά να λιάζονται. Και;
Άμα είναι να ελευθερώσουν το κατούρημα, παρακαλώ και το χέσιμο :lol:
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Νάιδα, θα πρότεινα για λόγους ακτιβισμού να κανονίσουμε ένα δημόσιο θηλασμό. Θα ντυθώ βρέφος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

το ζητημα δεν ειναι το βυζι αυτο καθ'αυτο αλλα το πως χρησιμοποιειται :003: :003:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Otto Weininger έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 21:27 Σύντομα θα γίνει και φεστιβάλ δημοσίου αυνανισμού, με μοίρασμα φειγ βολάν για τα θετικά του αυνανισμού στον προστάτη, αλλά και ως μέσω εκτόνωσης στην ένταση της στιγμής.
Εκεί θα παρεξηγηθεί η Νάιδα...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Νοέμ 2018, 22:37 Νάιδα, θα πρότεινα για λόγους ακτιβισμού να κανονίσουμε ένα δημόσιο θηλασμό. Θα ντυθώ βρέφος.
Δε μπορώ έχεις βγάλει δοντάκια.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”